Jó reggelt

!
Heni, na ezért nem irigyellek, de karácsonyra szuper nappalitok lesz

!
Mesi, kitartás, már nincs sok hátra...én írtam a múltkor, hogy a 35. hétben bekerültem kórházba, rendszeres 5 perces összehúzódásaim voltak (utólag tudom, hogy jobban fájtak, mint mikor tényleg elkezdődött a szülés

), 1 ujjnyira kinyílt a méhszájam. A kórházban sem csináltak velem semmit, csak magnéziumot kaptam, és feküdnöm kellett 9 napig (életem legnyugisabb 9 napja volt, már azt sem tudtam, melyik oldalamra forduljak, de tudtam, hogy egyszer (pl. MOST) vissza fogom sírni azt a 9 napot

). Tudom, hogy Zsozsi mellett baromi nehéz, de amennyit tudsz, legyél vízszintesben!!
Bárányhimlő, Bence már nagy volt, asszem 5 éves, és nagyon jól viselte, pedig rettenetesen nézett ki. A Fenistil cseppek nekünk is nagyon beváltak.
Szeli nagyon csajos a hajpántban,
Gréti Cica gyönyörű a nagy szemeivel,
Rugó pedig nagyon zsivány kis pasi, nem lesz gondja a csajokkal

.
Hiszti, Pankánál nincs (még) földhöz vágós, csak sírós, anya lábába kapaszkódós, és a kedvencem: akkorát visítós, hogy pár mp-ig a hallásomat is elveszítem

. De ami késik, nem múlik, Bence egyik emlékezetes-zsúfolt városközponti földözvágós- hisztije is kb. 1,5 éves korára tehető

. És meg fogjátok látni, a nők ilyenkor is úgy viselkednek, mintha mi lennénk a sz@r anyák, a mi gyerekünk lenne neveletlen, és a mi gyerekünk lenne az egyetlen, aki hisztizik e földtekén: ő meg tudta nevelni a gyerekét, az ő gyereke sohasem hisztizett, főleg nem nyílvánosan stb.

Készüljetek fel az ilyenekre

.
L.Móni, nekem séta is kilőve

. 4-én Bencéék adnak télapó műsort, 5-én a zeneiskolában van télapó, 6-án meg ugye...és disznótor is lesz (ami fúúúúj).
De ha valaki erre jár, a mi központunk is gyönyörűen ki van világítva, úúúúgy örültem tegnap, mikor megláttam, csak ez a központ bő 5 perc alatt besétálható

.
Panka 10 kiló körül van.
Korán kelés, hétköznap 1/2 6-kor kelek, jobb esetben 3/4 6-kor, hogy időben el tudjak készülni, és elvinni Bencét a suliba...és így is mindig kapkodunk

. Pankát sokszor alig tudom felkelteni 3/4 7-kor, pedig este 1/2 8-8 körül már alszik

. És mindig megfogadom, hogy hétvégén sokáig alszom, és legkésőbb 6-kor engem is kidob az ágy

, úgy beállt a belső órám

.
Képek

:

Eeeeeekkora halat fogtam

!