A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Vicky! Ez ám a jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mofflinak drukk!
Átérzem a helyzetét....
Vendég

Sziasztok!

Katuska: jó ez a zuhanyzós sztori.....én is csináltam már néhányszor........nem voltam rá büszke de tény: beválik.
Az én fiam sem egy egyszerű eset....bár ahogy cseperedik azért mindig könnyebb vele.....bízom benne, hogy jól fogja fogadni a kistesót.

Mofflinak megy a nagy drukk!!!

Olyan fura, hogy Vickynek már megvan Alex baba...én még mindig úgy érzem hogy egy örökkévalóság van hátra nekem............pedig nem........

Holnap reggel jön a védőnő, környezet tanulmányozásra vagy minek. Úgy hiányzik ez nekem mint egy hanyattesés. Remélem hamar kitanulmányozza magát aztán lekopik. Amikor az első fiam született nem jöttek környezetet tanulmányozni.....akkor jött a védőnő amikor megszületett a fiam. HOzzátok is megy??
Majd elmesélem holnap mit okoskodott.........

Szép estét!
Peni

KépKép
peni

onnan tudom hogy baci van a vizeletbe hogy oda van irva:vizeletüledék: 8-10 hámsejt,30-35 fvs és baktériumok

Kép
gizella82

szegény moffli, megszenved ezért a babáért, hogy bent tartsa!

Nekem a terhesség eleje óta folyamatosan van baci a vizeletemben, 4 keresztnél lejjebb sosem adtam... Folyton kúpozok, antibigyózok, de semmi változás, ezt dobta a gép... Azt mondta a doki,a baba miatt nem kell aggódni, ahhoz ez sokkal lejjebb van, plusz szülésnél sincs gond.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Peni! Akkor én mit mondjak az örökkévalóságról a január végével? :roll:
Nálam volt a védőnő. Felugrott a recepttel. Szét sem nézett, bár nem is lett volna mit.

Csajok! Akiknek kész a babaszoba, jöhetnek a képek!!!! :lol:

Kép
hanna30

[quote="gizella82"]o írta:gizella82nnan tudom hogy baci van a vizeletbe hogy oda van irva:vizeletüledék: 8-10 hámsejt,30-35 fvs és baktériumok

Ez teljesen normális lelet....
:wink:
Vendég

Mágnes
Steril körülmények között vettek vizelettenyésztéshez mintát?

Nőknél nehéz úgy vizeletmintát venni, hogy ne keveredjen hozzá hüvelyváladék, a gáttájék bőréről baktérium!!!!!!
Vendég

Vicky ezért már megérte benéznem!
Gratula,nagyon örülök hogy mehettek haza!!!! :D

Kép

Kép
poszani

Vicky:
hát a steril körülmény az sosem adott, ettől függetlenül tudom, hogy élősködőim vannak. Már Anna születés óta ezzel a gonddal küszködöm... Azelőtt sosem volt semmi problémám, se egy gomba ,se hüvelyi fertőzés ,aztán amióta szültem, folyamatosan gondom van/volt, viszketés ,bő folyás, stb. Szóval nem meglepő a baci, meg a gomba, csak nem értem miért nem akar múlni.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vicky: de szuper, úgy örülök! Akkor már csak a kék selyemszalagot kell megvennetek, hogy Alex babára rakhassatok egy nagy masnit a karifa alatt :wink:

Hanna: megkérdeztem a védőnénit, ő nem ad receptet, csak a gyerekorvi :roll: Valahogy éreztem, úgyhogy jobb, ha beruházom a kezdőcsomagot a patikából. 3 dokiból lehet választani: az egyik épp nyugdíjba készülő dokibácsi, így kiesett, van egy 35 év körüli 3 gyerekes anyuka doktornéni, aki fogékony az alternatív gyógymódokra, homeopathiara (azt hiszem, ő lesz az én emberem! :wink: ) illetve egy középkorú dokinéni, aki a hagyományos orvoslás híve, de mindegyikük nagyon lelkiismeretes. Azért majd lecsattogok megnézni, hogy élőben milyenek.

Meghozták a fotelemet, olyan kényelmes, hátra is döntöttem, simán tudok benne aludni, ha arról van szó :wink: Csak jelenleg a szoba közepén áll, szőnyeg felszedve, úgyhogy nem a leglotthonosabb a látvány, de csak rendrakás kérdése :D

Apának megcsináltam a tejszínes csirkét, már csak a krumplit kell kisütni, de majd frissen, ha megjön.

Megint mar ez a hülye sav :(

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes
Hüvelyváladékból tenyésztés volt?
Diabetes? Apa vizsgálata?
Vendég

Kata
Hosszú listát adtam AAronnak, hogy mit kell feltétlenül megvenni a kék szalagon kívül :lol: :wink:
Vendég

Kata! Gratula a fotelhez! Kész a szoba? :)
Akkor én mázlista vagyok a védőnénivel és a dokinővel.

Engem is mar a sav, de nem is csodálom, mert mandarin és szaloncukor mérgezést kaptam. :lol:

Kép
hanna30

Hanna: jelentem, a minap nem voltam normális, betoltam 2 hatalmas grapefruitot :oops: De érdekes, akkor nem volt bajom :roll: A szoba kész, csak kissé csatatér van :oops: Holnap összeszedem majd a kartonokat, de szőnyeget lerakni már csak Apával...
Védőnéni: annyiból rendes,ha kérdezek, akkor segít, de most adott babakelengye listát is....khmmm...Azért nem biztos, hogy most állnék neki. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a dokinénink :wink: Katalinnak hívják, egy jó pont már van :lol:

Vicky: jajj, annyira jó Nektek! Tegnap láttam a 3 hós ikreket és még ők is olyan csöppek, milyen kis édes apróság a Ti Alex babátok!! :wink: Gondolom a kedves Apuka büszkén vásárol :D

KépKép

KépKép
kata8110

Vicky:
tenyésztés volt, Apával aszkéták vagyunk a terhességem eleje óta....
A diabetes sanszos lenne, mert Annával terhességi diabéteszem volt, de most nincs.... Szóval passz.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép jó estét mindenkinek!

Mofli, drukk hegyek!!!

Streptoszűrés: általában a 36. héten csinálják. Ha poz., akkor a szüléskor antibiotikumot kell kapnod, és nem lesz semmi gond, ha neg, akkor semmi teendő. Nekem levette múlt héten a dokim, miután megfenyegetett a koraszüléssel, hogy biztos ami biztos. (ahoz képest még mindíg itt vagyok :wink: hát maradjon is így)

Mágnes, hát lehet, hogy ez a pici fiú tényleg nem bírja ki szilveszterig?

Vicky, de jó hír! :D

Peni, érzés kölcsönös, én is úgy érzem, hogy soha sem lesz vége, pedig már csak 6 teljes hetem van, és pár nap. Az már tényleg nem sok.
Védőnő, én holnap megyek az újhoz. Hozzánk aztán jöhetne környezetet tanulmányozni. Az anyósoméknál lakunk 2 hete, és még itt leszünk vagy 3 hónapig. Szóval ezzel a környezettel nem sokra menne.

Hana, babaszoba.... Az meg mi? :lol: Nálunk bent van a pelenkázó, a kiságy dec.28-án jön (akkor hozzák a barátnőmék) persze ha hamarabb kellene, akkor jönne korábban is, de mivel úgysem lesz addig tutira szükségünk kiságyra, miért is porosodjon. :wink:

Szóval holnap találkozom az új védőnővel, majd megkérdezem, hogy kapok-e receptet. Eleve kíváncsi vagyok rá, hogy milyen.
Ma voltam házidokinál. Közöltem vele, hogy szülésig szeretnék táppénzen maradni. Szeme sem rebbent, mondta ok.(1 hónapja még ki kart írni terhesállományba, jó mi!!)

Kép
Kép
cs_erika

Kórházi motyó: még mindíg nem kezdtem el pakolni. Szerintetek kellene? Azt hiszem megvan már minden, ma még vettem egy pizsit(nem érdekel, hogy hálóinget javasolnak, szüléshez meg beteszek egy ócskát majd és kész), és még egy szoptatós melltartót. Kellene még szőlőcukor, de az már tényleg az utolsó.

Igazából várnék még 1 hetet az összepakolásal legalább. Nehogy már azt higgye az én drága kislányom, hogy már érkezhet, csak mert összekészültem.

Viszont az ő ruháit, amiben hazahozzuk összeraktam. Nagyon édes lesz majd. :D

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Akkor jobban álltok, mint mi. :)
Nekünk a babakocsi van a gyerekszobában.
A táskát én is össze akarom rakni.....
A kisfiamat meg megfenyegettem, mivel nagy éhenkórász, hamarabb nem jöhet, mert akkor vége a finom kajálásoknak! A Karácsonyi menűt várja meg legalább.
Sajna dagad a bokám. :cry: :cry: :cry:

Kép
hanna30

Sziasztok Csöre: hú ez kész téboly ami ott van nem semmi :twisted: kész :oops: én hamar otthon voltam előtte még beugrottam tesómékhoz nagyon édik a picik csak még nem nagyon van teje nem baj majd l Kép esz :P és íme pár kép a két picurról
erzsebet0312

Ercsi! én sem pakoltam össze semmit még. Minden megvan de bent a szekrényben egy helyen, ne a táskában álljon már még egy hónapig! Egy listát viszont mindenképp kell készíteni ha valamiért sürgősen be kell menni, hogy apa boldoguljon! A lista arra is jó, hogy ami megvan azt ki lehet húzni és az indulás napján csak elég rápillantani és nem kell agyalni vajon megvan-e minden.

Khmm mandarin mérgezésem már nekem is van :oops: :oops:

Nekünk a padláson van még szétszedve a kiságy....más úgysem kell, csak a hálószobát kell átrendezni mert hál égnek a kiságy 4cm-rel nagyobb a helyénél így elég idétlenül kell elhelyezni de mit számit az....
katuska79

Sziasztok!

Először is, mofflinak nagy-nagy drukk, szorítok, hogy még bent maradjon a kicsi!

jandrea: sajnálom a kézdagadást. :(

katuska79: pont ma olvastam, hogy mikor a pici leveszi századszor is a cipőjét és jó messzire eldobja, puszilgassuk meg a lábát, és adjuk vissza rá. Megnézném, hogy a 10. eldobás után kinek van még kedve puszilgatni a lábacskát. :lol:

petne: sajnálom a veszekedést, tuti a hormonok teszik.

vickybabe: ez a csomó nem hangzik valami jól. :roll: De nem lehet, hogy valami tejmirigy?

mágnes: hű de izgi. :D

peni: nálunk a 15. héten (vagy mikor) volt kint a védőnő, gondolom a szülés előtt még jön, hacsak nem engem fog becibálni a 36-37. héten. :(

hanna: pihi-pihi!

erzsebet: tündériek!

Streptoszűrés, kíváncsi leszek majd rá, mert a 24. héttől folyamatosan van valami, semmi sem használ. :oops:

Kicsi fiam mozog ezerrel, leginkább a bordámmal szórakozik. :lol:
Vendég

kórházi csomag: nekem egy sürgősségi össze van már pakolva, de a végelgesből jó néhány dolog hiányzik még. Remélem azért pár hetem lesz még összepakolni.

babaszoba: nagyjából már majdnem kész vagyunk. Ami hiányzik, az egy szoptatós fotel, szőnyeg, bébiőr, kislámpa.
Már vettem pelust is. ;)
Vendég

Erzsébet: tündériek a picúrok!!! Nagy gratula mégegyszer tesódéknak!

Kórházi csomag: 99%-ban minden megvan, úgy NAGYJÁBÓL egy helyen :oops: Már hétvégén is fogadkoztam, hogy becsomagolom, még nem történt meg...hjjjja, olyan marha elfoglalt vagyok :lol:

Barátnőméktől kaptunk egy nagy rakat újszülött pelust, mert az ikrek már kinőtték: 2 csomag Liberót, 1 Babylove-ot, meg egy csomó kis zacsis mintát, úgyhogy Dunát tudnánk rekeszteni...mert nekünk is van Libero, Huggies Pampers és Babylove is....Szerencse, hogy mindegyik a legkisebb csomag. :oops:

Védőnéni többet már nem kíván látni engem,annyit mondott, hogy értesítsem, ha megvan a bébi :wink:

Úgy érzem magam, mint akit megvertek :roll: Apát megvacsiztattam, most ledőlök kicsikét -- sebaj, Martin ezerrel pörög,a kis Alien. :lol: Szerintem lentebb van, mert meg már nem akarok fulladni :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kép
erzsebet0312

na még egy kis bónuszkép. arik vagytok lányok :D sztrepto szűrés: nekem minden hónapban nézi a dr nő és sajna nekem is van úgyhogy bizti antibiotikumos szülés lesz :shock: kórházi csomag: ma szedtem össze dolgokat hálóing, köntös, eldobhatós bugyi, papucsok, törölköző, de még kell azért pár dolog. Ma megvettük a karácsonyi ajándékokat végre túl vagyunk rajt :wink: Katuska: mandarin??? én is mindig azt enném ez érdekes :D Mofflikámnak kitartást :oops:
erzsebet0312

erzsébet: nagyon édesek a kicsik!!!!

vcrane: de jó, hogy már jöhettek haza!!!!
Azért én megnézném a páromat listával a kezében! :-)
Bár a mellszívó így is rá lesz bízva, mert nem akarom egyenlőre megvenni, amíg azt sem tudom, hogy szükség lesz-e rá. Bár ezzel nem lesz nehéz dolga, mert már pontosan tudjuk, hogy melyik kell, ha mégis kell. (bárcsak kéne!)

katuska: már eléggé felmehetett a pumpa, ha víz alá raktad Mátét. Nem lesz egyszerű neked, ha a pici is ott lesz! Úgy látom a kis Máté sokszor egész embert kíván (ha nem többet) :-)

mofflinak nagyon-nagy drukk!!!! Ha valaki megtud róla valamit, jelezze!!!

mágnes: végülis ha már kibújik sem lehet semmi gond. Nagyon jó érzés lehet!!!!!
Én is nagyon várom a betöltött 37. hetet, hiszen utána még csak koraszülöttnek sem minősítik, a súlya miatt pedig nem aggódom, az tutira meglesz. :-)

Nagyon várom már a csütörtököt. Akkor megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a császárral kapcsolatban. Szeretnék már úgy kb. tisztán látni, ez a tudatlanság nagyon rossz. Ha tudom, mi vár rám, fel tudok rá készülni és nekem ez nagyon fontos.

Kép
jandrea

Vicky: De jó! Ez igazán jó hír! :D Pihenjetek és vigyázzatok magatokra otthon is!
Gizella: Ettől a lelettől tényleg ne parázz be! Nem biztos a baci. Mondom, pont ilyen leletem volt, de a tenyésztés teljesen negatív volt. Addig nem tudhatod biztosan, míg nem kér vizelettenyésztést a gokid. Az enyém addig nem akart felírni semmit, amíg nem volt biztos benne, hogy baci. És nem is volt semmi baci. Ha nem sterilen veszed a vizeletmintát, kerülhet bele fehérvérsejt és laphámsejt a hüvelyváladéktól. De úgy látom ezt Vicky is írta, így megnyugodhatsz.
Kórházi csomag: a cuccok megvannak, de babonából nem pakoltam még össze. Maradjon még benn a baba!
Mandarin :D Ma egy fél kiló csúszott le.

krisz78

Andrea! pedig nem is egy ember vagyok, hanem kettő :) de úgy látszik ez is kevés....

Ó de édes kis csomagocskák:)
katuska79

Baci a vizeletben: nekem volt egy olyan leletem az elején (amit az AFP-vel együtt csináltak), hogy olyan sokféle bacit találtak a vizeletemben, hogy cask annyit írtak, hogy 4 vagy annál több. Az orvosom legyintett, és azt mondta, hogy valószínűleg a koszos kórházi WC-nek “köszönhetően” kívülről fertőződött a leadott anyag. Nem foglalkozott vele, és legközelebb tényleg teljesen negativ volt a zuhanyzás utáni otthonról vitt mintából.

Mofflinak mennek a drukkok!

Vicky, akkor holnap nagy nap lesz. Örülök, hogy minden rendben veletek.

Peni, jövő héten hozzánk is jön a védőnő. Hozza a recepteket, meg ilyesmi, de azon túl nem nagyon értem, mi értelme ennek a látogatásnak. Neked mondott valamit, hogy tulajdonképpen miért is jön?

Kata, sajnálom a savat.

Erika, ne izgulj, nekünk sincs még csomagunk. Nagyrészt megvan, amit majd bele kell tenni, de akkora a felfordulás nálunk, hogy nem szeretném újabb 2 táskával gyarapítani.

Erzsébet, tündériek az ikrek.

Kép
petne

De édi kis csomagok...........arany pofák...........

Szerintem nekem is lejjebb került a pocakom mert már nem szenvedek annyit a savtól és megfulladni sem akarok egy hete.
Azért remélem még marad a kis rosszcsont egy darabig...
Nekem sincsen a korházi cucc összerakva....minden nap tervezem már vagy 2 hete de valahogy mindig elmarad.......pedig itt lesz az ideje lassan.

KépKép
peni

Peni! a védőnő azért megy ki látogatóba mert neki meg kell róla győződnie, hogy jó helyre kerül, adottak a feltételek a baba fogadásához, szóval nem a hajléktalan szállóra vagy oylan helyre kerül ahol már 15nm-en van 7 gyerek. Igaz ekkor sem tudna mit tenni, de képben lesz veletek kapcsolatban. Nem fog szétnézni, csak azt nézi van fedél a fejetek felett, van fűtésetek pl.
Általában kb 2 perc az iylen látogatás, nem kell rá készülni semmivel. Váltasz vele pár kedves szót és annyi.
katuska79

jó reggelt.nem vagyok beparázva a bacitól,csak azért szeretném ha doki is látná,mert nekem nincs fogadott orvosom,a körzetis meg nem foglalkozik vele.....ha más nem akkor kapok kúpot,vagy ahogy mondjátok úiranézik.védönö:csak a környezettanulmány miatt megy ahogy katuska is mondja.dobok egy képet a babaágyról bár a miénk nem új,és az ágynemüt is varrattam hozzá igy olcsóbban jöttem ki 5 ezerrel :) Kép

Kép
gizella82

Jó reggelt!

Erzsébet! Csodaszép Maja baba szobája. :wink:

Kép
hanna30

Jó reggelt :)
Ma gépközelben :)
Erzsébet: tündériek az ikerek :) nagyon szép kislányok :)
Vicky: HURRÁ :) nagyon jó hír :)
Gizella: nekem ennyi bacira legyintettek a múltkor, azt mondták, hogy normális... (lásd Vicky bejegyzése)
Kórházi csomag: izé... vettem papucsot :D (na jó, egyáltalán nincs összerakva, listám sincs... a szombati para után lehet, hogy most hétvégén nekiállok..., a héten még gyerekruhákat is mosok a biztonság kedvéért :))
Gizella: nagyon szép a baba-sarok :) nekünk is kék lesz a lányszoba :wink: fú, meg egy olyan zsebes bigyeszre is rá kéne állítani a Dédit :D na majd hétfőn elnézek anyagért hozzá :D
Rólunk: semmi extra, Saci tutkóra lentebb költözött, valami ideget néha olyan szinten nyom, hogy csillagokat látok :? de továbbra is pörgök, valami fékezőt kéne itatni velem :wink: :lol: az a gáz, hogy nem érzem, hol a határ... és már tényleg nem bírok annyit, mint mondjuk egy hete... próbálok alkalmazkodni az "új" helyzethez :D ezen a héten már lifttel mentem a másodikra a kórházban :oops:
És megint állandóan éhes vagyok :oops: tegnap a kórházban várakozás közben kétszer tízóraiztam reggeli után (7-11 között), majd 12-kor békésen megebédeltem... 3-kor már uzsonnáztam, stb... Kell is a súly, most tartok +7 kg-nál :roll:
Na további szép napot, majd még bekukk :)
(Üvegmatricákat majd a helyükön fotózom le :wink:)

Csöre
csöre74

Sziasztok Kismamik!

Elnézést az OFF-ért!

Korábban talán nálatok is hirdettem az eladó Fisher Price zenélő, 2 irányba mozgó hintánkat. Akkor nem sikerült eladnom, mert az árát soknak találták az érdeklődők.

Most újra hirdetem KEDVEZMÉNYES áron! A bolti ára elég húzos, sajnos (39 000 Ft).

Én ezt most mindössze 15 000 Ft-ért kínálom!

Amennyiben érdekel a hinta, írj privit!

Minden jót a továbbiakhoz minden kedves kismamának!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Kép

fatima

Jó reggelt mindenkinek!

Megjártam a védőnénit.
(az újat)

Itt is az a gyakorlat, hogy szülés után adják ki a recepteket. Viszont úgy, hogy betelefonálsz, hogy megvan a baba, ő megíratja a receptet, apát szalajtod, hogy hozza el, és mire hazajöttök, már ki is van váltva. Azért ez is jó megoldás gondolom. (de mi van karácsonykor???)
Egyébként nagyon szimpi volt. Jobb fej, mint a régi szerintem.
A végén mondja, hogy ki kellene jönnie házhoz körülnézni, de ettől tekintsünk el, mert sok kisbabához is kell mennie, és őket nem hagyhatja ki.
És 4 hét alatt 1,5 Kg + Jó vagyok. 14 kg-nál tartok. És jön a karácsony :?

Kép
Kép
cs_erika

Erzsébet, nagyon édesek a picik. :D

Kép
Kép
cs_erika

Erika: nálunk is ez a védőnénis gyakorlat, és pont az ünnepek miatt aggódok én is: a karácsonyi és az új évi hétvége is hosszú :? arról nem is beszélve, hogy a kórházba is kell popsikenőcsöt vinni. Megpróbálom ezt a recept nélküli változatot, de azért ezt a hozzáállást kicsit furcsának tartom :?

Csöre
csöre74

Gizella! nagyon szép lett a babasarok! Én is most fogok hozzá megvarrni az ágyneműt, csak el kéne mennem az anyagért. Tényleg felébe sem kerül így és bizztos nem tucat termék lesz. A takarót pl egy nagy vatelin paplanból készítem méretre. Mi sosem használtuk, viszont tudok belőle szabni akár két baba takarót is. HUzatot meg oylan pofon egyszerű varrni, hogy csak na. Nem tudom odaférek-e még a géphez?

Képzeljétek fél 10-kor ébredtünk Mátéval! Mondjuk én sokat fent voltam az éjjel de tőle ez szokatlan mert 9-kor aludt el...lehet a sedatif megtette a hatását.

Én most csak számolgatok, ha valaki pl 24-én szül akkor mondjuk 27-28-án engedik haza. Akkor már van doki, gyógyszertár simán fel lehet iratni a kencéket. Szóval bármikor is szül valaki, lesz oylan nap amikor ki lehet váltani ezeket a dolgokat, nehogy már ezen kezdjetek el idegeskedni!!!!!!! Különben is megbeszéltük, hogy senki nem szül most már idő előtt. Remélem Moffli hallotta...ja meg Mágnes is:)

Popsikenőcsre meg lehet bevinni vény nélkülit is....de nem hinném, hogy ott ne adnának iylen esetben! Legfeljebb lehet kérni a szobatárstól, hisz oylan pici kell belőle! Én biztos adnék a másiknak ha nem tudna behozni....szóval ne csináljatok már felesleges izgalmakat magatoknak ebből!

Sőt attól sem lesz ám baja a babának ha mondjuk egy napig nincs kenve....csak időben tisztába kell tenni de a kórházba úgysincs más dolog:)

Akinek már van gyereke ti hogy csináltátok? Mert én nappal sosem kentem be a fenekét, a gyerekorvos és a védőnéni tanácsára na meg a rokonságban előforduló 10 unoka tapasztalatai alapján, csak éjszakára...és soha nem volt még egy picit sem piros....valaki meg állandóan keni és feszt kiütéses. Nekem azt mondták inkább időnként szellőztessem a popsit, a sok kenőcstől egy idő után ellentétes hatást lehet elérni. Bevallom nem sokáig használtunk kenőcsöt....csak egy pár hónapig :oops: :oops:

tapasztalat? tényleg ki miylne tanácsot kapott annak idején a nagy öregektől? Jöhetnek a viccesek is:)
katuska79

jó reggelt! tegnap este megjártam a háziorvost, ugyanis még hiányzott a kiskönyvemből a belgyógyászati vizsgálat a doki csak mosolygott az orra alatt hogy jó hogy nem akkor megyek amikor már megszültem, de a védőnő rágta a fülem így elmentem, nem voltam bennt 5 percet de minden rendben úgy néz ki. Gizella: nagyon aranyos a kiságy nagyon jók a szinek :D Csöre: ne is mond az éhséget én is állandóan ennék és néha abból a 3 óránkénti evésből csak 2 lesz. Ráadásul tegnap megvettük a szaloncukrokat és a párom tesztelte őket én meg csak folyattam a nyálamat :oops: vettünk: milka feketeerdő ízűt, Tibi rumízú dióst, meg meggyest nyami-nyami :wink: majd jó lesz szülés után hehe :D
erzsebet0312

Na, újra jó reggelt!

Senkinek nem tűnt fel, milyen hülyeségeket írogatok? :roll:

Erzsébet! Édesek az ikrek!

Gizella! Szuper a szoba!

Na, az agyamról ennyit.....

Ahogy Katuska írja, nem parázunk, nem szülünk...

Kép
hanna30

Sziasztok!
Erzsébet:
Hát nagyon drágák a babák! :) És mennyire látszik, hogy azért van súlykülönbség :)
A szoba pedig gyönyörű, nagyon tetszik a kiságy!!

katuska:
Szerintem a kenegetés bőrfüggő. Én kentem Anna popsiját minden alkalommal, mert abból indultam ki, hogy ha csak egy kicsit örököl az én érzékeny bőrömből, máris baj van... Most már nem kenem neki, csak ,ha kaki van, ill. estére.. A Sudocream -re esküszöm :)

hanna:
nekem azért nem tűnt fel, mert az én agyam is a hasmab szállt ideiglenesen :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gizella: nagyon szép a babasarok!!! :D

Csöre: örülök, hogy pörögsz, de azért óvatosan!!! :wink: Bár ma szerintem én is fészket rakok, ami nagyobb volumenű rendrakásban fog kimerülni :wink:

Apa ma megint későn jön, kollegáival ment Bécsbe (nem tudom, melyik ámokfutó vezet, baromira nem szeretem ezt, hogy 200-al mennek az Audival, Apa meg ott csücsül a kocsiban :evil: ),utána, meg már Pesten, munkavacsi 6-tól, lehet bealszok,mire hazaér. Klassz.

Erika: örülök, hogy szimpi az új védőnőd, azért az sokat lendít a dolgon, hogy nem valami banyához kell járni :lol: Én is számoltam vele, hogy jön környezettanulmányra, de nem akaródzik neki -- ha nem,hát nem. Azt mondta, majd ha megszületik Martin, akkor szeretné majd látni őt, ez meg természetes.

Katuska: igen, az lenne a normális, ha a kórházban meg tudnák oldani a popsikenőcs kérdést, elvégre 3 nap alatt úgysem használsz el egy tubussal :lol: Én a jövő héten szerzem be patikás motyót, hogy rám ne romoljon itt a nagy buzgóságban, de vettem egy picike tubus Gabi popsikrémet is :lol: (utólag derült ki, hogy ikres barátnőméknél pont az vált be) Tényleg, milyen gyakran kell kenni?? Azt én is hallottam, hogy a túl sok kencézés visszaüt, de gondolom, ez egyéni, hogy mi a túl sok :roll:

És igen, mostmár csak januárban tessék szülni!!! :wink: Mágnes, na jó, a 31.-e belefér :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska: én is akkor kentem a popsit, ha piros volt... viszont nekem mindkét kívül lakó gyerekem érzékeny bőrű, tehát gyakran volt piros... Estére általában bekentem.
Zazának némely pelenkától hólyagos piros lett a bőre :? Tehát nem egyértelmű, hogy a sok kenéstől piros, ezek a túrószínű gyerekek ilyen érzékenyek...
Szerintem is meg fogom oldani a dolgot, nem akkora gáz, csak a rendszer nem tetszik :? (már írtátok a sudocream-et, szerintem, ha betévedek egy gyógyszertárba, veszek egy dobozkával) egyébként 27-28 szombat-vasárnap :wink: az én kis "világvárosomban" ilyenkor nincs gyógyszertár :D
A január elejieknek a Karácsony már nem idő előtt :D én is beterveztem Sacikámat a két ünnep közé :wink:
Erzsébet: a rumosdiós nálunk is ott pihen a pincében :wink: meg túrós mazsolás van még :D nekem a puncs a kedvencem, meg a karamell, de nem láttam még normális felhozatalt ezekből :? szülés után kell is majd az energia :wink:

Csöre
csöre74

Kata: Apa tegnap (vagyis ma) hajnal 1/2 2-re ért haza Mikulás buliból :? nem is voltam ideges :evil: nem az a baj, hogy bulizik, hanem, hogy szanaszét aggódtam magam miatta... ma meg fáradt, mint a kutya :roll:

Hanna, Mágnes :lol: :lol: ne gondoljátok, hogy én nem írok fel mindent ezer helyre :D piros tollal:
FOGORVOS: péntek 1/2 4 (kiesett egy tömésem :?)
AUTÓ: kedd reggel :D
És még majd Apusnak is "betanítom", hogy ne legyen gond :D

Mééééég nem szülünk :wink: de azért én is nekiállok babaruhát mosni :wink: beteszem a szekrényembe, ha már máshová nem tudom :)

Csöre
csöre74

Ja csajok popsikrém!!!
A kórházi ajándék csomagban (Felicitas) lesz egy kis tubus Sudocream, ami kb. egy hétre tuti elég, ha nem többre! Szóval az lesz! És popsitörlő is lesz a csomagban, igaz, minta,azaz 20 db-os, de kezdetnek az is jó ! :)
És így van, Egy január első heti kiírással dec. végén simán szülhetünk.. :) Az én dátumom dec. 30.. :)
Pontosabba dec. 20-22-ig jöhet, aztán STOP, mert ha eddig nem jön, akkor már csak dec. 29-től! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok! Jó reggelt!

Most vetett ki az ágy, persze a postás csöngetett, de a hülye telefonba nem szólt volna bele, hogy tudjam ki is van lent. :? Na mindegy, végre kihozta az apaságit. Ez is megvan. :)

gizella: nagyon szép lett a babasarok.

Én holnap megyek védőnőhöz, kíváncsi leszek nálunk hogy működnek a receptes dolgok.
Vendég

Csöre: ez a helyzet Apával ismerős....Szegényem, tényleg minden tiszteletem az övé, mindig valahogy igyekszik kihúzni magát (aminek örülök is meg nem is, mert jó, hogy siet inkább hozzám, viszont nem akarom, hogy kimaradjon dolgokból. ). De ez náluk is úgy szokott zajlani, pl karácsonyi vacsi, hogy olyan 11 körül már bizti jön, aztán nagy csönd után fél 12-kor sms: most vitték el a levest... Erről ennyit....Akkor meg eszem a kefét, amíg nem nyílik a hálószobaajtó :oops:
Ma reggel is olyan cuki volt,kérdeztem, hogy mikor jön, mondta, siet,ahogy tud, de muszáj sajna este elmennie a vacsira, mert most ő az egyedüli kenyérkereső :wink:

Túrószínű gyerekek, ez jó :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, nálunk mi lesz, mert én sem vagyok egy sötét bőrű, viszont pikk-pakk barnulok és nem érzékeny különösebben. Apa meg leég a napon, de kozmetikumra ő sem érzékeny :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Nekem Mesinek világosabb a bőre, de Zaláné érzékenyebb :) ez van. Mesi leégős fajta, Zalán kevésbé, viszont ő meg a kozmetikumokra érzékenyebb... a Huggies pelus úgy kiütötte, hogy majd' beájultam, amikor megláttam a popsit (pedig Mesinek teljesen bevált). A Johnsons termékekre lekezdett hámlani és vörösödni a bőre :?
Apa azt hiszem, a karácsonyi vacsit már kihagyja... legalábbis remélem... kicsit ciki, mert erősen meghúzták a létszámot, és ő benne van, de fél itthagyni engem akkor már :oops:
Mágnes: de jó, akkor még vannak ezek a kórházi csomagok is :) én egyik gyerekkel nem kaptam, de nem emlékszem, melyikkel :?
Picuranyu: jó sokáig aludtál :D

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: