A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat :D

holnap jelentkezem :D

jah.. és most akkor azt kell válaszolnom majd az elhangzó kérdésre hogy addig nem tudok válaszolni amíg nem voltam az electro world-ben? :?

:lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Jó regelt mindenkinek:-)

Megint csak bekukk a suliból:-)

Adryn: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KépKép
KépKép
adryn

Katka, a keresztcsont nem tudom melyik, a derék fölött van?
Nekem néha fáj a derekam, inkább a hasammal vagyok mostanában gondban, néha belenyilal egyet-egyet, ilyenkor azt mondják nő a méh, viszont cukorterhelás óta sokszor fáj a hasam, azt mondta a védőnő diétázzak, vagy Renée :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem a dokik előírtak napi 3 magne b6ot, de azt mondták, az sebaj, ha 4.
Szóval én azt vitaminszerűen eszem, napi 3-at. Reggel-délben, este.És jó is. Nekem keményedni és feszülni szokott kétoldalt a pocim, meg van olyan néha, hogy valahogy roszz helyen lehet a picur, mert belenyilall a szúrás valahol a pocimba, vagy a petefészeknél, és nem múlik el kb.30 percig. Na, olyankor, kicsordul a könnyem, annyira fájdalmas. Meleg simigatás szokott rajta segíteni, ha végre arrébbmegy.Meg olyankor is veszek be magneb6ot.Egyébként a keményedésekről
azt mondta a dokim, hogyha napi 10 nél nem több, az nem gáz.
A Renniet is "vitaminszerűen" szedem,mert szinte mindentől ég a pocim, de az nagyon roszz, mikor már a torkom is tüzes kemence. A dobozán az van, napi 16-ot is be lehet venni, hát nálam néha napi 8-10.Szóval majdnem, mintha rágóznék:D Az elevitet én viszont abbahagytam, ti szedtek még terhesvitamint?
Ja meg a méhszájam 3100, de nekem arra is aztmondta a doki, ez tökéletes eredmény, ez még az is jelentheti, hogy ápr. elején úgy kell kikönyörögnünk a babát belőlem. Meg simán járhatok terhestornára is. Azt mondta, az a lényeg, nem rövidült meg.
Szóval asszem minden doki más...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!
Először is:Adryn én is minden elképzelhető jót kívánok a mai napra is, és a továbbiakra is!remélem, ott nem olyan idő van, mint itt, itt egész nap esik, blöööööööööö :(

Köszönöm a jótanácsokat, az első ijedelemkor már szereztem be melltartóbetétet, de én is nagynak találom, viszont Tessza, ez a vattakorong jó ötlet! :wink:
Hál'istennek napközben még nem vettem észre , hogy lene, na de este meg éjszaka :shock:
A cukor 8 fölött gáz, illetve pontosan azt hiszem 7,8-at írnak a papírra.

Marqueza!
Nekem azért nézték már a 12.héten is, mert már eddig is gyógyszert kellett a cukromra szedni, inzulinrezisztenciám van :( Szóval figyelni kell.

Kép
Kép
zazzy

Ja!
Én még szedem az elevitet, van még, meg úgy gondoltam, hogy a vitamin nem rossz ebben a gusztustalan időben, nem akarok beteg lenni.
Én reggel-este eszek magneb6-ot, Rennie egy ideje nem kell(kopp-kopp)
Viszont azt képzeljétek el, hogy nekem a szeméremcsontom fáj :shock: de úgy, hogy alig tudok megfordulni az ágyban, és néha járás közben is.Valamelyik nap, mintha meghúzódott volna, ahogy erőszakoltam magamra a frissen mosott terhes farmert, nagyon durva.Remélem elmúlik.

Kép
Kép
zazzy

Pulcsi, tök jó, hogy így kifejtetted, épp kérdezni akartam, hogy ezek a nyillalgatások normálisak, vagy már fájások :twisted: , de így, hogy leírtad, tök jól megfogalmaztad. :)
Én pl mosogatás közbe most nyillalgattam kettőt-hármat, aztán elmúlt, utána jött egy kis derékfájás, szóval nem tudom, azt mondja a védőnő, hogy másnak nincsenek nagyon ilyen tünetei, nem általános, szerintem, lehet, hogy csak nem mondják, de kb minden terhes nőnek ugyanazok a tünetei.

De tegnap nagyon jó volt, letettem a kocsit, sétáltam fel ésn vissza a Tescoba, városba busszal mentem, és nagyon jót tesz a séta, én úgy felfrissülök tőle, most is a Sparba teszek majd egy kört, csak berakom a hajam :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú egy kicsit túlcipeltem magam ezzel a sétával, egy táskából kettő lett :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

:shock: :shock: :shock: Hol van mindenki??????????????????
Ilyen izgi a mega döntő??? :lol:
Bevallom, én egyet sem néztem, most néztem meg unalmamban néhány produkciót, de úgy döntöttem, nem vesztettem semmit.Pedig az eddigi szériáknál én is függő voltam.
Én maradok a táncnál.Azt nagyon szeretem, és baromira sajnálom, hogy annó abbahagytam.Na majd a kislányom! :wink:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok!

Én nem nézem a megasztárt, meg a táncot sem...
De úgy látom, h mindenki más igen :)

Ma itthon vagyunk a szüleimnél. Délelőtt dédiztünk, aztán sütit sütöttem (Csibb, a moszkauert :), nagyon jó lett!), majd az öcsémék hívtak meg minket a falujukban levő faluházban a Mikulás ünnepségre. Öcsém volt a télapó, jót szórakoztunk, Samu nem ismerte fel :) Most pedig vendégek vannak anyuéknál, én meg jól elfáradtam a mai napban.

Pulcsi, Bea, keményedéseket, nyilalásokat sajnálom, de ha használ a magneB6, az tök jó. Nekem egyelőre nincsenek ilyen tüneteim. Én Gravidát ettem, de már egy ideje nem eszem. Béres cseppet szoktam és C vitamint.

Megyek vendégektől elköszönni.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

SZiasztok,

Reggel lányok megtalálták a Mikulás ajándékokat... Nagyon jó volt. Tetszettek nekik... :) Persze apukájuknak nem jutott eszébe jelen lenni....
Viszont eljött Pocaklakó apukája és jókat játszottunk társasoztunk és kártyáztunk.
Most este moziban voltunk, mivel lányokat elkérte a nagymamájuk Mikulásozni....

Amin nagyon el vagyok keseredve, hogy most már második napja vagyok hikomat. :( Délelőtt még hátul fájt, aztán egy richtofites masszázstól jobb lett (köszönöm a tippet), de most meg lent és elől fáj és feszül és komoly nehézséget jelent a járás. Csak totyogok, mint egy pingvin... Szerintem így a terhesség végén kellene éreznem magam és nem most. Egy hónapja még túráztam, most meg néhány száz méter leküzdhetetlen akadálynak tűnik. Elkeserítő......

Remélem Adryn élvezi a bulit és neki nem szúr, nem fáj sehol. ;) ;) ;)

Bea: Cipekedéssel próbálj meg vigyázni. Én régen hetente jártam bevásárolni, de most szinte naponta. Mindig csak keveset veszek, amit el is bírok.... Sajnos egyre nagyobbak a korlátaim....

Katka

katka22

Zazzy, én is inkább táncrajongó vagyok. Most lett vége. Te kinek drukkoltál?
Régen táncoltál, és milyen táncot?

Erpé, én is gondoltam egy kis sütésre, rég sütöttem, volt már vagy két-3 napja is :lol: , azelőtt nem voltam ilyen édesszájú. Miku ünnepség, jó lehetett, én is már alig várom, hogy a gyerekem kis tátott száját nézzem ilyenkor :D

Katka, akkor Pocaklakó apukája volt? :D és jól telt vele az este?
Úgy látom szúrunk, nyillalunk, fájunk :roll: Hát igen ez a bevásárlás jó, a boltban azt hiszed, nem baj még ezt elbírom, a pénztárnál már kételkedsz, útban hazafelé már szenvedtem, kétszer is megálltam pihenni :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én sem nézem a megasztárt sem és a táncot sem. Anyuéknál voltunk, és 8 körül értünk haza, a gyerekek meg csak most este kapták meg a Mikulás ajándékot, mert Panna anyuéknál aludt tegnap, így gyors rendrakás és fürdés után most tudtam csak leülni pihizni.
Van valami a levegőben, mert most meg Apuval veszekedtem egyet :cry: A lényeg, hogy ő elég hirtelen természetű és ha még egy-két pohárral le is csúszik napközben, na hát akkor még robbanékonyabb. A lényeg hogy Panna kiburította véletlenül a kaját a szobába, és a tányért meg megröptette apu neki a falnak :shock: . Szóval én ezen kiakadtam, aztán szó szót követett.
Hát kellett egy kis idő mire megnyugodtam, persze kapásból bekeményedett a hasam. :( Szóval eléggé megviselt a dolog, és hát jó lenne ha mostanában nem kellene ilyeneken idegeskednem, mert bizti nem tesz jót :(

Pulcsi nekem is keményedik a hasam, de szerencsére nem túl gyakran olyan napi 3-nál megáll, igaz ez már gyógyszer mellett van. Neked milyen gyakran kemény?
Én még szedem az Elevitet, meg szerintem szedni is fogom még szülés után is amíg szoptatok, végülis ez is egy vitaminforrás és más vitamint meg nem eszem, kivéve a gyümölcsöket, zöldségeket. Igaz most már nem mindennap szedem csak olyan heti 3-4-et.

Ja igen nekem is bele szokott nyilalni néha a hasamba, de csak ha hirtelen mozdulok, de nekem ez csak egy pillanatig tart és el is múlik. Az más amikor meghúzodik egy izom, de ez ritka, mert azért figyelek ezekre. :roll:

Adryn meg biztos bulizik mint újdonsült feleség és nemsokára jön a Miki ruhás nászéjszakája :D
Sok Boldogságot Adryn!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Sajnálom a vitát. De valahol igazad volt. Se egy tehes anya közelében, de kisgyerekek közelében ne röpködjenek tányérok... Én is kiakadnék egy hasonló szitun.... Remélem holnap reggelre már szebb lesz a világ és nem bosszankodsz tovább, persze könnyű ezt mondani.....
Szerintem szuper anyuka vagy és nem semmi, hogy már a 3-at várod ilyen kis korkülönbséggel.... és ebbe igen is belefér, hogy egy-két dologból néha eleged van. Elvégre nagyon kemény 5 év van mögötted.

Katka

katka22

:D:D:D hello megasztár csapat :D
csak bekukk, hullafáradt vagyok.
nem volt buli, az majd nyáron lesz, most csak kis családi összeröff volt :D jóccakát kívánok az alábbi képekkel:

Kép just married

Kép just married 2

Kép just married 3

KépKép
KépKép
adryn

Adryn hogy te ilyenkor is itt vagy :shock: Persze örülünk neki :wink: :D
Nagyon csini voltál (vagy) mégegyszer Gratula!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka köszi szépen, ez most igazán jól esett :)
Csak tényleg kár hogy ilyenek történnek és főleg hogy itt Karácsony előtt nemsokkal.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn!

Szuper szép vagy! :) Örülük, hogy minden renben ment! :D :D :D

Katka

katka22

Vica: Az ilyenek mindig sátoros ünnepek előtt történnek.... :(

Katka

katka22

Adryn Még 1X Sok Boldogságot!! Nagyon szépek vagytok :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica, sajnálom a keményedést, meg a nézeteltérést :? Ne bosszankodj előfordul az ilyesmi!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Adryn!
hihetetlen, hogy te még esküvő napján is reggel-este itt :D Én is gratulálok mégegyszer, nagyon szépek voltatok, és a csokrod is milyen szép!

Bea!
Nekem Katusék a legszimpibbek, nekik drukkolok,Stohlt valahogy sosem bírtam, ez az Iringó meg...Egymásnak jól állnak, nem táncolnak rosszul, de nem szimpatikusak.
Megasztárt ki nyerte?(bár nem mintha kétséges lenne, hogy Viktorka.

Katka!
Sétálás nekem sem megy már hosszútávon, esetleg csigatempóban :roll: 50-60 méter után máris szúr az oldalam.Pedig nekem elő is van írva némi mozgás, vettem egy terhestornás dvd-t(na nem mintha az nagy mozgás lenne :lol: )de még egyszer sem csináltam :oops: csak végignéztem ,hogy milyen.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Adryn Tényleg nagyon csini voltál!

Vica Kitartás, mindig lesz jobb!!!

Én még nem keményedek, szerencsére. Persze néha érzem, de nap 1-2, vagy egysem! Most úgy gondolom, az én kisfiam nem fog március 15. előtt megszületni. Megvárja bent a rendes idejét! :)

Juji Igen, megvettük a szőnyeget, nagyon szupi. Mindjárt töltök fel képeket. Teljesen kész a szoba, már csak Máté hiányzik belőle. De arra még várunk 3 hónapot!
Először a Kikában néztünk egyet, Gézának nagyon tetszett, de én bizonytalan voltam. Szélesebb volt 10 centivel, mint amekkorát akartam, nem tetszett annyira az anyaga, és 40.000 ft volt. Géza meg akarta venni, de én mndtam, hogy úgyis másnapra beterveztük a Diégot is, menjünk el, hátha találunk jobbat. Ha nem, hazafelé még mindig megvehetjük. El is mentünk a Diégóba, és rábeszéltük egymást egy tök jó futószőnyegre. És tökéletes. 3 métert vágattünk belőle, 1 m széles. És mennyi volt? 6000 ft. Nem mindegy. És szerintem ennél jobbat nem is találhatunk volna! Úgyhogy örülök!!!

És a képek!

A szőnyeg! Kicsit sötét, de azért jól látszik, szerintem.
Kép

A kiságy! Fölötte az a kisfiú a képen az Géza :)
Kép

Az áthidaló!
Kép

És az ajtó. Az üvegre majd rákerül üvegfestéssel Máté (név) A két kutyus közt a tányér helyére meg majd az ő fényképét fogom kitenni :)
Kép

Kép

Kép
rszg

Zazzy A megasztár döntő jövő héten lesz, most Lakatos Krisztián esett ki. Ketten maradtak: Dávid, és Viktor.

Kép

Kép
rszg

Sziasztok, szép Ádventet, szép Vasárnapot mindenkinek!

Rszg, ez aztán nagyon szép szoba, a szőnyeg is nagyon jó. És mennyi mese manó :D

Zazzy, nekem is szimpi a Katus páros, meg a Ramónáék, de ők estek ki.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg nagyon aranyos lett a szoba :)

Most én is épp azon filóztam, hogy hogyan is legyen a szobaátrendezés, mert hát ugye kellene a kiságy a legkisebbnek, akkor Bulcsúé lenne a Panna ágya, de akkor Pannának kell új vagy egy emeletesággyal megoldjuk az egészet. :roll: Még gondolkozom rajta :)

Most végre letudtam ülni pihizni, mert reggel fél hét óta meg sem álltam, pedig még kaját sem kellett csinálnom. Bulcsút letettem aludni, mert már nem bírtam vele, Panna meg Apa meg elmentek mézfesztiválra :)

Én meg már alig várom, hogy meglegyen ez a kistesó, jó lenne nem azon agyalni,hogy vajon eleget pihenek-e és hogy ne legyen semmi baj. Két hónap múlva ilyenkor már nyugodtabb leszek, de addig ki is kell valahogy bírni. :roll:

Na úgy hallom Bulcsú nem alszik, lehet hogy lőttek a pihenésnek :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Képzeljétek bementem Bulcsúhoz, mert nem aludt el, mondta, hogy Micimaciót akarok én meg mondom jól van, és nyúltam hogy kivegyem az ágyból és erre megszólal: Köszönöm Anya :shock: Hát olyan édes volt. :) Azt hittem elolvadok.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Rszg!
nagyon szép a szoba, komolyan azt irigylem legjobban, hogy külön szoba!Sajnos nekünk erre nincs lehetőség, jól elkezdtünk mi is vásárolni, és alig férünk már a cuccoktól.A szobánkban konkrétan lépni nem tudunk lassan :shock: Mondjuk én ragaszkodtam hozzá, hogy minden itt legyen, olyan jó látni ezeket a babaholmikat.A babakocsi természetesen nem állandó lakos lesz majd később itt bent, de most még az is itt van.Mindenesetre szűkösen leszünk - de boldogan! :D

Kép
Kép
zazzy

Adryn: Gyönyörűűűűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!! PUSSSSZI
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

Hát igen Vica, neked nehezebb a pihenést megoldani, azért próbálj meg lehetőségekhez képest.
Zazzy,az a lényeg, hogy boldogan :D az a legfontosabb!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Majd jövök! Most csak Adryn-nak akartam üzenni!
Rszg: Nagyon szépen feldíszítetted a szobát, ügyes vagy! Én néha nagyon rosszul érzem magam, h szinte semmink sincs még meg a babának, de én úgy gondolom, h ráérek/ráérünk január, februárban is!

Szép napot!
Vica
wicca

Ja! Én is a táncot nézem :D!!! Sajnálom Ramiékat, de ennek sajna így kellett lenni, a másik két páros valamivel erősebb és nekik már nagyon lógott ez a levegőben!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, Én is sajnáltam Ramónáékat, de tényleg jobbak voltak a többiek.
Nekem is hiányzik még sokminden :? Na megyek én is, ténykedek vmit :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok

most keltünk :D köszönöm szépen a gratulációkat, és a dícséreteket :D
ugye elölről még nem is látszott a pocim? oldalról azért már lehetett látni :D na de 6 hónapos terhesen ennyit tudtam kihozni magamból :lol: :lol:
tök jó volt az esküvő.. dánul ment.. elémtolták a beszédet angolul, letették elém az asztalra.. na mondom persze.. majd azt olvasgatom :lol: mondtam Mic-nek bökjön oldalba amikor mondanom kell a Ja-t :lol: aztán kaptunk a rokonoktól rizst rendesen.. még ma is azt szedegetem és számolgatom hogy akkor most hány gyerek is lesz? :shock:
Anyósoméknál volt a család összehívva, és olyan aranyos volt, tele volt az asztal kis magyar zászlókkal. ezen azért meghatódtam és nagyon jól esett 8)
teszek fel képet a kis 3hónapos Nico-uncsitesóról, haláli egy gyönyörű kis csávó.. és a haja olyan mintha be lenne lőve születése óta.. kis punk :lol: mondtuk is már csak be kell festeni kékre :lol:
Kép Frederik és mamája

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Anyósodtól ez nagyon figyelmes és hihhetetlen kedves volt!!! :D Ari lehetett a jelenet amikor a férjed oldalba lökött :D, anyukám most mond!!! :wink: :wink: S akkor most mi is a neved?

Szép napot!
Vica
wicca

Nagyon komoly Frederik haja!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Cukipofa!

Szép napot!
Vica
wicca

Adrienn Botos Jørgensen de a Botost csak mint nagy B. fogom használni :D

KépKép
KépKép
adryn

Gabica, nagyon klassz lett a szoba! Úúúúúúúúúúúúúgy megnézném élőben is! De nem hiszem, hogy március előtt lemegyünk. :cry: :cry: :cry:

Adryn, sok szeretettel gratulálok az esküvőtökhöz! Sok boldogságot!
Vendég

Most néztem, hogy a mailemre is elküldted. :lol: Cuki vagy! De most itt előbb láttam. :P
Vendég

Sziasztok,

Rszg: Nagyon klasz a baba szoba és nem semmi, hogy már készen van...
'Irigykedve' olvasgatom, hogy mennyi mindenetek van már. Nekem a lányoktól van ez, meg az, de még nem láttam neki rendszerezni....

Ráadásul a bátyám felvetette, hogy miért nem költözök apukámhoz egy fél évre. Le Győrbe. Átmenetileg ők is éppen ott élnek, de akkor ott a ház, hogy mi is elférnénk. Jó kicsit szűkösen, de elférnénk. Apukám nyugdíjas (ugyan beteg, de kicsit tudna segíteni), sógornőm otthon van a 2 éves kislánnyal, szóval volna segítség is. Szóval nekem jó lenne....
De mi legyen a lányokkal? Zsófinak év közben kellene iskolát váltania, Áginak meg óvodát. Itt kellene hagyni a stabil otthont a barátokat és az apukájukat.... Jelenleg az apjukat ők hetente 2-szer délután látják. Plusz 2 hetente hétvégén. Ha elmegyünk Győrbe, akkor elveszem tőlük a hátköznapokat.... Azt hiszem ehhez, azért nincs jogom....
Olyan nagyon nehéz döntések ezek....

Katka

katka22

Katka: Nem irigyellek, nagyon kemény döntések előtt állsz!!! Állítólag a gyerekek jól viselik a változásokat, de az apjuk hiánya, háááááát az nem olyan sztem mint egy iskola váltás. Kemény, nagyon kemény! Kérdezd meg őt is mit szólna hozzá vagy hogyan tudná elképzelni ha esetleg emellett döntenél!

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn, szép neved lett!! Anyósod is milyen kedves, becsüld meg :wink:
Aranyos a kis Frederik is :D Szüleid is voltak? vagy majd a nyári bulin lesz mindenki? Miku ruháról nem meséltél :wink:

Katka, ez tényleg jó megoldásnak tűnik, és Győrt dícsérik. Bár igazából, mint ahogy mindennek ennek is megvan a hátránya, és sok szempontot figyelembe kell venned. Az a legfontosabb, hogy ne stresszelj sokat, nagyon fontos ez az időszak, engem mindig azzal rémít nagynéném, ha stresszelek( jó mondjuk elég drasztikus) Ne stresszelj Beáta, nem hiányzik egy kora szülés'...
Szóval bárhogy is döntesz kívánom, higgadtan és szépen mindent mindenkivel megbeszélve jöjjön számotokra a legpozitívabb döntés, amiben mindenki boldog lesz. Az a legfontosabb, hogy nektek mi a legjobb.

Én holnap megyek idegenrendészetre, cukor-eredményemért, hát nem sok kedvem van.

Este viszont láthatom Uh-n a kicsimet:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok

Bea:
mikuruha bevált... miután lenyugodott a nevetéstől :lol: :lol: az a villogós sapka kemény volt :lol: :lol: Anyukám nem volt most, majd nyáron.:)

Katka: nem könnyű a helyzet, de én megkérdezném a lányokat is mit szólnak a dologhoz.. lehet nem is elleneznék annyira, és az exednek is bőven elég kéthetente hétvégén gyerekezni..persze ha a lányok is belemennek.. gondolom válóperes papíron ez szerepel (ez a standard)

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és holnap reggel 8-kor mi is uhuzunk.... :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Vica, sajnálom a veszekedést! De tényleg próbáld ne a lelkedre venni! (Tudom, könnyű mondani...) Az a baj, hogy ilyenkor az sem jó, ha lenyeled a haragodat, és igazán az sem, ha belebonyolódsz a konfliktusba.
Én is nehezen viselem most már a feszültségeket, nekem attól szokott a hasam néha bekeményedni... Épp tegnap írtam, h egyelőre nincsenek ilyen tüneteim rendszeresen, erre tegnap este is, és ma is már egyszer bekeményedett. Hát, nem volt jó érzés.

Csajok, akiknek van már gyerköce! Ti fel szoktátok emelni a gyerek(ek)et? Én eddig simán emelgettem Samut, de épp a napokban kezdtem érezni, hogy ez már sok (16 kiló a "bébi"). Tegnap pl attól keményedett be a hasam, amikor beemeltem a fürdőkádba. Valószínűleg rossz volt a mozdulat...

Katka, remélem, hogy most már tényleg mihamarabb elmúlik a makacs derékfájás, meg a kényelmetlen húzódások! Én azért nem hiszem, hogy ezek tartósak lehetnek.
Apukád és Győr: tényleg nem egyszerű döntés előtt állsz... De a gyerekek valóban nagyon rugalmasak még ilyenkor, nem hiszem, hogy óriási törés lenne ez az életükben. Kiskamaszként már nehezebb az ügy. Beszélj velük erről, legalábbis a nagylányod már biztos megérti. És apukájukkal tudnak úgy is találkozni, ha Győrben laktok időlegesen. Azért autópályán az nem a világ vége, hamar el lehet oda jutni...
Neked biztos könnyebb lenne, családdal, segítséggel. Azért az első félév, de legalábbis az első hónapok a szülés után nagyon törékeny időszak az életünkben.

Adryn, gyönyörűszépek voltatok az esküvőn! Gratulálok mégegyszer!
Nico unokatesó nagyon édes kiscsávó!

Lépek aludni, álmos vagyok, holnap munka,

erpé

Sziasztok!

Adryn, gyönyörűek voltatok! És így képről a csokor is S méretűnek néz ki, és nagyon szép. Az esküvői készülődés anyagi oldaláról az jutott eszembe, mikor rendeltük a tortát. Az egyik cukiban az alkalmazott megmondta, ha esküvői tortát rendelünk annak 600Ft/szeletje, de ha ugyanúgy feldíszítve azt mondjuk, hogy szülinapra kell, akkor csak 400Ft/szelet. :evil:

Vica, sajnálom a veszekedést. Gondolom azért párod másnapra megbánta az egészet. Az ilyenek legtöbbször csak cseppek egy telt pohárban, lehet hogy más miatt is felszült a férjed.

Katka, nagyon nehéz döntések előtt állsz. Apámnak vannak második alom gyerkőcei is. Hogy azok szegények miken mentek keresztül! :twisted: De elég jól viselik. A gyerekek nagyon jól tudnak alkalmazkodni, de azért szerintem nagyon fontos a stabilitás az életükben. Viszont ha így sokkal könnyebb lenne, akkor érdemes elgondolkodni a költözésen.

Vitaminok: Én szedem még az Elevitet, az utcsó levélnél járok. Nem vagyok nagyon gyümölcsfaló, télen meg szűkül a zöldség választék.

Erpé, nálunk ugye nincs gyerkőc, de nehéz lehet megállni, hogy ne emelgessétek őket! Azért nem árt vigyázni, főleg ha jelzett is a tested, hogy ez neki már sok.

Rszg, nagyon vidám szobát rendeztetek be! Főleg az tetszik, hogy nem a klasszikus kék vagy rózsaszín. Nálunk még a fejben sem készült el ilyen mértékben, nem hogy valóságban.

Nekem pocsék hétvégém volt, örülök, hogy vége.
Bár voltak jó pillanatok is: sógoroméknál kiderült, hogy csomó gyerekcuccot nekünk szánnak. Eddig úgy tudtam, hogy tervezik a tesót, de úgy tűnik, nem mostanában. Úgyhogy felajánlották az ágyat (ez már elméletileg van), a babakocsit, mellszívót, porszívós orrszívót (ez vadi új, mert nem használták), meg jó néhány ruhát. Az utóbbi mondjuk eltérő méretű, tehát lesz még mit beszerezni, de van közötte nagyon sok, ami még szintén használaton kívüli. Úgyhogy fel is merült bennem a kérdés, ki mivel mossa a gyerekruhát? A másik amit latolgatok, hogy a legtöbb bébi-holmi patentos, és ha a magam bőréből indulok ki, akkor rezeg a léc, hogy nem fogja e kiütni a lurkó bőrét, ahogy a fémhez ér. Tapasztalt valaki fémallergiát a gyerekeinél?

Bea, miért mész az idegenrendészetre?

Kép
Kép
tessza76

sziasztok

az elevitet nem kell végig szedni? mert már többször olvastam hogy írjátok : "még szedem" azt nem kell még szoptatás alatt is?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn:
Lehet szedni , szerintemén is fogom szoptatás alatt is.Vitamin.Te döntöd el, hogy meddig, ártani tuti nem árt. :wink:

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt! Most van időm rendesen válaszolni! Visszaolvastam!

Pulcsi Én is szedek még terhesvitamint. Én az elejétől fogva kétnaponta szedem, vagy amikor eszembe jut. Van amikor 3-4 naponta. De végig szedni fogom. Nem árt ebben az időben.

Katka Vigyázz magadra! Szerintem pihenned kéne! Tudom, gyerekek mellett nehezebb! De azért próbálj meg pihenni, amennyit csak lehet!!!
Hogy bírtad a mozit? Az én kis pocaklakóm nem bírja a nagyon hangos dolgokat :( Így a mozi is sajna kimarad!
Szerintem is kérdezd meg a gyerekeket is, mi a véleményük. És ha könnyebb lenne!? Mindenképp fontold meg. Orvosváltás, minden más lenne. De ha könnyebb és jobb, akkor váltsatok!

Vica Én az ilyen veszekedések miatt nem nagyon járok haza a szüleimhez. Pedig szeretem őket. De hát édesapámat én sem tudom kiszámítani. Nem baj. Talán lesz jobb is!

Wicca Ne érezd magad rosszul, igazad van: Még ráérsz! Én nem akartam télre hagyni a dolgokat. Karácsony, Géza megy síelni, mindig van valami. Meg gondoltam, az utolsó 2 hónapban jobb pihenni és nem pakolászni. Így is esz mit csinálnom majd itthon.

Lányok! A keményedés, az olyan mint az összehúzódás nem? Mikor azt érzed, hogy húzódik össze a bőröd. Ha meg azt érzed, hogy feszít az nem az, mert akkor csak odanyomja valamijét a baba. Igazam van?

Adryn Tényleg Te döntöd el, meddig szeded a vitamint. Szerintem szoptatás alatt én is fogom még szedni ugyanígy, heti 3-4 szemet. Nem árt.

Nektek merre jár a baba a pocitokban? Nekem már a bordáimat rugdossa. Hol lent érzem a mozgást, hol fent a gyomromba, vagy éppen feljebb.

Kép

Kép
rszg

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: