sziasztok!
jajj, nagyon édesek a fotók! olyan jó volt látni a babáka! Andris is mekkorát nőtt, vagy a mérleg ment nálatok is ennyire össze!?

Rékus is nagyon édes, a mikulásos jelmezben, meg az úszáson is!

tök jó! kicsit én is kedvet kaptam az úszáshoz... majd kikérdezem a dokinkat, ha megyünk a karácsonyi (ajándék) oltásra

dec. 23-án megyünk!
hozzám is jöhetne egy ilyen porszívó ügynök, meg egy ablakmosó ügynök, meg egy rendrakó is!

semmire nincs időm, és én már tényleg elhiszem, hogy trehány és igénytelen vagyok!
Szuszu. ezt az otthonról melózást elmondod, hogy hogyan működik? megkérdezem a bentieket, hogy esetleg itthonról végezhető 4 órás melót nem vállalhatok-e, de pl. a barátnőm azt mondja, hogy márciustól visszamegy melózni, akkor lesz a kislánya 1éves és 3 hónapos, és vissza kell mondania a gyes-t, vagy gyed-et, sosem tudom melyik a következő, és csak úgy vállalhat melót, igaz, ő 6 órában fog dolgozni, és mellette kérheti a gyes-t vagy gyed-et, szóval az alacsonyabb összeget... ez most tényleg így van?
Barbi, sajna még mindig nem tudok németül...
Pöttöm, tényleg, mi volt a dokinál! remélem, hogy semmi komoly!!!
Aproo is el van tűnve. remélem, hogy nem lett Levi betegebb!
Leivel beszéltem múlt héten, ők jól vannak, csak nekik a csütörtöki tali nem nagyon jön be, mert akkor más progijuk van, de jól vannak, és nagyon kevés ideje van netezni!
CsengeAndi!? JázminAndi? Nicike? Bende? Felícia? MakaduKitti? Ági? hol vagytok csajok? remélem, hogy minden okés!
jaaaa, és képzeljétek, nagy volt a kísértés... DM-ben adnak kuponra ingyen őszibaracklevet, 4 hós kortól... na, mi tegnap kipróbáltuk. kapott Beni 2 kiskanálnyit, de a végén kicsit olyan volt, mint, aki várta volna, hogy na mi van, hol van a többi!?

nagyon édes volt, és szemlátomást ízlett neki... szerintem nem lesz gondunk a kajálással