remény,
beszéld meg az orvosoddal ezt a fagyi dolgot. Én úgy tudom, hogy a két ünnep között is dolgoznak, csak műtő nincs, de neked azzal akkor semmi dolgod. Másrészt ha dec. 20-án jön meg neked, akkor jan. 2-án még csak a 14. napon leszel, és a beülti kb. a 17. nap van (attól függ, hány naposak a fagyik - ahány naposak, annyi nappal a tüszőrepedés után). Harmadrészt a BMC sosem tart hosszú hétvégét, 2 napnál hosszabb ideig soha nincsenek bezárva pont azért, mert az ilyen hormonális kezeléseknél sokszor az nagyon rossz lenne. Ezért általában a hosszú hétvégeken is csak szo-vas vannak bezárva, és ráadásul a ledolgozós szombatokon is dolgoznak.
Szóval hajrá fagyik!
Nekem egyébként úgy ment, hogy 10-11. ciklusnap valamelyikén kellett egy UH-ra mennem, hogy megnézze, hogy van-e abban a hónapban spontán peteérésem, és minden visszaállt-e a lombik után. És mivel nekem akkor volt egy 16 mm-es tüszőm, visszahívott 3 nappal későbbre, ami péntek volt, hogy megint megnézze. Azt mondta, hogy
a) ha addigra megreped magától, akkor egyszerűen hétfőn beültetés (3 napos embrióim voltak)
b) ha addigra nem reped meg, akkor még aznap reggel tüszőrepesztőt kell szúrjak, ettől szombat estére megreped, és kedden beülti - és ez is történt.
Tehát nekem összesen 2 UH volt, nem kellett órákig ott maradni, mert nem volt vérvétel, aminek az eredményére várni kellett volna. Tüszőrepesztő sem kell feltétlenül, csak ha úgy jön ki a lépés. Ja, és vasárnap reggeltől kellett elkezdenem használni az Utrot.
rilla,
lehet, hogy már nem olvasol egy hétig, de én is válaszolok:
nekem közvetlenül a beültetés után azt mondta Sz, hogy az eredményhirdetésig nem lehetünk együtt.
Ez most igen rosszul érint, mert ugye a múlt hónapban is volt egy beültetésem, és már akkor is volt 2 hét szünet. Visszaszámolom a napokat péntekig, és részben ezért is.
Úgyhogy most NAGYON kiakasztott, amit itt nellike és a többiek írnak, ezt még emésztenem kell....
Mindazonáltal a pozitív tesztet választanám, ha lehetne olyat....
Jó pihenést neked, és gondolj csupa szépre!