A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok
Nosztalgiazom egy kicsit.Olyan jo olvasni beneteket,es visszagondolni mikor Adi meg a pocakomban volt es menyire vartuk szuleteset.Apparol elfeledkeztunk es kint maradt szuleskor,de mar nem banom.Nekem rovid es szep szulesem volt,jo ra visszagondolni.
Adi januar 14-en lesz 1 eves.Ugy repul az ido.Hasznaljatok ki minden percet a picikkel. Kép Kép Kép

Bocsanat,hogy betolakodtam!

Kép

Kép
marcsitita

Csajok! Ahogy nézegetem a vonalzókat, komolyan könnyes lesz a szemem. Hihetetlen, hogy itt tartunk.

Csöre! Elhiszem, hogy nem szívesen hagy otthon Apa.
Katát sem hagyja otthon többet szerintem már.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok, gyors bekukk, mert 15 perc mulva huzok a dokihoz. Hu de kivancsi vagyok mit fog mondani. Aztan csutortokon meg megint megyek a maganhoz, remelem ott meg tudom Attilamat kukkolni 4d-be is. Tok jo lenne megint. Na majd meglatjuk.
Most meg annyira has fajos vagyok, hogynem is tudom, hogy jutok el a dokihoz, nem tudom elotte nem e fog Vukk befigyelni :? lehet jobb is lenne, es egy kicsit lenyugodna a hasam.
Gyerekszoba es babocak nagyon szepek. Hihetetlen, hogy nekem is lesz egy ilyen pici babam nem sokara.
Kremeken en meg eddig nem nagyon gondolkoztam, foleg hogy itt gyogyszertarit nem is irnak elo. Vettem egy mustela markaju kezdocsomagot, amibe van minden meg Bepanthent, amire anyum eskuszik, es kesz is. Ettol tovabb nem is jutottam. Remelem ez is megteszi, ha meg nem akkor probalok mas markat. meg esetleg gyogyszertarba megkerdezem, hogy kevernek e itt valami csodaszereket. :roll:
Turoszinu gyerek, na azt hiszem, az enyem az nem lesz. Ha igen, kereshetjuk az okat :lol: pedig nekem annyira tetszenek a feherboru szoke haju babak, mindig olyanrol almodoztam. Erre fel nekem a hajam barna es kreol boru vagyok, a parom barna haju feherboru (ram mondjak, hog spanyol vagyok, ra meg hogy magyar) de gyorsan barnulo tipus (vagyis nem eg pirosra, na de nem is lesz fekete). Na lehet azert csoda tortenik es a nagymamara ut a baba (habar a haja neki is barna, csak a bore ho feher). Na de ez legyen a legnagyobb bajom :lol: :lol: :lol: akarmilyen is lesz, biztos o lesz nekem a legedibb baboca a foldon.
na elhuztam

Kép
brestovsky

Rita :lol: a világon semmit nem jelent, nekem barna a hajam, és nem kifejezetten világos a bőröm (nyáron gyorsan barnul), Apusnak sötétbarna a haja, a bőre mondjuk világos... :D szóval a szőke gyerekeink eléggé kakukktojások :D szerencse, hogy Zaza tiszta Após :lol: Mesi meg tiszta Apukám :D mert ránk ugyan nem hasonlítanak :D

Csöre
csöre74

Hanna: nekem most fordult át a hangulatom vigyorgósba :D borzalmasak ezek a hangulatváltozások :lol: :lol: tiszta lányliba lettem :) (csak azért, hogy egy pillanat alatt átcsapjon pityogosba :))
Most hozta meg a posta a babaőrünket :) majd berakjuk a fa alá, a szüleimtől kapjuk :D

Csöre
csöre74

Rita! Gyere majd a hírekkel a dokitól. Apával szent a béke?

Csöre! Gratu a babaőrhöz!
Még nekünk is be kell szerezni, a nagyiéktól kapjuk.

