sziasztok!
na, most értünk haza nem régen a nagy ügyéntézős-sétálós mókából!

jó hideg van kint, és a szél is nagyon fúj!
JázminAndi, nagyon jó a kép a csajszikról! nekem ma írták, hogy legyártották a motyót, így várom, hogy mikor jön a futár, de gondolom, hogy már csak holnap lesz belőle valami!? vagy!?
Cs-andi, gratulálok a kis hősödhöz oltás ügyben, az pedig, ha pótolni kell, talán nem olyan nagy tragédia, én tudom, hogy milyen érzés lehet, hogy ezzel kell szembesülni, mert nekem már lassan 4 hónapja ez van!

és amúgy az mit jelent, hogy kétes mérés?
de már megbarátkoztam a gondolattal, és lehet, hogy most haragudni fogtok, vagy hülyének néztek, de én nem látom ennyire tragikusnak a hozzátáplálást. úgy vagyok vele, hogy a legjobbat szeretném én is Beninek, és, ha most az anyatejem nem elég, akkor adok mellé tápszert, vagy adok mellé most már egyre bátrabban gyümit, és ugyanolyan szépen fejlődik, sosem volt még beteg, pedig mindig azt mondják, hogy az anyatej megvédi őket, hát gondolom, hogy ez sem szentírás!? a lényeg, hogy, ha kell, akkor kell, csak az ő érdekeit kell nézni, és, ha már túlvagyunk azon, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudom táplálni a gyermekem, nálam sajna ez is eszembe jutott, akkor viszont hajrá! régen is ettek a babák mindent, és felnőttek szépen! a másik meg, hogy pl. JázminAndi most a második babónál milyen klasszul járt, tud szopiztani, Cintusnál meg még gondok voltak. én hiszek benne, ha legközelebb már én sem görcsölök rá, akkor nekem is több tejem lesz!

fel a fejjel csajok!!!
Csimby, az almát szerintem megpróbálhatod, bár, ha vannak gondok a kakival Hannusnál, akkor lehet, hogy jöbb, ha mondjuk kajszibarack levét adod, az állítólag lazítja a székletet! de a hasfájás elvileg már nem játszik náluk, hiszen egyre érettebb a bélrendszerük, nem?
és örülök, hogy minden negatív lett az alváslaboros vizsgálaton!
Boni, gratulálok Zsiginek, nagyon kis ügyes fiú!
egyébként
párásításnak az is ajánlják, hogy oda teregess, ahol a baba alszik!

persze, ha mondjuk van helyed abban a szobában!

mi még nem használunk, mert nem távfűtésben lakunk, de ott emlékszem, hogy iszonyat száraz volt a levegő!
minitalisok nem csináltatok képeket!?
Mazska, sajnálom, hogy nem jött össze a talink, jó utat nektek, ha addig már nem "beszélnénk"!
Makadu, nagyon édes Levi-rénszarvas-baba is! annyira cukor ez a ruha! itt a Tescoba ezt a rucit már biztosan elkapkodták, mert én már csak mikulásost kaptam!
Aproo, Levinek lehet, hogy még nem jönnek be a magas hangok, és ezért sírt a furulyára!? nálunk apája nyávogott neki a minap, és azon is nagyon elkámpicsorodott a lelkem!
Dia, nem tudom, hogy én Zsófi, vagy másik Zsófihoz szólt a kérdés, de nekünk biza még nincs fogunk, nem, hogy egy, de még egy negyed sem!

viszont kézrágcsálás megy ezerrel nálunk is!
na most szaladok, mert sír a babóm, remélem, hogy senkit nem bántottam meg a véleményemmel, illetve nem szándékoztam senkit sem megbántani! én így gondolom, más lehet, hogy tök másképpen, a lényeg, a lényeg, a babáknak jó legyen!
ja és egy utolsó vigyori kép rólunk: