A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nemlajos
nagyon szuper a lakásotok! a kertkapcsolat nagy áldás! majd meglátod!

Zazzy
ez nagyon bosszantó lehet... :evil:

hess gondok!!!

ma nekem is nagyon rossz napom volt, erről most Fanni tehet, sajnos nagyon nagy hisztik voltak... de túléltük ezt a napot is...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Pappilon: Ilyesmin ne aggódj... Én sem értettem semmi ilyesmihez, de aztán valahogy együtt nőlsz a gyerekeddel és egy kicsit bele tanulsz mindenbe, ami őt érdekli, hogy tudjál segíteni... Ma is elmentem kreatív boltba és ott nagyon kedvesen segítettek és mindent elmagyaráztak.... Persze semmi nem lesz tökéletes, de nem is az a lényeg (szerintem).
Köszönöm a tippeket! Lesz mind dolgozni az elkövetkezendő hetekben.....

Zazzy: tényleg nagyon rossz helyzet. Nagyon kínosan tudja érinteni az embert.... A fő, hogy tudtak nevetni rajta. Ezen mást úgysem lehet...

Nekem sincs jó napom. Valahogy nagyon elfáradtam a héten. Most meg este telefonált a lányok apja. A barátnőjétől (akivel úgy tudtam, hogy szakítottak, de ezek szerint mégsem) beszélt a lányokkal. Ágica kérte, hogy had beszéljen a barátnő lányával és kifejtette neki, hogy: Én sokkal jobban szeretek veletek lenni, mint anyával.... Többször is elmondta. Utána rákérdeztem és azt mondta, hogy tényleg így van, mert ott sokat lehet játszani.... Persze itthon meg ugye a szürke hétköznapok mennek....
Szívemben megforgatta a nagy kést komolyan.... :cry: :cry: :cry:

Viszont ma megvettem az adventi koszorút (én nem tudok csinálni), meg vettem Mikulás virágot, meg kitettem a kültéri karácsonyi világítást. Szuperül mutattam a létrán így terhesen. :lol: Szóval elkezdtem a karácsonyi készülődést...

Ami ma nagyon meghatott, hogy a Corában voltam vásárolni (és nekem már nagyon nagy a hasam) és a pénztáros rengeteget segített a pakolásnál és hogy menniyt tegyen egy szatyorba, hogy elbírjam meg ilyenek.... Utána meg bementem a gyógyszertárba, amikor meglátták a pocakom, akkor külön kinyitott nekem egy pénztár, pedig amúgy sem volt nagy sor. Mennyi kedves ember! :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

hát igen, közeleg a karácsony, ilyenkor az emberek is jobban odafigyelnek (már aki, és pár napig...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mi ez a csend? :roll:
Fogadjunk, hogy mindekit a pasija kényeztet... ;) Én vagyok az egyetlen, aki itt lóg a neten....

Katka

katka22

Nem Katka.. nem vagy egyedül..;)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Még én is ébren vagyok...
Ma délután meglepetésvendégeink voltak: délelőtt felhívott, majd beugrott hozzánk apukám, mivel Bp-en volt dolga, és volt néhány üres órája hazaindulás előtt - Samu nagyon örült neki, pl. együtt mentünk a gyerekért bölcsibe. Persze faggatta, hogy hol a mama :)
Aztán meg párom hugáék állítottak be 6 körül, és kb 30 perce mentek el. Tök jó volt ez is, bár nem mindig örülök a meglepetésvendégeknek, de ez persze attól függ, kiről van szó.

Nemlajos, nagyon jó a lakásotok, és az ára is nagyon jónak tűnik.
Vizes szülésfelkészítő: www.aquanatal.com, több helyszínen is van, elég különböző árakkal. Elvileg - a leírás alapján - van a 20. kerületben is, de én a Campona melletti uszodában voltam.
Ott lehetett előtte-utána egy jót úszni is.
Katka, ezt is lehet a várandósság legvégéig csinálni, mint a jógát.
Sajnálom, hogy fáradt vagy, és azt is, hogy Ágicalányod ilyet mondott. De nyilván vendégségben tényleg jó lenni, és otthon nem csak a vidámságról és játékról szól az élet. Ne vedd magadra! Az viszont tök jó, hogy ilyen kedves emberekkel találkoztál ma, nekem a terhesség kapcsán nagyon nincsenek ilyen élményeim, pedig aztán nekem is rendesen látszik már a pocim...

Csibb, sajnálom Fanni hisztijeit, jaj, nagyon tudják ezt a műfajt ennyi idősen...
Egyébként az egyik befutó név most nálunk a Fanni a pocaklakónak, de még nem döntöttünk. Még elég sok név versenyben van (Zsófi, Flóra...), de valahogy még egyik sem az igazi.

Zazzy, sajnálom a mai történetedet, elég rosszul időzítették valóban... és felháborító, ahogy kezelték. Bankváltás? Szerencsére léteznek más bankok is...

Megyek szunyálni, már egy jó ideje írom ezt a hsz-t...
Jó éjt!

erpé

Sziasztok!
Zazzy ez nagyon gáz! Főleg ilyenkor. Persze az ember mindent megold, de akkor is. Engem már az kiakaszt ha a kártyadíjat leveszik. Pedig az még jár is nekik. Csak mindig rosszkor nyúlják le. :evil:
Katka szegény, bizti rosszul esett nagylányod telefonbeszélgetése, de már mindent leírtatok. Ha ott kéne élnie nem így gondolná, hanem hogy milyen szupi anyukája van neki otthon. Elképzeltelek a világítás felrakásakor. Kicsit elmosolyodtam bevallom. Nagy pocakkal vicces lehetett. Elképzelni sem tudom mennyi energiád lehet. Persze, hogy elfáradsz. Vigyázz magatokra! Persze innen baromi könnyű mondani.
Nekem azért vannak jó tapasztalataim másokkal kapcsolatban. Mindig átadják a helyet, stb…de a corás dolog tényleg több az elvárhatónál. Reméljük januárban is segíteni fognak. :)
Csibb nálunk is nehéz volt a tegnap. Boti nagyon aktív, erőszakos és hisztis volt. Lehet az időt érezték, már nem tudom mire fogni, de azt hittem megőszülök. Így 2x is elmentünk sétálni. Aztán este pancsi után átölelt, és annyi de annyi puszit adott, hogy törölt mindent. Mint a szülés. :lol:
Belendültem,és úgy döntöttem a fakopáncsnál vásárolom a plusz kis ajikat karácsonyra. Tök jó ötletek vannak, és mivel Boti játékainak nagyrésze onnan lesz, még a kiszállítás is ingyenes. Pár bnőmmel amúgy is összeálltunk, kíváncsi leszek hogy hozza fel a futár a kb. 20 kilós csomit majd. A fa mégiscsak nehéz. :roll:
Holnap advent, kezdődik a karácsonyi vásár is. Már annyira várom a kürtöskalácsot. Sztem holnap én leszek az első vevőjük. :)
Adryn már nincs egy hét a nagy napig!
:wink:
Tegnap találtam egy nyári "E.T. haza" képet, még 4 foggal. Ezt úgy imádtam. Muszály megmutiznom. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Kukli, te aztán jó korán keltél! Remélem Boti mára lehiggad. Nagyon édes a képen.

Nemlajos, nagyon szuper a lakás beosztása! És csinos konyhát néztél ki. El fogsz benne férni az edényekkel? Én folyamatosan helyhiánnyal küzdök! :?

Zazzy, sajnálom a bankot. De szerintem egyik kopó, másik eb. Én szívesen léteznék nélkülük! :x A karácsony szerintem mindenhol megterhelő kiadásokat jelent. Nálunk az ajándékozás nem nagyon szokás, de a vendéglátás is elég húzós tud lenni, pláne, ha nagy a család!

Vica, igen mozgalmas a Szenteste napja nálatok. Nem csodálom, hogy nehezen bírjátok. Mi a rokon-látogatásokat Karácsony napjain ejtjük meg. Nálunk a Szenteste évek óta a barátainkkal együtt ült ünnep. Nem tudom mennyiben fog ez változni, ha gyerkőc is lesz. Tudom nem egészen szokványos megoldás.

Katka, nagyon jó karácsonyfa díszítő ötletetid vannak. Nekem még pici csomagocskák készítése jutott eszembe: hungarocel kocka, vagy üres gyufásdoboz becsomagolása színes, csillogó papírba. Nekem maradandó élmény volt már az is, hogy apuval együtt akasztózhattuk fel a szaloncukrokat, és együtt díszítettük a fát 24-én.

Erpé, jól hangzik ez az aquanatal, egyszer rászánom az időt és a pénzt. Tőlünk túl messze vannak a foglalkozások.

Adryn, nagyon csini ez a ruci, biztos felejthetetlen nászéjszaka lesz belőle. Bár mi örültünk, hogy végre ágyba roskadhattunk, és jöhetett a pihentető alvás.

4D uh-hoz mindenkinek szorítok. Jó kis ajándék lesz karácsonyra! Egyik helyen olvastam, hogy 20. hét után uh előtt ajánlott csokit enni, vagy netán még kávét is inni, hogy ébren legyen a manó.

Kép
Kép
tessza76

Wicca, nem semmi, amit az apeh művel. Én megkaptam a folyószámla kimutatásomat, és megint kihoztak 11E forint befizetnivalót. Na elegem lett belőle, és megkértem egy könyvelő ismerősömet nézze már meg. Az alapján amit az APEH küldött a könyvelő szerint visszaigényelhetek 60E forintot. Ezt meg is tettem, most várom a reakciójukat.

Bea, drukkolok a tárgyalásra. Sajnos én is hallottam már hasonló esetekről, amik nem túl sok jóval kecsegtettek, de nagyon függ attól, milyen az ügyintéző hozzáállása.

Papillon, jó sulizást mára. Be tudod fejezni szülésig a tanulást, vagy ez hosszabb idejű? Mit tanulsz?

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!
Ilyen sz-rul is már rég voltam.... fáj a torkom, nyelni alig tudok, az orrom már sebes, annyira náthás vagyok. köhögök ,hányok.. lázam nincs ..de mit lehet ilyenkor csinálni? csak igyak teát és pihenjek?
Remélem a kicsinek nem árthat semmi...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Csatlakozhatnék Hozzátok? 2009. márcus. 26.-ra várom a picikénket :) Már egy ideje olvasgatlak Benneteket, csak most volt jobban időm írni.
Hamarosan küldök 1 pocakfotót, hogy alakra mit tippeltek :) Utána elárulom :)
Ja és még nem nagyon tudom itt a beállításokat-képfeltöltés, stb. de mindjárt felfedezem:)
Köszi, ha "bevesztek".
üdv:[/img]

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

szia pulcsi üdv köztünk :) várom a fotót :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Üdv pulcsi!

Micsoda egy időjárás :(

Kép
milky

azt írja ki, hogy hiba történt :(
Gondolom a melléklet feltöltésénél kell képet csatolni, ugye?
És a profilotokhoz hol tettetek fel képet? :)
Köszi, bocsi, hogy kezdő vagyok:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Szia Pulcsi, üdv köztünk. A profilban az avatarhoz lehet képet feltölteni, de vigyázni kell a méretre. Kiírja mekkorát enged.

Borzasztó ez az idő! Hol simán esik, hol havas-eső szemerkél.

Moncsi, jobbulást! Sajna nátha ellen csak a pihenés, teázás segít. Vannak "durvább" természetes módszerek is: anyósom a savanyúkáposzta-vörös hagyma-fokhagyma keverékre esküszik. Persze kérdés a gyomrod, és a környezeted kibírja e?

Kép
Kép
tessza76

Mindenki jól eltűnt, bezzeg eddig alig tudtam visszaolvasni!

Na, megyek én is főzni kellene valamit, mindjárt ebéd és még ki sem keltem az ágyból :)

Kép
milky

sziasztok, csak gyorsan válaszolok zazzynak: májusban lesz a záróvizsga, 2 éves suli, felsőfokú szakképzés, intézményi kommunikátor, alias szóvívő leszek :lol:

üdv Pulcsi

Nemlajos: grat a megerősített kukihoz :P

katka: én tegnap este már a Beugrón elaludtam :cry:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

szia Pulcsi. remélem sikerrel jársz képfeltöltésileg..(bár azzal én is szenvedtem anno) ha nem sikerül írj és segítünk..

idő tényleg elég vacak.. nem egy karácsonyi bevásárlós az tuti :evil: talán holnap :roll:

Kukli : igen igen igen :D 1 hét és vége a szabadságomnak.. :P azt az estét is várom .... :oops: kíváncsi leszek az arcára :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Üdv Pulcsi! Várjuk a képeket, avatart és pocakot is. Sztem sokaknak nem ment könnyen. Én a vonalzókkal szenvedtem emg. Ugye Tencsi? :wink: Ha szeretnél bekerülni a táblázatban, majd nekem írj adatokat.
Adryn élvezzd ki ma a megasztárt! Végre látod. Majd akkor biti beindul a topic. :)
Hát Moncsi sok mézes tea, és pihi. Én még a hagymalevest szoktam bevetni ilyenkor, félig főtt hagymával. Sokat segít, és annyira nem vészes.
Húúú Milky te meddig tudsz lustizni! Pihizz is sokat! Én mindig kukori voltam. Ma is magamtól keltem 5 körül. :?
Vica, Nemlajos a szenteste nekünk is este van -e mlékszem miylen sokáig fent maradhattunk anno, sé tök jó volt az ajik közt elaludni. Másnap és utána következőn fogunk nagyszülőkhöz menni. Eddig mindig mentünk ide oda, de most kinyúlnék tőle. Szval idén már 4-esben így ünneplünk. :)
Csajok akiknek kis gyereke van! Ti jól elrakjátok a fát? Én arra gondoltam magasra tesszük, de akkor csak kicsi fa lehet. De tuti lebontaná a kis TurbóTarhonya. Pedig olyan jó lenne neki egy szép nagy fa. :(
Ez az idő nagyon gáz. Zsolti is dolgozik ma. Mákom, hogy Boti 2,5 órája szunnyad.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Hát erről a kedvességről egész friss tapasztalataim vannak.Tegnap mikor bementünk az otp-be, hogy mi a fene van(egy kis otp volt, 4 székkel :shock: )természetesen minden hely foglalt volt, de a 4-ből kettőn egy kb 20 éves, meg egy 30 körüli nő ült.Én meg ott ácsorogtam vagy 20 percet a nem kicsit feltűnő pocakommal.Hihetetlen!De hangosan megjegyeztem, hogy biztosan nem látszik, hogy terhes vagyok.Persze erre semmi reakció, rám sem mert nézni senki. :evil:

Azt tudom, hogy elkezdtük kapni darabokban a 13.havit, de az már ki is fújt??? :lol:
Nemlajos!
december végén a köv.havi fizut várom :lol: :lol: :lol: Most is vártam én tegnap, de hiába :( szerintem majd hétfőn, legalábbis remélem.Ezzel a + hússzal most felvidítottatok, ez tuti, hogy mindenkinek jár?

Katka!
Nehéz lehet, de gondolj arra, ha majd nagyok lesznek, és megértik, hogy mennyi mindent tettél értük, milyen hálásak lesznek.Gyerekek, most még nagyon nehéz.A férjem kislánya is tud kegyetlen lenni néha, pedig az anyja lassan 3 éve egyáltalán nem is keresi, rám egy szava sem lehet szerintem, de ha már csak egy kicsit is szigorúbb vagyok, kapok hideget-meleget :( Majd ő is felnő, és belátja, hogy mit tett érte a saját anyja, meg én...

Kép
Kép
zazzy

Na a lényeg maradt le!
Képzeljétek, hogy meglátogattak ma délelőtt a szüleim, és hoztak egy kis (ami nem is olyan kicsi :wink: )"karácsonyi pénzt" teljesen váratlanul.Apu mezőgazdasággal foglalkozik, nem könnyű, de bejött most egy kis pénz, és gondoltak ránk!Annyira jól esett, és soha jobbkor nem jöhetett volna.Pedig tényleg még energiám sem volt tegnap óta, hogy elpanaszoljam, hogy hogy kiszúrt velünk az otp(meg nem is szeretek ilyesmiről panaszkodni, mert egyből kéregetésnek tűnik), és erre ma tessék.Ez valami gondolatátvitel??? :shock:
Mindenesetre nagyon boldog és nyugodt lettem egy szempillantás alatt, ha nem szégyelltem volna magam, tuti sírva fakadok :oops: Olyan jó, hogy azért mindig alakulnak valahogy a dolgok.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: de jóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! akkor mehettek picit shoppingolni is :) látod minden rossz után jön valami jó :D

Kukli: elfelejtettem megdicsérni e.t. Botka ennivaló kis pofiját :oops: nagggyon édi!!

Moncsi:
ebben az időben nem csoda hogy elkapunk mindenféle vírusokat.. én sem tok mást javasolni csak pihi, tea, és pár napig ne is menj ki a lakásból... én is kúrálom magam.. megint fáj a fülem :shock: szorítom rá a meleg sót....

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és igen.. ma is látom a megasztárt, meg a táncot is :D akárcsak múlt héten.. majd kapcsolgatok össze-vissza :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
2.5 órásra sikeredett a bemutatkozó megbeszélés a leendő társasházunk leendő lakóival, de tök szuper, hogy már most formáljuk a közösséget :lol:
Viszont teljesen kimerültem... Úgyhogy ebből szunya lesz :roll:
Meg éjjel megint sikerült ráfeküdnöm a csuklómra, és most, mint eddig még soha, úgy kikészítettem, be van fáslizva, és kenve, de csillagszórókat látok, ha rosszul mozdítom! :shock: Nem tudom, mikorra múlik el :?

moncsi: hársfatea (bakker, leírtam j-vel :shock: :shock: :shock: ), fokhagyma, méz, forró zuhany, ágyikó 8)

zazzy, ez valami sorsszerű lehet, mint ahogy nekem az új (olcsóbb) konyhabútor! Örülök :wink:

Pulcsi, üdv itt, várjuk a fotót!!! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Milky: Te vagy nagy Vaterás ugye? elmondod ez hogy működik mert én teljesen hülye vagyok hozzá... :oops: vannak itt árak, meg licitek.. ha lezárják a licitet akkor olyan áron kapom meg amennyiért a licitet megnyertem? érdemes itt vásárolni nem vernek át?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, átverni bárhol át tudnak, ha akarnak...
Rutin kell hozzá, meg önmérséklet, pl hogy ne licitálj túl hamar, mert akkor saját magadnak vered fel az árat:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ez logikus.. na de itt most egy drága karóráról van szó... aztán nem egy műanyag sz@rt akarok kézhez kapni.... :shock: gyáva lennék? :?

KépKép
KépKép
adryn

Moncsi
köhögésre igyál hagymateát. a vörös héját kell megfőzni! még finom is! :wink:
és javaslom az infralámpázást, ha meg tudod oldani! nekem csak az segített!!!

Zazzy
ez aztán a jókor jött meglepetés!!! hiába a szülők, azok szülők!!! :D

Kukli
mi idáig felraktuk első évben a járókába raktuk a fát, aztán már elég volt egy asztalkára. Fanni nem nyüstölte.
én is egyedül vagyok ma... is... :? de az én lányom csak most feküdt le... ennek megfelelő az idegrendszerem is... jaj, de vége lehetne már ennek a hisztikorszaknak... vagy a terhességnek, mert mostanában érzékenyebben reagálok mindenre... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Üdv itt Pulcsi, szép babavárást velünk :wink:

Nem győztem visszaolvasni, pedig most nem is kellett olyan sokat, de annyi minden történt :o mindenkivel; érződni már nagyon mindenkinél ezt az ünnepi hangulatot. Jaj, ma kiakadtam a Tescoba, vettem császárszalonnát, és visszamentem, hogy "még ennek a darab füstölt főtt császárnak a felét kérném" és képzeljétek el nem vágta el a nő, azt mondta vigyem el az egészet, amúgy is volt már a kosárban másik, mondom miért kellene megvennem, ha abból csak egy keveset szeretnék? Hát én ott hagytam. :twisted:
Kicsit most engem is nyom valami, esténként olyan gyenge is vagyok.. Jön a harmadik trimeszter, elvileg a második a legkellemesebb időszak a terhességben.

Kukli, örülök, hogy megvagy, édi E.T Boti.

Úgy néz ki holnap megyek 16:47 re van benn a vonatom a Nyugatiban, kicsit hamarabb megyek, nem várom meg a másodikát, addig is a keresztgyerekeimmel lehetek;
Egy pár napig jövök.

Szép lakásotok lesz Nemlajos!

Jobbulást a náthásoknak! Jaj én a savanyúkáposztát nagyon szeretem, viszont hagymateát nem ittam még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.11.30 21:35-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép

Kis adventi hangulat :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok köszi mindenkinek a tanácsokat.. asszem jól kialudtam magam éjjel nem tudom hogy fogok aludni.. most meg nekiálltam husilevest főzni.. :)

adryn én a teszveszen szoktam vásárolni, meg eladogatni dolgokat.. legtöbbjük megbízható vásárló/vevő de sajnos mindenhol vannak olyanok akik átvernek. Szerintem egy ilyen drága dolgot talán nem ott vennék meg a helyedben... engem még soha nem vertek át, de bármikor előfordulhat.. teszveszen pl értékelik a felhasználókat, így ha valami nem történt rendben az adás-vétel során, akkor véleményt írhatnak, és azt te láthatod, ezzel máris kapsz egy infót hogy megbízható e ..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, a húsleves is nagyon jó ilyenkor;

Ja Tessza írni akartam, hogy köszi a drukkot, és Zazzy ezt nevezik Csodának, amikor váratlanul a legjobb helyzetben valami ilyesmi történik, pont a legjobbkor jött nektek a segítség :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

A szeptemberi babás topicból jöttem

Le kell hogy írjak nektek egy naaagyon pozitív tapasztalatot:
a gyás, gyes stb intézésével megbíztam egy céget ( www.babaszuletett.xls.hu) , mert a férjem alkalmatlan a hivatali sorbanállásokra, én meg nem megyek ilyen zsufi helyre gyerkőccel. Ráadásul ők házhoz jönnek minden papírért és segítenek is kitölteni ha nem megy!
Lényeg a lényeg, hogy én baromi későn kezdtem el intézni mindenféle papírt. Egész konkrétan 2 hete adtam le az utolsó (szeptemberi ) táppénzes papírjaimat és az összes nyomtatványt, ami alapján majd kapom a pénzt.
És képzeljétek tegnap reggel már meg is kaptam az összes eddig esedékes juttatást!! Ami azért nagy szó, mert általában jó ha 2-3 hónapon belül utalnak!
Ráadásul én egy összegben visszamenőleg is megkaptam minden ki nem fizetett tételt!
Szóval a tegnapi banki sms-re öröm volt ébredni!!

Remélem hasznát veszitek!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Kukli: Nagyon édi a kisfiad a képen, remélem az enyém is ilyen lesz! :D
Nem mindig vagyok ám ilyen álomszuszi... Igazából 6-kor felkeltem, csak az idő miatt semmihez nem volt kedvem és lustiztam tovább, délután pedig még aludtam is egyet.

Adryn: Én is inkább tesz-veszes vagyok a vaterán inkább párom szokott aktívkodni, tény, hogy drága órát biztos nem vennék egyik helyen sem! Nézzd meg mindenképp az értékeléseit az eladónak! Tény, hogy az ékszerek, órák között nagyon sok a kínai piacos bóvli. Értékelésekből ítélve. És ha 1x már megvetted, nincs vissza út, sőt olyat is olvastam, hogy nem a megnyert terméket kapta a vásárló.... Meggondolandó mindenképp :roll:

Kép
milky

Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Mi egész nap a leendő babaszobát pakoljuk. Eddig kupi szoba volt. Úgyhogy elvagyunk, csak azt nem tudom, hogy fért el benne ennyi cucc.... :lol: :lol:
Moncsi neked jobbulást.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nem is találtam olyan órát ami igazán tetszene, úgyhogy marad a jól bevált bót :D de köszi a segítséget mindenesetre ;)

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
én is akartam írni, hogy a férjem vett egy antik órát a vaterán, amire azt mondták, hogy működik, aztán persze nyilván nem működött... úgyhogy én sem vennék ott órát!
a babaruhákkal viszont mindig szerencsém volt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Kukli: Nagyon édes a fotó. :) :) :)

Pulcsi: Üdv köztünk. Itt nincs olyan, hogy valakit nem veszünk be. Mindekinek örülünk.

Ma estére engem is utolértek a vírusok... Folyik az orrom, fáj a torkom... Szokásos. Pedig erre most nagyon nincs időm.... Haj-haj....

Hisztiző manók szüleinek: Nekem a nagylányom volt rettenetesen hisztis. Már minden irodalmat elolvastam, de tényleg azt hittem időként, hogy megbolondulok, amikor a 4. 40 perces hiszti ment.... De kinőttük. Ennek tényleg van vége. Csak ne hagyjátok, hogy eszközt csináljon belőle a gyerek. (Azaz légy következetes és hisztinek ne engedj!) Csak azért írom ezt ide, mert én már volt, hogy úgy el voltam keseredve...., aztán egy felelősségteljes, komoly iskolás kiscsaj lett belőle.... Kitartás! :wink:

Katka

katka22

Szia Honeymoon

Köszönjük, az biztos, hogy elég lesz ezeknek utánajárni, én most kerültem 11-től táppénzre, kíváncsi vagyok mikor látok ebből pénzt.
Ez az iroda biztos vidéken nem dolgozik :(
Néztem az oldalatokat, hát ott már tele van gyönyörű babafotókkal, jövőre már mi is a kisbabánkkal várjuk a Szentestét :D

Katka, jobbulást neked is

Bea, Maja

Kép
bea1978

nyah, Megasztár, nekem már a bicska is kinyílt a zsebemben... borzalmas, amatőr csillagdal!!! :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ááááááááááááááááááááááááá :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock:
Ha valaki ezek után azt mondja, hogy korrekt döntés volt a múlt heti, attól nem fogadok el még babaápolási tanácsot sem!!! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én még mindig a táncot nézem :oops: , most megy az Udvaros pontozása :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én egyiket sem tudom nézni, úgy utálom!
Persze a szomszéd tesz róla, hogy halljam a Megaszart!!!!:(
Éljen!!!!
Bunda az egész. Az első adásokban mikor megláttam a Király gyereket már rosszul voltam, természetes, hogy Ő fog nyerni, de az első 3-ba benne lesz. A szülei elég jó pozicíóba dolgoznak......

Kép
milky

Jó hangosan hallgathatja a szomszéd a TV-t Milky, talán nagyot hall? :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

2 öreg mami az alssó szomszéd:(
A felső szomszéd meg horkolni szokott......
Jól ki van találva, de nemsokára visszakapják:) márciustól itt fog sírni a kisbabánk.)

Kép
milky

hát ez a Lüszi otthonhagyta azt a kevés hangját is ami van neki :lol:
Hülye zsűri meg a döntései... Pfffffffffffffffff :evil:
Krisztiánnak ez a stílus gyün be oszt annyi.. de ebben nagyon jó...

KépKép
KépKép
adryn

viktorunk megint jó vót... 8)

KépKép
KépKép
adryn

Most látom csak igazán, hogy mi lett volna az, ami a jövő héten is a tv elé ültet:
egy Hien-Sonia-Tamara dobogó... :cry:

És hát a borzongás nekem is hiányzik...

milky
, lássuk be: EZEK közül Viktor a legjobb.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Dávid számát nagyon szeretem de persze nem az ő előadásában... itt halálra untam magam míg énekelte... nekem a Tamara-Viktor-Hien jött volna be dobogónak....

KépKép
KépKép
adryn

nemlajos: ezek között már nem nehéz neki legjobbnak lenni!!!

Kép
milky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: