A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Ja, és Kisbuta! Nem merek mozdulni sem miattad! Kérlek!
estike66

Ezt nem direkt csinálom. :oops: Biz Isten fogalmam sincs, honnan kell tudni mikor jön. :oops: :oops:
estike66

sziasztok!

ezer bocsi,de minden nap olvaslak titeket,és tudom,hogy ezt már ezerszer megbeszéltük,és hannah is ír,meg petne is,de nem akarom senki szívét fájdítani.
a hétfői uh óta semmi nem történt velem,és akkor írtam.és már csak mikuláskor kell újra menni.
növesztgetem a kicsit,remélem a hematóma is nagyon gyorsan el fog tűnni!
hétfőn 9,6 mm volt az ülőmagassága.van képem,de nem értek ahhoz,hogy feltegyem. a vonalzóhoz is a páromnak könyörögtem hetekig.ma tudtam meg,hogy ma vagyok 8 hetes,hogy nem jól számoltam.és a punkció napja a fogamzás napja,nem a beülti,ahogy én hittem.amúgy nem írok a babás topikba,hanem néha az 2009 júliusban szülünkbe!
és tényleg nagyon szorítok mindenkinek!!!!!

Kép

Lola, gratulálok, jó pocaknövesztést kívánok! :lol:

Estike, pihenjél csak, ne dolgozz!!

skrisz72

Na visszajöttem.

Lola! Micsoda "nagy" baba! De tényleg! :wink: A terhességet nem az utolsó mensi napjától kell számolni??????

Köszi Krisz, amíg nincs mensi, addig pincurkát még remélek.

Estike! Köszönöm az ölesést így virtuálisan is. :) Apa vasárnap jön majd, aranyos volt, azt mondta várjam meg a teszteléssel. De mondtam neki, hogy nem hiszem, hogy meg tudom várni, mert addigra egyrészt valszeg meg is fog jönni a mensi, másrészt meg kibírni se fogom tudni, tehát addigra sztem így vagy úgy, de kiderül, hogy mi van. ANNNNNYIRA JÓ LENNE JÓ HÍREKKEL VÁRNI, de tudom, hogy ez szinte lehetetlen. Igen, feladtam én ezt már régebben, és tudjátok miért? Mert nem tartozunk azok közé (sose tartoztunk), akiknek minden az ölébe pottyan. Én (meg a férjem is) életem során eddig még mindenért megharcoltam és megszenvedtem (tudom, hogy van, aki sokkal többet szenved, szóval ezt nem panaszként mondom), és így lesz ez a gyerekkel is. Ha most ez sikerülne, azok egyszerűen nem mi lennénk. Tudom, hogy nem így kellene hozzáállni, de ez van. Igenis vannak, akiknek olyan simán megy minden az életükben, hogy észre se veszik.
Dehát ezt is nagyon jól tudja itt közületek mindenki.

Ja, Estike, én nem vagyok jó partner, de sztem NE DOLGOZZ!!! :D Innentől kezdve tied a világ, és élvezd az életet, és szarj le mindenkit! :wink: Amúgy se tudok rád haragudni, ha nem dolgozol! De mondom, rám ne hallgass, mert a kisördög beszél belőlem! :twisted:

Na nem locsogok, megyek főzni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Amúgy meg a laptetű mindenkire ráfér itt, úgyhogy ne mentegetőzz! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sti Anyum, :D
TESSÉK DOLGOZNI!!!, de csak mértékkel, mert lemaradhatsz valamiről, ha nem a neten lógsz.
A munka meg úgyis megvár! :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana, nem próbálkoztok meg egy lombikkal?

skrisz72

Rana, kis (részben) pesszimistánk! :wink:
szerintem tudod a sztorim. Nekem sem pottyant az ölembe Bogi.
'96 óta ismertem a voltférjem. 6 - 7 évig próbálkoztunk és nem jött össze.
Közben kiköltöztünk - egy családi összeveszés következtében - a városból egy olyyan helyre ahol még vezetékes víz is csak a kútból volt, fával illetve vegyeskazánnal fűtöttünk és a ház a dombtetőn volt, egerek voltak a házban, az erdőn /mezőn rókák száguldottak néha keresztül.
Szóval tél idején, hóban - sárban hajnalban és korai sötétedésben jártam dolgozni.Szomszéd csak egy volt. Egy idősebb hölgy. Senki más. Volt, hogy egyedül kellett otthon lennem, mert a férjem épp éjszakás volt, én meg délutános. Vagy volt olyan is amikor ő 3 műszakba, én meg 2 műszakba jártam dolgozni. 1 évet adtam magamnak. (annyit szándékoztam ott kint a semmiben lakni.) A faluban - a domb és az út másik felén - kisebbségiek laktak. Gondolhatod milyen leányálom volt. Rohanni mindig haza, hogy meleg legyen otthon és ne legyen semmi bajom. Ha nem néztem meg 6x a zárat, akkor egyszer sem. Végülis 2004 májusában egy anyáknapi 'morgás" miatt beköltöztünk az esküvő elött 2!!! héttel Vácra. A volt anyósom mai napig nem érti és hiába magyaráztuk volna is neki, hogy miért költöztünk be ilyen sebesen onnan. (Az ő vikendházukban laktunk.)
Albérletbe mentünk inkább, minthogy továbbra is 'beleszóljanak" az életünkbe. Semmi nem volt jó amit tettünk. Ha gondoztuk a kertet az volt a baj, ha nem akkor az. Aztán az albérlőtársunk elköltözött. Mi meg akkoriban nyakig benne voltunk az inszem /lombik hercehurcában. Kezdtünk eltávolodni egymástól. A voltférjem esküvői videózott, hogy legyen pénz a lombikra/ babára. Ekkor már Ricsi mellett laktunk. Eltelt egy fél év és már Ricsit szerettem, de őtőle még nem tudtam 'csakúgy" elszakadni. Azért a 10 év ott volt a hátunk mögött és minden amin keresztül mentünk. Jó és rossz egyaránt. (mindkét apuka halála, nehézségek .....) Jött a válás, mert már nem jutottunk dűlőre egymással. tudtuk, ha megy továbbra is együtt az élet, akkor ahhoz nem fog kelleni a papír. Ha meg akarunk, akkor csinálunk egy szűket. Ekkor már nagyon nem gondolkodtam a lombikba és a babán. Ricsit is nemegyszer lepadlóztam és odavissza táncoltam. (A mai napig csodálkozom, hogy mindazokon amiken keresztül ment miattam még mindig és egyre jobban szeret. ... Biztos Bogi is tesz a latba, de remélem és tudom, hogy nem csak emiatt.) Sehogy nem volt jó. Egyiket sem szerettem volna elveszteni.
Eljött a november - december teljesen külön költöztem. ÉLNI akartam. egyedül ..és ha jön valaki - vagy a voltférj vagy Ricsi vagy valaki más - akkor vele alakítom az életet.
Sűrű volt az évvégém. Leltározás a cégnél - aminek én voltam az egyik felelőse - az egész éves huzavona. Késett. Nem is törődtem vele. Máskor is volt ilyen. Idegeskedősebb típus vagyok és akkor képes késni. Erre fogtam.
Aztán Ricsi felvetette, hogy vesz nekem tesztet. Mondanom sem kell, hogy néha annyi pénzem nem volt, hogy vacsorát csináljak valamiből magamnak. Anyum látott el kajával. Elfogadtam, hogy megvegye. Este - műszak után értem jött és hazavitt magához. Reggel megcsináltuk a tesztet és + volt. Azt sem tudtam, hogy sírjak vagy örüljek. Kétségek között voltam és 'nem most akartam ezt" gondolat volt bennem.
Aznap délelött elmondtam a voltférjnek. Gondolhatod. A torkomban hatalmas gombóc. .....
Nehéz volt az utána következő időszak is. Nagyon. elvesztettem a legjobb barátnőmet. ( avoltférjjel jött össze) Ricsivel nem épp ideálisan kezdtük a kapcsolatot és szinte alig ismerkedtünk, de már 'család" lettünk.
Van, hogy a mai napig keverek dolgokat vele és a volttal. :oops: pl. ki mit szeret
A lényeg, hogy már megérdemeltem én is Ő is ezt a csodát, hogy gyerekünk legyen és boldog családot alkothassunk. ... tervezzük a jövőt és napjában többször is adunk egymásnak csókot, ölelést, apró jeleket, .... figyelmességeket. :D

Egy mondattal: Mindenkinek megvan a maga keresztje és cipeli, ... de eljön az az időszak minden nő életében amikor anya lehet. Hisz minden nő anyának születik.!!

Fel a fejjel. Látod nekem sem volt egyszerű ... és másnak sem az.
Az élet tesztel minket, hogy mit bírunk.

Bocs a kisregényért, de kikívánkozott.

hajnoca
Dunakeszi

Lola,
beszélsz hülyeségeket!
[quote="lola29"], írta:lola29de nem akarom senki szívét fájdítani.
:shock:

A lányok már milliószor elmondták, hogy ez ad nekik erőt!
Tessék minnél többször jönni.
Infókra éhes társaság vagyunk. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Bogyimami! Én már ismertem(úgy nagyjából a sztorit), de most megint azt mondom, valóban nagyon megérdemeltétek kis boldogságotokat!

Agyon semmiképp sem kellene dolgoznom magam, csak dolgozni. De azt nagyon.

Lehet, hogy kisbutának beültije van? :roll:

Lola! Gratulálok szép nagy már a babád! Gyere gyakrabban. Velünk is sokszor a semmi történik. :D
estike66

Sziasztok,
köszi a drukkokat, kicsit magam alatt vagyok.
A második nem indult el. Az első nem tudom, hány sejtes, a biológus azt mondta, szépen osztódik. Így aztán egyetlen kis babónk maradt a holnapi beültetésre. :(

Látod, Rana, nekem sem hullik az ölembe semmi, pedig azt hittem, a két méhen kívüli után, hogy na akkor most sínen vagyok a lombikkal. És csak megy ki a pénz az ablakon, eredmény meg semmi...

Drukkolok nektek!

Kép
kisbuta

Hajnóca, nagyon szomorú, de ugyanakkor nagyon szép volt a történet és néhol nagyon sok volt az én életemmel a párhuzam. Kicsin múlik, hogy most nem sírok.

babaimádó
Kép
babaimado

Jesszus Kisbuta, nehogy már ne aggyj esélyt a szépen osztódó picurkádnak!
Tudom már elmeséltem, hogy az első beültinél volt ott egy pár, azóta is jó barátságban vagyunk. A Dévaiból jöttek 5. lombikra, mert mindíg csak egy sejtet lehetett leszívni, és... hátha. De nem , akkor is csak egy lett, az megtermékenyült, Eszternek hívják és júliusbna született, gyönyörű. :lol: :lol:
estike66

Kisbuta,
a normális fogantatáshoz is elég egyettlen spermium és pete is. !!!
Bízz abban az egyszem ribzliben!!!
Erős kis lurkó lesz meglásd!!
Nem is kell több ... csak hogy ő megtapadjon. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta
Drukk egyszemkének!!!!

Hajnoca
Nem mindennapi történet :roll:

Ma "beadtam" az első Decapeptyl injekciót.
Hogy én milyen gyáva vagyok :oops: ... nem mertem magamat megszúrni...
Nagy vigyorgások közepette 4 műtősnő, 3 aneszt. asszisztens és 2 aneszt. doktor közreműködésével történt meg az injekció. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mabe! Ne már :D :D Akkor én egy hős vagyok, magam szurizom a hátsómat :D
estike66

Igen, tudom, hogy normális esetben elég egy, de normális esetben nem kívülről kerül a méhbe három naposan, hanem belülről 5 naposan, és ha nagy a különbség pl a méhem és a jelenlegi táptalaja között, akkor lehet, hogy meglóg.

De természetesen adunk neki esélyt, naná, hogy nem hagyom cserben, ha már ilyen szépen elindult.

Eszter története mellé: a szegedi Kaáliban szintén volt egy pár 5. beültin, már nem hittek az egészben, csak még a fagyibabákért mentek vissza, amiből egy tért magához, és egypetéjű ikerfiúk lettek.

Az egynek is nagyon örülnék, ha megmaradna, az tuti. (akkor is, ha nem lesz iker.)

Vettem palástfű teát, eszem a pempős mézet, búzacsírát joghurttal, mit tehetek még érte...?

Kép
kisbuta

Kisbuta! Nagyon -nagyon hihetsz!
estike66

[quote="estike66"][ írta:estike66b]mabe! Ne már :D :D Akkor én egy hős vagyok, magam szurizom a hátsómat :D

Az eü. dolgozók ám a legrosszabb betegek :wink:

Az élet igazságtalansága ma nekem ismét bebizonyosodott :evil:
(amiket a munkahelyen látok :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég

Mabe,
ezt kifejthetnéd bővebben. .... :)

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta
Ne stresszelj!
Könnyen beszélek most még :oops: :wink:
Vendég

Hajnoca, én meg sírtam is, és nagyon remélem, hogy ez nem a PMS miatt van! :lol: Na lányok, ezért mondtam, hogy tudom, hogy más (pl ti is) sokkal többet szenvedett már. És mégis, ti nem cserélnétek velem, én pedig nem cserélnék veletek. Ahogyan Estike (?) is írta a múltkor, senki nem hajolna le a másik csomagjáért, hanem viszi tovább a sajátját....

Kisbuta! Sajnálom a másik pötyikét, de az az egy majd helyette is erős lesz! Nagyjából tudom mit érzel, a múltkor nekünk is csak egy lett. De mivel az az egy alig akart beindulni, amikor megtudtuk, hogy mégis beindult és nagyon szép lett, akkor az olyan hír volt, mintha azt mondták volna, hogy máris terhes vagyok! :) Bízzál abban az egy kis borsocskában!

Baba, neked nincs kedved mesélni? (Csak ha nem zaklat fel és ha szívesen teszed, természetesen)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mabe, mit láttál a munkahelyeden??? Lányok ne beszéljetek rébuszokban, mert nem jó találgatni ám!!! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mabe, a következőt már te adod be, ugye? :lol: Gyáva oroszlán! :lol:

Kisbuta, nagyon-nagyon drukkolok a kis egykédnek. Holnap visszakapod? Ne keseredj el, kérlek!

skrisz72

Rana,
Én tudom, hogy CSAK a sztorim miatt sírtál!! :D :D

Ha aztveszed, akkor valamennyire lehajolunk azért a csomagért. ... hisz mindenki segít kicsit a másik terhét cipelni!!! Ahol tudunk ott segítünk egymásnak ... teljesen ismeretlenül ... úgy hogy egyikkel - másikkal tlálkozott csak.

hajnoca
Dunakeszi

Na megyek, feldugom a kis intim golyócskáimat :oops: és ledőlök. Talán el is szundítok. Most még szabad, hivatalosan még beteg vagyok ezen a héten.... :oops: (Meg amúgy is, ha lehet hinni a L'Orealnak, "...mert megérdemlem" :wink: )
Addig is: fejlesztő-erősítő energiákat küldök Kisbuta pötyikéjének.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta! Írtam privit!
estike66

Rana! A kismamik is tudnak úton-útfélen bőgni. :D
estike66

Hajnoca, szebben én se tudtam volna mondani! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Basszus Bogyimami! Most már nálam is eltörött a mécses!
estike66

Hajnoca
Vannak nők, akik úgy járnak AB-re, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne :evil:
Vendég

Jajjjjjjjjjjjj nem ez volt a cél!! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sti,
hogy áll a munka? :wink: :lol: :lol: még nem havazódtál be?
De nehogy ezen meg megsértődj, jóóóóóóóóóó?

hajnoca
Dunakeszi

Mabe,
mi az az AB?

hajnoca
Dunakeszi

Rana,
amúgy ma nekem nagyon szar napom volt reggel. Bo már 6 után kukorékolt és nem is akart visszaaludni. Nemúgy, mint én! :D
De hát ez van.
Aztán találtam egy cdt! Jó kis ütős, tombolós számokkal!!
Fel is nyomattam a hangerőt amennyire lehetett!! Még az erkélyre is ki lehetett hallani teregetés közben.
No ott levezettem a fáradtságom. :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Ha nagyon akarjátok...
Volt ma egy nő... sectios... ikerterhes... ez volt a 20.!!! terhessége... volt 13!!! AB-je, 4 sima és immár 3. műtétes szülése... most 28. hétre kellett ikerterhesként megcsászározni...
Dohányzik, eléggé iszik is... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Bogyimami! Hát nem az Állami Biztosító! :D Jelzem nem vagyok sértődős. Valamint jelentem, hogy semmit nem csináltam ma, ami munka. :oops: Felfedeztem, nagyon hasznosnak tűnő ikres oldalakat, gondoltam oszlatni kell a félelmemet. Nem sikerült.

Most lépek, úgy is én uraltam ezt az oldalt.

Hétfőtől minden másként lesz! :D :oops: :lol: :roll: DOLGOZOM :twisted: :twisted:
estike66

Mabe! :evil: :cry: :twisted:
estike66

Maba, sajnos ez így van és nagyon nagy igazságtalanság!

Rana, inkább ne menjünk bele. Majd egyszer.

Kisbuta, én nagyon-nagyon drukkolok a kis petikédnek. Amit mondanék, azt a többiek már leírták! BÍZZZZ!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="skrisz72"]M írta:skrisz72abe, a következőt már te adod be, ugye? :lol: Gyáva oroszlán! :lol:

Vagy beszaladok a munkahelyre beadatni :oops:
Gyáva oroszlán vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Hajnoca
AB=abortusz
Vendég

Mabe, én meg másnak nem tudnám beadni. :lol:

skrisz72

Jaaa, így már okés a dolog.
ez tényleg igazságtalanság ... a gyerekekkel szemben. Milyen anya lesz az ilyenből???
Erre inkább ne is válaszoljunk. :evil:

Azért ezt a keresztet cipelje ő ... és ennek az egészsége is odavan. Nem normális ennyi terhesség, vetélés és abortusz. ... van még neki méhe egyáltalán?
:?:

Mabe, te amúgy 'pont" olyan területen vagy ahol ilyenek vannak vagy csak 'ismeretségi" okok miatt tudod?
Remélem érthető a kérdés.

hajnoca
Dunakeszi

én asszem most már bárkinek be tudnék adni bőr alá szurit.

Kép
kisbuta

Kisbuta,
és fölé????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

ezt nem lehetett kihagyni. bocs.

hajnoca
Dunakeszi

én annak idején gondolkodtam rajta, hogy védőnőnek menjek. Asszem, most nem bírnám elviselni.

apa megpróbálja megérdeklődni a Kaáliban, hogy lehet-e az, hogy a tb felé a beültit nem jelentik, hanem mi kifizetjük zsebből, és akkor nem veszne el a lehetőségünk. Ti mit tudtok, csak a beültivel ugrik a tb finanszírozott esély, vagy már a punkcióval?

Kép
kisbuta

Fölé, édes Hajnócám, amennyit csak akarsz! :lol: :lol: :lol: (de csak ha nem fáj... ) :roll:

Kép
kisbuta

Skrisz
Másnak bármikor, bármit :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Hajnoca
Igen :wink:
Vendég

Mabe,
akkor nem irigyellek.

nekem a petevezetőim kivétele után épp egy olyan nővérkém volt, akinek szintén lombikbabája van, és külön figyelmes volt velem.

Kép
kisbuta

Kisbuta
Én úgy tudom, hogy a beültetéssel...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: