A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

És végül teszek fel én is képet, mert már régen tettem. A többit a webalbumunkban megtaláljátok, ha érdekel. :)

Kép Laura és Mömmik

Kép Most már meg tudom fogni a csigámat

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Zsófi - Köszi a linket. Gyönyörű neve van a fiacskádnak! Eddig csak a keresztnevét tudtam.

Boni - Remélem Zsigi megússza a betegséget!

Mazska - Laura nagyon édes. Mömmik is, jó neve van, honnan kapta? Remélem, jövő héten sikerül találkoznunk. A délelőtt nekem is jobb.

Csandi - Küldöm, csak neked :D - Emma rötyög
http://www.youtube.com/watch?v=jKi4bEiRh20

Fotók is vannak:
http://picasaweb.google.com/pasztoradam/Emma#

Ja, és csatolok egy fotót, hogy milyen kabátot NE vegyetek a Tescoban! Csinos, de minden felvételnél bömbi van. Kép

sushy

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jajj de jók a képek :!: :D

yuyu79

köszike

ma kicsit nyügi ZSigi így szakaszokban jutok ide..

mazska nem tudom én megyek a héten, mert ZSigi elég taknyos sajna.. és asszam ilyen zsufi helyekre nem kéne már vinnem

:cry:

apa meg vidéken kettesben mikizünk... így fotózgattunk :lol:
Vendég

Sziasztok:)

Köszönjük a hónapfordulós köszöntéseket:)

Mazska, nagyon édes Laura, jó nagyot nőtt már ő is! Olyan jó lenne, ha jönnétek a jövő héten a Tranzitba Ti is, mert jó rég nem találkoztunk:(

Boni, nagyon édes Zsigi ebben a ruciban, a Mikulás kis segítőjeként;)) Zsiginek jobbulást, mennek oda is a gyógypuszik és a többi kisbetegnek is!

Anna, Emma annyira édes, ahogy kacag, nagyon tetszik:)

Zsófi, hihetetlen, hogy a Mikulás pont benneteket választott:) nagyon tetszett:)

Na mi ma átestünk a tűzkeresztségen vezetés ügyben, mert ugye apa elutazott, így Barnust én vittem uszira a Camponához kocsival, persze egyből elaludt;) nagyon jól tűrte a "megpróbáltatásokat", bár a vízba merítés-elengedést még nem nagyon szereti, picit sírdogált, de hamar megnyugodott:) a többi feladatot imádja, pedig most voltunk 2. alkalommal;)

sniky

snicky de jó! mi is gondolkodunk uszin.. :roll: :roll: képet majd csináljatok ám!
Vendég

Niki! A Bethesdáról én is csak jót tudok mondani! Örülök, hogy már jobb a kedved! :D Nekünk még mindig kemény éjszakáink vannak sajnos, de már én is ott tartok, hogy úgy jó, ahogy van! Ha csak 4-5 órát alszunk, akkor csak annyit. :)

rizsimami

Anna nagyon köszönöm igazán angy élmény volt!!írtó édes a kicsileányka!!
Vendég

hűűű zsigi is imádnivaló a rénszarvas ruciban!!!!!
Vendég

sziasztok!

gyerek az ágyikóban, jól elfáradtunk ma is! ;) mikor nem vagyunk itthon, akkor nem nagyon alszik, így este hamar kidől a lelkem! :)

Sniky, én is nagyon örülök, hogy jobb a kedved, és, hogy a vezetés is ilyen simán ment kettesben! nálam is kicsit mumus még a dolog, de előbb utóbb belejövünk! ;)

Boni, nagyon édes Zsigi, és végre jól látszik a kis rénszarvaska, mert a telós fotón nem volt ennyire jól kivehető a jelmez! :)

mi ma mikulásost vettünk a Tescoban! annyira édes, hogy nem bírtam ellenállni! szerintem a fotózásra is visszük jövő héten! :) ebből csináltatok karácsonyi ajándékokat! már annyira izgulok :P

anya hibádzik csak a fotón... :P

Kép

Anna, köszi a bókot ;)

Mazska, Laura is nagyon édes! mennyit változott!!!

és egy másik kép is... aztán megyek hunyni! :)

jó éjt mindenkinek!!!

Kép

sophie27

Sziasztok!

Nagyon cukik a képek a babákról és a találkákról is.
Mi ma átléptük az 5kg- álom határt. Alma ma 5.04kg. Kapott tegnap egy mikulás csomagot Attila munkahelyéről, amit nem apróztak el ami azt illeti. Most rajtam a sor hogy apránként bekebelezzem és tej formájában Alma szervezetébe juttassam. :D
Ma kipróbáltuk a nagykádban való fürdőzést, de nem tartott sokáig, mert nem igazán tetszett neki a dolog. Majd még próbálkozunk.
Örülök, hogy tetszettek a történetek. :)

Rizsimami
: sajnálom ami Csengével történt. Almának is bevertem egyszer e fejét a bojlerba :oops: .Természeteen volt nagy sírás rívás a részünkről pedig nagy ilyedelem és szánom bánom. De hála Istennek semmi komolyabb baja nem lett.

Anna- Emma baba képei még mindíg nagyon cukik :lol:
Azt a kis textil könyvecskét vetted a DM-ben amit a brendonban is lehet kapni?
Azt hiszem csandi tette fel a linket ide atopikba róla. :wink:

Mazska- Laura nagyon édes a képeken és hasonlít rád. A Férjed szülei élnek Tallinban?

A beteg babáknak jóbbulást :? .

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Zsófi2- Beniről jó a videó és a képek is nagyon édesek. Téged is jó látni :lol:

Bonikó-Zsigmond hogy viselte a rénszarvas rucit?

Anna- Alma minden öltözködésnél sír így én azzal tennék talán a legjobbat neki, ha ezt a prograsort teljesen kiiktatnám a napirendből :cry: Adhatokrá bármit. Egyedül a pelenkázást szereti :wink: .

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziasztok:)

Hát én is most döbbentem rá, hogy nincs mérleges képünk, így gyorsan gyártottam;)

Kép

Kép

sniky

Jó reggelt!

Igen, tényleg sokat változott Laura - mostmár kezd hozzám is hasonlítani. :)

Tegnap voltunk a Mikulás ünnepségen, jó volt, csak a zene egy kicsit hangos volt még nekem is. Laura elnézelődött, utána meg gyorsan bealudt a sok látványtól.

Boni - Klasszak a rénszarvasos képek Zsigiről! :)

Nálunk is járt a Mikulás, teszek fel képeket róla:
Kép Megjött a Télapó!

Kép Milyen nagy csomagot kaptam!

Kép Nézegetem a csomagom...

Kép A kis Mikulás

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Niki - Barnus is jó nagy baba lett már! Igen, jó lenne találkozni, megpróbálok csütörtökön elmenni, ha sikerül.

Emma - lehet, hogy a Városligetnél kellene találkozni valahol - most egész jó idő van, lehet, hogy tudnánk egyet sétálni is. Boni, ha oda mennénk, akkor talán te is tudsz jönni Zsigivel. A friss levegő talán jobb, mint a bevásárlóközpontok.

A macit a férjem csinálta Varsóban egy MaciMűvekben és ő adta neki a Mömmik nevet - még "születési anyakönyvikivonata" is van. Azért lett Mömmik, mert Észtországban ez az egyik leggyakoribb medve név a mesékben és a medvék azt mondják észtül, hogy mömm - mömm (mint nálunk a brumm-brumm). :)

Igen, a férjem szülei laknak Tallinn-ba, már nagyon készülnek, hogy menjünk, hiszen Laurát 1 hónapos korában látták utoljára. Már rá se fognak ismerni! :) Jövő héten ilyenkor már ott leszünk, kíváncsi vagyok a repülőútra, Laura hogy fogja bírni. Kb. 4 órát leszünk levegőben - remélem nem fog sírni! :)

Kellemes napot mindenkinek, itt szépen süt a nap! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Zsófi, Beni is nagyon aranyos a Télapó ruhában - igazi kis Mikulás! :)

Ha csütrötökön mennénk a Tranzitba, akkor elviszem a tápszert. Nem találtam mást, akinek kellene. Ha nektek nem kell, akkor odaadom a védőnőnek.

Aproo, megkaptam a kuponokat - köszönöm szépen!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok Lányok!

Tegnap volt vagy éjfél, mire visszaolvastam a termést hétfő óta, mert azóta nem sikerült idejönnöm. Nézzétek el nekem, hogy nem fogok reagálni most egyesével. A lényeg, hogy mindenkinek nagyon szép a kisbabája.

Képzeljétek, találtam egy linket, ahonnan rengeteg fitnesz dvd-t le lehet tölteni, többek között szülés utániakat is. Én leszedtem a Cindy Crawford félét:
http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/03 ... menzi.html
meg a Rubint Butaszemű Réka féle baba-mama tornát is is:
http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/09 ... torna.html

De van itt pl. intimtorna, meg sok egyéb nyalánkság, még könyvek is. Érdemes végignézni.

Sajnos nálunk a céges mikulásünnepség nem sült el jól, mert amikor megérkeztünk, akkor Andris megijedt a nagy fényektől és a zsivajtól és elkezdett vígasztalhatatalanul sírni, ezért negyed óra múlva hazajöttünk. Este a szopinál újra eszébe jutott a rossz élmény, és még több mint egy órát sírt, amíg ki nem merült teljesen. Így jártunk. És a csomagot sem kaptuk meg :(

Szerdán én is a Ligetes talira szavazok a pláza helyett, mert ilyenkor ott egymást tapossák a népek.
Csütörtökön jövök jógára Andrissal, ha minden igaz. Már nagyon várom.

Mérleges képek Andrisról:

Kép

Kép

szuszu

Nagyon jók a képek a kis lurkókról;) édes nagyon Beni a Mikulás szerkóban és Laura baba is nagyon drága! ;)

Andris olyan aranyosan lazul a két mérleges képen, nagyon tetszik! Szuszu sajnálom, hogy nem tetszett Andrisnak az ünnepség;(

nagyon jó ez az oldal, amit feltettél, a Cindy-shez kérhetnék egy kis segítséget, nem indul el a letöltés:(

a Butaszemű Rékát sikerül töltenem;) tetszett a megnevezés:)))

előre is köszi!

sniky

Na, a Rékából is csak az első link indult el:(
esetleg k itudnád nekem írni dvd-re őket és vinnék neked üres dvd-t érte csütörtökön;) na mit szólsz? van rá kapacitásod? nagyon megköszönném!

sniky

Niki, sima ügy. Nekem is beletellett 2 napba mire lejöttek. Üres dvd-t nem kell hozni. Az jó, ha egyre írom a kettőt?

szuszu

Szuszu, ha ráfér, persze, hogy jó!
csak az a baj, hogy csak rendes dvd formátumot tud olvasni a lejátszónk, divx-et nem:( tudsz vele kezdeni vmit így?

Előre is köszönöm! ;)

sniky

és elfelejtettem megdícsérni az új avatarod! Nagyon jó ez a kép;) szépek vagytok rajta!

sniky

Szuszu, tényleg nagyon helyes az új avatarod! A mérleges fotón vicces, hogy a póz ugyanaz, de a baba megnőtt!
Szerda városliget nekem is tetszik, bár a becsomagolt babákból nem tudom mennyit lehet majd látni. Emma mindenesetre alig látszik ki az overálból, főleg ha hason fekszik. A múltkor egy bácsi kérdezte, hogy van-e gyerek a kabátban :roll:

Mazska, veled is jó lesz végre találkozni, meg persze Laurával. Édes a "kis mikulás".

Boni, Pöttöm, Mecsi és többiek, remélem ti is csatlakoztok.

Zsófi, Beni mikulás is édi, de a sapis kép fenomenális!

Niki, Barnus szerintem nagy csibész lesz, ez már most látszik:wink: .

Andi, Csenge még mindig szövegel?

Nekünk egyébként maratoni vasárnapunk volt, reggel barátokkal szülinapi buli (nem a miénk!), utána nagyiéknál kacsapecsenye, utána meg kis munkahelyi összeröffenés, 9 felnőtt 9 gyerek. Emma remekül bírta, nagyon büszke voltam rá. Most bezzeg húzza a lóbőrt.

Ezt el kell mondanom. Kis 5 fős építészirodánkban az idei év termése:
- 1 ház
- 3 gyerek :wink:
Szerintem ez is nagy teljesítmény, de lehet hogy csődbe megyünk :(

sushy

Feluca - Nem tudom, milyen füzetet lehet kapni a Brendonben, ez a DM-es olyan 4 oldalas zizegős, és kis tükör is van benne.
Alma utál öltözni? Emma elég jól bírja, de ez a Tesco-s ruhadarab betett neki :? .

Mazska - ez a mömm mömm nagyon tetszik :D

sushy

Jó estét!

Annyira édesek a képek egytöl egyig! Én is csinálok Dönciröl holmap egy összehasonlítót! :)

A németeseknek megint egy cikk:
http://www.stern.de/panorama/:Kinderhau ... 7.html?p=2

Engem megviselt, pedig segítö szándék áll mögötte, csak én nem tudom megemészteni, ha valaki kirakja vagy megöli a gyerekét...
Másoknak meg kijut babából, a német 6-os ikrek is lassan emberkeformát vesznek fel.

Megyek a kishercegjeimhez, puszi:

Barbi
Vendég

Szuszu,

Úgy tűnik nekem sem jön le...:( Ha szerdán találkozunk, kiírnád nekem is - nagyon megköszönném? Viszek helyette DVD-t.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Én is most néztem meg Emma kacaját! Irtó édes, én is elnevettem magam rajta. RÉka is produkál már néha hasonlót, de felvenni még reménytelen...

Nagyon jók a mérleges képek, tegnap én is kikerestem Rékáét most nemsokára fel is töltöm.

Édesek a kis mikulások, és a rénszarvas. És hát nálunk is járt egy kis Mikulás. ... :wink:

Szóval mi utólag így kívánunk BOLDOG MIKULÁST mindenkinek:
Kép

panna1

Khmmmm. Nagyon régen csináltam én is mérleges képet. :oops: Holnap pótolom, és csak utána rakom fel az összehasonltósat...
Többi babafotó is nagyon cuki, olyan jó nézegetni őket!
És a mérlegesek mindenhol elképesztőek. Egy nagy csoda, hogy menniyt változnak a picurok éhán yhónap alatt!

Ami velünk hétvégén történt: Itt voltak anyósomék, az unokaöcsivel, és tegnap este anyumék is átjöttek Mikulásozni. VOlt nagy hangzavar, jókedv. RÉka jól bírta a strapát. A mikulás hozott neki egy olyan dm-es kiskönyvet. Nagyon örült neki :D

Ma reggel babauszin voltunk. Réka nagyon élvezte, egyedül akkor szontyolodot el, amikor apja véletlenül megmerTette a száját is. VOlt egy kis nyüszi, köhögés, aztán újra vigyorgott. Olyan kis falat volt. Utána persze nagyot szunyált. Délutn meg átjöttek tesómék, meg egy barátunkék a kislovaggal, aki most 10 hónapos. Szóval volt program bőven. Be is ájult Réka az esti szopi közben, most édesen durmol.Most nem sikerült képet készíteni az uszin (nem vittünk gépet :evil: ), de a múlt hétvégén SIkondán csináltunk:
Kép

JAj, még MAzskától akartam vmit kérdezni, de vissza kell majd keresnem mert elfelejtettem, mit is :oops:

panna1

VIsszakerestem...

Mazska! Ilyen levegőre száradó gyurmát hol lehet kapni?

Oltás helye másnapra már nem volt piros, a csomó még érződik, holnaptól masszrozgatom. Vizes ruhát képtelenség úgy a lábára rögzTeni, hogy ottmaradjon, és ne legyen minden más tök vizes tőle. Eddig sose volt csomó, csak most. Szval szerintem nem azon múlik, hogy teszek-e rá vmit kapásból az oltás után, hanem azon, hogy milyen helyre sikerül beadnia a dokinak. Most nem tudom, hogy azért ugrott-e meg RÉka amikor kapta, mert rossz helyre ment, vagy azért ment rossz helyre, mert megugrott. Előtte nem rándult össze a szuri beadásakor, és nem is volt gond... Ezért gondolom ,hoyg van vmi összefüggés. DE a lényeg, hogy nincs semmi gond, a csajszika jókedvű :D
NA megyek még van egy kis dolgom.

Még annyit, hogy Réka kedvencei mostanában a karácsonyi és mikulásos dalok. Ha éneklünk neki. A hullapelyhes non stop mehetne neki. Olyankor a sírást is abbahagyja. Ilyenkor mindig eszembe jutott, hogy mennyit rágódhat azon, hogy mi a csuda az a télapó??

ÉS képzeljétek, vmelyik nap, mikor nyüglődött az ágyon, meséltem neki a karácsonyról, meg a fáról, meg hogy hoz a Jézuska ajándékot. ÉS hogy lehet kérni tőle játékokat meg mindent. Kérdeztem RÉkát, hogy ő mit kér. Erre abbahagyta a sírást és elkezdte mondani.... Esküszöm, hogy szinte szavakat formált, úgy sorolta vagy 2 percig. A gáz, hogy annyira nagyon nem értettük, így törhetjük a fejünket vásárláskor, hogy mit is mondott a ksiasszony :lol:
Na befejezem tényleg, mert sok vagyok....
Nugodalmas jó éjt nektek!

panna1

Panna,

Én az Árkádba vettem a Hobby boltban - de szerintem Pécsen ha találsz Hobby boltot, biztos fognak árulni, vagy esetleg valami nagyobb írószerboltban. Én egy kisebb csomagot vettem, abból kijött 4 db láblenyomat - az került kb. 300 Ft-ba. 1-2 nap alatt teljesen kiszárad és utána ki lehet őket festeni.

Jó az uszis kép - januárba mi is elkezdünk majd járni. Már vettünk is uszipelust Laurának. :)

A karácsonyi történeted tetszett - az énekekkel nálunk is ugyan ez van.

Jó éjszakát!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jó reggelt!

Édesek a babók!

Pöttöm jelentkezz mi volt a gasztroenterológusnál! :roll:

természetesen mi is megyünk ..persze még az közbejöhet, hogy unokaöcsém jön hat vágni.. és ő mikor ér rá!
Vendég

Jó reggelt csajok!

Niki, köszi a bókot. Sajnos én csak sima adatként tudom neked kiírni dvd-re, mert nem tudom, hogy hogy kell átalakítani. Biztos utána lehetne járni, de most nem sok időm van rá, mert a héten megint dolgozni is fogok. Szóval kiírom neked a kettőt egy dvd-re, aztán majd Ferci valamelyik haverja megcsinálja, vagy te is a számítógépről tornázol, mint én :D

Mazska, neked is megírom, persze. DVD-t nem kell hozni.

Panna, nekem is ez volt a bajom a borogatással, hogy akárhogy csináltam mindig lecsúszott, mert a mi dokink szereti jó magasra szúrni az oltást. Azért csomósodik be a második alkalommal (nekünk is így volt), mert akkor már tudja a gyerek, hogy mi lesz és ráfeszít. Mikor először szúrták, akkor azt sem tudta mi van. Andris pl. csak meglepődött, amikor beadták neki a szurit. A masszírozás az nagyon jó, én azzal simán kiszedtem mindkét csomót. Szinte lehet érezni közben ahogy tűnik el. Egyébként ajánlom nektek masszírozáshoz a naturland körömvirágos kamillás babaolaját. Isteni.

Akkor szerdán Ligetezünk. Éljen! Remélem nem jön közbe semmi.

Képzeljétek, ma este jön egy porszívóügynök bemutatózni :D
Persze csak azért mentem bele, hogy jól kitakarítson. Kicsit mondjuk félek a dologtól, mert ezek nagyon rámenősek és bebizonyítják az embernek, hogy igénytelen és koszos, ha nem veszi meg a többszázezres porszívót, de nem lesz nehéz ellenállni, mert nincs rá pénz :wink:

szuszu

sziasztok!

jajj, nagyon édesek a fotók! olyan jó volt látni a babáka! Andris is mekkorát nőtt, vagy a mérleg ment nálatok is ennyire össze!? :) Rékus is nagyon édes, a mikulásos jelmezben, meg az úszáson is! :) tök jó! kicsit én is kedvet kaptam az úszáshoz... majd kikérdezem a dokinkat, ha megyünk a karácsonyi (ajándék) oltásra :( dec. 23-án megyünk! :(

hozzám is jöhetne egy ilyen porszívó ügynök, meg egy ablakmosó ügynök, meg egy rendrakó is! :D semmire nincs időm, és én már tényleg elhiszem, hogy trehány és igénytelen vagyok! :(

Szuszu. ezt az otthonról melózást elmondod, hogy hogyan működik? megkérdezem a bentieket, hogy esetleg itthonról végezhető 4 órás melót nem vállalhatok-e, de pl. a barátnőm azt mondja, hogy márciustól visszamegy melózni, akkor lesz a kislánya 1éves és 3 hónapos, és vissza kell mondania a gyes-t, vagy gyed-et, sosem tudom melyik a következő, és csak úgy vállalhat melót, igaz, ő 6 órában fog dolgozni, és mellette kérheti a gyes-t vagy gyed-et, szóval az alacsonyabb összeget... ez most tényleg így van?

Barbi, sajna még mindig nem tudok németül... :P

Pöttöm, tényleg, mi volt a dokinál! remélem, hogy semmi komoly!!!

Aproo is el van tűnve. remélem, hogy nem lett Levi betegebb!

Leivel beszéltem múlt héten, ők jól vannak, csak nekik a csütörtöki tali nem nagyon jön be, mert akkor más progijuk van, de jól vannak, és nagyon kevés ideje van netezni! :(

CsengeAndi!? JázminAndi? Nicike? Bende? Felícia? MakaduKitti? Ági? hol vagytok csajok? remélem, hogy minden okés!

jaaaa, és képzeljétek, nagy volt a kísértés... DM-ben adnak kuponra ingyen őszibaracklevet, 4 hós kortól... na, mi tegnap kipróbáltuk. kapott Beni 2 kiskanálnyit, de a végén kicsit olyan volt, mint, aki várta volna, hogy na mi van, hol van a többi!? :) nagyon édes volt, és szemlátomást ízlett neki... szerintem nem lesz gondunk a kajálással :P
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sophie27

Sziasztok!! :)

Nagyon édesek a képek!! Főleg a télapós, rénszarvasos beöltözősek. :D És mekkorát nőttek ezek a lurkók!! :shock:

Szuszu, nagyon köszönjük a linket a fitnesszcuccokról!!
És még valami, a Nero Vision-nel tudsz adatot dvd-ként felírni, nem bonyolult annyira. Ha nem megy esetleg én is ki tudom írni Nikinek és eljuttatom valahogy, csak előtte még le kell töltenem. :)

k.a.t.i.c.a

Zsófi, ha az első kanálkával ízlett Beninek, akkor bizony tényleg nem lesz gondotok a hozzátáplálással. :)

Köszi a linket a kisvideóról, az összes barátomat megleptem vele. :D

k.a.t.i.c.a

Hali!

Csak gyorsba, köszi Zsófi a hiányolást.
Mi újra Heim Pál ma vagy holnap..... :cry: :cry: :cry:

Rizsi, pár kérdés ha vagy, talán el tudom olvasni:
Bcg nagy piros, teteje nagyon picit sárgás és hámlott? Illetve nem fakadt ki, igaz?
Azonnal sebészetre küldtek, vagy máshova is?
Hol van a Bethesda?

Minket a dokinéni ma totál befrászolt(egy rohadt popsikenőcsért mentünk csak) azonnal kérdezte hogy volt-e vki a családból tbc-s és rohanjunk a tüdőgondozóba, röntgen megfigyelés, figyfene.
Aztán persze a tüdőgondozó közölte, hogy ők csak ismétlő bcg-vel foglalkoznak menjünk Gyártelepre a szakrendelésre.
Ott a pullmonológián csak csüt. 10-12ig vannak, majd akkor talán adnak időpontot, ha szerencsém van még Karácsony előtt. :twisted: Na, itt lett tele a tököm, már bocsánat.
Szóval ma ha kell beordítom magam a Heim Pál pullmojára, csak érdekel, hogy Titeket is 3 féle helyre akartak küldeni, mellkasröntgen meg minden car, vagy csak engem akarnak jobb létre szenderíteni.

Na megyek, mert most eléggé negatív hangulatban vagyok és most detto olyan, mint amikor Zsófi-drusza le akart lépni, plusz még ez az elcseszett oltás is. Mi a francért nincs egy nyugis hetünk sem Levi születése óta???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo sajnálom ... remélem nem kell ezer helyre rohangásznotok! :cry:
Vendég

Aproo - a Bethesda itt van a városliget szélén, a Hungária körútnál. Az unokaöcsém is volt ott, és én is csak jót tudok mondani róla. Próbáljátok meg! Remélem hamar megoldódnak a gondok :) .
http://www.bethesda.hu/hol.html

sushy

üzentem Pöttömnek, Nononak fertőzése van, de még nincs meg minden laboreredmény.:cry: nincs gépközelben,mert párja szabadságon van :wink: :lol:
Vendég

Aproo, drukkolok, hogy hamar megoldódjon a dolog! Hát, rendesen rátok jár a rúd, az biztos :?

yuyu79

Köszi Mazska az infót a gyurmáról! A héten beszerzem én is.

APró! Kitartás! BIztos nincs semmi gond Levi oltásával, ne idegeskedj! Amúgy én is úgy érzem, hogy RÉka születése óta nem volt egy nyugodt hetünk. Nálunk mondjuk nem ilyen jellegű dolgok miatt (bár a lépcsős lezúgás azért nem átlagos dolog), hanem hogy hétvégén állandóan utazunk, vagy jönnek hozzánk. Pedig ugye akkor tudnánk nyugiban hármasban lenni. Azt hiszem egyetlenegy ilyen hétvége volt eddig, hogy mindhárman itt voltunk Pécsen, és nyugiban telt a hétvége. Hétközben az esték gyorsan eltelnek, meg vagy dolga van CSabimnak, vagy mennie kell vhova. Szóval nekem is elegem van egy kicsit, de el tudom képzelni, hogy neked még jobban! Fel a fejjel!

Ja, és a ráadás: szombat óta menstruálok :evil: Úgy látszik a nagy központi Mikulás nekem ezt hozta ajándékba... Pedig nem hiányzott. És úgy fáj a hasam tőle, pedig terhesség előtt nem volt ilyen...

panna1

Noelnek jobbulást! Azért reméljük ha tud jelentkezik Pöttöm!

Megyek, mert RÉka ébredezik...

panna1

Panna, én is azt hittem tegnap hogy megjött, de csak egy kis pecsételés volt, aztán semmi, úgyhogy nem tudom mi lehetett...

Nononak jobbulást kívánok én is!!

yuyu79

sziasztok,

Anna
igen megy a duma, sőt most valami kukorékolás szerűt is betett az előadásba

Aproo
sajnálom, hogy nálatokmindig van valami:(remélem ez most csak vak lárma.nem igazán értem egyébként, hogy nem az a jó ha szépen begyűlik és kifakad?és akkor kell ismételni ha nincsen reakció vagy védekezése a szervezetnek?nálunk pl.nem gyűlt be csak piros már hónapok óta és egy nagyon pici göböt lehet csak érezni a bőr alatt...de még nem mondták, hogy baj lenne :roll:

iszonyú édesek a jelmezes babók egytől-egyig!!!!!
Vendég

Nem az a gond náluk, hogy nem fakadt ki??

yuyu79

sniky,megjött a szajré!
Vendég

Na, elszóltam magam, megint van a egy kis vérzés, de nagyon kevés, és nem fáj semmim, pedig nekem meg szokott :roll:

yuyu79

Sziasztok!

Még mi is vagyunk, bár sajna nem javul a babám :( ma volt a védőnő, kérdeztem, mit csináljak, már jó egy hete beteg. Azt mondja, hát igen, a mi dokinénink, nem szereti a köptetőt adni, de szerinte most már menjek és vegyek neki, nehogy letapadjon. Basszus... én se adok szíre-szóra, de ha kell, hát adjon, ne szarakodjon.

Jobb hírek: Nálunk is járt mikulás :)

Kép

Kép

Kép

Barbi drágám, nagyon boldog névnapot így utólag!

Minden betegnek jobbulást!

puszi: Ági

KépKép
columbine

De édes Lili! Jobbulást neki :!:

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: