Egyik kolléganőmnek is mostanában műtik a szemét, majd kikérdezem, mik a tapasztalatai.
Silka! A mai gyümölcsökben már alig van vitamin, hacsak nem biokertből szerzed, és tutira a nap sütötte. Én egész életemben alig ettem gyümölcsöt, most sem... Ahhoz képest annyira nem vagyok beteges. Adj neki valami multivitamint, ha vitaminhiánytól tartasz. (szerintem

)
Szeli egyébként szereti a gyümölcsöt, eddig a narancs nem ízlett csak, ja és egyik dinnye se jött be neki, de ez még nyáron volt, akkor még nem evett ennyi mindent! Eszi a banánt, almát, szilvát, körtét, őszibarackot.
Szerintem, ha nem ízlik neki, ne erőltesd, mert csak rontasz rajta, lehet, hogy pár hónap múlva már meg fogja enni!
Kaqk! Ilyen nálunk is van, hogy az első kóstolóig alig bírok adni a szájába... aztán érzi az ízét, és kéri...
Mesi! Igaz! Jó, hogy leírtad!

Nekem is mondta ezeket a védőnő, de hozzátette, hogy ezek a tünetek szerencsére ritkák, de ha mégis előfordul, ne ijedjek meg.
Nekünk 23-ára van időpontunk...

Megpróbáljuk áttenni januárra, nehogy nekem is pont az ünnepek alatt legyen lázas a kis drágám...pláne, hogy még mindig beteg...
Szeli tegnap zabált.

Az ebéd kimaradt, de mikor felébredt, utána 3-kor megevett egy kistányér (nála ez egy adag kaja) csirkepörit nokival, 1 óra múlva két merőkanálnyi (!) leves zöldséget, aztán még este egy banánt, és 1 dl vaníliás joghurtot!

Úgy örültem neki!
Szeli egyébként mostanában a kekszet nem eszi, de lehet, hogy száraz neki, most, hogy náthás.