Sziasztok,
Még én is ébren vagyok...
Ma délután meglepetésvendégeink voltak: délelőtt felhívott, majd beugrott hozzánk apukám, mivel Bp-en volt dolga, és volt néhány üres órája hazaindulás előtt - Samu nagyon örült neki, pl. együtt mentünk a gyerekért bölcsibe. Persze faggatta, hogy hol a mama
Aztán meg párom hugáék állítottak be 6 körül, és kb 30 perce mentek el. Tök jó volt ez is, bár nem mindig örülök a meglepetésvendégeknek, de ez persze attól függ, kiről van szó.
Nemlajos, nagyon jó a lakásotok, és az ára is nagyon jónak tűnik.
Vizes szülésfelkészítő:
www.aquanatal.com, több helyszínen is van, elég különböző árakkal. Elvileg - a leírás alapján - van a 20. kerületben is, de én a Campona melletti uszodában voltam.
Ott lehetett előtte-utána egy jót úszni is.
Katka, ezt is lehet a várandósság legvégéig csinálni, mint a jógát.
Sajnálom, hogy fáradt vagy, és azt is, hogy Ágicalányod ilyet mondott. De nyilván vendégségben tényleg jó lenni, és otthon nem csak a vidámságról és játékról szól az élet. Ne vedd magadra! Az viszont tök jó, hogy ilyen kedves emberekkel találkoztál ma, nekem a terhesség kapcsán nagyon nincsenek ilyen élményeim, pedig aztán nekem is rendesen látszik már a pocim...
Csibb, sajnálom Fanni hisztijeit, jaj, nagyon tudják ezt a műfajt ennyi idősen...
Egyébként az egyik befutó név most nálunk a Fanni a pocaklakónak, de még nem döntöttünk. Még elég sok név versenyben van (Zsófi, Flóra...), de valahogy még egyik sem az igazi.
Zazzy, sajnálom a mai történetedet, elég rosszul időzítették valóban... és felháborító, ahogy kezelték. Bankváltás? Szerencsére léteznek más bankok is...
Megyek szunyálni, már egy jó ideje írom ezt a hsz-t...
Jó éjt!
RÉ