Gizella: nagyon szép a babasarok!!!
Csöre: örülök, hogy pörögsz, de azért óvatosan!!!

Bár ma szerintem én is fészket rakok, ami nagyobb volumenű rendrakásban fog kimerülni
Apa ma megint későn jön, kollegáival ment Bécsbe (nem tudom, melyik ámokfutó vezet, baromira nem szeretem ezt, hogy 200-al mennek az Audival, Apa meg ott csücsül a kocsiban

),utána, meg már Pesten, munkavacsi 6-tól, lehet bealszok,mire hazaér. Klassz.
Erika: örülök, hogy szimpi az új védőnőd, azért az sokat lendít a dolgon, hogy nem valami banyához kell járni

Én is számoltam vele, hogy jön környezettanulmányra, de nem akaródzik neki -- ha nem,hát nem. Azt mondta, majd ha megszületik Martin, akkor szeretné majd látni őt, ez meg természetes.
Katuska: igen, az lenne a normális, ha a kórházban meg tudnák oldani a popsikenőcs kérdést, elvégre 3 nap alatt úgysem használsz el egy tubussal

Én a jövő héten szerzem be patikás motyót, hogy rám ne romoljon itt a nagy buzgóságban, de vettem egy picike tubus Gabi popsikrémet is

(utólag derült ki, hogy ikres barátnőméknél pont az vált be) Tényleg, milyen gyakran kell kenni?? Azt én is hallottam, hogy a túl sok kencézés visszaüt, de gondolom, ez egyéni, hogy mi a túl sok
És igen, mostmár csak januárban tessék szülni!!!

Mágnes, na jó, a 31.-e belefér