Nekem most olyan semmilyen hangulatom van. Eddig pörögtem, most meg... Előbb bőgtem, mert Olivér cseszett mozogni egy ideje. Hiába mozgattam a pocakot semmi. :( Már tiszta para lettem.
Aztán eszembe jutott, hogy adok neki mandarint. Na, beindult.
És utálom, hogy vizesedik a bokám, meg nem vezethetek, meg csak úgy hisztis vagyok. :(

Bocs Csajok. :oops:

Kép
hanna30

Hanna én furcsálottam hogy ezt írtad de gondoltam hogy véletlenül írtad :D brestovsky: én sem vagyok valami túl jól pici hányinger néha hasmenés persze tegnap a buszon a mögöttem ülő nő össze vissza szórta a bacijait :twisted: tiszta ideg voltam :shock: Csöre: én is ilyen vagyok a párom már csak nevet rajtam néha kifakadok hogy ha szana szét hagyja a dolgait, néha meg tisztára kenyérre lehet kenni hiába a hormonok. :D Kép Ez az esküvőnkkor volt egy kis nosztalgia:))
erzsebet0312

Hanna: nyuuuugiiiiii. Olivér most lépett az egyre többet alszik időszakba, nem fog most már egész nap pörögni :wink: Sacikám is főleg a kaják környékén mocorog, előtte, meg utána. De nem folyamatosan, mint korábban. Ezen ne idegesítsd magad, teljesen természetes, alakul a születése utáni időszakhoz :wink:
A boka vizesedését sajnálom :( okosat nem tudok mondani, talán erre szokták a sócsökkentést. A vérnyomásoddal minden OK? (én rá sem merek nézni a lábamra... két piszkafa, még jó, hogy a hasam eltakarja :))

Csöre
csöre74

Hanna: bizony, nem szívesen hagy Gábor egyedül :wink: Egyébként sem, de mostmár pláne nem! :D Csak én meg próbálok szelektálni és elzavarni olyan helyekre, ahova 'nem árt', ha elmegy. Értem ezalatt pl a mai munkavacsit. Őket is elérte a megszorítás és ugye nem kellene eljátszani a helyet, hogy nagyon megbecsülik. A kari vacsit meg ahogy ismerem, elmismásolja :lol: Ott azért könnyebb eltűnni 100 emberből :lol:
Nekem mondjuk annyi a mázlim, hogyha bármi van, mindkettőnk szülei itt vannak 20 percre, ha valami csoda folytán Apa nincs :wink: De itt lesz, tudom!

Rita: te szegény, remélem, nem lesz Vuk! Amolyan babás pocakfájás, vagy esetleg gyomorrontás? Nekem meg nagyon tetszenek a kis 'tejeskávé' babák, erre mondta Apa, hogy na olyat ne kérjek tőle :lol: Én alapban szőke és világosbőrű gyerek voltam, aki akkor is gyorsan barnult, most is, Apa meg sötét haj, sötét szem, világos, napra érzékeny bőr....hmmmm :roll: Ha lesz egy vöröshajú, szeplős kisfiunk, akkor mi is kezdhetünk gyanakodni :lol: A Bepanthen nagyon jó, meg ott van nektek Spanyolországban a Babe termékcsalád, tényleg jó!!

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet: de jó kis lagzis hangulat :) szépek voltatok :)

Apus tegnap elhozta nekem a vacsoráját :) nem bírta megenni... (egyáltalán: beleenni a főételbe az előétel és a leves után) most megküzdök ezzel a kihívással :lol:

Csöre
csöre74

Erzsébet! Nagyon szépek vagytok! Bár sajnálom, hogy pici a kép. :(
A reggelért meg bocsi, meghülyültem.

Csöre! Nem eszem sok sót, iszom, és mégis. :(
Vérnyomásom gőzöm sincs mennyi. Szerintem elballagok a dokinénihez, ha nem szűnik. Megnyugodtam a mozgás miatt, de tegnap pörgött, ma meg totál lusta volt. Most már csuklik. :)

Kép
hanna30

Hanna: ismerős az érzés, én is megijedtem, mikor kicsit belassult, de aztán ugyanúgy pörög, mikor ébren van, úgyhogy nem parázunk! :wink: És mostmár Martin is napi szinten csuklik, van,hogy többször is :wink: Azért tényleg méress egy vérnyomit, az nem árt!

Erzsébet,nagyon szépek vagytok a képen!!! Nekem is be kéne már rakni a meseszép albumba vagy 500 képet, csak a CD alapján kéne menni, hogy tartsam az időrendet...Ahhoz képest, hogy tavaly nyáron volt az esküvőnk :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Gondoltam, hogy vigyáz rátok! :wink:
Karácsonyi partyra Laca sem akart menni. A vége az lett, hogy megyek vele. :lol:
Olyan finom lesz a menű. Alig tudtam választani. :oops: :oops:

Kép
hanna30

Hanna! nyugi nyugi! nála is alszik szinte egész nap most már Petra. Furcsa kicsit a korábbi egész napos prögések után, de most már elviekben a nap 90%-át átalusszák a pocakban.

Igen igen van sudocream a babacsomagban, bár lehet most avalmi más lesz! meg a bepanthen is jó. A Babe szuper cucc csak kujva djága nálunk.

Túrószínű gyerekek...ezen még most is röhögök :lol: :lol: :lol: :lol: akkor Csöre nektek most már igazán kijár egy kreol fekete:)

Valaki egszer kérdezte, hogy koszmó ellen mit kell venni. A legjobb sima olajjal lekenni a baba fejét, állni hagyni majd lemosni és sima körömkefével átkefélni. Nekünk oylan sokáig volt egy kicsi a kutacson. A sapkamentes időszakban zavart egy kicsit mert oyaln volt, mintha koszos lenne a feje....

NA megyek mert késza sajtos nudli.

Kíváncsi vagyok apa mikor jön már haza!!!!! Ja és tök jó ez a homeós nyugtató olyan lesz@rom életérzésem van:)
katuska79

Hanna: Apáéknál ez olyan izéség,hogy minden ilyen rendezvényük 'zártkörű', szokott nyáron olyan lenni, hogy egy egész napos progi keretében elmennek valami nagy medencés komplexumba, kibérlik az egészet és partyznak, csapatépítenek... Arra azért elmennék az 50 fokban...De nem, náluk minden csak céges....Erről ennyit! Majd Martinnal pancsizunk a kis kerti felfújhatósban :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Csajok: málnalevél teának szerintetek nekiálljak ma-holnap? Itt figyel már megvéve, nagy a kísértés, az is már olyan izgi érzést ad :lol: Meg a homeós bogyókat sem ártana elkezdeni...nem beszélve a gátmasszázsról... :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska! Köszi a megnyugtatást! Én is akarok leszarom érzést.

Kata! Nálunk az a frankó, hogy egy a melóhely. :wink:
Mázlisták vagyunk, együtt mehetünk.

Na, mentem elpakolok a konyhában. :twisted:

Kép
hanna30

hehe túrószínű...:) Nálunk meg lett volna a zesély rá, tekintve, hogy én vörös haj, fehér bőrű vagyok... Meg is lepődtem, mikor Anna kicsusszant, én lekukkantottam a lábam közé, és egy fekete hajú, kreolos baba nézett rám.. :) (Apa barna haj, zöldszem, és nem kreol..) :)

kata:
én már szedem őket múlthét csütörtök óta. Szerintem simán nyomhatod!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: köszi!! Lehet a málnalevelet kicsit feltúrbózni (méz citrom) vagy a la nature üresen kell? Az jó kis kihívás lesz :wink:

Hanna: igen, mázlisták vagytok! De az én melóhelyem is szokott olyat csinálni, hogy lehet párostul menni, na Apánál ez gyakorlatilag kizárt. :?

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska: kis kreol tündérnek terveztem Sacit :D de ha ő is túrószínű, akkor legalább nem lóg ki a csapatból :lol: (Anyukám egyébként egészen kreol bőrű, úgyhogy van kitől örökölni).

Jó, hogy mondod a koszmót... kéne egy tiszta körömkefe... :D

Lányok, nem tudtam megenni Apus maradékát :roll: ez annyira tömény, hogy lehetetlen (pedig azt hittem, mit nekem egy kis tányér tészta... aha, ha nem lenne teleszórva vastagon csülökkel - annak a husis része, nyakon öntve tömény tejszínnel... ütős) mindenesetre valami azt súgja, hogy Sacinak bejött :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kata: olvasom rendszeresen a blogodat és Bennem is teljesen hasonló érzések kavarognak. Nagyon várom már hogy a kezemben lehessen a kisbébi de azért egy kicsit félek is a szüléstől.
A gátmasszázst és a málnalevél teát én a héten elkezdem.

Sajnos 1 hete már nem igazán tudok aludni úgyhogy egész nap kómásan kóválygok ja és könnyen fáradok! Ti hogy vagytok ezzel?

Vasárnap megvolt az első NST, holnap megyek a következőre. Babóca szépen mocorgott ahogy feltették a tappancsokat és a szülésznő azt mondta hogy vannak elég jó kis keményedéseim is (legmagasabb érték 49 volt).

Gizella: nagyon szép a babaszoba!
Nálunk is alakulóban van majd este dobok fel egy pár fényképet.

sahli

Kata:
Lehet ízesíteni, bár ne várj tőle csodákat, tényleg elcseszett limonádé érzést fog kelteni a citrom.. :) Szerintem jobb túlesni rajta á'lá natúr, de próbáld ki, lehet neked bejön :)

Asszem beszerzek egy kengurut.. Lehet, hogy 2 gyerekkel jól járnék egy ilyennel... Annával nem volt.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sahli: alvás: éjszaka 4-5 felkelés, különösen azóta, hogy Saci lezökkent... 5 után ha ébredek, akkor visszaaludni sem tudok. Viszont nem fáradok könnyen... na jó, sokat nem tudok ácsorogni, mert akkor ránehezedik arra a két idegre, és megőrülök ...

Céges karácsonyi buli: nem megyek egyikre sem, Apusé vidéken lesz, a világ végén, az enyémre meg nem igazán szeretnék felutazni... szerintem fárasztana már. Úgysem az az ücsörgős, vacsis buli, hanem pörgősebb... legalábbis azt hiszem.

Na én elsétálok a lánykámért :) már tutira vár :)

Mágnes: jó a kenguru, nekem bejött Mesivel :) Zaza túl nehéz volt :? (nem újszülöttnek, hanem pár hónaposan), én meg gyenge :oops:

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Na mar meg is jottem a dokitol
Eloszor gyos reagalasok.
Hat apaval szent a beke szent, ugyahogy, szerinte en vagyok elviselhetetlen, szerintem meg o. Na kinek van igaza :?: :roll:
Na majd ha megszuletnek a picikek mindenkirol kerunk egy fotot, hogy ossze tudjunk hasonlitani, persze szigoruan kisbabas fotos. en anyukamnak, mondtam, hogy hozzon, mert csak ugy tudjuk ala tamasztani a "rad hasonlit kislanyom" verziojat :lol: :lol: :lol:
kata: a babe lesz akkor a kovetkezo amit kiprobalok, ha ami van nem jon be. koszike :)
Csore: ja edes lehet nalatok a "valyon kire hasonlit" problema:) tenyleg meg jo, hogy talaltatok hasonmast. Mi van ha nincs kire fogni, bele sem tudok gondolni :lol: habar gondolom akkor is fogjak valakire, legfeljebb a dedire, akirol nincs foto :lol:
Arrol ne is beszeljunk, hogy en sem hasonlitok vegkep tesomra, most sem meg szuleteskor sem. O allitolag keknek szuletett (hosszu vajudas utan) szerencsetlen, en meg feketenek, aztan allitolag kezdtem bebarnulni :lol: jo szines gyerekei voltak anyumnak.
Pocakfajas: miutan meglestem Attilamat, el is mult. Tenyleg, egesz addig hanyingerem volt meg minden bajom, most meg kutya bajom. Gondolom ez tortenik a szuleskor is, mikor a kezedbe tartod minden fajdalom eltorpul. :)
Tavaly nayron volt a mi eskuvonk is, hat nekem is meg kene csinalnom az albumot :? ugy hogy egyutt erzek.
Erzsebet ti tenyleg nagyon szepek vagytok a kepen, en is mindajrt elo keresem az en kepeimet.
Hanna. labdagadas, en azt hittem az enyem nem stb. na most tegnap megprobaltam felvenni a tavalyi csizmamat, es enyhe 10 centi hianyzott ahhoz,hogy be tudjam kapcsolni. Majdnem elsirtam magam. Na most vagy annyira dagadt lettem, hogy ketszer akkora labaim vannak, vagy vizesedik a labam. Szerintem azert a tiz kilo nem csak a labaimra szallt, szoval nagy eselye van a vizesedesnek. Na jobb nem bele gondolni.
Na es az orvos. 15 perc alatt bevegeztuk. Mehszaly vizsgalat nem volt megint, rakerdeztem, azt mondta,csak abban az esetben csinaljak, ha van esely arra, hogy kora szulott legyen (ugy a 20.het korul) na de mivel nekem nincs, foleg hogy a 34. hetben vagyok, nem indokolt, meg fertozes veszelyes. Nagyon meg vlt velem elegedve a doktorneni, ugy orulok neki. Na es a babucival is minden rendbe, pozicioba van mar kemenyen, kis fejecskeje lent, es igen a bordamat a tappancsaval nyomja erosen. JOl ereztem :!: Na az egeyduli dolog ami aggaszt, hogy a fejecskeje oriasi. minden meret megfelel 34 hetesnek, kiveve a fejecskeje ami 38 hetes es 3 napos. Erdekes mert a multkor a feje es a laba is ket hettel volt nagyobb a koranal most meg sulya (2300g) meg mindene megfelel a koranak, kiveve a feje. Na en persze jo kinyitottam a szememet amikor mondta, hogy nagy a feje es lattam a monitoron, hogy 38 hetesnek felel meg, ferjem meg elszolta magat, hogy nagyfeju...erre fel a doktorneni azt mondta, hogy ne aggodjunk, mert azert mutat a gep ilyen nagyot mert nagyon gombolyu a fejecskeje, ha hosszukasabb lenne kevesebbet mutatna, szoval azt mondta gepi hiba, majd meglatom, hogy az en kisfiam nem lesz nagyfeju, csak epp gombolyu fejecskeju. Na jo, hat nem tudom, csutrotokon rakerdezek a maganba is, habar most a kornyek legjobb orvosat fogtam ki, tok rendes is volt, emg allitolag hozzaerto, lehet nem kene aggodnom miatta. na es itt a meretek, mert kepet nem kaptam
dbp 93mm
cc 305mm
ca 297mm
lf 65mm
megeyek mert nagyon hosszu lettem

Kép
brestovsky

Rita: no para, Saci feje is 93 mm volt a 34-ik héten, az én dokim azt mondta, hogy 2 héttel nagyobb a koránál, nem 4 héttel :wink: a többi adatod nem tudom, mi, FL meg 68 mm volt :wink: teljesen normális méretű Attila, csak ott más átlagok vannak betáplálva a gépbe :) (na jó, nagyobb, de nem annyival :))
Örülök, hogy minden ok :)

Csöre
csöre74

Rita! nyugi ha nagy lenne a feje akkor úgyis mondta volna a doki, hogy huha....különben meg lehet, hogy az elkövetkezendő hetekben az nem nő, hanem a többi testrésze indul meg! és ez a hetekben megadott érték csak sacc. Hisz köztünk is vagyunk egyidősek és mégis egyikünknek a lába hosszabb, a másikunknak meg a hasa nagyobb. Nagyobb gond inkább akkor van, ha az értékek sokkal kevesebbet mutatnak a számított kornál!

Ja és természetesen sosem apának, hanem neked van igazad :twisted:

Amikor csuklik a baba akkor vajon melyik testrészét érezzük???? A hátát pl? csak azért kérdem, hogy be tudjam azonosítani milyen irányban fekszik. Mert ha a háta környékéről jön a csuklás akkor mivel azt egész lent érzem akkor ezek szerint jó irányban fekszik.
katuska79

Katuska: nekem bal köldök alatti rész remeg, amikor csuklik, ott a mellkasa, pocakja volt a múltkor :)

Csöre
csöre74

Rita: nagyon szép méretei vannak Attilának és nem lesz nagyfejű :wink:

Katuska: gondolom, a hátán lehet érezni :roll: Nekem, az US alapján becsült fekvés alapján az a kis háta volt, ami tegnap úgy pattogott :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre! én is ott érzem! baloldalt a köldök alatt! Hmmm vagy én is Sacit érzem? :lol: :lol: :lol: :lol:
katuska79

Katuska :lol: :lol: : akkor fejjel lefelé, a kis háta félig a gerinc felé fordulva, félig a bal oldalad felé :wink: Legalábbis Sacikám egy hete így pihent :) azóta nem volt drasztikus változás :) (kivéve azt a földcsuszamlás szerű zökkenést)

Csöre
csöre74

Nekem ugyanez volt, csak a jobb oldalon zötykölődött, ergo nekem kicsit jobbra fordul :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

köszi lányok megpróbálok feltenni egy nagyobbat. Csuklás ja hát az nálunk is van minden nap :D Kép
erzsebet0312

Erzsébet: látom, ti sem fáztatok az esküvőn :lol: A mienk tavaly június 23.-án volt, 50 fokban :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: hát nem volt valami meleg mert olyan kicsit esős idő volt, de így volt a legjobb. Csöre: az előbb telefonált a Bánvölgyiné és 7.2 lett, de amint kiderült hogy csak 40g szénhidrátot kellett volna megennem ehelyett én megette kb 70-et :oops: na mindegy de ha legközelebb egy szelet barnakenyeret eszem akkor elvileg jónak kell lennie :wink: neked amikor 7.2 lett, akkor mit mondtak min kell hogy változtass?? na jövőhéten én is várhatom a dr nőt :evil: semmi humorom végül is a lényeget a Bánvölgyiné mondja el nem??? kész vagyok.
erzsebet0312

Erzsébet: hát, én is azon vagyok kiakadva, hogy Judit lényegében mindent elmond, mégis meg kell várni a doktornőt :evil: órákat a semmiért :evil:
Nekem a 25 g-os reggeli CH-t csökkentették le 20 g-ra, és a tízórait emelték 25 g-ról 30 g-ra, amikor magasabb volt.
40 g CH???? nekem az ebédem közelíti meg az 50 g-al... nem a kenyérnek kéne 40 g-nak lennie? az 20 g CH kb...
Most arról szólt a tanácsadás (hogy a múlt heti 7,1 volt), hogy ne szedjem a Bricanylt, mert az felnyomja.... nem is szedem, csak kapjak levegőt :? pillanatnyilag minden ok, de a Bp-i levegőt nagyon rosszul bírom :? le a kalappal az ott lakók előtt... Ha sokat ettél, akkor el fogják mondani, hogy ejnye, bejnye, egyél kevesebbet.... Szerintem írd, hogy mit és mennyit eszel, de tényleg mindent, és beszéld meg a jövő héten Judittal, hogy rendben van-e a diéta... én most is megbeszéltem vele, azt mondta, hogy tökéletes, kivéve a borscs, azt hagyjam ki. Ennek azért azt hiszem, van értelme. Én csináltam excelben egy csinos kis táblázatot étkezésekre és napra lebontva, azt töltögettem, és mutattam neki rendszeresen.
Csütörtökön kell menned?

Nálunk is 30 fok volt az esküvőn, verőfényes napsütés, szeptemberben :) Kellett is, mert a túlnyomó része szabad téren volt :)

Csöre
csöre74

Hanna: lábad? Hogy van?

Csöre
csöre74

Oh de jó lenne most abból a 30 meg 50 fokból.

Déltuán sétáltunk egy nagyot Mátéval. Vagyis Ő motorral jött én meg totyogtam utána. Tök jól viselkedett:) aztán segített felporszívózni is. Most meg egy olyan csípőfogóval próbálja a vezetéket (nincs bedugva) elvágni...bár előbb majdnem a száját szabta meg vele a kis hülyéje.
katuska79

Sziasztok!

Hihetetlen mennyit tudok aludni mostanság. :oops: Majdnem 11-kor keltem, és 3 körül újra kidőltem. Most is csak azért keltem fel, hogy éjszaka tudjak aludni. :D

erzsebet: nagyon szépek voltatok a lagzin.

hanna: nyugi, nekem már pár napja csak este indul be Kristóf a mandarin vagy épp a csoki evéskor, amúgy egész nap nyugton van.

rita: nyugi, ha baj lett volna, dokid úgy is szólt volna!

csuklás: én mindig lent érzem, ahol a feje van elviekben.
Vendég

Picuranyu! hát aludj aludj amennyit csak bírsz! Bárhol és bármikor amikor csak lehetőség van rá! Ezt majd jó lesz megjegyezni ha meglesznek a babák, hogy amikor csak kis alkalom van rá napközben, aludni kell!!!!!!
katuska79

Picuranyu: legalább pihiztél, én is hevertem kicsit így kora este.

Apa nem tudom, mikor jön haza, én relaxálok, mert görcsölgetek...nem vészes, de azért rendesen érzem :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: pihenj! Sok volt a fészekrakás? Nem szabad már nagy feladatokba vágni... :roll: Végy példát Picuranyuról :wink:

Nekem Sacikám rátelepedett egy idegre, ami miatt a teljes jobb combom és a derekam jobb oldala tisztára le van zsibbadva :? Sajnos ez szombat óta így van, így nem is remélem, hogy jobb lesz :(
Végül egész nap nem sokat pörögtem, csak dolgoztam, meg üvegfestettem... de ez a csillagos kompozíció valahogy nagyon lassan halad :roll:

Hannaaaaaaa jeletkezz, mi van veled! Lábak? Lentebb húzódtak? Vérnyomi?

Csöre
csöre74

Az jutott az eszembe, hogy már csak azért sem szülhet senki hamarabb mert akkor hogy fog majd kinézni az új babatopikunk címe? novemberben, decemberben, januárban és februárban született eredetileg januári kisbabák????? :roll: :roll: :roll: :roll: ezt nem akarhatjátok:)
katuska79

Sziasztok!

Gizella, szép a kiságyatok.

Erzsébet, én sem voltam belgyógyászati vizsgálaton, bár nekem senki nem is mondta, hogy kell olyan. Lemaradtam valamiről? Egyébként legalább 2 hetente járok nála a táppénzes papírért, és még egyszer sem említette, hogy neki engem meg kellene vizsgálnia. Érdekes.

Csöre, ma én is majd megvesztem egy kis mákos pitéért, de be volt zárva a tutti lelőhely. Teljesen elkeseredtem.

Katuska, ma hallottam a szülésfelkészítő tanfolyamon, hogy a gyógyszertári kenőccsel kell kenni a babák popsiját. Ha mégis kipirosodik, akkor jöhetnek a Neogranormon és a Bepanthen. Ha ez sem használ, akkor pedig valami számomra ismeretlen (sz-szel kezdődő) drága krém következik.

Hanna, Csöre, én is hisztis vagyok. Soha nem szoktunk vitázni a férjemmel, de mostanában állítólag kibírhatatlan vagyok, és teljesen más lettem, és csak remélni tudja, hogy mindez Julcsi miatt van, és a szülés után visszaalakulok előző mivoltomba.

Sahli, én múlt éjjel hajnali 1-kor felébredtem, 3-ig csak forgolódtam, aztán felkeltem TV-zni. 5-kor visszafelüdtem. Remélem, ma ki tudom majd magam aludni.

Rita, nyugi, biztosan minden rendben.

Kép
petne

Én sem voltam a házidokinál...hozzá inkább nem megyek...kész vagyok az öregtől. Inkább elmentem sima belgyógyászatra megcsináltatni még a legelején az EKG-t.

Petne! naná, hogy más lettél! És még mennyi minden fog változni! NA jó hiszti talán nem lesz már de előjönnek majd a tigriskarmok 8)

Szerintem a pasik is bediliznek iylnekor...csak ŐK nem veszik észre.
katuska79

Jó reggelt!
Katuska: ma Te voltál az éjszakai bagoly?
Kivételesen tudtam aludni pár órácskát!
EKG-n voltam de a háziorvosi pecsét még hiányzik :(

Nemsokára megyek CTG-re majd utána jövök bővebben.

sahli

Jó reggelt!

Bocsi Csajok, tegnap átjött a barátnőm, nem voltam gép előtt.
Olivér kapott ajándékot. :oops:
Vizesedés teljesen megszünt. Bár, tegnap sokat pihentettem a lábamat. Rájöttem a lógatás nem jó. :(

Katuska! Ez jó. :lol: :lol: :lol:

Később jövök.

Kép
hanna30

Petne: engem is csak a védőnő nyüstölt vele végül is EKG-t csináltak, de mostmár megvan a pecsét remélem leszáll rólam :wink: Csöre: ja de a kenyérnek kell 40g-nak lennie jól belebonyolódtam CH meg kutyafüle azt sem tudom mit jelent. Na mindegy azért odafigyelek amit mondott azt eszem, de tegnap mértem itthon és kaja után tökéletes volt ezt nem értem itthon mindig tökéletes, szerintem ott a stressz is felnyomja :cry: nem mondta hogy csütörtök azt mondta ha legközelebb megyek akkor 40g-os kenyeret egyek meg. Gondolom az hétfő akkor van terhes dietetika nem? vagy neked be kellett menni külön? nem mondta hogy csütörtök mert mint kiderült én egy szelettel többet ettem meg mint kellett volna és így lett 7.2 hogy a csudába????? na mindegy hétfőn jössz??
erzsebet0312

sziasztok.jó reggelt mindenkinek.tegnap elmaradt a doki a vizelet miatt,mert nem éreztem jól magam,elég rendesen görcsölgettem,már úgy volt hogy megyünk a kórházba,rendesen megijedtem.most apa itthon van velem,úgyhogy pihire vagyok itélve :( szombatig ki kéne birnom mert akkor lessz az esküvönk :D

Kép
gizella82

Gizella! Pihengess sokat! A görcsöket sajnálom. :(
Vegyél be magnéziumot.
Szombaton esküvő? Ez szuper!

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Látom sokan küszködünk az alvással. Tegnap éjjel én is felébredtem hajnali 2-kor, és forgolódtam vagy 2 órát. Ma meg olyan jót aludtam. Fene sem érti ezt.

És soförszolgálatot fogadtam. Férjecském eltiltott a vezetéstől. Persze azért is, mert pihennem kellene, és a vezetés egyáltalán nem pihentető. (csak emlékeztetőül, kinyílt a méhszájam :? )
Szóval tegnap fogtam apósomat, és megkértem, hogy vigyen a-ból B be. Jövőhéten fodrászhoz visz, utánavaló héten meg orvoshoz. :lol:

Kata nyugi, én nem szándékozom decemberben lebabázni. :lol: Pont most gondolkoztam, hogy akkor a tavalyi fizetésem lesz az alapja annak a 168 napnak, ami nem sokkal de kevesebb az ideinél. Szóval anyagi megfontolásból sem érek rá idén szülni. :lol:

Hanna, hangulatváltozás, nekem is megvan. Olyan undok tudok lenni. :oops: Pedig nem is akarok.

Mocorgás, nekem is másépen mozog, de nem állt le, bár van, hogy é is megböködöm. És akkor mintha totálisan felháborodna visszabök. :lol: Éjjel, a forgolódásaimra viszont nem kel fel, tudok aludni.

Nem tudom Ti hogy vagytok ele, de mostanában folyamatosan hányingerem van (az első pár hétben semmi ilyen bajom nem volt.)

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: