A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Péterke megfontolt..:-) nem kótya-vetyéli el a tudását...:-) szalad ő nemsoká!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lanyok!

Csak egy rovid, "hetvegi" bejelentkezes! :D

De jo hallani, hogy Zsofika jobban van!!! HURRA!!!! :D

Etvagy az nalunk is van, es Rania is eleg nagy baba, (bar regen meretkeztunk, o is tutira meguti a 12 kg-ot) de eleg magas is, szerintem apuka genjei.
Amugy Vindo, es Kaqk, ne csinaljatok belole ugyet, a ti babacskaitok sulya is teljesen normalis, oruljetek, hogy nem kell akkora sulyt emelgetnetek!!! :D Amugy meg a fejemet teszem ra, hogy Vindo a kicsi fiad par ev mulva kiesz a vagyonodbol Kaqk, azt pedig szemelyes tapasztalatbol mondom, hogy egy tinilany etvagya egyelo az anyagi csoddel!!! :lol:

Velunk minden rendben, elvezzuk a hetveget!
Nektek is szep hetveget,

puszi!!!
Vendég

látom másnak is van része hisztiben és vízivásban :?
pfuhh ok akkor más is fürdővíz függő

kaqk
édes lehet tempózó emma. lilla is 10 kg alatt kb 9700 g.
lilla is szokott öntözgetni is meg inni is :evil:

lilla lázas most is ölemben van és nem akar billentyűt csapkodni ez már önmagában is furcsa lenne. egész nap semmit nem csinál szinte :( szegény kicsi mazsim....

KépKép
KépKép
fleur

Hahó!

Kaqk!
Ildike is csak 8200g volt kedden és 74,5centi de majd csak haladnak
szépen felfelé még lehet belőlük toppmodel :D

Heni!
Bravó a lépésekhez :D
Kényelmesebb lenn mint fenn :D
Végül is 4 kézláb biztonságosabb :D

Mesi!
Hogy van Zsozsi?
Na persze te is?

Fleur!
Nem ki dobni kéne az ágynak hanem vissza húzni.
Már akkor is korán kelek ha nem muszály.

Regi!
Nagyon aranyos Szeli a hajpánttal.
:D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

hisztiről/re
http://hicudzsi.freeblog.hu/categories/hiszti/

Különösen ajánlom figyelmetekbe a laughing yogi részt :lol:
Ezt azért külön is beteszem rosszabb napokra:
http://www.youtube.com/watch?v=eXgdSOxaCGI

Elmebeteg egy csávó :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Ja és még 2 cikk:
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=2 ... kkid=14176

csak 1 mert a másikat nem akarja betölteni

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur jobbulást a kis drágának :(
Mennek a gyógypuszik.
Jót röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol:
Grétike ma is megpróbálta kiinni a medencéből a vízet úszáson :lol: :lol:
Nem sikerült 8)

Regi Szeli nagyon édes a hajpánttal :lol: :lol:

Mesi örülök, hogy Zsozsi jobban van.
Jó étvágyat neki :lol: :lol:

Csajok mit szólnátok egy december 5.-ei sétához a kivilágított, karácsonyi díszben pompázó városközpontban.
Gyerekek élveznék és szerintem a szülők is :wink: :lol:
Ha nagyon átfagyunk iszunk egy forrócsokit :lol:

Cicus 10 kiló körül van már régóta :roll:

Mai menű:
sertéscomb zöldség ágyon párolva majd pirosra sütve
pulykamell fokhagymával megbolondítva és szintén zöldségágyon

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na pár kép :lol: :lol: :lol:
Bocsi ha sok :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép Ágica ezt miattad :lol: :lol: köszi, mégegyszer

Kép Na egyed, ha már én nem eszem :lol:

Kép Anya lehet, hogy nagy rám?

Kép

Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Egy ideje már nem tettem fel képeket, így hát...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A rokonlátogatáson sikeresen túl vagyunk, Rugó kapott ajándékokat is.

Többek között egy szappanbuborék-fújót is, ami nagyon bejön neki.

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Kicsi betegeknek nagyon sok gyógypuszit küldök!!!!!!!

A képek meg egyszerűen szuperek!!!!!!!!!

Ma ismételten pánikban voltam. Délelőtt kezdődött, folyamatos keményedések, annyira préselt, nyomott a baba, hogy megint azt hittem, itt reped a burok.
Ráadásul a fájdalom kisugárzott/zik a lábamba, úgyhogy ezek már jóslók.
Délután tudtam bevenni egy dupla magnéziumot, és most még egyet.
Apa várja a 9 órát, mert Zsozsival akkor folyt el a magzatvíz... :shock:

Be is pakoltam a Pici ruháit, meg tusfürdőt, meg overált... :shock:

Remélem csak front. Vagy mi..... :roll: De nagyon sz.r érzés, most már enyhébb, nem fájok annyira.

Lehet olyan, hogy a 35. hétben visszafordul farosra a baba? :roll: Csak nem....
Mert kicsit olyan is volt, mint az a nap, mikor egész nap szenvedtem a fordulása miatt, csak itt még kisugárzott a fájdalom a combomba.

Na, 9 óra, asszem nem szülünk. :lol:

Sense! Te nem tapasztaltál ma ilyesmit?????

Kép
Kép
Kép
gremese

Ezek a képek!!!! Nagyon szupik! Gréta cica, Rugó....annyira édesek!

Mesi: juj..csak nem már jóslók? tényleg mindjárt itt az idő...:-) de izgi!

Megvettük Emma mikulás és kari ajcsiját! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj, ezek nagyon f.sza jóslók.... :(
Szerintem Gegi még marad, de egész nap szenvedek....

Kép
Kép
Kép
gremese

Emma és Rugó nagyon édesek. :D

Mesi!
Álitolag kettős front van.
Zsozsi?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Bocsi nem Emmát akartam :oops: Gréta édes :D
Persze Emma is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mesi!

Gergő karácsonyi bébi akar lenni :lol: frontook jönnek mennek,remélem "csak" azért keményedsz :)

Fleur!
Lilla remélem már nem lázas.Hiszti :evil: Míra nem igazán,de Bálint pótolja :)
Van egy könyv:Ebadta kölyke sorozatból a HIszti :)
http://www.fo.hu/hu/konyv/egyeb/ebadta_ ... yszuloknek
én most vettem meg a bepisil részt :? mert kisasszony éjjeéente pelusos és már nagyon unom :roll: s Mírával együtt olvastuk

Szelinek nagyon jól áll a hajpánt :)

Rugó,Gréti nagyon édesek :)

súly:Bálint max. 9,5 kg nem nagyon akar hízni :) s tegnap egész nap ölbebaba volt :evil: +hozzájött h. én kissé zombi jó kis nap volt :)
Bár de. sikerült Anna Peti Gergő hiányzó 4 kötetét megvenni Mírának karácsonyra,elis költöttem a kultura utalványokat :)

ma meg megint gyönyörű nap előtt állunk :) B. f4kor frissen kipihenve felkelt,mire sikerült visszaaltatnom,Míra lelkesn mondta h. már nem akar aludni :evil: most eszi a tegnapi maradék almás sütit és nézi a BBC Prime-on a gyerekműsort :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Viranka!
Csatlakozok hozzád.
Ildike fel ébredt negyed 7-kor ő alszik.
Nekem meg teljesen ki ment az álom a szememből.

Nálunk is van hiszti rendesen mind 3 tud ám nyűgni
még Gábor is.
A kicsik leginkább olyankor ha valamit elveszünk tőlük ami nem
nekik való.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lányok! Valószínűleg igazatok volt, front....
Furcsa, hogy ennyire más tud lenni két terhesség, Zsozsival szinte észre nem vettem, hogy terhes vagyok, nagy pocakom van - semmiben nem akadályozott, tudtam aludni, nem nyomott, fájt...
Most meg... Időnként pánikolunk, hogy szülünk, eszméletlenül keményedek, fáj, fáj ha így fordulok, ha úgy fordulok, aludni már nem jó, állandóan ébredek, plusz Zsozsi is egy csomószor felsír, inni kér, meg mittoménmi..... Eléggé fáradt vagyok most.

Hiszti:
:lol: Múltkor bement a sötét spajzba (függöny van, nem ajtó), megállt a falnak dőlve, és sírt a sötétben, mert valami nem tetszett neki. Én meg jöttem-mentem, ő meg duzzogva sírt, és nem volt hajlandó elmozdulni. :) Édes Kincsem! :)

De azért földhöz vágós nincs, csak kitartó sírásos. :roll:

4D: Az aláírásomba betettem, kedden megyünk. Akkor leszek 34+5, Zsozsival is pont ekkor voltunk, úgyhogy teszek majd fel összehasonlító képeket. :)

Hörcsög! Igen, lehet, hogy karácsonyi baba lesz. De én december 15-étől teljes készültségben leszek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, ez már nagyon izgalmas :wink: Kíváncsi vagyok rátok, hogyan megy majd az egész. És hogy fogadja majd Zsófi a kistesót :D
Pár hét, és már teszed fel a Gegi fotókat:)
De jó lesz nézegetni :lol:
Én anno szilveszterre voltam kiírva, de minden ünnepeket kivártam, és végül másodikán születtem meg.

Viranka, Hörcsög - jaj, ezek a korán kelések nem az igaziak.

MI szerencsére negyed tízkor keltünk kompletten családilag, de azért még tudtam volna aludni. Bár ha a kaját hozzák, akkor pizsamában veszem át. Egyelőre.

Arra gondoltam, leszokok a koffeinmentes kávéról is.
Csak egy hirtelen ötlet volt, de ma kakaóval nyitottam.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Csajok tudnátok nekem segíteni?
Szánkót szeretnék venni hol nézzek a
teszvesz-en és a vaterán kívül.

Mesi!
Jajj de jó lenne ha Zsozsinak hozna a Jézuska
egy kistesót. :wink:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hááát. Sanszos, hogy két gyereket teszek a fa alá... :lol:

Anitja! És persze mindenki! Jó múltkorában a gyogyótárból elhoztam egy tájékoztatót:

BÁRÁNYHIMLŐ? NYOMA SINCS A VISZKETÉSNEK!
PoxClin hűsítő hab

Mi a bárányhimlő?
A bárányhimlő akut fertőző betegség, melyet a varicella zoster nevű vírus okoz. Rendszerint kisgyermekeket fertőz meg.
Lefolyási ideje általában 1-2 hét. Egészséges gyermekek számára szinte semmilyen komolyabb problémát nem okoz, spontán gyógyul, a folyamat azonban erős viszketéssel jár.
Ha a gyermek eközben elvakarja a hólyagokat, azok könnyen elfertőződnek, és maradandó heget hagynak hátra.

Hogyan hat a PoxClin hűsítő hab?
A PoxClin hűsítő hab gyermekek számára készült, a bárányhimlő tüneteinek enyhítésére. Csökkenti a viszketést, ezzel az elvakarásból adódó fertőzés veszélyét, továbbá segíti a bőr természetes regenerálódását.
A PoxClin hűsítő hab használatával csökkenthető a maradandó hegesedés kialakulásának kockázata. Kiterjedt bőrfelületen is alkalmazható. Hatóanyagai könnyen és gyorsan felszívódnak.

PoxClin hűsítő hab
- hűsíti és nyugtatja a bőrt
- csökkenti a viszketést
- természetes összetevőket tartalmaz

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt...vagyis inkább már napot!

Ma akartam begyúrni a mézes tésztáját..de rájöttem h itt nincs szódabikarbóna...nem találtam egyik boltban sem:-( hogy lehet helyettesíteni.....sütőpor? Margarin helyett igazi vaj???

segítség! Nem kaarnám elrontani..ez lesz az első! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi!

azért szorítok neked,hogy kicsi Gegi kicsit még maradjon
kb 2,5 hetet. :D

Kaqk!
Szerintem a margarin helyett jó a vaj is.
Hát a szódabikarbónát nem tudom
mert az lazítja a tésztát ha jól tudom.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

szétnéztem
olyat találtam hogy szalalkáli? az jó?
ugyanannyi mint a szódabikarbóna? ezt még sosem használtammmm.azt sem tudom mire jó..a hátuljan ajánlják mézeshez!????

KépKép
kaqk
Debrecen

Gyermekem olyanyira APÁS pár hete..ha az apját meglátja onnantól kezdve semmi más nem érdekli..csüng rajta...persze öltözés, peluscsere azt továbbra is velem..meg ha apa nincs akkor rajtam lógna......de ahogy kiejetem apa..máris dobálja a puszikat és már rohan is! olyan édesek!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Pont bekukkantottam, csak Kaqknak:
Találtam olyan receptet, ahol azt írja, hogy vagy szódabikarbóna, vagy szalalkáli, úgyhogy szerintem helyettesítheted vele :) Margarint pedig vajjal :) Remélem sikerül :)

KépKépKépKép
meryke

Meryke: köszi, köszi köszi
akkor megpróbálom!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!

Nagyi azt mondta meghete szerinte,csak erősebb,szúrósabb a a szaga :)

KépKép
viranka

Na mi van mááá?
Mindenki mézeskalácsot süt? :lol:

Kiskolbiék költöznek, sajnos két hétig nem lesz netük. :( Mindenkit üdvözöl! :)

Zsozsi már egész jól van, már lehet kanállal etetni, ebédre pl. 1-1,5 dl zöldséges-húsos ragulevest megevett. És ma 5x evett, de egy étkezésre csak kis adagokat, pl. 1/2 tejszelet, vagy 5 db mini mozzarella + 3/4 Danone gyümijoghurt. Reggelire le szokott húzni 2 dl kakaót, ma már megivott 1 dl-t! :D

Viranka! Jártok valamikor pesten? A naptár miatt kérdezem.

Na megyek dógozni. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mézeskalács :D mi valamikor a suliban sütöttünk és árutuk is, na akkor csináltam utoljára :oops:
Van valakinek jó receptje, amibe lehet nem törik majd bele majszolás közben a fogunk?

Emese hurrá!!!! Na majd csak győzd etetni Zsozsit! Te má nedógozzá asszony!!! Mingyá szülsz!

Na mi totál elvagyunk most havazva, apa nekiugrott a nappali gyártásának, hát csinálja ám itt nekem a kupit :evil: de a végeredmény lebeg előttem!!!
Itt tartunk: Vajon lesz ebből karácsonyra valami???
Kép

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D !
Heni, na ezért nem irigyellek, de karácsonyra szuper nappalitok lesz :D !

Mesi, kitartás, már nincs sok hátra...én írtam a múltkor, hogy a 35. hétben bekerültem kórházba, rendszeres 5 perces összehúzódásaim voltak (utólag tudom, hogy jobban fájtak, mint mikor tényleg elkezdődött a szülés :shock: ), 1 ujjnyira kinyílt a méhszájam. A kórházban sem csináltak velem semmit, csak magnéziumot kaptam, és feküdnöm kellett 9 napig (életem legnyugisabb 9 napja volt, már azt sem tudtam, melyik oldalamra forduljak, de tudtam, hogy egyszer (pl. MOST) vissza fogom sírni azt a 9 napot :wink: :lol: ). Tudom, hogy Zsozsi mellett baromi nehéz, de amennyit tudsz, legyél vízszintesben!!

Bárányhimlő, Bence már nagy volt, asszem 5 éves, és nagyon jól viselte, pedig rettenetesen nézett ki. A Fenistil cseppek nekünk is nagyon beváltak.

