Sziasztok!
Igen, pont ezt szerettem volna írni: hogy nehéz lélegzetvétel, de kezdem az elején:
ha feszülés: akkor nekem csak 2 oldalt, vagy egy oldalt, a hasam szélén.
A keményedés az olyan, hogy a férjem, vagy barátnőim megsimitja a hasam, és ők is érzik, és azt mondják: Te jó ég, mint egy kőfal!! Kemény, mint a beton, és ez kívűlről is nagyon-nagyon érezhető. Mintha az embernek kőkemény hasizma lenne.Nekem egészen majdnem a mellemig, egészen lentig, és oldalt is egészen szélesen akkor. Érzem, hogy a méhem kőkemény falú lesz, és igen, ahogy írtátok, levegőt venni is nehezebb. És ez kellemetlen érzés, eléggé, és nem 2 percig tart.Néha 20 percig, de volt, hogy majdnem fél nap. Nekem a dokim azt mondta, ha napi 10-nél nem több, nem árt. Nekem volt, h veszekedésre keményedett meg, és érdekes, ha órára kell kellnem, és sietnem kell,és stressz van, néha akkor szokott. Egyszer amikor kicsit megemeltem magam, akkor a 2 oldali feszülés volt.
Szóval, szerintem, ha nem vagytok benne biztosak, h keményedés, kérjetek meg valakit, hogy simitson meg Titeket.Kívűlről is érezni fogja a betonságot

) Az egész pocitokon, alig kell hozzá érnie. Alapban valamennyire puha a hasunk, gondolom, ahol épp nincs benne a baba
Adryn: csini volt nagyon ez a barackszínű ruha!
Győr: győri vagyok, hogy jobb-e vagy rosszabb, mint máshol, minden viszonyítás kérdése:)Most itt is mindenhonnan több ezer embert küldenek el a munkahelyekről...
Más témák nem jutnak eszembe, hogy miről írtatok.
Köszi a vitaminos válaszokat.
Mindjárt küldök pocifotót...
Volt egy bnőm, aki teljesen vitaminok nélkül egy 51 centis, 3 kg-os édes, egészéges kislányt hozott világra, és én is kb. ekkora bébit szeretnék, ha lehet:) Aztán kint még növögethet. De persze az a lényeg, hogy a babónak jó legyen, és minden úgy legyen, ahogy neki jó:)