Sziasztok!
Megint jó sűrű reggelem volt:
Elvittem a gyerekeket iskolába, óvodába (külön, mert Zaza nem készült el időre, igaz, Mesi is valami hihetetlen csiga volt ma reggel

), bevásároltam ebédre, előkészítettem az ebédet, segítettem lepakolni a tetőteret, mert Apus és Apukám burkolnak fent, kicsit rendberittyentettem a nappalit (hogy azért be lehessen menni, és leülni

), meg a szokásos mosás
Képzeljétek, kaptam egy rakás babaruhát

Sacikám nem lesz csupimókus, az már tuti

Meg még kapok zenélő forgót is, meg hordozót...
Katuska: értettem, igyekszünk januárban szülni

de azért nem csuktok ki, ha mégis december, ugye?
Édesemet már annyira lent érzem, időnként szinte félek, hogy kipottyan

pedig mint "gyakorlott, sokat szült anyuka"

tudhatnám, hogy nem így működik
Hanna: örülök, hogy rendben van a lábad, kicsit aggódtam

egyébként este lenéztem a lábamra, úgy fürdéskor kicsomagolva: a combom mint egy piszkafa (mint korábban írtam), de a vádlim egész kis izmos

bizti víz az is, de nem igazán sok. Mesivel is volt a végén egy kicsi
Kata: görcsölgetsz? tyűha, nagyon vigyázz magadra...
Házidoki: én is akkor ejtettem meg a pecsételést, amikor arra jártam, nem mentem emiatt külön. Csinált EKG-t is... de ez még régen volt... Sajnos a fogorvostól is tudok majd pecsétet gyűjteni

pedig már nem szándékoztam menni... de ha meglesz Saci, úgy sem tudok, a fogamat meg rendbe kell tenni.
Gizella: óvatosan, szombatig akkor tessék egyben maradni
Hányinger: nekem akkor van, ha üres a gyomrom. Na, ezért még inkább gondoskodnom kell róla, hogy ne legyen üres
Katuska: ott a pont: a pasik is bediliznek ilyenkor

sokkal türelmetlenebbek, feszültebbek, legalábbis Apus ilyen... persze, tudom, aggódik.
Erzsébet: megyek hétfőn

CH az a szénhidrát rövidítése.
Akkor kellett mennem kontrollra, amikor 8 lett a kaja utáni, de az ismételt akkor is rendben volt. Azért ment fel, mert reggel a szervezeted lusta, lassabban dolgozza fel a szénhidrátot, ezért kell kevesebbet enni, ha felébredtél (10 körül), akkor lehet többet

És igenis, a stressz felnyomja, de ezeken a vizsgálatokon ne stresszelj, békés belenyugvás, és kész