A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

jajj Bea, ne aggódj, csak nem fogják kitoloncolni. Írjatok mindenhova kérelmet indoklással és akkor annak már van nyoma... ezt tényleg nem tehetik meg veletek. Úgy örülök, h törődik veletek az apuka :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

CSAJOK!!!!

A 100. oldalon vunk már :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

100. oldalas jubileum.. pezsgőnyitáááááááááááááááááááás

KépKép
KépKép
adryn

Bea, sajnálom ezt a huzavonát, azért ez eszméletlen, mi a fene kell még nekik!! Remélem rendeződik a dolog, és szuper, hogy apuka ennyire foglalkozik veletek és te is számíthatsz rá.

Adryn, ennyire hirtelen se szó se beszéd vége a munkájának? Azért ez is durva! Helyes a hozzáállás, így tutira lesz is neki új helye.

Éljen a 100. oldal és még mennyi van előttünk!!!! :wink: :D

Volt reggel leltár és egyéb értekezletünk, aztán megkaptuk a papírt, hogy milyen klassz kis szigorítások és megvonások lesznek. Kapásból decemberben már nem kapunk 10 000 Ft-os kajajegyet + egyéb "apróságok" is előfordulnak a körlevélben. Úgy néz ki, azért jutalmunk legalább lesz, aztán januártól meg engem nem érdekel semmi.... majd alakul, azért még odébb van, hogy újra visszajöjjek majd.

Kép
Kép
Kép
tencsi

ja.. sajna így hirtelen :? ma mondta meg a főnöke hogy ő megtett mindent de az utasítás legfelülről jött.. létszámleépítés.. a válság mindenhová elér.... :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Tencsi: sajnálom a -10.000-et meg az egyebeket is.. nyamvadt amerikaiak.. tönkretesznek minket jó kis európaiakat is...

KépKép
KépKép
adryn

Nagyon sajnálom Adryn, de tuti kap újat, tán még jobbat :)

tencsi: a melóhellyel vhogy én is így vagyok!!! Mi meg is kaptuk már a kajajegyet, már csak a jutalomban reménykedek, abból lenne a laminált padló :shock: ha nem lesz, baj lesz :x

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

mindeki készen van, h milyen változások lesznek januártól. De én már TOJOK az egészre HAHAHA :lol: :lol: :lol: (remélem ezt nem olvassák :roll: )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: nagyon bízom benne hogy talál ;)

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos, akkrmár értem a konyhaprojektet. Azt hittem otthon csak úgy lecseréled... :) Örülök, h rendeződtek a családi gondok.
Mamacsibe már nagyon kivagyok a gombától. Soha nem volt még, pedig usziba jártam rendszeresen stb. Na most ez van....írt fel most vmi bikaerős krémet, de nem fűzök hozzá sok reményt. :cry:
Én ma bejelentkeztem 4 d-re, december 23-ra. Jó kis kari aji lesz..... :lol:
A szoli nekem is nagyon hiányzik, főleg, mert télen előszokott jönni az ekcémám és a szoli jó volt rá.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csesszék meg ahogy mondod Adryn és az a durva, hogy ők meg már lassan röhögnek a markukban mi meg itt az öreg kontinensen szívunk mint állat.
Szorítok, hogy minél előbb legyen új melóhelye, biztosan sikerülni fog!!!!!

Így van Papillon, a jövő egy kis ideig nem izgat minket, aztán majd elég lesz később agyalni rajta. Kollégáim mind mondogatják, hogy nagyon jókor megyek el.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Munka: Mindenhol gázok vannak és behúzzák a fékeket. Rengeteg a létszámleépítés, a gyárak hetekre-hónapokra leállnak, szinte mindehol rövidítik a béreket.... Igen. Tényleg nagyon elkeserítő évek jönnek....

Adryn biztos talál a párod másik munkát. De azért ez most rossz érzés lehet. Ráadásul így ripsz-ropsz.... Bár így többet lehettek együtt és ha jól sejtem, akkor megszűnnek a 2 hetes magányok, ami azért szerintem nagyon jó lehet... És ugye, ha valami bezárul, az mindig valami új kezdete....

