Köszi mindenkinek a biztatást

Tényleg szerencsém van, hogy párom segít, csak a munkahelyen ne idegelnék ki őt is

Most éppen neki sem biztos a munkahelye illetve inkább a poziciója. A főnöke azzal nyugatatgatta, hogy amíg őt látja addig baj nem lesz, csak nehogy egyszercsak lelépjen a főnök
Amúgy én is nagyon jókor mentem el szülni anno 4 éve, mert azóta szinte mindenkit elküldtek az adminisztrációs részről és csak az üzem maradt meg
Párom is eddig mindig akkor váltott munkahelyet (kényszerből) mikor megszülettek a gyerekek. Remélem most nem így lesz.
Tencsi nálunk Pannával volt olyan tavaly ősszel, hogy hetente egyszer-kétszer hányt és általában éjszaka, de kétszer előfordult az oviban is.

Ez tartott olyan két hónapig aztán egyszercsak elmúlt. Igazából nem is tudtuk mire vélni, most sem tudom tutira mitől volt. Gondoltunk az ovikezdéssel kapcsolatos pszichés dologra, de ezt egy gyerekpszichológus ismerősöm kizárta, gondoltunk nyelőcsőzáródási rendellenéségre is de a tünetek mások voltak, és végül arra jutottunk, hogy az előtte lezajló betegség maradványtünete volt.

Csak az volt ciki mikor az oviban hányt és hívtak hogy vigyem haza Pannát, én meg mondtam, hogy igen szokott hányni, ovónéni meg nézett rám furcsán, gondolta miért nem viszem a gyereket orvoshoz, de hát ugye az orvos sem tudott vele mit csinálni.
Szerencsére azóta nem volt ilyen, de néha még előfordul, hogy mikor sír vagy hisztizik akkor mondja hogy hánynia kell, de persze nem tud. Szóval tudnak érdekes dolgokat produkálni a gyerekek.
Domcsi biztos csak elrontotta a gyomrát