Szeli nagyon csajos a hajpántban, Gréti Cica gyönyörű a nagy szemeivel, Rugó pedig nagyon zsivány kis pasi, nem lesz gondja a csajokkal :wink: :lol: .

Hiszti, Pankánál nincs (még) földhöz vágós, csak sírós, anya lábába kapaszkódós, és a kedvencem: akkorát visítós, hogy pár mp-ig a hallásomat is elveszítem :evil: :lol: . De ami késik, nem múlik, Bence egyik emlékezetes-zsúfolt városközponti földözvágós- hisztije is kb. 1,5 éves korára tehető 8) . És meg fogjátok látni, a nők ilyenkor is úgy viselkednek, mintha mi lennénk a sz@r anyák, a mi gyerekünk lenne neveletlen, és a mi gyerekünk lenne az egyetlen, aki hisztizik e földtekén: ő meg tudta nevelni a gyerekét, az ő gyereke sohasem hisztizett, főleg nem nyílvánosan stb. :twisted: Készüljetek fel az ilyenekre 8) .

L.Móni, nekem séta is kilőve :cry: . 4-én Bencéék adnak télapó műsort, 5-én a zeneiskolában van télapó, 6-án meg ugye...és disznótor is lesz (ami fúúúúj).
De ha valaki erre jár, a mi központunk is gyönyörűen ki van világítva, úúúúgy örültem tegnap, mikor megláttam, csak ez a központ bő 5 perc alatt besétálható :oops: :wink: :lol: .

Panka 10 kiló körül van.

Korán kelés, hétköznap 1/2 6-kor kelek, jobb esetben 3/4 6-kor, hogy időben el tudjak készülni, és elvinni Bencét a suliba...és így is mindig kapkodunk :oops: . Pankát sokszor alig tudom felkelteni 3/4 7-kor, pedig este 1/2 8-8 körül már alszik :oops: . És mindig megfogadom, hogy hétvégén sokáig alszom, és legkésőbb 6-kor engem is kidob az ágy :cry: , úgy beállt a belső órám :roll: .

Képek :D :
Kép Kép Eeeeeekkora halat fogtam :D !
Kép Kép
dettyk

Jó reggelt, lányok, mi is életben vagyunk.

Köszönjük a dicséreteket.

Heni, hát igen, az ember a felújítások közben úgy érezheti, hogy egyáltalán nem halad sehová... De néha meg meglódulnak a dolgok, és a végén meg pikk-pakk készen lesz minden.

Panka nagyon szép, és látom, neki is van varázsjelmeze.

Itt nagyon szép idő van, most mennem kell...

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

A gyerekek tündériek :lol: És nagyok!

Heni: kitartás, kész lesztek, és az majd mindenért kárpótol!

Mesi: Gegi már nem fordul sehova, fejjel lefelé marad és kész! Örülök, hogy Zsozsi jobban van!

Mi megvagyunk, hoztam egy pocakfotót.
Amúgy írom a szakdogámat ezerrel, már túl vagyok az egyharmadán :lol: Kép
Vendég

Halihó!

Élünk, virulunk, csak sok volt a tennivaló mostanság. Hétvégén, pontosabban szombaton Nánáson disznótoroztunk. Szegény édesapa úgy átfázott.... Egész nap esett az eső. :cry:

Jelentem, lassan a gyógyulás útjára lép mindenki. Bercó már kap levegőt az orrocskáján is. Pénteken visszavittük az orvoshoz, aki antibiotikumot adott neki. De láthatólag is jobban van, végre eszik, később alszik el, stb.

Képek csodásak. Gréti, Panka, Rugó egyszerűen zabbantani valók. :lol:

Annyira örülök, hogy azt olvasom, Zsozsi is kezd helyrerázódni. :lol:

Emese! Keményedések :cry: . Nyugi, Drága, nekem már a 26. héttől keménykedett, kaptam is tüdőérlelőt, felékészültünk a koraszülésre is, majd egy nappal a kiírás előtt rugta ki Bercó a ház oldalát. :wink: Persze, tudom, ez mindenkinél másként zajlik, de nem olyan forró talán az a kása. Én azért szurkolok nagyon. +++++++++

Most gyorsan ennyit, mennem kell vasalni, mert akkora halomban áll a ruha, mint én. :oops:
dmaggie

Sziasztok!

Na, talán most már tényleg alszik Szeli, 10-kor letettem, de csak úgy aludt el, hogy feküdtem mellette, aztán mivel kopácsolnak, újra mellé kellett feküdnöm. Ja, és nincs fent a rács.
Nemsokára jön a védőnő is, addig gyorsan olvasok.

Hát Irina, nem könnyű Nálatok a helyzet.
Szelinek is vannak kiakasztó dolgai mostanában... :roll: Szerintem is kezdődik a szeparációs szorongás csúcsfoka... :roll:

Fleur! Szeli is iszik a fürdővízből, ott próbálgatja a pohárból ivást :lol:, ezért csak a végén szappanozom le.
Lehet, Lilla szereti a meleg vizet inni! :shock: 8)
Átöntögetés nálunk is buliii! :)
Jobbulást Lillának! :(

Gréti képek csúcs! :) Főleg a nagy sapkás! :lol:

Jaj, Rugó milyen kis értelmisége a szg-nél! :)

Mesi! Nagyon izgi! :) Csak ne fájjon azért ennyire!!!
Köszönjük a betegtájékoztatót! :)
De Te még dolgozol is??? :shock:

Heni! Szerintem karácsonyra bőven kész lesz! :) Nyugi!

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! :)
Nekem anyámnak beszóltak anno, hogy „szeretni kell azt a gyereket”... :lol: Éppen földhöz vágtam magam a főutcán... :? Hasonló dolgokra számítok! ;)
Panka nagyon édes abban a ruciban! :)

Séta: nekünk messze vagytok ehhez... :(

Panndi! Szép poci! :) Esetleg egy egészalakos?

Megjelent a Drágám! :)
De jó is ez, nem üvölt, hanem kijön, ha felkelt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

most csak Mesinek bocs,de itt nyekereg a lábamnál :)

szerdán megyünk GHeim Pálba gasztróra kkor bevinném,de majd hívlak ezügyben :)

pusza :)

KépKép
viranka

Na, megint itt vagyok, próbálok írogatni.

Rugó az ágy és a fal közötti húsz centis repedésben szeret álldogálni :roll: Reggel, mikor kinyílik a szeme, rohan oda, rajtam keresztül :lol:

Regina, ez a "szeretni kell a gyereket", nagy duma, az biztos :x A védőnő miért megy hozzátok? De legalább előre tudod, mikor jön. Az enyém mindig rám tört - volt egy alkalom, mikor Rugó besz..t, és amíg kirohantam ajtót is nyitni, lepisilte az ágyat és magát is, valamint ez a tejkiütéses korszakban volt, így éppen valami fehér kencével volt vastagon bekenve közben. Na, akkor nézett nagyot.

Hiszti - nálunk Rugó mindig a legjobb arcát veszi elő ismeretlen helyeken, és egy kis báránykává alakul át. Itthon azért kapjuk néha mi is.

Emese - akartam kérdezni, hogy mit is dolgozol? És ma hogy vagy? Nyugalom, bár én nem vagyok nagy jóslófájás-szakértő, nekem nem volt abszolút. De a többiek hozzáértőbbek, és majd megnyugtatnak.

Megunta a repedésben való ácsorgást :arrow:
Idesétál :arrow:

Kép
vindolanda

Tényleg, Panndi, ez nagyon szép pocak :lol: Kis csinos :wink:

Maggie, az jó, hogy javul a helyzet otthon.

Kép
vindolanda

Jaj, Rugó megtalálta a cd-s állványt, amit előle rejtettünk el kb. fél éve a két sz.gépes asztal közé a sarokban. Számozott, sorba rendezett formában tartja őket Gábor.

Vagyis tartotta :roll:

Kép
vindolanda

sarokba, nem sarokban

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!

Itt most csak olvasómódban vagyok inkább, már írtam máshová. :wink:

Gremese örülök, hogy jobban van Zsófi!

Megyek is pihizni amíg manóm alszik.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Regi: csütörtökön megyünk céges Mikulás-ünnepségre, majd akkor igyekszem egész alakosat fotóztatni Apával :)
Vendég

halihó itt is

Maggie: de jó hogy jobban vagytok.

Mesi: örülök h Zsozsi eszik egyre jobban....

Panka nagyon édes!!:-)

Panndi: csini poci

Regi: De jó kijön ha felkelt.

Vindolanda: repedésben ácsorog :D cd állvány :-)

megyek ebédelni:

pulykás gombás zöldbbos rizottó

KépKép
kaqk
Debrecen

oké :)

Nekünk 19-én lesz bankos karácsonyi vacsora, vettem is tegnap egy piros blúzt, volt egy Vögele kuponom, gyorsan levásároltam! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Porriadó van nálunk :evil: de folyamatosan nyalom a padlót, mert Péterkét nem lehet teljesen bezárni. Van még egy lukunk, igy a porcsinálás ma már befejeződik. Hurrá!!!

Kaja: gulyásleves, tejszines hagymás csirke rizzsel.
Most megyek feltenni egy csirketejfölöst, de nokedli nem lesz :(

Panndi növekszik a pocó:-)

Panka gyönyörű!

Rugó kis huncutszemű!

Grétike a kis édes:-)

Miléna+++++

Regi nálunk is igy van ez már, én nagyon örülök neki, mert ha felébredt a kiságyban mindig nagy orditás volt
:evil: most meg simán kijön a szobájából, van hogy még jáccik is egy kicsit magában.

Heni
KépKép
heni81

Regi de jó:-) na az idén az én cégem nem rendez karácsonyi bulit, mert csórók lettek. Mire visszamegyek lehet már cég se lesz :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Én is amiatt (is) vettem le, mert mindig ordított, rögtön, ahogy felébredt, hogy vegyem már ki az ágyából...
Remélem, ez beválik. A fekvéssel vannak gondok, most is látom, hogy álmos, már 2x lefeküdtünk, de áll fel, és jön ki játszani. Még próbálkozunk. Majd csak kitapasztalom, mikor alszik.

Jaj, képzeljétek, úgy falta Szeli az ebédet. Rendeltem neki túrós csuszát harcsapaprikással, ami pontyból készült, és úúúúgy falta! :) Jó is ez a kajarendelés, mert én ezt sem szeretem, így legalább ő többféle ételt meg tud kóstolni, nem csak amit anya szeret... :oops: Pedig annyira nem vagyok ám válogatós, de azért van 1-2 dolog, amit nem csípek, bár megenném, ha csak az lenne, de ha már lehet választani... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Milyen az a tejszínes hagymás csirke? Jól hangzik! :) Nyami!
Fúúú, ezt a port utáltam mindig a legjobban. De jó, hogy most csak akkor költözünk, ha kész lesz!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Én is szeretem, hogy Zsófi kijön egyedül, ha felébredt :)

Céges karácsonyi party nálunk is lesz 13-án, de azt kihagyom, Apát nem vihetem, így meg nincs kedvem :?
Vendég

kiságy-rács: na elgondolkodtam..mert az Emma ágyából ki lehet 2 rácsot venni és ott ki tud mászni..próbáltuk..tetszik neki..ügyesen kimászik....csak ö zsákban alszik mert annyot forgolódik..hogy nem győzném takargatni..és hát lég hidegvan este is.
hmmm gondolkodom...a zsákban menés nem túl egyszerűű...főleg h vagy 4 számmal nagyobb a zsák...szereti ha van benne hely. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: