Sziasztok!
Adryn, gyönyörűek voltatok! És így képről a csokor is S méretűnek néz ki, és nagyon szép. Az esküvői készülődés anyagi oldaláról az jutott eszembe, mikor rendeltük a tortát. Az egyik cukiban az alkalmazott megmondta, ha esküvői tortát rendelünk annak 600Ft/szeletje, de ha ugyanúgy feldíszítve azt mondjuk, hogy szülinapra kell, akkor csak 400Ft/szelet.
Vica, sajnálom a veszekedést. Gondolom azért párod másnapra megbánta az egészet. Az ilyenek legtöbbször csak cseppek egy telt pohárban, lehet hogy más miatt is felszült a férjed.
Katka, nagyon nehéz döntések előtt állsz. Apámnak vannak második alom gyerkőcei is. Hogy azok szegények miken mentek keresztül!

De elég jól viselik. A gyerekek nagyon jól tudnak alkalmazkodni, de azért szerintem nagyon fontos a stabilitás az életükben. Viszont ha így sokkal könnyebb lenne, akkor érdemes elgondolkodni a költözésen.
Vitaminok: Én szedem még az Elevitet, az utcsó levélnél járok. Nem vagyok nagyon gyümölcsfaló, télen meg szűkül a zöldség választék.
Erpé, nálunk ugye nincs gyerkőc, de nehéz lehet megállni, hogy ne emelgessétek őket! Azért nem árt vigyázni, főleg ha jelzett is a tested, hogy ez neki már sok.
Rszg, nagyon vidám szobát rendeztetek be! Főleg az tetszik, hogy nem a klasszikus kék vagy rózsaszín. Nálunk még a fejben sem készült el ilyen mértékben, nem hogy valóságban.
Nekem pocsék hétvégém volt, örülök, hogy vége.
Bár voltak jó pillanatok is: sógoroméknál kiderült, hogy csomó gyerekcuccot nekünk szánnak. Eddig úgy tudtam, hogy tervezik a tesót, de úgy tűnik, nem mostanában. Úgyhogy felajánlották az ágyat (ez már elméletileg van), a babakocsit, mellszívót, porszívós orrszívót (ez vadi új, mert nem használták), meg jó néhány ruhát. Az utóbbi mondjuk eltérő méretű, tehát lesz még mit beszerezni, de van közötte nagyon sok, ami még szintén használaton kívüli. Úgyhogy fel is merült bennem a kérdés, ki mivel mossa a gyerekruhát? A másik amit latolgatok, hogy a legtöbb bébi-holmi patentos, és ha a magam bőréből indulok ki, akkor rezeg a léc, hogy nem fogja e kiütni a lurkó bőrét, ahogy a fémhez ér. Tapasztalt valaki fémallergiát a gyerekeinél?
Bea, miért mész az idegenrendészetre?