sziasztok!
Boni, nagyon szép lett az adventi koszorúd! ügyi vagy! sajnos westend nekem is nagyon messze van sajnos!

pedig szívesen találkoznék veletek is!
Vera, köszi a felajánlást, de ismerem a MOM-os fotózást, 2 éve unokatesóimat fotóztattuk, szóval tuti nincs időpont, csak azt nem tudom, hogy napközben mennyire zsúfolt a dolog, de CsengeAndi már írta, hogy 10 körül még senki nem volt ott... majd holnap ugrik a majom a vízbe!
Rizsi, örülök, hogy Csenge baba kapott még haladékot a dokitól! bízom benne, hogy megoldódik magától is a BCG heg kifakadása, illetve, hogy nem kell benne turizni!

a varrad dolog meg érdekes. én szerdán megyek dokihoz, a 6 hetesen szépnek látta a sebem, illetve nem talált problémát, de kíváncsi leszek, hogy mit mondd majd most, mert nekem is fáj még, illetve van valami felfázás, fertőzés is, amit jó lenne kideríteni, hogy mitől!?
Mecsi, Áronka nagyon tünci a kis jólfésült frizkójával!

jó lenne már talizni egyszer... csak tudom, hogy neked is macera a BKV, de talán a jövő héten bejátsszuk mi is ismég a Tranzitos talit!

már olyan régen találkoztunk

csuklásra én max. cicit szoktam adni, vagy azt sem. nálunk szerencsére magától is eláll pár perc után, bár Beni elég sokszor csuklik!

sajnálom érte, de volt egy félrenyelős para, így azóta nem itatok vele vízet, mert olyan kis ügyetlen, hogy majdnem megfulladt! már kékült a szája, és ez nem túlzás
Bucsek, jók lettek a fotók!

Viki mennyire édes, ahogyan megszeppent! bezzeg szerdán!

milyen kis jókedvű volt!
majd lökjétek a
linkeket, szavazok mindenkire. szerintem szavazni több babára is tudsz (Aproo), de egy babára többször nem enged! vagy!? csak egy szívás van, hogy regelni kell, ha jól rémlik... vagy az IP címet nézi a szavazó progi? mindegy, majd szavazunk mindenkire!
ja, valaki írta
Kismama magazint, hogy 3 hós az átfutása... hát igaza lett kb. a decemberi, nov. 11-én, mikor beküldtem a gyerek képét, már készen volt, így azt mondták, hogy max. a januáriba, de inkább a februáriba lehetünk bent!
Panna, jó kis méretei vannak Rékának!

majdnem olyan hosszú, mint Beni

1 centi a különbség vagy külömbség?
mai fotózkodós anyucik! ti hogyan tettétek a székre a gyerkőcöket? látszik a kezetek? néztem tavalyi fotókat, ott simán volt olyan kép is, ami kicsit butábban néz ki, de legalább tuti stabilan fogod a babót. bár Zsombi ahogyan megtartja magát! nagyon ügyike!!!
Aproo, nekünk szerencsére még nem lett olyan göbös az oltásunk! egyik sem! mitől lehet ez? rossz helyre adták be!? vagy mi? szegény Levike!
lassan fekszem, mert tegnap a 21:10-es elalvásból 23:03-as ébredés volt, és ezt nem szeretném újra ébren megvárni...

kész káosz volt amúgy az éjjelünk, kb. 2 óránként simán kelt, pedig mi még tápit is adtunk... na jók legyetek!
Tranzitolás hogy telt csajok!?
jó éjt mindenkinek!