sziasztok! itt vagyok, csak kicsit sűrű volt a hétvége...
betegeskedő babáknak és mamáknak jobbulás!
Barbi, Te pedig vedd komolyan a szervezeted jelzéseit! nehogy aztán lerobbanj itt nekünk!!!
ja, és nekem is nagyon tetszettek a keresztelős képeid, lehet, hogy nem jegyeztem meg, de én is már ismertem őket iwiw-ről, szerintem több is van ezek közül fent, mint 1
Pöttöm, köszi, hogy hiányoltál, de ahogyan a közmondás is tartja, rossz pénz nem vész el!
Áron babának gratula a keresztelőhöz, nagyon csini volt, na persze mamája és papája is!
Mecsi, mész szerdán turizni!?
Aproo, akkor végülis hol lesz ez a masszázs tanfolyás? sajnos még azért is kérdéses a csütörtök, mert nem tudom, hogy apa aznap pont tudja-e nélkülözni az autót!

majd még kiderül!
ez a
szopizós tekergés, nyekergés, úgy nézem, hogy kezd általánossá válni!

nagyon gáz, de nálunk is ez van, csak annyival vagyok könnyebb helyzetben, hogy adok neki tápit és akkor nem lesz 1/2 óra múlva újra éhes. hogy mitől lehet, nem tudom én sem, bár a fogacskákra simán rá lehetne fogni, mert nálunk is van, hogy szinte a cici mellé, még az öklét is betolná a szájába!

sokszor azt hiszem, hogy már nincs is a ciciben, de akkor valószínű, hogy nem ez a baj...
egyébként van valami a bal cicimmel szombat óta amúgy is!

azt vettem észre, hogy iszonyatosan fáj, mikor Benit felvettem, már akkor majdnem csillagokat láttam, szóval elkezdtem nézegetni, és lett benne egy csomó! végül az esti szopizás előtt jó meleg vízzel letusoltam, így a szoptatás, igaz, hogy baromi fájdalmas volt, de megérte, mert a csomónak huss. azonban azóta olyan vörös szinte a fél mellem, hogy tök ijesztő!

taliztam ma szerencsére a védőnővel, rákérdeztem, és mivel nincsenek influ. tüneteim, meg lázam, ezért nem valószínű, hogy mellgyulladás, inkább azt mondja, hogy lehet, hogy megnyomtam, vagy a gyerkőc megütötte, és megsérült a tejcsatornám, ezért a tejcsi szétáramlott a szövetek között, ami persze nem oda való, így kialakult egy steril fertőzés! mondta, hogy szopi előtt meleg borogatás, két szopi között pedig hideg! és a bella donna vagy milyen homeos bogyi, ha nem javulna! szóval szopival küzdünk ezerrel mi is!
szerdán meg megyek nődokihoz, mert egyre gázabb a helyzet, és nem tudom, hogy mi lehet az oka!?

remélem, hogy nálam is "csak" egy varrat, vagy valami múló kellemetlenség!
és azt sem tudom, hogy most akkor tényleg megjötte, mert a tiszt. betéten max. napi 1x van valami pirosas, de olyan minimális, hogy nem tudom, hogy nem-e valami más a gond!
és végül, de nem utolsó sorban, gratulálok az
átfordulós babáknak!
nálunk is megy már mind a két irányba, de csak hátról hasra egyelőre!
Rizsi, te a Kovács dokihoz jársz még mindig!? és hova? maszek rendelésre???
biztosan kihagytam még valamit... igyekszem újraolvasni, és jövök még! gyerkőcöt sikerült letenni, mert délelőtt ő is csak 1 órácskát aludt a babakocsiban, a szokásos 3 helyett!