Sziasztok!
Na mar meg is jottem a dokitol
Eloszor gyos reagalasok.
Hat apaval szent a beke szent, ugyahogy, szerinte en vagyok elviselhetetlen, szerintem meg o. Na kinek van igaza
Na majd ha megszuletnek a picikek mindenkirol kerunk egy fotot, hogy ossze tudjunk hasonlitani, persze szigoruan kisbabas fotos. en anyukamnak, mondtam, hogy hozzon, mert csak ugy tudjuk ala tamasztani a "rad hasonlit kislanyom" verziojat
kata: a babe lesz akkor a kovetkezo amit kiprobalok, ha ami van nem jon be. koszike
Csore: ja edes lehet nalatok a "valyon kire hasonlit" problema:) tenyleg meg jo, hogy talaltatok hasonmast. Mi van ha nincs kire fogni, bele sem tudok gondolni

habar gondolom akkor is fogjak valakire, legfeljebb a dedire, akirol nincs foto
Arrol ne is beszeljunk, hogy en sem hasonlitok vegkep tesomra, most sem meg szuleteskor sem. O allitolag keknek szuletett (hosszu vajudas utan) szerencsetlen, en meg feketenek, aztan allitolag kezdtem bebarnulni

jo szines gyerekei voltak anyumnak.
Pocakfajas: miutan meglestem Attilamat, el is mult. Tenyleg, egesz addig hanyingerem volt meg minden bajom, most meg kutya bajom. Gondolom ez tortenik a szuleskor is, mikor a kezedbe tartod minden fajdalom eltorpul.
Tavaly nayron volt a mi eskuvonk is, hat nekem is meg kene csinalnom az albumot

ugy hogy egyutt erzek.
Erzsebet ti tenyleg nagyon szepek vagytok a kepen, en is mindajrt elo keresem az en kepeimet.
Hanna. labdagadas, en azt hittem az enyem nem stb. na most tegnap megprobaltam felvenni a tavalyi csizmamat, es enyhe 10 centi hianyzott ahhoz,hogy be tudjam kapcsolni. Majdnem elsirtam magam. Na most vagy annyira dagadt lettem, hogy ketszer akkora labaim vannak, vagy vizesedik a labam. Szerintem azert a tiz kilo nem csak a labaimra szallt, szoval nagy eselye van a vizesedesnek. Na jobb nem bele gondolni.
Na es az orvos. 15 perc alatt bevegeztuk. Mehszaly vizsgalat nem volt megint, rakerdeztem, azt mondta,csak abban az esetben csinaljak, ha van esely arra, hogy kora szulott legyen (ugy a 20.het korul) na de mivel nekem nincs, foleg hogy a 34. hetben vagyok, nem indokolt, meg fertozes veszelyes. Nagyon meg vlt velem elegedve a doktorneni, ugy orulok neki. Na es a babucival is minden rendbe, pozicioba van mar kemenyen, kis fejecskeje lent, es igen a bordamat a tappancsaval nyomja erosen. JOl ereztem

Na az egeyduli dolog ami aggaszt, hogy a fejecskeje oriasi. minden meret megfelel 34 hetesnek, kiveve a fejecskeje ami 38 hetes es 3 napos. Erdekes mert a multkor a feje es a laba is ket hettel volt nagyobb a koranal most meg sulya (2300g) meg mindene megfelel a koranak, kiveve a feje. Na en persze jo kinyitottam a szememet amikor mondta, hogy nagy a feje es lattam a monitoron, hogy 38 hetesnek felel meg, ferjem meg elszolta magat, hogy nagyfeju...erre fel a doktorneni azt mondta, hogy ne aggodjunk, mert azert mutat a gep ilyen nagyot mert nagyon gombolyu a fejecskeje, ha hosszukasabb lenne kevesebbet mutatna, szoval azt mondta gepi hiba, majd meglatom, hogy az en kisfiam nem lesz nagyfeju, csak epp gombolyu fejecskeju. Na jo, hat nem tudom, csutrotokon rakerdezek a maganba is, habar most a kornyek legjobb orvosat fogtam ki, tok rendes is volt, emg allitolag hozzaerto, lehet nem kene aggodnom miatta. na es itt a meretek, mert kepet nem kaptam
dbp 93mm
cc 305mm
ca 297mm
lf 65mm
megeyek mert nagyon hosszu lettem