A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Zsófi,
szegény apud. :( Ő még a bajában is éted aggódik.
Ez tényleg nagy szerencse, hogy csak ennyivel megúszta.
De gondolom azért röntgent csináltak, nem?
Mindenképpen jó lenne, ha megcsináltatná, ha nem volt.
Nehogy utólag derüljön ki valami baj.

Nekem anno - amikor gazdaási totálkárosra törték a kis Suzuki Altónkat - semmi bajom nem volt. karcolás nélkül kiszáltunk a kocsiból.
Késöbb jött ki, hogy sokat fájt a fejem, stb.... Neurológushoz is jártam aki viszont csináltatott MRIt vagy mit.
Olyan befekvős - kattogós - agyfényképet a buksim belsejéről. Szerencsére nem volt semmi bajom, de a cd felvételén azért látni egy - két 'laesio"t. Szerintem annak a következménye volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Na itt vagyok. Természetesen nem sikerült. :cry: Mondjuk nem értem, hogy akkor miért nem jött Piri, mikor eddig sose érdekelte az Utro. Na mindegy, úgy tűnik mostmár igen.
Ma reggel is teszteltem, az is nega lett.
Az mondjuk nagyon nem esett jól, hogy 2 órát várakoztatott a doki a rossz hírrel (aminek a közlése ugye két perc), míg közben majdnem minden utánam érkezőt behívott már (és nem két percre természetesen). Aztán szóltam a recepción, hogy mi van már, azok rácsörögtek, és akkor végre behívott. Mondjuk a múltkor is pont ezt csinálta velünk (akkor Apa is ott volt), erősen gyanítom, hogy direkt, hogy az ember már annyira elcsigázódjon a várakozás közben, hogy ne akadjon ki a rossz hírtől. :evil: Mondjuk így is volt: örültem, hogy végre biztosat tudok és hogy szabadulhatok onnan.
Úgyhogy a kövi ciklus inszem (ha belefér, mert csak 19-éig csinálja meg a doki), aztán meg januárban vagy februárban lombik.

Tücsike, hány db teszt kellene neked???? Majd este osztok-szorzok a tesztekkel kapcsolatban, most sok dolgom van.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Julika!
Jó újra hallani felőled! :) Janka tündéri mint mindig!
Gyógyulj meg mielőbb a mandulázásból :) !

Kisbuta!
uradnak mond meg, hogy 2 hét múlva már tünetezel... :wink:
dezsina

Rana!
sajnálom :( hajrá inszem!
dezsina

Köszönöm szépen lányok, hogy így együttéreztek és a jókívánságokat is, nagyon jól esik! :D
Már jól van, alig bírjuk az ágyba parancsolni! :lol: Pasi...

Hajnoca!
Megröntgenezték és neurológián is megvizsgálták a fejsérülése miatt. Holnap vissza kell mennie, addig eg figyeljük, hogy jól van-e.

Rana!
Kép

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Én is sajnálom apukádat és jobbulást kívánok neki!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, csillagom! Ölellek, ölellek, remélem érzed. :( Az inszemben az a jó, hogy lehet indulni tüstént. Új hónap, új remény! :wink: Kívánom, hogy a lombikig már ne jussatok el!!! :wink: Még szalma vagy?
estike66

Rana, nagyon sajnálom. Hülye inszem... hülye doki.... :cry: Azért bizakodó vagy a következő inszemmel kapcsolatban? Semennyi hcg nem volt?

skrisz72

Rana, nagyon sajnálom! :cry: Hülye doki! :evil: Ha kiszámoltad az eddigi teszteket akkor majd írd meg, hogy hányat rendeljek, hogy jó legyen!;-) (azért min 10 hcg és 15 lh jó lenne :oops: )

Esitke, a te dokid se piskóta, ez nem noooormális! Nem akarod ott hagyni a bánatba?
Vendég

Tücsi,
ti hogy vagytok otthon? Mi újság?

jóllátom, hogy 27.-e a szülinapod? :D
Egybe tartjátok a karival vagy ahogy 'normális" külön - külön?

hajnoca
Dunakeszi

Köszi lányok az együttérzést. Hcg 0.1 volt, szánalmas. Nem bízom a kövi inszemben sem, mint ahogyan ebben sem bíztam, pláne, hogy lehet nem is lesz most (ha nem jön Piri monjuk 5-éig, akkor már nem fér bele az inszem 19-éig, úgyhogy küldjétek a banyát sürgősen, nektek most úgyse kell!). Akkor januárban vagy februárban (attól függ, Apa lesz-e januárban) lombik. De azt se bánom, ha csak február, úgyis fel kéne készülni testileg-lelkileg (nem ártana elmenni genetikára sem addig).
Szerencsére a rossz hírt nem kell most egyedül elviselnem (biztos itt bőgnék egyedül), Apa vasárnap este megjött, és egy darabig (január) marad is itthon! :)

Tücsi, Brizo, Katica!!! Írjátok már meg légyszi priviben a pontos neveteket, címeteket, amire majd a csomagot kéritek, még egyszer hogy miből hány darabot (inkább intervallumot adjatok már meg légyszi, hogy minimum és maximum mennyit, hogy tudjak variálni, hogy mindenkinek jó legyen), és hogy legkésőbb meddig kellenek a tesztek.
Így viszont olyan sok teszt fog kelleni, hogy sztem előre valamennyi pénzt át kéne majd utalnotok, mert még 2 csomag árát megelőlegezte volna a barátnőm (direkt megkérdeztem), de mostmár sokkal több lesz (ezt már meg se kérdezem tőle, hogy megelőlegezné-e, mert mostmár több mint 10 ezer ft-ról van szó)! Nem kell sztem a pontos összeget, csak kb a tesztek árát, aztán meg postázás után elkülditek neki a többit.
Ja és esetleg telefonszámokat is írjatok már a címek mellé, ha valamit netán egyeztetni kéne. Azt beszéltem meg a barátnőmmel, hogy tértivevénnyel (nem ajánlva) küldi, és nem elsőbbségivel. Így biztos, hogy megkapjátok, de mégse kerül olyan sokba a postázás.

Na küldjétek gyorsan a priviket, én összeszámolom, közzéteszem a végső darabszámokat (nehogy félreértés legyen) meg priviben küldöm a bankszámlaszámot, amire utalni kell a zsét. És sztem akkor a jövőhéten már tudja is küldeni a csomagokat, a télapó meg kiszállítja! (Vagy izmos krampuszfiúk, ki hogy kéri!) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca, nagyon ari vagy, hogy érdeklődsz!:-) Nincs velem semmi különös: tegnap megjött a mensim, szóval 2 napja Niagara van+ nagyon görcsölök még ma is...A depiből határozottan kezdek kilábalni, bár ma egy kissé visszaestem (ma van a 14-ik évfordulója a szajoli vonat balesetnek, és mélyen érint a dolog mert rajta voltam azon a vonaton)
Igen, a szülinapom 27-én lesz: a szüleim mindig egybe tartották a Karácsonnyal, a párom ezért nagyon figyel rá, hogy mindig külön megemlékezzen, tavaly még meglepi tortát is kaptam (mandulás-marcipánosat) a Szamos marcipántól rendelte, rakott rá 34 gyertyát és megyújtotta őket, mire végzett a gyertyák meggyújtásával az eleje majdnem leégett...:-) Mindig vágytam rá, hogy legyen egy olyan szülinapi tortám amin nem szám alakú gyertya van hanem a születési évemnek megfelelő számú, szóval nagyon meghatódtam! :)
Vendég

Rana, küldtem privit!
Mára búcsuzom, megyünk apának téli kabátot+ cipőt nézni! Pusz mindenkinek!
Vendég

Zsófi: még jó, hogy ennyivel megúszta apud! És milyen drága, hogy érted aggódott jobban, mint maga miatt!

Estike: :twisted: Ennél a dokinál akarsz szülni? :shock:

Rana Drága: sajnálom! Fel a fejjel! :( Pirit küldtem! :wink:

Baba: :?:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Estike, én lemaradtam valamiről: mi van a dokiddal???? :shock: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sti anyu, :)
az ilyen 'kedves" doki monnyon le.
Nehogy ennél a dokinál maradj!!!

Épp ideje újat keresni. :D :D :D Olyat aki érted és BABÓKÉRT van. Nem pedig ellenük és a váandósság ellen. :evil:
Ti eldöntöttétek ő meg tarcsa meg a megjegyzéseit magának!!

hajnoca
Dunakeszi

Hűűűű ha ezt a helyesírástanárom látnáááááááááááá .... rögtön bevágna eggyel rosszabb jegyet az indexbe. :roll:

hajnoca
Dunakeszi

Estike, ja megtaláltam. Hát tapintat az nincsen benne, még ha így vélekedik is.... Ahelyett, hogy örülne minden dobogó kis szivecskének, nem????? :evil: :evil: :evil:

Hajnoca, Julika, pont írni akartam, hogy Bogyika és Janka hasonlítanak!!! Nektek biztos nem, de a szemformájuk tényleg hasonló. És sztem nem kancsal egyik sem (bár nem vagyok szemész).... :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, most olvasom csak a dokidat. Ez normális??? Hogy mondhat ilyet? Nem kellene váltanod? Ezek után milyen szívvel mész hozzá legközelebb??

skrisz72

Tücsi! z a baleset szörnyű lehetett, érthető, hgy még mindíg felzaklat. :( párod viszont egy tündér :D Az enyém meg mongyon le ( a hülyeségeiről) :twisted:

A doki

:evil: nekem volt több vetélésem, Ádám előtt. Minden orvos, aki látott(nem kevesen voltak) elmondta, hogy iszonyúan hátrahajló méhem van, de azt, hogy ez nagy probléma lehet senki nem említette. Amikor Ádámmal terhes maradtam, a körzeti orvosom tanácsára elmentem A Dokibácsihoz, aki szépen elmagyarázta, hogy normális esetben, ahogy nő a méh, illetve a petezsák, a hátrahajló méh szépen kiegyenesedik. De, van olyan kóros mértékű hátrahajlás(ez vagyok én), amikor segítség nélkül képtelen és a baba előbb-utóbb már nem kap elég vért és tápanyagot, elsorvad. elhal. két hétig heti 3x mentem hozzá, és Ő egészen finoman, ám nem fájdalom mentesen igazított, egyenesített rajta, majd két hét múlva megmutatta nekem is Uhu-n, hogy szép normális.
A múlt heti BMC-s kukucs alkalmával úgy fást az uhu, hogy azt hittem elájulok, fekve is akár. Konc rá is kérdezett, én pedig mondtam, hogy elviselhetetlen. Mire Ő, hát persze, mert nagyon hátrahajló a méhe. Na, ekkor szartam be. Úgy gondoltam, kell, hogy megint segítsenek kiegyenesedni. Azt mondta az orvos, hogy Ő most nem akar még hozzányúlni, az UHU-t is nagyon óvatosan végezte. Ennyi. Nem óhajtok itt maradni, de dunsztom sincs ki lesz az orvosom. A szakmailag valóban jók, már rég nem vállalnak szülést, legfeljebb terhesgondozást, mint Ez a :twisted: is.
estike66

Most megyek, lesz egy nagy beszélgetésem a fiammal. Elmondom. Remélem nem kap sokkot! :roll:
estike66

Elég felnőtt már, megérti. De azért drukkolok!

skrisz72

Estike!
Remélem találsz olyan orvost, aki segít is és normális is. Ha nem, akkor maradj ennél, aztán viseld el a beszólásait. Azért majd számolj be, mit szólt a fiad!!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lányok,
nagyon őszinte választ kérek. Tegnap és tegnapelőtt esténként éreztem kis alhasi vérbőséget, ami persze bármit jelenthet, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Viszont most apa kétségbe van esve, hogy ha most nem érzek ilyet, akkor biztos elment a baba.
Szerintetek a 3. napon kéne ilyet érzenem? :shock:

Kép
kisbuta

...szerintem csak attól volt az egész, hogy punkció óta kapom az utrót, és megteszi a hatását (székrekedés)

... apa szerint elkezdtek beágyazódni, és mivel ma hajnalban véletlenül (nem láttam, hol az ágy) kicsit lehuppantam az ágyra, szerinte ettől elmentek a babák.

... szerintem ez hüleség, de egy aggódó apával elég nehéz bírni.

...nyugodtan írjátok meg a véleményeteket, mert ő is be szokott nézni titokban olvasni :oops:

...szerintem ET+3. napon még semmit az égvilágon nem kell érezni.

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Csak egy gyors híradás:
Amikor az előző ET volt, azt mondták nekünk 1 blasztó és 2 morula lesz lefagyasztva aznap.
Lássatok csodát: a 2 morula is összekapta magát és végül 3 blasztó került fagyasztásra aznap és ebből 2 embrike ébredt fel és beköltözött ma és reméljük, velünk is maradnak még 8,5 hónapig. Mindenkinek köszi a drukkokat.Most nem olvasok vissza, majd holnap.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok.

Hú mennyit írtatok!

Rana cica:most olvasom,ÚGY SAJNÁLOM!!!! Hogy vagy? Tudom szarul de akkor is? Apa megvigasztalt?

Vizkrisz:Neked is megy egy ölelgetés!!!

Nyulasz:még mi sem tudjuk a kezdést meg a hogyan továbbot sem.Egyenkőre pihi van.De én már mennék valamerre elárulom.Párocskám még egyenlőre nem.Ez van.Mensi váróban vagyok épp.Aggódom hogy mi van már.

Kép
Kép
melánia

baba:de jó,úgy legyen! Mennek a drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hajnoca:olvastalak a varricskálásodról.Akkor nem vagyok egyedül.Csak nekem ez nem hobbi hanem a munkám.Persze szeretem nagyon.Hogy vagy?

Kép
Kép
melánia

kisbuta:én nem hiszem hogy ez gondot okozott volna! Bár nem vagyok szakértő! És aki természetesen esik teherbe? Mennyi minden történik akkor is az ember lányával és mégis megtapad a babó.Szerintem nem okozott gondot a huppanás!

Kép
Kép
melánia

Rana - drága csillagom! olyan édes vagy, hogy így felfedezted a hasonlóságot. Sajnos személyesen nem ismerem Bogyiékat - de lehet benne valami :lol: Hogy szépek mindketten, az mindenesetre biztosan igaz.

Kisbuta - a 3. napon a következőket kell érezned: babát várok! vagy babákat! bizony, anya leszek! ezért most pihenek, simogatom, írok a lányoknak a babanetre, mesélek a pocakomnak! (tudom, hogy irtó nehéz!!!!!!!!) Apának üzenem: én a beültetés napjától kezdve magas lázzal küzdöttem. Nem tudtam felkelni az ágyból. Telefonáltam Győrbe négy nap után, ahol azt mondták ebből baba nem lesz sajnos. S hát íme - már 8 hónapos a kislányunk. Én soha semmit nem éreztem még a 14. napon sem. A hányás és rosszullét is 8hetesen kezdődött általában. Nem törvényszerű, hogy bármit is kell érezned. Az alhasi vérbőség lehet az izgatottság miatt is. Ne tessék izgulni annyit - tessék szorosan összebújni, simogatni a pocakot, meg egymást. Naggggggyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem a huppanástól nem lett baj, nekem akkor elmagyarázták, hogy olyan ez, mint egy szivacsba jól beleágyazott ping-ponglabda. A babák onnan el nem mozdulnak!!!!!!!!!!! (nálunk sok lépcső van a tetőtér felé, elég sokat mászkáltam rajt, azért kérdeztem meg) Bizakodni - és hinni benne-bennük nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apának küldöm: (ez lesz a sorsa ha kibújik a pocakodból!!!!!)
Kép

Kép

Kép
julika79

Kisbuta,
szerintem inkább fészketraktak!!!! :wink: :D

Melani,
fogjuk rá hogy jól. Próbálom magam kikúrálni és valahogy átvészelni ezt az időszakot.

Már az új munkahelyen vagy? Mi lesz a dolgod? ....mesélj! :D

hajnoca
Dunakeszi

Baba, innentől kezdve (is) akkor nagyon-nagyon drukkolok neked!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Meli, drága, köszönöm neked is a kedves szavakat. Igen, Apa épp az előbb vigasztalt meg, kétszer is... :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: Na azért neki se esett nehezére! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbuta-Apa! A babáknak nincs semmi bajuk, jól érzik magukat ott, ahol vannak, még legalább 8 hónapig! Kérjük a kedves apukát nem aggódni feleslegesen! (Na azért egy picike aggódás jólesik ám néha...) :roll: :lol:

Julika, akkor ezek szerint az is csak városi legenda, hogy beülti után nem szabad lépcsőzni?????? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép
Kép
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Jaj, a kis zeneművésznő!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Képzelem, micsoda zenebonát tud csapni! :lol:
De ez a harmadik kép, hát ez gyönyörű! A kép is meg Bogyika is!!! Ezzel nyerhetnétek valami fotópályázaton vagy babaszépségversenyen!!! Nem külditek be valahova???
Amúgy a gyerekek sztem ebben a korban (1-3 év) a legeslegeslegeslegédesebbek! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca - Bogyi igazi hölgy! Nagyon nagy már! :roll: Én néha kicsit sajnálom, hogy olyan gyorsan megy most az idő. Amíg vártunk rá nem ment ilyen gyorsan. De ez az én önzésem, tudom. Gyönyörű teremtmény!

Rana - én is hallottam ezt a nem-szabad-lépcsőzni dolgot, azért is kérdeztem annak idején rá erre. Dr bácsim mosolygott és akkor magyarázta ezt a szivacs-labda dolgot. Meg azt is mondta, hogy a túl sok fekvés sem javasolt, mert akkor aztán egyáltalán nem lesz jó a méh vérellátása. Azt azért tudni kell, hogy nálam az előző várandósságnál is, meg Jankánál is lemondtak arról, hogy nálunk sikerülhet. Az elsőnél a túl hosszú stimuláció miatt, Jankánál meg a magas láz miatt. No, nálunk itt lép be a képbe a hitünk. Mert erről már igazán nem mi döntünk!

Kép

Kép
julika79

Kisbuta, nekem az ET utáni második napon jött valami barna trutyi. Aztán ez ismétlődött a hatodik napon. Ennyi történt velem abban a két hétben. Baba szerint a 6. napon ágyazódtak be. A huppanástól még nem tudnak kijönni, elmenni. A harmadik napon még csak keringenek, és keresik a helyüket. Nyugodjatok meg, még csak most fognak beágyazódni. Ja, és majdnem minden nap nagyon picit fájt a hasam. Pl. ma is fáj....de ez látod nem jelent semmit.

Baba, jó pihit kívánok, és boldog helyezkedést a babáknak!!!

skrisz72

Kisbuta: 3. napon s/nem kell érezned még semmit! Egy baba nem tud csak úgy elmennni egy huppanástól!

Baba: :D :D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julika és Hajnoca: tényleg hasonlítanak a Csajszik!

Estike: mit szólt a Nagyfiú? :shock:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Zsófi, jobbulást apukádnak!

Estike, hogy milyen hülye ez a doki. Ne is törődj vele. Tapintatlan, érzéketlen, és még folytathatnám a felsorolást. Örülj az ikreknek, és kész.

Rana, sajnálom :cry: , de remélem, még bele fog férni az inszem.

Kisbuta, nyugi, ET+14. napon sem kell semmit érezni. 3. napon ráadásul még el sem kezdték a beágyazódást, szóval no para! Nekem semmi tünetem nem volt, amikor a 2 hetes vérvételre kellett mennem, sőt, még elég sokáig azután sem. A mellem is csak sokkal később kezdett feszülni, és a hányinger is váratott magára.
Ami a lépcsőzést illeti: én a 4. naptól minden nap elmentem sétálni, ami lift híján 3 emelet le- és fel lépcsőzést jelentett. Lassan, puhán. És mivel Julcsi maradni akart, az sem ártott….. vagy lehet, hogy épp ez segített :wink: .

Baba, küldöm a babaragacsokat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajnoca, Bogi naggggyon édes.

Kép
petne

Felkeltem megint korán, csak gyors bekukk, mert ülni elég kényelmetlen, a p.fészkeim már nagyon feszítenek, kiscsi hasam meg már egy hord :o

Este 11-kor férjecském beadta a tüszőrepit.
Tegnap dolgoztam utoljára, mától itthon vagyok, addig biztosan míg dokink nem közli a szép kis HCG eredményt :lol:
Csak még addig több mint 2 hét várakozás, meg előtte punkció és transzfer:wink:

Zsófikukac ma érted szurkolunk, hogy minden okés legyen a punkciónál+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta fogadjátok meg férjecskéddel meg julika tanácsait, majd én is azt próbálom tenni :roll:

Estike: ez a te orvosod nem kertelt, megmondta az ő elméletét.
Szerintem is érdemes lenne másik dokit keresni, márcsak amiatt is, hogy meghallgasd másnak mi a javaslata.

Rana: pirit én is küldöm neked :lol: szerintem azért nem jött most még meg utro mellett, mert a spontán inszem miatt, nem kaptál semmilyen ösztrogént a ciklus első felében, csak progeszteront a 2. felében. A magas progeszteron szint meg persze bizti vissza tartja a lelökődést.

Kép
brizo

Rana, Te kihez jársz? Nekünk is azt mondta a biológus, mikor telóztam, hogy siessünk, minél előbb érjünk oda. EZ 1,5 órába telt, erre több, mint 1 órát kellett várni, mire behívtak. Iszonyú sokan voltak a bp-i kaáliban.

babaimádó
Kép
babaimado

Kisbuta! Apa nagyon vicces pasi :D Én sokat csaviztam, táncoltam az alatt az egy ht alatt, amíg otthon voltam. Amikor Ádámot vártam, akkor pedig terepgyakorlatra jártam, ifa platón az erdőbe és esze ágában sem volt elhagyni engem. :D
Még annyit: az nlc-n vannak júliusi babások, jó sokan. Én is arra az időszakra pályázok, gondoltam bekapcsolódom. Nem tudok. Fiatalok, egész nap otthon vannak, nem csinálnak semmit, figyelik magukat és paráznak. Egymást heccelik. Mit írhatnék nekik? Hogy 43 leszek, ikerterhes, semmi bajom és dolgozom? Biztos befogadnának :lol:
Összefoglalva a sok zagyvaságomat: tökéletesen egyetértek Julikával. Hinni kell, legalább magunkban és a kicsikben! :wink:

baba! Drukk a blasztó ikreknek! Ez óriási dolog, tudod?

Meli! Küldeni nem tudok, de drukkolni, igen, mensihez.!

Rana! Én már nem is emlékszem arra, milyen is az a vígasztalás :oops: :oops: :oops:

Bogyimami! Már zeneisis a kiscsaj? Gyönyörűűűűűűűűűűűűű! :lol: :lol:

Brizó! Szóval már Te is repedt? Nagyon-nagyon szorítok!

Dokibácsin sokat agyalok, valószínüleg továbbállok. Bár itt nem könnyű.
Gyerekemnek kerekedtek az amúgy is hatalmas szemei, de azért vigyorgott. Biztos, hogy emésztenie kell. :roll:
estike66

Sziasztok!

Kisbuta!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babai!
Gratulálok :!: Ikrek lesznek! :P nagyon nagyon drukkolok a babóknak!!!
dezsina

kisbuta!

hányni még nem hánytam,de émelygés elég sokszor van,van.ha du elalszom,nagyon szar mikor felébredek!!!!

Kép

Lola!
és aluszékony is vagy :?: :)
dezsina

Én semmit sem aludtam az éjjel. Este 7 körül kezdődtek a mensis fájásaim, és reggel 4-ig kitartottak. Totál pánikban voltam, nem aludtam. Reggel 4-től 6-ig aludtam két órát. Most meg szar a gyomrom, mert egész éjjel fent voltam. Jaj, hadd menjek már UH-ra! Annyira félek! :(

skrisz72

Skrisz! Szeretnélek nagyon gyorsan megnyugtatni, hogy ez nálam így ment két hétig. ha visszaolvasol, láthatod, hogy panaszkodtam. Nappal is volt görcsöm, de az éjszakéűák borzalmasak voltak. Kettesével szedtem a a magneB6-ot, aztán Petné tanácsára már pezyitablát ittam. Néhány napja vége szakadt. Nagyon ritkán, elvétve érzem. :) No para, kérlek! (tudom, könnyű mondani)
estike66

Lola! Kitartás. Nyulasz mondta, ezt akartuk. A bevérzéseddel mi a helyzet?

Tényleg nyulam-bulam Te merre futsz mostanában?

És Krisz, hol vagy?
estike66

Sziasztok!

Skrisz, esetleg bemehetnél egy SZTK-s rendelőbe UH-ra...tudom nem a legjobb megoldás, de legalább megnyugodnál! Egébként, ugye tudod hogy szinte az összes friss kismaminak vannak ilyen görcsölései? Szóval nyugi-nyugi és buksi simi!:-)

Estike, még mindig nem világos számomra milyen merényletet követett el ellened a párod de azért küldök neki egy virtuális fenékbe billentést, ne gyötörje a mi drága kismaminkat!;-)

Zsófinak ugye ma van a punkciója? Még mindig nem fogtam fel, hogy lehet ennyi tüszőt termelni! :shock: :lol:

Babaimi küldöm a babaragikat!++++

Kisbuta, továbbra is jókat mosolygok a párodon, nagyon aranyos! Én még ugye nem voltam terhes, de az elmúlt 10 év alatt nem olvastam senkitől olyat, hogy Et után 3 nappal érzett volna valami! :lol:

Ranácska, csak ma válaszoltam a prividre, bocsika! Tegnap nagyon késő értünk haza!

Dezsi, bírom a humorod!;-) Képzeld, olyan gyagya vagyok: azon agyalok hogy visszamegyek a Forgács intézetbe, egyszerűen nem tudom megszokni a gondolatot, hogy a Kaáliba járjak! :? :oops:

Puszka!
Vendég

Sziasztok!
Babácska,jujj két blasztóbébi :D babaragacsok mennek :wink:
Kukacka,remélem jössz majd,és elmeséled milyen 25 tüszőt leszívni :roll: Drukkok,és a randihoz is++++++++++++
Brizo,neked meg holnapra+++++++++++++ :wink:
Rana,sajnálom nagyon :cry: pedig úgy drukoltam :evil:
Kisbuta,babák kapaszkodnak,nyugi.Enyém apa is aggódós,legszívesebben az ágyból se engedne felkelni,nehezen érti meg,hogy a túlzott kíméletesség sem jó.
Vendég

Estike,itt vagyok :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: