Sziasztok!
Találka: Most úgy néz ki, hogy nekem 2-6.-ka között bármikor jó, nőgyógyászhoz 7-én megyek, még a két ünnep között fel kell hívnom a szülésznőmet, mert vele is január elején kell találkoznunk!
Gjéti: Milyen sütit sütöttél?
Magdi: Majd rakj fel a bútorról képet a közösbe!

Jó munkát Nektek hétvégére!
Julcsi: Teljesen igazad van, és se értem miért pont a szülésznőmet izgatja a súlyom

( ő a szüléssel legyen elfoglalva), a védőnő amúgy is tökéletesnek találta a súlyom!
Várjuk a pocakfotót, és a 4d képeket! Boldog Születésnapot a férjednek!
Budabo: Azért ne csak olvass minket, írjál is ám!
Crocus: Nagyon szuper a babakocsi!
Panna: Ez aztán a jó hír, örülök, hogy sikerült megkapnia a férjednek az 1 hónap szabit!
Nekem is sokat kell pihiznem, mert Bencus nekem is nyom nagyon, ha sokat mászkálok!
Én még tanulom a németet, jár hozzánk a tanárnő! Január végéig folytatom, aztán majd Bencustól függ, mikor tudom beiktatni a napirendünkbe!
Ladmon: Nagyon édes Esztike!
Nicko: Úgy látszik a kisfiúk nagyon szégyenlősek! Örülök, hogy titeket is visszahívtak újból, drukkolok, hogy most jobban megmutassa magát André!
A képeket nézve, továbbra is irigykedem a hó miatt!
Én DM-es olajjal kenem a pocakomat, és tényleg nagyon bevált!
Ikverus: Nagyon jópofa Bonifác!
Elif: Nálunk is mindig van valami váratlan kiadás, tudom milyen idegesítő, amikor eltervezel valamit, és végül másra kell költeni a pénz!
Andus: Örülök, hogy szépen javulsz!
Nekem se csíkos a pocim, nagyon büszke is vagyok rá!
Háfi: Gratulálok a férjednek az új munkahelyhez!
Nilabali: Apukádnak jobbulást kívánok!
Pocakfogdosástól engem is kiver a víz, én csak anyukámnak és természetesen a férjemnek engedélyezem a taperolást!