A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kép
ja, ez volt a baja, hogy túl nagy volt a kép :)
Du. gesztenyepürépartit tartottam nálunk csak csajoknak, ezért nem jelentkeztem..elfáradtam :)
Szóval ez közel 1 hónappal ezelőtti kép, azóta sokkal hatalmasabb :)))[/img]

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

na.. a Viktor megint Király volt.... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Pulcsi: szép fiús pocid van.. helyes a tippem? na most a gesztenyepürével el fogsz indítani egy hasonló rohamot mint múlt héten Nemlajos a madártejjel.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

SZerintem is fiú pocak, ha visszanézed az enyém ugyan ez!!!

Kép
milky

valamiért én pedig kislányt mondanék. :) szép pocak

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én fiúra szavazok, bár meg kellene nézni, hogy hogy áll a táblánk arányügyileg :wink:
Gesztenyepürét sose szerettem, de most ennék :oops: :roll:
De lehet, hogy tejbegríz lesz inkább :wink:

milky, ott a nagy igazság!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: én most vágtam be a tejbegrízadagomat... úgy néz ki egyszerre gondoltuk ki... ;)

KépKép
KépKép
adryn

most meg zserbót eszem... este.. hízókúra :? :oops:

KépKép
KépKép
adryn

én még megúsztam a madártejet... bár már anyuéknál elsütöttem, hogy lassan csinálhatnának... :wink:
de a gesztenyepüré most nekem is betett!!!

Katka
jó ezt hallani! én is ebben reménykedem, hogy egyszer vége lesz. de biztos, hogy én is türelmetlenebb vagyok mostanában, ahogy egyre nagyobb vagyok, és egyre jobban nehezemre esik a mozgás...

ki esett ki?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és Pulcsi, üdv köztünk, én is fiúra szavazok!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

lüszi ment.... lalalalalala :D :D :D :D viszont Tamarának kellett volna 2008 év női hangjának lennie....

KépKép
KépKép
adryn

vagy akár megasztárnak...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na ja.... bár a Viktor is ok...

KépKép
KépKép
adryn

Jóóóó reggelt!

Megasztár: talán, ha három dalt láttam. Annyira nem tud lekötni. Én is Viktorra szavazok, hogy ő fog nyerni. Nem szimpátiából, hanem pénz(hatalom) beszél alapon. Na de ilyen jó hírre kelni, hogy Lüszi ment! :D

Viszont a táncnál egy kicsit megzuhantam. Sajna Dorottya esett ki. Hiába, sokat számít, hogy a többiek sokat vannak a képernyőn, vagy csini "fiatal" fiúk.

Kép
Kép
tessza76

Csak olvasni volt időm. :oops:
Pulcsi vmiért én is kiscsajra tippelek. :wink: Meg Viktorra. :lol:
Nemlajos értettem. :wink:
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

11-10 a fiúk javára, és hiányzik még két (+Pulcsié) szín...
Jól számoltam? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: jól számoltál :D... és most nézem hogy a nico két csaj között fog születni.. na persze ha marad a sorrend.... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Matektanárnak is jó lennél :D

Kép
milky

Tuti változik a sorrend, a decemberi topicban is csak úgy jönnek a babák........ szerintem nálunk is lesz egy pár februári.

Kép
milky

nem baj a február vége.. csak januári babája ne legyen senkinek ;)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok! :D

Katka! Írod, hogy neked már nagyon nagy a hasad. Nekem is, így a 26-27. hétben már akkora, mint a lányommal a negyvenedeikben. Ez nem is lenne akkora baj, csakhogy néhány napja időnként nagyon megfájdul a hasam+keresztcsont felett a derekam. Tegnap kicsit megijedtem, mert anno közvetlen szülés előtt éreztem csak ilyet.
Neked nincsenek hasonló tüneteid? :?
Egyébként a gyerekek nagyon szíven tudják ütni időnként az embert. Ők még csak egy bizonyos aspektusból látnak dolgokat, persze ennek tudatában is rosszul tud esni. Lányom a múltkor minden előzetes bevezetés nélkül azt mondta, halál komolyan, " Te nem vagy jó anya, Ági a jó anya". Ági a szomszéd kislány anyja, aki nem tud következetes lenni a gyerekével és az ágyon ugrálás cipőbentől kezdve mindent megenged. A lányom ebből csak annyit vesz le, hogy ott semmiért nem szólnak, jaj de jó...

Pulcsi: én nem tippelnék, nekem már elsőre is fiúsnak mondott pocim volt, még jó hogy fogadást nem kötöttek rá, persze lányom született. :D Ez kizárólag a testfelépítéstől és azon belül is a méh elhelyezkedésétől függ. :roll: Szóval mi van a pociban?

papillon: Te mész a baross u-i uh rendelőbe? Én ott voltam néhány hete, de a szonográfus kiverte a biztosítékot nálam. Bár biztosan többen vannak.
:oops:
marq
marqueza

vettem ma gesztenyepürét és tejszínhabot!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Mi meg vettünk szaloncukrot...ááááááááááááááááááááááááááá

Kép
Kép
zazzy

És kutakodok, hogy mit kéne sütni karácsonyra...No comment... :?

Kép
Kép
zazzy

csibb, én is vettem gesztenyepürét meg tejszínhabot, és biztos, ami zicher, tejbegrízt is főztem :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont a kóla rossz ötlet volt (tegnapelőtt vettem zérót), ég tőle a gyomrom :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ajánlom nektek Fannis topiktársam blogját, ahol nagyon jó kis recepteket találtok!!!
adventi sütisorozatra készül, egyet már fel is rakott! :wink:

http://hazisarkany.blogspot.com/

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Megszületett a januári topicban az első bébike. Gyönyörű kisfiú és óriási! :D :lol:

Kép
milky

hűűűűűűűűűűű :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem korai az egy picit? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

hát, ha január elejére volt kiírva, akkor gyakorlatilag alig-alig...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

33 hetesen szült, akkor kb. január közepére volt kiírva. Nem néz ki a gyerkőc koraszülöttnek......

Kép
milky

Ma mindenki pihizett??? Rokonlátogatás? Sütés? Főzés?

Kép
milky

Sziasztok,

Betegágyból jelentkezem. Rendesen ledöntött ez a vírus.... :(

Marqueza: Néha én is fájogatok, de semmi olyan, amit 2 Magne B6 ne tudna megoldani.... Azért aggasztó, ha rendszeresek a fájdalmaid. Egyszer-egyszer nekem is van, ha rosszul mozdulok vagy ha bébi van rossz helyen.... De ezek soha nem rendszeres fájások...

Pulcsi: Csini a pocakod. Én is fiúra tippelek, de nem vagyok egy szakértő....

Szüléssorend: Én biztos nem leszek az első, bár vezetem a papír listát. Mindkét lányomat 42 hétre és sokadik szülésindításra szültem meg.... Ágica február 29-re volt kiírva, aztán március 9 lett belőle.... Zsófi meg április 19-re és május 2-re lett meg....
Szóval átengedem az elsőbbséget! :lol: :lol: :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nagyon szép a baba a januári topicban, de azért pindurka ám. 2500 grammal nem egy óriásbébi, de tényleg nagy a 33 héthez képest. Remélem minden rendben lesz velük... :)

Katka

katka22

hát én úgy vagyok vele hogy szép szép, de az enyém maradjon csak bent legalább 36 hétig....

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Csibb, megnéztem azt a blogot, amit belinkeltél, nagyon jó! Köszi! Az első adventi-karácsonyi süti (moszkauer) nekem is a kedvencem, szerintem el is fogom készíteni.

Katka, sajnálom, h mégiscsak ledöntött a vírus, jobbulást mielőbb!

Moncsi, te már jobban vagy?

Hú már nem is tudom, h ki mondta, de valaki szintén a Jahn Ferencben szül... Táblában nem találom, így biztosan frissen csatlakozott topiktárs... Ki volt ? :)

Marqueza, fájdogálást sajnálom, de lehet hogy csak a nagyobb súly okozza. Azért figyelj rá!

Ma megint vendégséges napunk volt. Délelőtt Halász Judit koncerten voltunk itt Csepelen. Nekem tetszett, Samu kb félideig élvezte, aztán látványosan unatkozni kezdett, így ki kellett jönni. De tényleg jó volt. A koncertre eljött több barátunk is a gyerekeikkel, aztán meg hozzánk is, de nagyon jól telt a mai nap, bár nem a pihiről szólt. És én is elkészítettem az adventi koszorút egy barátnőm segítségével, nem teljesen önálló munka tehát :) Majd ha eljutok odáig, megmutatom a fotóját...

Még egy csomó munkám van, megyek is - jó ezt így vasárnap estére hagyni...

erpé

Erpé
örülök, ha tetszik! :wink: én már egy csomót kaját kipróbáltam, és még nem csalódtam!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka
jobbulást!!!

Nemlajos!
képzeld, a vacsi úgy eltelített, meg elkezdte nyomni minden a gyomrom, hogy nem bírtam enni gesztenyepürét... még most estére sem érzem úgy, hogy bármit bele tudnék gyömöszölni a gyomromba...
úgyhogy holnapra marad... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

én is megnéztem a kisfiút, ha nem látnám a táblában a méreteket, tényleg nem mondanám meg, hogy koraszülött... :roll:
és nem is annyira ráncos, szóval szép kisbaba. Fanni is megnézte! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Marqueza: Na mesélj csak nekem arról a szonográfusról? Mit tett veled? Amúgy nem dokik csinálják?

Nekem meg a kollegám szült meg szombaton, előző szerda helyett, és úgy sikerült kihúznia, hogy már 1,5 hónapja 1 ujjnyi volt a méhszája. 3850 gramm és 56 cm :lol:

Én sosem szerettem a gesztenyepürét :( és most az a baj, hogy a csokiért vok oda nagyon. Vajon a kicsi is imádni fogja? :roll: mert annak nem örülnék, naon egészségtelen :evil:

nemlajos: tök jó,h ilyen szupi kis közösségetek lesz. Szerencsére a szomszédainkkal nekünk sincs baj :oops: csak laknánk már ott :shock: alakulunk, de én a konyhabútortól parázok, hol vegyem, tervezzek-e? Asztalossal csináltassam vagy készen vegyem? Ki fogja felrakni? Pici hely, így nem bizti, h találunk olyat, ami kell és ocsón..... jajjjj

sajnálom a hisztis gyerekek szüleit :? nem lehet nektek most könnyű. Nekem csak a kutyus hisztizik néha :) és ébreszt szombaton, vasárnap is fél6-kor, hétköznap szoktam akkor kelni, és ő nem akarja, h elaludjak :) de ha megmondom neki,h most aludhatunk, akkor nyugodtan visszafekszik :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2008.12.01 08:43-kor.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok, jóreggelt.
Elárulom: fiú :)
Ennél már sokkal nagyobb a pocim, kicsit ciki is, mindenki megkérdezi,:"ugye nem ikrek??" Meg már 6-7 hetes terhesen is mindenki látta, hogy babát várok,és rákérdezett. Nekem meg lelkifurdalásom volt, hogy még nem is kellene látszania :)Mostmár büszkén hordom, csak fura, hogy mindenki 7-8 hónapra tippeli.
Kíváncsi vagyok, hogy a végére mekkora lesz, remélem, azért tudok majd közlekedni!!!
160 cm vagyok, és 53 kgval kezdtem, vagyis a védőnőnél a 7. héten voltam, ott már 55,5-tel indítok. És most 62 vagyok.
Majd írok mindjárt kicsit a várandósságom elejéről. Nekem sem volt problémamentes, mint tehutinak/?/ha jól emlékszem a névre? Veszélyeztetett is voltam. Volt egy méhszájpolipom, ami a terhességgel együtt fejlődött ki, meg alul fekvő méhlepény :( Volt 2 durva vérzés is, amikor gyakorlatilag 2 menstruációs betét full tele lett élénkpiros bő vérrel. Mindkettőnél azt hittem, hogy vége. De hála Istennek nem! :)Így aztán hol eltiltottak mindentől, a fele ismerős-rokon-barát kímélt, a másik fele meg szimulánsnak tartott, nem volt könnyű... Ja, én a 22. hétig hánytam, szinte mindennap, volt, hogy egy nap nem, de akkor másnap háromszor. Hála Istennek, már vége :) És közben kitapasztaltam, mi az, amitől tuti hányok: alma, hagyma, fokhagyma,fahéj, oregano,bab, k betűsök, narancs, citrom, mandarin, tej, csoki:) az első 3 hónapban nem ettem csokit :)
ja meg 70/ 40 volt a vérnyomásom. Szóval én szeptembertől otthon vagyok már TP-n, és minden tiszteletem, akik még dolgoznak, tanulnak, stb, én képtelen lettem volna. De most már jobb, és látom a végét, és tudok örülni a kis trónörökösnek:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

sziasztok!!
tényleg szép baba az első "januári" baba :)

Kezdek már talán egy kicsit jobban lenni, de még mindig nagyon fáj a torkom, talán a nátha az ami kezd enyhülni de más nem nagyon :S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

JESSZUS Pulcsi :x ez borzasztó lehetett. Jajj, nagyon sajnállak. Én dolgozok é tanulok is, de közel sem volt (és remélem nem is lesz) ilyen terhességem. Én is voltam veszélyeztetett, 3 hétig otthon pihi, minimál vérzés és méhösszehúzódás miatt, de hát ez a tiedhez képest semmi sem volt!!!

Hú, örülök, h már viszonylag jól vagy :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pulcsi üdv közöttünk!! Jó hogy egyre többen vagyunk :D

Irigyellek benneteket akik azt tervezitek hogy mit fogtok sütni főzni karácsonykor, én a kényszerphihenőm alatt jó ha az ajándékokat be tudom szerezni :( . De majd jövőre bepótolom a karácsonyi sütést :wink:
Hétvégén megpróbáltam sokat pihenni, így egyik nap anyuéknál másnap meg anyósomnál voltunk. Tegnap meg András névnapot ünnepeltünk úgyhogy én besütiztem 8) ,engem most nem tud felizgatni a gesztenyepüré :lol:

Én sem szeretnék azért januárban szülni, de a februárira van esélyem :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt!
Először is üdv. az újaknak (merthogy többen is vagytok!)

Visszaolvasgattam szokás szerint, hát! nem volt egyszerű. De látom, azért egész jól alakulnak a dolgok mindenkinél. Kevesebb a rosszkedv :)

Én szombaton bálban voltam, nagyon szupi volt. Kicsit Mátét is megtáncoltattam.

Még 3 hetet dolgozom, de ebben a 3 hétben sok dolgom lesz még a suliban, és még az utódom sincs meg. Remélem összeszedi magát az igazgatónk és talál valakit a helyemre. Nem szeretnék már téli szünet után dolgozni. Jó lenne pihenni. Egyre fáradtabb vagyok a hét végére. Meg most itt van lassan a karácsony is. Én már várom!

Kép

Kép
rszg

Mit gondoltok terhesen szabad steppert használni? Én úgy gondolom igen, mert nem hasra dolgozom vele, csak lábra meg fenékre.

Meg van valakinek mindenki teljes neve? Vagy iwiw-je? Mert az enyém elég hiányos. Ha valakinek van elküldené priviben? Köszi előre is! :roll:

Nem tudom ezen a héten mennyit tudok jönni, de majd igyekszem. Készülök a csoportommal a Mikulásra, mert mi csináljuk a műsort a lányokkal, a fiúkkal meg a Luca napra készülünk, mert azt is én csinálom. Ezen kívül ajándékot gyártunk az elsősöknek, és én a saját csoportomnak. Tehát eléggé le vagyok kötve. De azért majd jelentkezem!

Kép

Kép
rszg

Jó reggelt! :)

Szia Pulcsi, én is köszöntelek itt minálunk :)! Háááát nem volt egyszerű Nálad sem a kezdet, de az a jó,h rendeződtek a dolgok és remélhetőleg már nem lesz semmi problem. Azért azon a képen amit feltöltöttél nem igazán nagy a pocakod! El sem tudm képzelni, h most úgy nézz ki mintha 7-8 hónapos lennél.

Majd visszaolvasok ha lesz időm! Addig is pussza mindenkinek!
Drukkoljatok, h Bálintbaba megmutizza magát ma a 4D-n! Aztán ha sikerült felvételt készíteni róla, akkor jövök a képekkel!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

rszg igaz én nem steppert, de szobabicikliztem az első terhességem alatt elég sokáig. Szerintem nem árt, de ha kipróbálod úgy is érzed ha valami gond van, pl. bekeményedik a hasad. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

szép jó reggelt mindenkinek..
csoda hogy nem 2 teleírt oldalra ébredek.. :lol:
megyek ma kórházba a fülemmel... remélem tud valami gyógyszert adni rá ami nem árt nico-nak de holnapra jobban leszek.. mert repülni kell :shock: nagyon félek így tőle, azt mondják fülgyuszival fáj.... :?
ráadásul itt köd van meg hideg... hát ez az a melegfront amit ígértek kérem szépen???
:twisted:

Pulcsi: na király.. akkor bejött a tippem :D Kuklika: fiúk előnyben a táblán :D:D:D sajnálom hogy ilyen nehéz terhességed volt eddig, kívánok egy sokkal könnyebb hátralévő 3 hónapot, és könnyű szülést cserébe ;)

KépKép
KépKép
adryn

Jobbulást Mocsinak, Adrynnek :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: