Köszi lányok az együttérzést. Hcg 0.1 volt, szánalmas. Nem bízom a kövi inszemben sem, mint ahogyan ebben sem bíztam, pláne, hogy lehet nem is lesz most (ha nem jön Piri monjuk 5-éig, akkor már nem fér bele az inszem 19-éig, úgyhogy küldjétek a banyát sürgősen, nektek most úgyse kell!). Akkor januárban vagy februárban (attól függ, Apa lesz-e januárban) lombik. De azt se bánom, ha csak február, úgyis fel kéne készülni testileg-lelkileg (nem ártana elmenni genetikára sem addig).
Szerencsére a rossz hírt nem kell most egyedül elviselnem (biztos itt bőgnék egyedül), Apa vasárnap este megjött, és egy darabig (január) marad is itthon!
Tücsi, Brizo, Katica!!! Írjátok már meg légyszi priviben a pontos neveteket, címeteket, amire majd a csomagot kéritek, még egyszer hogy miből hány darabot (inkább intervallumot adjatok már meg légyszi, hogy minimum és maximum mennyit, hogy tudjak variálni, hogy mindenkinek jó legyen), és hogy legkésőbb meddig kellenek a tesztek.
Így viszont olyan sok teszt fog kelleni, hogy sztem előre valamennyi pénzt át kéne majd utalnotok, mert még 2 csomag árát megelőlegezte volna a barátnőm (direkt megkérdeztem), de mostmár sokkal több lesz (ezt már meg se kérdezem tőle, hogy megelőlegezné-e, mert mostmár több mint 10 ezer ft-ról van szó)! Nem kell sztem a pontos összeget, csak kb a tesztek árát, aztán meg postázás után elkülditek neki a többit.
Ja és esetleg telefonszámokat is írjatok már a címek mellé, ha valamit netán egyeztetni kéne. Azt beszéltem meg a barátnőmmel, hogy tértivevénnyel (nem ajánlva) küldi, és nem elsőbbségivel. Így biztos, hogy megkapjátok, de mégse kerül olyan sokba a postázás.
Na küldjétek gyorsan a priviket, én összeszámolom, közzéteszem a végső darabszámokat (nehogy félreértés legyen) meg priviben küldöm a bankszámlaszámot, amire utalni kell a zsét. És sztem akkor a jövőhéten már tudja is küldeni a csomagokat, a télapó meg kiszállítja! (Vagy izmos krampuszfiúk, ki hogy kéri!)