Sziasztok, jóreggelt.
Elárulom: fiú
Ennél már sokkal nagyobb a pocim, kicsit ciki is, mindenki megkérdezi,:"ugye nem ikrek??" Meg már 6-7 hetes terhesen is mindenki látta, hogy babát várok,és rákérdezett. Nekem meg lelkifurdalásom volt, hogy még nem is kellene látszania

Mostmár büszkén hordom, csak fura, hogy mindenki 7-8 hónapra tippeli.
Kíváncsi vagyok, hogy a végére mekkora lesz, remélem, azért tudok majd közlekedni!!!
160 cm vagyok, és 53 kgval kezdtem, vagyis a védőnőnél a 7. héten voltam, ott már 55,5-tel indítok. És most 62 vagyok.
Majd írok mindjárt kicsit a várandósságom elejéről. Nekem sem volt problémamentes, mint tehutinak/?/ha jól emlékszem a névre? Veszélyeztetett is voltam. Volt egy méhszájpolipom, ami a terhességgel együtt fejlődött ki, meg alul fekvő méhlepény

Volt 2 durva vérzés is, amikor gyakorlatilag 2 menstruációs betét full tele lett élénkpiros bő vérrel. Mindkettőnél azt hittem, hogy vége. De hála Istennek nem!

Így aztán hol eltiltottak mindentől, a fele ismerős-rokon-barát kímélt, a másik fele meg szimulánsnak tartott, nem volt könnyű... Ja, én a 22. hétig hánytam, szinte mindennap, volt, hogy egy nap nem, de akkor másnap háromszor. Hála Istennek, már vége

És közben kitapasztaltam, mi az, amitől tuti hányok: alma, hagyma, fokhagyma,fahéj, oregano,bab, k betűsök, narancs, citrom, mandarin, tej, csoki:) az első 3 hónapban nem ettem csokit
ja meg 70/ 40 volt a vérnyomásom. Szóval én szeptembertől otthon vagyok már TP-n, és minden tiszteletem, akik még dolgoznak, tanulnak, stb, én képtelen lettem volna. De most már jobb, és látom a végét, és tudok örülni a kis trónörökösnek:)