Bea: Én is vegyes családban nőttem fel és nálunk is voltak ilyen problémák, hogy útlevelek, meg letelepedés... De valahogy mindig mindent áthidaltunk. Nektek is menni fog.
Tudom, hogy terhesen ez mennyire rossz lehet, amikor a stabilitás a legfontosabb... De hát miért is ne kapna a baba apukája vízumot. Ha idáig megkapta, akkor most is meg fogja kapni. Ne aggódj! Te a babára koncentrálj! :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

tehuti: úgy fest mi is 22-én vagy 23-án münk 4D-re :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka, mindig olyan szépen tudsz dolgokat megfogalmazni, élvezet téged olvasni!

Szerencsére nálunk a fizut nem bántják és ezek a megszorító intézkedések is egy 6 hónapos időtartamra szólnak, elméletileg onnantól megy minden a régi kerékvágásban, úgy legyen!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Köszönöm, hamarosan már többet tudunk.

Adry, nagyon sajnálom apa munkahelyét, és szívből kívánom, hogy sokkal jobbat találjon ennél.

Hát igen az a válság is mindenhova elér. Én is számítok év végi jutalékra, ha mindenhol megkapják, remélem mi is, mivel elég jól jönne, de hát kinek nem... legalább lenne szülésre, vagy babakocsira belőle :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

papillon akkor nektek is lesz jó kis kari aji...... :D
Azon gondokodtam, hogy átmásoljuk a dvd-t és megkapja a család az ajándék mellé. :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ha minden jól alakul akkor dec. 19-én megyünk 4D-re 16.40-re! :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

Én nem megyek 4D-re, talán majd a következő babámmal, nálatok is 10 körül van az ára?

Bea, Maja

Kép
bea1978

15 000 :cry: de csodával határos módon ennek nem emelték az árát, mert 2 éve is ennyi volt.

Tehuti, szép ajándék lesz! Nálatok is Papillon.

Kép
Kép
Kép
tencsi

köszi mindenkinek a drukkot.. amint tok valami biztosat megírom...

KépKép
KépKép
adryn

Én nem is kérdeztem, hogy mennyibe kerül a 4 d, de sztem nálunk is 10-13 ezer. Apunak (nem a páromnak) van egészségpénztári kártyája, vagy mi, kérünk majd számlát és elvileg a pénztár fizeti majd utólag.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nálunk 10 ért csinálják, persze lehet többért is csináltatni.

Adyrn, bocs, de most a párod vagy apud vesztette el az állását?
Először úgy értettem, hogy apud, de aztán .... nem veszik figyelembe, hogy most jön a gyerek?

sajnos nálunk is vannak leépítések :( tölünk is elküldtek pár embert.
mi szerencsére biztonságban vagyunk, megvéd minket a gyerek :)

Kép

Kép
gabka77

Adryn drukk a párod új melójához! Tényleg genyaság, amik itt mennek. Már hiradót sem nézek, úgyis csak felhúznám magam. Nálunk a párom akar munkát váltani (ő is pedagógus), de mondtam neki, hogy lehet, hogy nem most kéne. Mert most sehol sem biztos semmi. Lehet, hogy vált, aztán 2 hét múlva elküldik.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Adryn!
sajnálom a munkahelyet, drukkolok, hogy hamar legyen másik!

De jó!4D-s karácsonyi ajándék! :wink:
Én nem tudom, megyünk-e még, lehet, hogy nem, végülis már 2szer voltunk, még jól is jártunk, hogy a 17.héten azt mondta a doki, hogy még elég pici egy részletes genetikai uhuhoz, ezért rá 3 hétre felajánlotta, hogy megcsinálja ingyen."Megnyugtatott" minket, hogy nagyon jó a forgalma, nem ezen múlik...Hö..hö...Gondoltuk.Tök bunkó volt amúgy, de lett egy bónusz fotónk meg lemezünk :D
Amúgy itt a megyáben 2 helyen csinálnak, egyik 10, a másik 12ezer.
Én még sosem tettem ide pocakfotót, ma készült egy kutyafuttában, felrakom, de enyém is fej nélküli, én elég kis helyen lakom, nem szeretném, ha beazonosítanának :roll:
Kép

Kép
Kép
zazzy

Köszi mindenkinek a biztatást :) Tényleg szerencsém van, hogy párom segít, csak a munkahelyen ne idegelnék ki őt is :evil: Most éppen neki sem biztos a munkahelye illetve inkább a poziciója. A főnöke azzal nyugatatgatta, hogy amíg őt látja addig baj nem lesz, csak nehogy egyszercsak lelépjen a főnök :roll:
Amúgy én is nagyon jókor mentem el szülni anno 4 éve, mert azóta szinte mindenkit elküldtek az adminisztrációs részről és csak az üzem maradt meg :(
Párom is eddig mindig akkor váltott munkahelyet (kényszerből) mikor megszülettek a gyerekek. Remélem most nem így lesz.

Tencsi nálunk Pannával volt olyan tavaly ősszel, hogy hetente egyszer-kétszer hányt és általában éjszaka, de kétszer előfordult az oviban is. :shock: Ez tartott olyan két hónapig aztán egyszercsak elmúlt. Igazából nem is tudtuk mire vélni, most sem tudom tutira mitől volt. Gondoltunk az ovikezdéssel kapcsolatos pszichés dologra, de ezt egy gyerekpszichológus ismerősöm kizárta, gondoltunk nyelőcsőzáródási rendellenéségre is de a tünetek mások voltak, és végül arra jutottunk, hogy az előtte lezajló betegség maradványtünete volt. :roll: Csak az volt ciki mikor az oviban hányt és hívtak hogy vigyem haza Pannát, én meg mondtam, hogy igen szokott hányni, ovónéni meg nézett rám furcsán, gondolta miért nem viszem a gyereket orvoshoz, de hát ugye az orvos sem tudott vele mit csinálni.
Szerencsére azóta nem volt ilyen, de néha még előfordul, hogy mikor sír vagy hisztizik akkor mondja hogy hánynia kell, de persze nem tud. Szóval tudnak érdekes dolgokat produkálni a gyerekek.
Domcsi biztos csak elrontotta a gyomrát :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

zazzy: gyönyörű formás és nagy poci :lol: tök jó!!!

Én ide mek: http://www.4dultrahang.com/
itt 10 rongy:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és valszeg ezt kérem a családtól kariarira, vagy félreteszek a tanítási pénzembűl :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bea hát nálatok sem egyszerű az élet. Amúgy a pároddal hogy vagytok? együtt vagytok? Vagy ő külön lakik? Bocs, ha sokat kérdezek, és mintha írtad már volna, de akkor még nem követtem ennyire a fórumot.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Adryn, ez tényleg nem jó hír így a karácsony előtt. Nagyon sajnálom.
Nekem is sok ismerősöm munkahelyén rezeg a léc, és a jövő év várhatóan nagyon rossz lesz. Sok helyen visszavágnak a juttatásokból. Én azt remélem, hogy nem fog tovább tartani ez 1 évnél, és nem hét szűk esztendő lesz aztán belőle... :?

Zazzy, szép a pocakod nagyon.

Vica, én kisgyerekkoromban nagyon sokszor hánytam, és nálam sem jöttek rá ennek az okára. Aztán egyszer csak elmúlt (kb kiscsoportos lehettem oviban), és onnantól csak nagyjából a terhességeim idejére jött ez elő újra...

Katka, hol tartasz a párodról és a közös életetekről való gondolkodásban? lassan vége a két hétnek... Vagy nem? Persze csak ha szeretnél róla írni...

Indulnom kell Samuért a bölcsibe, aztán sietünk a dokihoz.
É

erpé

Zazzy, szép pocak :)

Tehuti, külön vagyunk, lakunk egy jó ideje, a terhesség elejétől szinte, de akkor is családi alapon kell, hogy kezeljék a helyzetünket; itt vér szerinti kötelék a gyerek, nem választhatják el az apjától, nem lenne fair, de hát mi az ebben a mai világban?Szóval nagyon remélem minden rendben lesz jövő héten.

Vica, szerintem a hányás lehet pszichés, én minden ősszel iskolakezdés előtt vakbél gyanút produkáltam, görcsöltem, pszichésen volt, mert kutya bajomat nem találták.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hát igen, a mai világban bármi megtörténhet. Sajnos nem mindig vannak tekintettel dolgokra. Nagyon drukkolok, hogy rendeződjön a helyzetetek!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nekem is ez lesz a karácsonyi ajándék!!! Ha már a nagyokról volt, legyen róla is!!! Barinőm is szeretne eljönni, megkuksizni!

Zazzy, nagyon szép a pocakod!!!!! :D

Vica, érdekes ami Pannával is történt, mitől lehet ez. Örülök, hogy nála sem volt komolyabb gond. Én is inkább csak a gyomorrontásra gondoltam. No majd meglátjuk, de remélem nem nagyon fog előfordulni ezután.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Köszi Tehuti

Tencsi, hányós mentes, vagy gyomorrontós mentes napokat a kicsinek :wink: Örülök, hogy jobban lett utána.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csajok, kaptam ma egy szép levelet, föltettem a blogomba is, bemásolom, kicsit foglalom vele a helyet, de szerintem annyira megható, és nem csak ránk sokunkra vonatkozik, sokan problémákkal küzdünk kismamaságunk alatt is, és mégis mindent kárpótól majd egy kis jövevény..

"Szia Bea!
Furcsa
lehet, hogy írok neked, mert talán még sohasem
beszélgettünk. de. leskelődésnek is tűnhet, bár nem az mert
ugye nyilvánosak a képek, feltetted a blogod is a látható
adataid közé, és hát nézegettem és olvasgattam. ennyi
bevezetőnek és magyarázkodásnak.

Sokat gondolok rád és a csöppségedre. te is láthattad van
nekem is már három, a legkisebb májusban született. ismerem
milyen a más állapot mennyire érzékenyek vagyunk, és
mennyire erősebben hatnak ránk a szavak, az emberek hozzánk
állása. ezerrel dönget földbe akár csak egy rossz szó, és
az egész kesrűséget fejthetővé teszi egy mosoly is. mit
akarok ezzel?
csupán annyit, hogy sokat gondolok rátok, és becsüllek az
erődért, a bátorságodért. és ha nem baj, veled együtt
izgulok én is, és látszólag semmi értelme ennek amit itt
össze-vissza hablatyolok.
sok erőt kívánok. és igazad van, az idő mindent megold, és
ha a karjaidba veszed majd a gyermeked az illata és a
látvány minden testi lelki fájdalmat feledtet.

Legyen szép napod!
Betti

Szia Betti,

Egyáltalán nem nevezném összevisszaságnak a kedves leveledet, sőt köszönöm szépen, nagyon jól esett.Nagyon meglepő, hogy még mindig vannak ilyen emberek, amilyen te is. Az egész leveledből sugárzik a szeretet és az együttérzés. A szeretet, segítség-mert néha egy pár mondat is segíthet, vagy egy mosoly-és ez a fajta segítség ingyen van, ajándékozhatnánk bármennyit, mi emberek egymásnak. Ezeknek a helyét átvette sok ember szívében a kapzsiság, gúny, irigység és a rosszindulat.
Köszönöm a jókívánságokat.

Gyönyörű családod van. Kívánok nektek jó egészséget és sok szeretetet!

Bea"

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hát ilyen emberek is vannak, na jó leállok, mert teleírtam a lapot :roll:

Kuklika hol vagy? Hogy vagy? :?:

Papillon beleolvastam a 4D-s helybe, ahova mész, jónak tűnik, és milyen jó ebben a 4D-ben, hogy így látszik a pici.
Ha ki tudnám szorítani, lehet én is mennék, de annyi minden más fontosabb, nem baj az orvosom hagyja hogy nézelődjek havonta UH-gépen :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea,

Valóban nagyon kedves. :) És látod, amikor valami rossz történik, akkor jön mellé jó is.... :)

Erpe: Igen, már letelt a 2 hét. Valamivel okosabb lettem, de nem sokkal. Rájöttem, hogy jelenleg sokkal stabilabb az életem egyedül a 2 gyerekkel, mint amikor hónapokig átjáróház volt. Nekem a stabilitás nagyon fontos. Rájöttem, hogy mennyire fájt, hogy nem állt mellém, amikor kiderült a terhesség, hogy egyedül kellett döntenem. Nekem ez nagyon nehéz, mert a férjem (is) a második terhességem alatt hagyott cserben... Szóval erre hiperérzékeny vagyok.
Nagyon hamar jött a kapcsolat és a gyerek. Még nem zártam le az exemet, nem sikerült feldolgoznom és meggyászolnom. Így viszont nagyon zavart vagyok és nem tudok normálisan új kapcsolatot kezdeni.
Most azt kértem a pasektól, hogy éljünk külön és néha találkozzunk. Vagyis időt kértem.
Neki határozottan jót tett a 2 hét magány. Most nagyon igyekszik és kepeszt. csak most én nem tudom ezt eléggé lelkesen fogadni.

Nem tudom, hogy mi a megoldás...

Katka

katka22

Bea tényleg jó, hogy vannak ilyen emberek is! Tiszta megható....
Nekem a dokim nem csinál havonta uh-t, ellene van a sok kuksizásnak. Csak a kötelezőket. Már 5 hete nem láttam a bébit, legközelebb 18-án megyek, akkor lesz uh, és utána ugye megyünk a 4 D-re!!!! :)
Katka kepesszen is a pasi!!!! Ilyen esetben sajnos senki nem tudja, hogy mi a jó megoldás....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rszg, drága hugicám, dobjál már egy pocakképet 200 kilométerre lakó kíváncsi nővérednek! Mondjuk a ma este készülő Máté-fotókkal együtt. :wink: Köszike! :D
Úúúúúú....
Vendég

sziasztok megint..
van a páromnak új melója :D a volt főnöke már régóta csalja vissza.. na ma felhívta és tárt karokkal várják :D annyit változott a program hogy 2 hét meló és csak 2 hét otthon, viszont ez a meló Oslo-ban van.. nem kell fél napot utaznia, ide csak 1 óra a repcsi, és mivel vasárnaponként szabad (csak telefonügyeletes lesz) ezért én is meglátogathatom.. jaj.. kedvenc városom Oslo !!! Imádom!!!
18-án kezd.. 4 nap betanulás utántól 22-től élesben... megnyugodtam.. mégiscsak megkaphatja azt a drága órát karira amit kinéztem :D :D ma akartam megvenni a spórolt pénzemből.. de mondom mi lesz ha utána meg nyomorgunk... :shock:
boldog vagyok:D

Zazzy: szép nagy pocak!!!

Katka: nem tudok tanácsot adni, mert nem látok bele a szívedbe.. hogy mit érzel, gondolsz, mit szeretnél, mennyire vagy már túl az exen stb. viszont annyit szeretnék elmesélni hogy nekem is volt (van) egy olyan exem akin nagyon nagyon nehezen tettem túl magam (ha túltettem teljesen..) ugyanúgy ő is rajtam.. de erőszakkal véget vetettem az önkínzásnak, a fanatikus msn-en lógásnak, hajnalig tartó chat-eléseknek... mert attól úgysem változik semmi... nem élhetek cyberéletet arra várva mikor mondja hogy költözzek hozzá.. (norvég az ex, épp válás után volt), többször találkoztunk, nagyon erős kötődés alakult ki közöttünk, mégsem tudta meglépni a kapcsolatunk a következő mérföldkövet. ezután jött Mic.. akinek az elején nem volt könnyű dolga velem mert még mindig az exem démonjaival küzdöttem.. az ő vállán sírtam ki a fájdalmam ex miatt, és lassan, nagyon lassan utat engedtem a szerelmének. de ehhez hatalmas türelemre volt szüksége (amit nagyon tisztelek benne, mert egyébként nem egy türelmes típus), és arra hogy érezze érdemes rám várnia, mellettem állnia.
Tehát Katka ezzel csak azt szeretném mondani hogy ha a mostani párodban nincs meg ez az affinitás irántad akkor te sosem fogod annyira szeretni mint ahogy az exférjed szeretted, mert egyszerűen nem tudja felülmúlni.
bocsi ha okoskodónak tűntem

:oops:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Dehogy is. köszönöm a tanácsadat és hogy megosztod a múltat. Én már túl vagyok azon, hogy visszavárjam az exemet. Csak még lezárni nem sikerült. Valahol megrekedtem. És még nem látom a továbblépést.
Ezért azt gondolom, hogy új pasek igazán soha nem is kapta meg tőlem az esélyt, mivel valahol legbelül foglalt voltam. De ha múlttól sikerül megszabadulni, akkor már mindent máshonnan látok és akkor majd talán tudok dönetni. Ezért kértem egy kis időt....
Persze lehet, hogy amit írok másoknak tiszta érthetetlen.... :shock:

Katka

katka22

Ja, igen. És szuper, hogy van munka! Talpraesett egy pasid van hallod! :) :) :)

Katka

katka22

az :) nem esett két shake-be (kétségbe a szerk. :D)

nekem egyáltalán nem érthetetlen az amit írsz.. sőt. tudom milyen belülről foglaltnak lenni... szar.. mert közben szenvedsz mert akarsz valakit aki igazán melletted van.. de mintha nem mernél elszakadni a múlttól.. mert akkor végleg azt jelenti hogy vége... tudom milyen érzés... gyászold ki magadban az exed.. és egyik nap arra ébredsz hogy készen állsz egy újra.. drukkolok minél hamarabb megtörténjen. ha meg nem az új pasek lesz a befutó majd lesz egy másik.. hisztis balhés ex nélkül türelmesen veletek a középpontban.

KépKép
KépKép
adryn

Kemény helyzetek vannak itt kérem!!!! Igazából nem is tudok, de nem is merek hozzászólni, mert nem nagyon voltam ilyen helyzetben, márpedig amíg nem voltam, addig nem tudom mit tennék, csak gondolom, az meg nem ugyanaz ...
Adryn: Ügyes a leendő férjed!!! :D Gratu az új melóhoz!

Na jó! Igazából nem akartam lemaradni a 100. oldalról !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn gratula a párod új munkájához, ez gyorsan ment :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea: Betti levele igazán kedves!!!

Zazzy: Szép formás pocak!!!!! :)

Lányok az apeh kiborít!!!!!!!!!!!!! Több mint 1 éve szenvedek velük, mert előírtak nekem házvásárlás miatt illetéket, közben nem is került a nevemre, amit meg kellett volna kapniuk a földhiv.-tól. Kaptam a jogtalanul előírt illeték meg nem fizetésére késedelmi pótlékot, erre küldtem nekik egy levelet, h mivel mizu! Most pedig kaptam egy újabb levelet, h egy részét eltörölték a késedelmi pótléknak, de még így is van mit fizetnem :shock: :shock: :shock: !!! És a történetnek ez csak egy kis rövidített változata most! Annyit jártam utána és telefonálgattam, hogy töröljék, h sztem lassan többe van mint maga az illeték összege .... Teljesen kivagyok már tőle!!!! Tehetetlen vagyok egész egyszerűen velük szemben, felháboraító!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, na ez most kijött!
Köszi, hogy meghallgattatok!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

sziasztok!! látom elég durva téma volt itt ma :P adryn gratula hogy megoldottátok a helyzetet...
remélem mindenkinél rendbe jönnek a gondok..

100. oldal :) :) :) :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja.. apeh: :evil: tegnap hallottam a tv-ben hogy akarnak az autókra valami új adót kiszabni januártól? köbcentik után kell fizetni.. de már csak későn figyeltem fel rá... valaki tud róla valamit? úgy utálom az apehet... ennyi adót a világon sehol sem fizetnek... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Katka én is csak azt tudom mondani, hogy hálisten nem voltam még ilyen helyzetben úgyhogy hozzászólni sem tudok nagyon. De Te nem semmi nő vagy az biztos :wink: ez kiderült az eddigiekből és ezt is megoldod vagy megoldódik magától. Kitartás!
(Azért az szerintem is kiderül most hogy a pasi mennyire szeret :wink: )

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn: Cégautókra vetik ki, ha személyi használat is van.
Ez az adó most is létezik, csak most az autó értékére....

Katka

katka22

Katka: köszi.. megnyugodtam :P

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: