A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Erika! Irigy vagyok a sofőr miatt. Nekünk a család nagyon messze lakik. :( Laca mindig melózik. Nekem marad a taxi.
Hangulatváltozás: én nem vagyok undok. Én csak pityergek mindenen.
Hányinger: nekem is van, iszom egy kis kakaót és vége is. Remélem, megúszom, mert az elején én sokat hánytam. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelt!

Hanna: örülök, hogy minden OK! Ja, a lógatás tényleg nem tesz jót a lábaknak :wink:

Katuska: ez jóóóóóó :lol: Ígérem, betartom a januárt, max fejenállok, hogy a gravitáció is bent tartsa.

Erika: :lol: Igen, nem egy utolsó szempont, tulajdonképpen nekem is benne van a pakliban, ha nem is sokkal, de nyilván jobban járok az idei évvel, ha azt számítják. :wink:

Gizella: akkor tényleg pihizz, töltődj fel szombatra! És nagy gratula!!!

Háziorvosi vizsgálat: nekem anno odaadta a beutalót az EKG-ra,azt megcsináltattam, védőnéni beírta a kiskönyvbe,de a házidokim nem pecsételt a kiskönyvbe (mondjuk az is túlzás, hogy egyáltalán megvizsgált volna :? )Még megyek hozzá táppénnz kapcsán, úgyhogy max kérek egy pecsétet. Vajon tényleg muszáj?

Mocorgás: én nem érzem, hogy belassul, tegnap is akkorákat bulizott bent, hogyazt hittem, kiszakad a pocakom. :lol: De estére meg rendesen görcsöltem, keményedtem, a pocakom alján, olyan jó kis mensi szerű jóslók voltak jó sokáig....kezdtem egy kicsit izgulni. Apa 9 körül ért haza, a taxiból hívott, kérdezte, hogy vagyok, mondom, hogy ez van, mire ő: de ugye nem jön még ki??? Kb 3 perc alatt itthon termett, szerintem fénysebességre kapcsoltak :lol: Ma már nincs az a kimondott görcsölés,de dolgozik odabent, érzem. :wink:

Hangulatváltozás: na, tudnék mesélni... Vigyorgok-sírok.... :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Nem kell a pecsét! Senki nek nézi a kiskönyvet!
A szülés után a dokid állítja majd ki a papírt, ami kell az anyaságihoz. Urban legend a 6 pecsét. :wink:

Lógatás: járkálnom csak kell. De most nem teszem.
3 hétig bent kell tartanom az éhenkórász fiamat. :oops:

Kép
hanna30

Sziasztok!!!

Nálunk is az a helyzet, hogy anyagilag is jobban járnánk, ha csak januárban jönne a vilára Bianka. Bár nálam elég kevés az esély, hogy decemberi lenne. Azért az még nagyon korai nálunk.

Gizella: gratulálok! Azért óvatosan a menyasszony-tánccal!!!!!

kata8110: azért ha erősek azok a görcsölgetések inkább menj el dokihoz!!!!

Mindjárt megyek a körzetihez, remélem nem lesznek sokan. Utálok menni, mert ki tudja, éppen ki ücsörög ott. Nem szeretnék valami elkapni pont a rendelőben!!!

Kép
jandrea

Hanna: ez jó, urban legend :lol: Gondoltam, hogy nem nagyon kellhet, mert a védőnénin kívül senki meg nem nézte a kiskönyvet :wink:

Nekem csak a kifejezett lógatásra dagadt kicsit, hogyha ültem egész nap, járkálástól nem :roll: Bizony, bent kell maradnia Olivérnek, mennek a drukkok! Martin meg bent maradhatna még 23 napot :lol: De akkor jön, amikor csak jól esik neki, mostmár tényleg ezt mondom :D

KépKép

KépKép
kata8110

hanna: a vizesedésnek lényegében az ülés a legrosszabb. Ez már tapasztalat. Szóval, ha ülsz, valahova rakd fel a lábadat. Ha pedig járkálsz, akkor csak arra kell figyelni, hogy ne ácsorogj. Pl. amikor én várok a buszra, akkor is fel-alá sétálok a megállóban.

Miből gondolod, hogy előbb szeretne világra jönni a kisfiad????

Kép
jandrea

Jandrea: szerencsére csak normál erősségű, ilyenkor már várható görcsök voltak, így a 37.héten már belefér, csak azért jöttem izgalomba, hogy mi van, ha.....De nem, nyoma sincs,hogy kibújna :lol:
Vigyázz magadra a rendelőben, tényleg nem egy 'biztonságos' hely.

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :)
Apa este mikor ért haza?

JAndrea! Nekünk minden nap ajándék az előzmények miatt. :wink: Hála az én házidokim behív, nem kell sokat várni a betegek között.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Csak gyorsan hírt adok magunkról, hogy megvagyunk, de nem olvastam az utsó bejelentkezésem óta, és a napokban nem is fogok tudni. Milán szépen növöget, mocorog. Most Apa és én lelkileg padlón, családdal együtt. Az okot nem boncolgatnám ezen a fórumon, a lényeg, hogy Isten a babavárásom ideje alatt újabb fontos családtagot akar elvenni tőlünk :cry:
Nem tudom megérteni, és a hitem is nagyon megrendült :cry: Próbálom tartani magam, mert tudom, hogy Babónak nem jó, hogy érzi a feszültséget, hogy görcsbe rándul a pocakom, amikor rámjön a bőghetnék, de piszok nehéz átélni keményebben szinte ugyanazt, mint pár hetes terhesen.

Ha lelkileg helyrerántom magunkat, jövök! Ti jók legyetek, és vigyázzatok magatokra, és egymásra!

biga.csiga

biga.csiga

Biga.Csiga! örülök, hogy jól vagytok!
Nagy ölelés! Gyere, ahogy tudsz!

Kép
hanna30

Biga.csiga: nagy ölelés és kitartás és itt mindig várunk!
És nagyon örülök, hogy Milánnal együtt jól vagytok!

Hanna: Apa 9-körül jött, evett egy levest, és felállt :lol: Majd itthon közölte, hogy nagyon puccos hely ez a Déryné étterem (nem is ismerem :lol: ),de hogy a hagymaleves olyan volt, hogy szerinte ilyet még ő is tudna csinálni :lol: De olyan jó volt, hogy estére már összebújhattunk és nem egyedül kellett itt ténferegnem a házban :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Megint jó sűrű reggelem volt:
Elvittem a gyerekeket iskolába, óvodába (külön, mert Zaza nem készült el időre, igaz, Mesi is valami hihetetlen csiga volt ma reggel :roll:), bevásároltam ebédre, előkészítettem az ebédet, segítettem lepakolni a tetőteret, mert Apus és Apukám burkolnak fent, kicsit rendberittyentettem a nappalit (hogy azért be lehessen menni, és leülni :roll:), meg a szokásos mosás :)
Képzeljétek, kaptam egy rakás babaruhát :D Sacikám nem lesz csupimókus, az már tuti :D Meg még kapok zenélő forgót is, meg hordozót...
Katuska: értettem, igyekszünk januárban szülni :wink: de azért nem csuktok ki, ha mégis december, ugye? :lol: :lol: :lol:
Édesemet már annyira lent érzem, időnként szinte félek, hogy kipottyan :oops: pedig mint "gyakorlott, sokat szült anyuka" :lol: :lol: :lol: tudhatnám, hogy nem így működik :D
Hanna: örülök, hogy rendben van a lábad, kicsit aggódtam :) egyébként este lenéztem a lábamra, úgy fürdéskor kicsomagolva: a combom mint egy piszkafa (mint korábban írtam), de a vádlim egész kis izmos :D bizti víz az is, de nem igazán sok. Mesivel is volt a végén egy kicsi :)
Kata: görcsölgetsz? tyűha, nagyon vigyázz magadra...
Házidoki: én is akkor ejtettem meg a pecsételést, amikor arra jártam, nem mentem emiatt külön. Csinált EKG-t is... de ez még régen volt... Sajnos a fogorvostól is tudok majd pecsétet gyűjteni :? pedig már nem szándékoztam menni... de ha meglesz Saci, úgy sem tudok, a fogamat meg rendbe kell tenni.
Gizella: óvatosan, szombatig akkor tessék egyben maradni :wink:
Hányinger: nekem akkor van, ha üres a gyomrom. Na, ezért még inkább gondoskodnom kell róla, hogy ne legyen üres :wink: :lol:
Katuska: ott a pont: a pasik is bediliznek ilyenkor :) sokkal türelmetlenebbek, feszültebbek, legalábbis Apus ilyen... persze, tudom, aggódik.
Erzsébet: megyek hétfőn :? :lol: CH az a szénhidrát rövidítése.
Akkor kellett mennem kontrollra, amikor 8 lett a kaja utáni, de az ismételt akkor is rendben volt. Azért ment fel, mert reggel a szervezeted lusta, lassabban dolgozza fel a szénhidrátot, ezért kell kevesebbet enni, ha felébredtél (10 körül), akkor lehet többet :wink: És igenis, a stressz felnyomja, de ezeken a vizsgálatokon ne stresszelj, békés belenyugvás, és kész :wink:

Csöre
csöre74

Biga.csiga: megy az ölelés, kitartás... és jobb, ha sírsz, megkönnyebbülsz, komolyan... a feszültség rosszabb

Csöre
csöre74

Csöre: csak megnyugtatásképpen: még nem szülök :lol: Szerintem 'sokáig' nem :lol: Csak jóslók voltak, nem vészes, de erősebben az eddigieknél :wink: Jó mozgalmas reggeled volt akkor :shock: Ma csavargós napom lesz, anyukám kivesz egy fél nap szabit, hogy velem lehessen, megyünk karácsonyi vásárba a Jókai térre,meg nézelődni ide-oda! Tök jó! :D

Hányinger: még nem tapasztaltam ki, hogy mitől,de nekem is szokott -- ha 1 falattal többet eszem a kelleténél, akkor is döglődöm, ha sok a sav,akkor szintén, ha üres a gyomrom, akkor is (általában elég sok időbe telik, mire rájövök, hogy nem igazán ettem és az a baj, tegnap fél 5-kor ebédeltem :oops: ).De szerencsére mindegyik orvosolható, talán az első a legkellemetlenebb :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

sziasztok!

ma vagyok én is...

Kata, vigyázz magadra és pihi-pihi! Nekem amióta be van illeszkedve Levente, a gyaloglás sokkal nehezebb, közben mindig elkezdek fájni...

Erzsébet, de édesek az ikrek!!!!!

Gizella, esküvő? :shock: :lol: de jó lesz Nektek! szép a babasarok!

Katuska, igazad van, kár parázni ezen a gyógyszertáras dolgon. Biztos nem marad egyik bébike sem kencék nélkül! A Sudocrem-et én is beszereztem, plusz egy Johnsonos babaolajat és hintőport is, biztos ami biztos. :lol:

Hanna, sajnálom a lábdagadást, egyik este engem is megtalált. Azóta szerencsére nem :lol:

Picuranyu, mi volt a védőnéninél? A csomóra majd hétfőn rákérdezek a dokinál, meg a streptora is... :roll:

Csöre, látom ma is pörögsz :lol: a 2 ünnep közé kalibráltad be Sacit? :wink: :lol:

Biga.csiga, nagyon sajnálom, hogy pont most történnek Veletek ezek a dolgok :cry: nagy ölelés és gyere azért, ha tudsz és van erőd!

Na megyek, kutakodok tovább, muszáj lesz ma pontot tenni a mosó-szárító projekt végére :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vickybabe 2008.12.10 10:55-kor.

Kép
vickybabe

Csöre köszike akkor hétfőn ismét és neked is meg kell várnod a dr nőt? mert nekem most igen :roll: babaruhák? de jó :D Kata: pihengess sokat bár te már nagyon a végét járod :D ma veszek a cukormérőbe tesztcsíkot és mérem minden kaja előtt és után aztán hétfőn beviszem Juditnak :wink: ja csöre és a 38 héttől már nem kell menni ugye???? mond hogy igen :D
erzsebet0312

Csöre! Izgalmas reggeled volt.
Mennyi rucija lesz Saci babának. :lol:
Nekem is dagi volt a vádlim is. Olyan kis malackás.

Kata! Jó csavargást nektek!

Kép
hanna30

Vickybabe! örülök, hogy jól vagytok.
Az én kis gépemet ajánlom. :wink:

Eltűnt kismamik tessék jelentkezni!!!!!

Kép
hanna30

Erzsébet: nem kell a 38-ik hét után menni :) én még megyek a jövő héten, meg utána 1-et, talán, vagy már azt sem :)
de ne csak a méréseket írd fel, hanem azt is, hogy mit ettél :wink:

Kata: OK :wink: jó csavargást :) na, nekem is az megy nehezen, a séta, mint Vikinek... a jobb combom, mint amin kést döfnek át :? persze idővel meg lehet szokni :roll:

Ja, Hanna, lesz rucija Sacikámnak, csak még mindet ki kéne mosni :? de most tényleg nincs hová rakni... remélem, a héten meglesz a tetőtér... Apus tegnap azt mondta, hogy 3 hét, na erre közöltem, hogy ok, de akkor mindent neki kell kimosnia, és elpakolni, mert Saci 3 hét múlva simán jöhet... rögtön visszavonta :lol:

Csöre
csöre74

Csöre! :) Na, akkor befenyegetted Apát.
Olivér tegnap is olyan cuki dolgokat kapott a barátnőmtől.
Mindenki annyira szereti.

Kép
hanna30

na túl vagyok a körzetin. Igaz, a doki szabin van, de az asszisztens odaadta a papírokat, így még olyan sokat sem kellett várni (pechemre pont volt bent valaki és elég sokat). örültem is neki, mert a másik dokihoz elég sokan vártak, és bizony az egyik majd megfulladt a köhögéstől. Sajnálom szegényt, csak biztos, ami biztos, bújtam bele a kabátomba. :-)

Én tegnap mostam ki a babaruhákat. Olyan jó látni, ahogy száradnak!!! :-) Hétfőn elmentem az angol használtruha boltba és kb. 5000-ért sikerült jó sok mindent vásárolni. Ma meg elmentem a piacra a doki után, és vettem egy kis tündéri 62-es rugit, amihez van egy kis sapka és egy kesztyű is. Nem vagyok benne biztos, hogy még erre szükség volt, eredetileg magamnak akartam venni valami felsőt, de hiába... vonzanak a babaruhák. :-) (még csak meg sem néztem a felnőtt ruhákat). Meg hát legyen valami új is a picúrnak, legalább egy kis plüss rugi. Még a Tescoban vettem anno 3-at 1800-ért, de azok vékonyak és ennyiben ki is merült az új ruha-vásárlás. Bár szerintem a legtöbb ruciról meg sem lehet mondani, hogy nem új. Büszke vagyok magamra, hogy megálltam és nem költekeztem olyan sokat. :P

Kép
jandrea

Hanna: tudom, hogy nehezen jött össze a baba, meg hogy lombik-programon vettetek részt, de van valami összefüggés a koraszülés és e között??? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem... Én mindenesetre szorítok, hogy a betöltött 37. hét előtt ne akarjon kibújni a kis Olivér.

Kép
jandrea

Jandrea! Örülök, hogy gyorsan végeztél a dokival. :)
Muti a babaruhákat!!!

Tavaly volt egy méhenkívüli élő terhességem, egy spontán vetélésem, majd jött Olivér, akivel a 12. hétig ömlött belőlem a vér. Szerintem a lombiknak semmi köze hozzá. Nekem ez jutott.

Kép
hanna30

Hanna: be is :wink: dolgoznak serényen odafent :) Mesi és Zaza szobája készen van, most csinálják a dühöngőt, utána jön Saci szobája :) szerintem a héten nem lesz meg, de azért legalább jól haladnak :)
Miket kapott Olivér?
Ééééés igen, neked ez a csodaszép baba jutott, fel a fejjel :D Olivér annyira gyönyörű már a 4D képeken is, a valóságban meg még szebb, aranyosabb, elevenebb lesz :wink: Biztos bent marad a 37-ik hétig :)

Andrea: én is így vagyok vele, nem érdekelnek a felnőtt ruhák, de órákat eltöltök a baba- és gyerekruhák között :lol: :lol: És igen-igen: muti a babaruhákat :D

Csöre
csöre74

Hanna: most már tényleg ne aggódj!!!! Nem irigyellek az első 12 hétért. Én még vérzés nélkül is végigparáztam és nagyon lassan teltek a hetek (nálunk is voltak problémák). Az a legfontosabb, hogy most már ott növöget a pocakodban Olivér, aki már most igen szép méretekkel rendelkezik. :-) Szerintem már ha előbb jön sem lehet gond, de azért januárig maradjon csak bent!!!

képek: ha a férjem jó hangulatban lesz ma, akkor megkérem, hogy töltse fel a képeket a gépre, mert már van szoba-képem is, de még csak a fényképezőben. Bár nem lettek túl jók, mert nagyon pici a szoba és nem tudtam rendesen fényképezni.

Kép
jandrea

Csöre! Akkor kb egyszerre lesz kész a szoba velünk. :) Majd várom a képeket!!!!
Takarót, bundazsákot, sapit kapott. Olyan pasisat. :wink:

Kép
hanna30

Megjöttem- és elég rendesen le is fáradtam. Ma megvolt a második CTG és szerencsére minden ok- amíg vártam a vizsgálatra babó pörgött ezerrel, amikor pedig felrakták a tappancsokat akkor nagy csönd- rafinált a picike :) Utána találkoztam a szülésznővel, beszélgettünk egy kicsit és megmutatta a szülőszobát is!

Utána találkoztam anyukámmal és elmentünk az Árkádba csavarogni egy kicsit- végre sikerült beszerezni 1-2 karácsonyi ajándékot és vettünk babapopitörlőt is :)

Hanna: örülök hogy már jobb a lábad, pihentesdd amennyit csak tudod

Gizella: gratulálok előre is a nagy naphoz!

Erika: hányinger és gyomorégés Nekem is van már hetek óta- többször keveset kell enni, kerülni a zsíros,savanyú és fűszeres ételeket

sahli

Hanna! Amilyen klasszul fogod fel ezt az egészet biztos vagyok benne, hogy Olivér csak azért is kivárja a végét:) sőőőt remélem még egy pár napot rá is húz a vicc kedvéért:)

Andrea! és ez szerintem csak egyre rosszabb lesz...én nem is tudom mióta nem vettem magamnak semmit....valahogy eszembe sem jut pedig rámférne egy két dolog de mikor az van, hogy vásárolhatok mert van pénzem akkor csakis gyerekdolgok jutnak eszembe...

Éjjel fél kettőig fent voltam....apa meg 5-kor ért haza egy rakás karifával. Tök jó illat van az udvaron, holnap kezdik el árulni:) Ma délután még kihasználom, hogy itthon van és elmegyek egyedül venni egy két dolgot. Anyagot az ágyneműhöz, meg zoknit harisnyát Máténak.
katuska79

Sahli! Gratula a 2. CTG-hez. :)
Komolyan mondom, a kis zsiványaink tudják mikor nem kell mozogni. :lol:

Kép
hanna30

Katuska! Olyan szuper lehet nektek! Imádom a friss fenyő illatát. :)
Azért pihenjél is egy kicsit!!!!!

Persze pozitívan kell hozzáállni. :)
A ráhúzás viccnek is rossz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mekkora lesz akkor? :shock:

Kép
hanna30

Sahli de jó már a 2. ctg:? szuper. Csöre: jó írok mindent :wink: szóval befenyítetted apát néha muszály velük kesztyűs kézzel bánni :D Katuska: vásásrlás hú de jól hangzik :D na megyek is mert mérnem kell kaja után vagyok :wink: egyébként irtó nehéz betartani ezt a diétát nekem fáj a fejem az éhségtől. Csöre te mit csinálsz ilyenkor?? felvágottba sajtba nincs szénhidrát úgy tudom azt bekaphatok?
erzsebet0312

Erzsébet :D én egy szál kolbászt szoktam benyomni :lol: :lol: :lol: mehet a szalámi, felvágott, sajt is :D amiben nincs, vagy minimális a szénhidrát, az mehet :wink: véletlenül se éhezz, nehogy megfájduljon a fejed :wink:

Katuska: hm... karácsonyfa szag :D

Hanna: szuper ajándékok :D kép?

Sahli: de jó, már CTG-re jársz :D már én is alig várom :) de ha így haladok, max. egy fér bele az időmbe :D szuper, hogy láttad már a szülőszobát is :)

Csöre
csöre74

Bigacsiga, gyere amikor tudsz, majd megpróbálunk feldobni valamivel.

Hanna, nem is tudtam, hogy milyen megpróbáltatásokon mentetek keresztül. De most már ne aggódj, már baj nem lehet. Most már szép nagy Olivér baba, és amiken keresztül mentetek együtt, látszik, hogy nagyon erős.
Ahogy láttuk Vickynél, most már nem lehet gond a babáinkkal. Azért várják ki az idejüket.

Én ma nyüszi vagyok, és álomkóros.s értem mi a bajom. És ahányszor felkelek, annyiszor keményedik be totálisan a hasam.

Kép
Kép
cs_erika

Csöre! :oops:

Erika! Édes vagy! Már nem aggódom (annyit). :)
Keményedés menjen tovább. Vegyél be magnéziumot és pihi. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

Na,kimászkáltuk magunkat, fél 1-től négyig csak mentünk! Jókai tér karácsonyi vásár, onnan Andrássy úton át gyalog a Vörösmarty térre, ott szintén szétnézés, séta a Váci utcában...majd 2-es vilivel anyuékhoz, itt várom Apát, jön értem :wink: Martinnak vettem egy újszülött kesztyűt,ha szükséges lesz...a H&M-ben.
Én meg kaptam a Zarában egy csodaszép átmeneti kabátot és csodák csodájára az S-es is rám jött :shock: De azért egyel nagyobbat kértem, mert hátha alá kell öltözni, meg a szoptatás alatt hogyan alakulok.

Egyébként saját részre engem sem izgat (annyira) a vásárlás, szóval megállom, ami régen nem ment.Anyunak úgy kellett rábeszélni a kabátra. :lol:

Most, hogy itt ülök, úgy érzem magam, mint akit megvertek,hulla vagyok :lol: A gyaloglás most érzem csak,milyen nehézkes, mintha karóba húztak volna, meg a derekam is majd leszakadt :shock:

Hanna: muti az ajándékokat!!! :lol: Olivér meg, mint már monduk sokan, a legjobb időben fog érkezni!!! :wink:

Jandrea: te is muti a szerzeményket!! :D

Sahli: örülök, hogy minden OK volt a ctg-n,mi is megyünk holnap! Az elsőn nekünk is bealudt MArtin, de utána gyorsan lezavarta a mozgásokat, másodjára meg nagyon ügyes volt!!! :wink:

Csöre: jó ez a befenyítés :lol: Bizti minden rendben lesz,mire Saci jön!!! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Erika! én tudom a megoldást:) nem kell felkelni, hanem a jó puha meleg paplan alól lesni valami jó filmet:)

Na bevásároltam. Nem sok mindent de jó volt egyedül csámborogni. Vettem cuki flanel anyagot meg Máténak zoknit, harisnyát. Hazafelé jövet még épp elkaptam őket ahogy mentek kocsmázni....nem nagyon marasztaltam őket.
Most pedig nekiállok szabni egy nagy tábla csoki segítségével :lol:
katuska79

Hú, Hanna, a szobákról még soká lesznek képek :D bár úgy néz ki, hogy a düdöngő is kész van :D erre egyikünk sem számított :D most nagy az öröm :) de még be kell vásárolni szegőléceket, bútorokat.... meg takarítani (majd a gyerekek).
Erika: tényleg pihi... nekem estére keményedik mindig a poci, mire elfáradok... szóval a pihenés tuti használ.

Csajok, de szórakozott vagyok... elkezdtem írni, és félbehagytam, sőt a fejemből is kiment, hogy mit akartam :oops:

Kata: na, én ennyit már nem tudok menni... nem csoda, ha fáj mindened :roll:

Katuska: a csoki tuti nagy segítség :wink:

Csöre
csöre74

Kata! Nem semmi séta! Én is vettem kesztyűt Olivérnek. :oops: :oops: Ja, nem parázok Olivér születésén. Jön, ha jönni akar. Gáz már nem lesz.

Katuska! Csokiiiiiiii :oops: :oops: :oops: :oops:
Úgy ennék. De már felfaltam mindent.
Milyen anyagot vettél Petrának?

Csöre! Ez szuper! Akkor jól haladtok!

Kép
hanna30

Hoztam a képeket!
Csak a mai szerzeményt fényképeztem le, mert a hétfői még szárad.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na most jól elfoglaltam az oldalt! :-)

Kép
jandrea

Jandrea! Csodaszép a szoba és a ruci is!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

hanna: köszi! A rugihoz van kissapka és kiskesztyű. Olyan édi! Szerintem a kesztyűt már a kórházba beviszem. Hátha nagyon megnő már a körmöcskéje mire kijön. :-)
A kiságya a hálónkban van. Ismerem magam! Nem bírnám ki nélküle! :-) Apja meg szerintem így is úgy is felébred majd, ha sírni fog, mivel ő elég rossz alvó. De szerencsére egyetértettünk rögtön. Nem kellett győzködnöm. :wink:

Kép
jandrea

Jandrea! Szuper anyuka leszel! :wink:

Csajok! Nem tudom, ki az, aki leveteti a kzs vért.
Van egy 5%-os kuponom. Nem nagy összeg, de.... szívesen adom!

Kép
hanna30

Jandrea: nagyon kis kellemes a szoba hangulata :) Saci is velünk lesz egyelőre, bár, mint a korábbiakból kiderült, egészen jól halad a szobája :) de az a tetőtérben van, a mi szobánk meg lent.
A ruci is nagyon csinos, és a kis kesztyű is jó ötlet, én az első időkben lerágni sem mertem a körmüket :) bár lehet, hogy a harmadiknál az ember bátrabb :D
Apák meg hihetetlen jól tudnak aludni bébi sírásra :? tisztelet a kivételnek....
Én is sokkal nyugodtabban alszom, ha mellettem szuszognak :) még a nagyokra is átfülelek minden éjszaka :D

Erzsébet: vettem fruktózzal készült csokiparányt, 5 db-t felfaltam, és csak 4,1 volt a cukrom utána :shock: ez egy kincs :wink: csokis is, édes is, keksz is, és nem bántja a cukrot :wink:
(ja, az 5 csokiparány mellett ott figyelt egy diétás joghurt, és egy 10 centis kolbász darab is :oops:)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Én se vagyok elveszve, csak túl fáradt voltam az íráshoz.
Engem is elért a sírós hangulat. Ki vagyok merülve, mindenen elpityeredek. Most már nagyon fáraszt a meló, de már csak 1 hét.
Ma voltam dokinál, mindent rendben talált. Jövő héten lesz az 1. ctg. Holnap védőnő, meg gyerekorvos. Ti választottatok már? Azt mondta a védőnő, hogy most már ideje összeismerkedni vele.

Szépek a babaszobák.
Gizella: sok boldogságot!

krisz78

sziasztok.köszönöm a gratulációkat :D jandrea:nagyon szép a szoba,és a ruci is nagyon aranyos olyan igazi kiscsajszis :) nálunk is a mi szobánkban van a kiságy olyan megnyugtató :D bogi még a mai napig velünk alszik,próbáljuk leszoktatni de olyan nehéz,nem tudok szigorú lenni :( ha nincs mellettem mindig arra gondolok hogy ki fogja betakarni ha kitakarozik :shock:

Kép
gizella82

Köszönöm a dicséreteket!!
hanna: sajnos épp ettől parázom nagyon, hogy milyen anyuka leszek!!!! Remélem, majd minden jön ösztönösen.
A legnagyobb parám: lehet-e olyan, hogy véletlenül leejtem. Ez egyébként is érdekes dolog, mert amikor a hugom született, nagyon sokszor álmodtam azt, hogy leejtem. Úgy néz ki, ez a para máig megmaradt bennem.

krisz: nekem azt mondta a védőnő, hogy ráérek ezzel foglalkozni majd, ha már megszületik a baba. (Bár elméletben már tudom, mert az egyiket ismerem, azt nem akarom, a másik egy fiatal csajszi, őt nem ismerem, de mivel csak ketten vannak, így....)

csöre: a körömvágás nekem is tuti nagy mumus lesz!!!! Lehet, hogy majd először a védőnővel vágatom le neki. :-)

gizella: teljes mértékben megértelek!!! Azt hiszem hasonló helyzetben leszünk majd mi is.

Kép
jandrea

Krisz! Ismerős a hangulat!

Gizella! :) Most a két csajszi is veletek fog aludni?

Jandrea! Nyugiiiii! Azt mondják, az anyai ösztön győz!!!!

Kép
hanna30

Lányok, nyugi :) Emese és Zalán kb egy hónapja alszik külön :wink: nem vagyok büszke rá, sőt, de így alakult....
Gyerekdoki: nekem egyszerű a helyzetem, a háziorvosom gyerekorvos is, így ő lesz...
Andrea: nem ejted le :wink: biztos a szüleid mondták sokat, hogy nehogy leejtsd, ezért a para...

Csöre
csöre74

Jandrea, szerintem mindenki ezen parázik, hogy milyen anya lesz. Pont most mondták valahol, hogy elrontani nem tudsz semmit, mivel a kisbabád is először fogja tapasztalni azt amit csinálsz vele. Szóval csak semi izgalom. Itt mindenki szuper anyuka lesz. :lol:

Holnap belelépek a 34. hétbe. Hurrá!!!
Azért messze van a január. Egyre kevésbé bírom jól. :?

Kép
Kép
cs_erika

Hanna! rózsaszín alapon macikás mintás flanelt vettem 800.-Ft.ért. Már kész is a párna, a takaró huzat, meg a fejvédőt is újrahúztam, hogy egyforma legyen. Ha egyszer összerakrjuk az ágyat majd én is fotózok:)

Az együttalvásról meg az a véleményem, hogy oylan kevés ez a pár év az életünkből amikor igényt tartanak ránk úgyhogy én most nem bánom, hogy Máté hajnalban mindig jön bújni. Amíg pici volt viszont jobb szerettem külön tudni.
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: