A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Vendég

Vendég

Jönnek a képek a kismackó után. :)

Eni porszívózik
Kép

Mi mindig ugyanott kereszteltünk amolyan népiesen. Parasztházban, részünkröl méretre szabott viseletben, népzenével (Düvö zenekar), magyar szakácsokkal, akik jó kis menüt föztek a nyári konyhában. Szegény tyúkok, nem az ö napjuk volt...

Eni keresztelöje Kép

Kép
Kép
Kép

Aztán két évvel késöbb Imi keresztelöje:

Kép

Kép
Kép

Kép
Azon a képen, amelyen Imi két idös nénike társaságában látható, az anya és lánya. Sárika volt az, akiröl írtam, hogy a betegsége okozta ellehetetlenedéstöl való félelmében felakasztotta magát a tehene mellé az istállóba. A háttérben anyukája ül, aki szüken 100 éves.

Végül Regöé szintén két év múlva, vagyis tavaly. Nem utolsó a figura, ahogy a padban ülve misét hallgatva szoptatok:
Kép
Kép
Kép

Már alig várom Dönci keresztelöjét! :)

Barbi
Vendég

sziasztok!

hazaértünk a szomszédolásból! :) Andi, köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Beni persze a 6. percben bealudt, és még most is húzza... nagyon kifáradt a nagy hadonászásban! :)

Panna, tündéri a kis medvebocsotok! amúgy ez a ruci hányas méret!? iszonyat hosszúnak látom benne Rékit :shock:

Andi, köszi a MOM fotózós tippet, nagyon jól jött! :) meg, hát a becsatolt Zéti fotó is!!! annyira komoly srác! tündérke! ja, és küldd majd Zsombi linkjét, hogy nyomathassuk rá a voksokat! :) és még egy részletkérdés... mennyien voltak, mikor ti voltatok? sokat kellett várni, mire sorra kerültetek?

Luca, Alma baba iszonyatosan édes a keresztelős ünneplőbe! gratula még egyszer!!!

Barbi, jót nevettem! :) pont itt ettem a gép előtt, mikor olvastam az ebédes dolgot! :D Dönci pedig egy hős, hogy ilyen ügyesen tűrte az átmosást!

Szuszu, majd tájékoztass a fejleményekről, hogy nálatok mizújs!!!

Ági, nagyon kis kreatív vagy! tök jó ötlet ez a felfújhatós gumi medence! ha másért nem, hát azért, ha elkezd forgolódni, legalább nem gurul le a szőnyegről! :)

Lili nagyon szép, még ezzel a punk hajjal is! :) de a viccet félretéve, tényleg nagyon szép az összes itteni babó!

Sniki, Nicike, Cs-andi, Mecsi , Pöttöm, Sziszka és még sorolhatnám... merre vagytok!?!?!?!?!?!?

Julcsi, hát akkor Enikő sem turkálja az ételt! jó kis étvágya van! :)

ja, és nagy hír... úgy néz ki, hogy megjavult a gyerkőcöm... igaz, hogy hajnalban kelt 2 után, kajcsizni de végre ismét magától aludt el az este! ;) nem volt forgolódás, nem volt kiabálás, csak pici dumálgatás, na meg rácsvédő lebontogatás, de végül 15 percen belül bedobta a szunyát! :) remélem, hogy így is marad, és egyszercsak a hajnali 2-es ébresztő kimarad! de mikor!? :roll:

sophie27

Sziasztok-sziasztok:)

Édes vagy Zsófi, hogy hiányolsz, itt vagyunk, csak mozgalmas napunk volt, nem nagyon volt időm még ma pihenni. Reggel az első kajcsi után elmentünk csavarogni, dm, bank, csepeli piac, posta... aztán amióta hazaértünk sütök-főzök;) uram elcsábítására tepsis csülköt, jó sok krumplival mellépakolva és almás lilakáposztát;))))

holnap jóga és utána Tranzit;)) Szuszu de jó, hogy jössz, már nagyon várom, hogy találkozzunk. 10-kor találkozhatunk az Astorián, ha gondolod;)

csandikám, valószínű, hogy reggel nem megyünk hozzátok jóga előtt, hanem Fercivel bemegyünk a hostelbe és onnan a jógára. Utána úgyis a miénk az egész nap;))

Döncikének sok-sok gyógypuszi a szemecskéjére!!!

nagyon jók a képek, Barbikám;) olyan jót mosolyogtam a mise alatti szoptatós képen;)))) jópofa vagy!

na megyek, meglesem a csülköt;)

később még jövök, ha tudok;)

puszi nektek!

sniky

Zsófi, nem lehet kiszámítani, hogy mikor mennyien vannak, de hétköznap délelőtt szerintem nem sokan. Mi kedden fél hat, hat körül voltunk és nem kellett nagyon sokat várni. Ma reggel mentem a CD-kért 10-re és nem volt ott még senki. Vasárnapig van a fényképezés és 10-19 között.

Itt vannak a tegnapi képek, egy-egy a két srácról:

Zsombi az igazi tokaherceg :D
Kép

És a huncut bátyja
Kép
Vendég

Niki, ez a csülök jól hangzik... pont panaszkodtam a csajoknak, hogy semmi vitamint nem szedek, de mégis olyan az étvágyom, hogy még! :) jól fogok kinézni, mint kb. terhesen, csak baba nem lesz a hasamban...

Csenge, nagyon jók a képek! a nagy ovis Zéti, és a kis toka muki Zsombi! annyira jó fejeket tudnak vágni! édesek nagyon!

na, majd kíváncsi leszek, hogy az én toka mukim milyen fejet vág a fotón... :)

sophie27

Háááát!!! Nagyon jók a képek! :D Még, még, még!!!!

A jó hír pedig az, hogy tegnap megúsztuk a sebészetet! Most sem vágták fel a bcg oltását. Kaptunk 2 hét haladékot! :shock: Annyira jó lenne ha nem kellene vágni.

Azonban még mindig elég ronda ez az oltás, így ma nem kaptuk meg a 3. havi kötelezőt és a pneumot. 1 héttel eltolta a dokinéni, és kaptunk rá krémet.

Apró! Ti kaptatok oltást ronda bcg-vel? Vagy most fogtok Ti is menni?

Sziszka! Hála az égnek új bcg-t nem kell kapnunk, ez is túl jól sikerült.

Bocsi lányok, de annyit olvastam vissza, hogy most nem jut eszembe, kinek akartam még reagálni. Csak azt szerettem volna írni, hogy köszönöm a sok drukkot!! Biztos ezért úsztuk meg a vágást!!! :D

Szuszu! Én is kipróbáltam a két ciciből evést, és Csenge is úgy cuppant rá a másik cicire is, mintha akkor kezdtük volna az evést. :shock: Pedig eddig azt hittem, hogy elég a tejem, hiszen állandóan csak folyik-folyik. De akkor lehet, hogy csak a szelepekkel vannak gondok :? Mondjuk azt nem hiszem, hogy éhezett volna. A mai mérésen 7100 grammot mértek. Nekünk is van tokánk. :)

rizsimami

Kép az enyééémmm!!!

Kép erős vagyok :-)

Kép relax

Kép sziasztok

Kép imádom a tevém púpját

rizsimami

Halihó!

Jó sokat írtatok amíg nem voltam....

Naszóval, megpróbálom összeszedni a gondolataimat, hogy mindenre reagáljak és előre mondjuk 100 évre elnézést kérek(remélem legalább addig írogatunk majd egymásnak) ha vkit kihagynék, de nem fogom minden hsz-emet ezzel kezdeni. Szóval több emberöltőre előre most bocsi :lol: :lol: :lol:

Luca, jobbulást és csodás volt a kisasszony rucija. Saci mekkorát nőtt.
Ki volt a keresztapu?

Boni, nagyon szépet rajzoltál, mint ahogy Barbi is.

Majd teszek fel én is képeket, mert van pár favoritom, amit majd kiválogatok.

Tegnap anyósoméknál voltunk, bevásároltam, majd utána leesett a harci tantusz, hogy anyós és legnagyobb lánya is Katalin. :oops:
Ezóton is Boldogat Nektek itteniek. Szóval égtem mint a fene és Petit is odarendeltem, aki vmi puccos gyógyszerkonferenciát unatkozott végig, csak azért mert a Gellértben tartották ingyen vacsival és medencepartival.Szegény gyógyszercégek, csak hogy tudjátok a mi gyógyszerre költött pénzünkből.... :twisted: Na mindegy, minden kórháznak kötelező delegálnia tagot. Persze Petit az asztal mellől hívtam el, így egy falást sem evett, így is 6 után ért oda anyósékhoz, de csodás csokrot kötettem. Na, azért ott is volt vagy 6 féle kaja, 3 féle süti, szóval nem halt éhen azuram.

Ma meg JázminAndiéknál voltunk, amit inne is nagyon köszi.
A pizza is mennyei volt, megmentett és bocsi hogy ilyen szétszórt vagyok. Ígérem a homeos bogyeszeimet legközelebb magahoz ragasztom. :oops:

Képek szuperek, mindenkié!

Csnege, köszi az ötletet, holnap konvoj (konvoly :oops: hú ez gáz, de tényleg nem esik le) -ban megyünk.
Bár a cd-ért 5000 FT kicsit sok, azon mennyi képet adnak?
Nem lehet pendrivera kiíratni egyszerűen?

Karácsonyi ajándék ötleteket köszi mindenkitől.

Nem tudom írtam-e már, de Levi hangosan nevet pár napja, annyira édes mint egy kecske vagy bari. Megeszem.
Szurink javulóban, bár sajnos betokosodott, nagy csomó maradt a helyén, ami lehet, hogy végleg megmarad. :cry:

Rita, grat a kislánykának, szép életet.

Niky, a fürdőgatya vagy a pelus van benne az árban?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lányok olyan jó nektek hogy ennyit találkoztok! még egyszer

valaki a Westendhez nem esik közel? :lol:

CSenge fiaid elvarázsolósak...

BArbi ennél jobb keresztelő....nem jut eszembe..

CSengebaba kis tündérke

:lol:

Lili punksérója sem semmi..

annyira vicces hogy mindenki előre elnézést kér..én azé is utoljára fogok :lol:

bocsi ha valakit kihagytam.....
Vendég

Rizsi remélem nem kell sebészeti beavatkozás...
Vendég

Apró, benne van az árban a fürdőgatya, pelus nem kell hozzá;)

na kész lett a csülök, elég durván jól néz ki, picitz mertem csak enni belőle, félek a hatástól, hogy Barnus hogy fogja viselni, az tuti, hogy Espumisannal indítok kaja előtt;) reméljük nem lesz baj, bár a párolt káposztából is ettem egy pici kanálnyit;) nem bírtam ki.

na megyek fürdetés van;)

puszi! jó éjt nektek!

sniky

Jó estét mindenkinek!
Csenge köszi a fotós tippet,holnap átsétálok és ha nincsenek sokan én is csináltatok képet.
Zsófi,ha gondolod megkérdezem hogy lehet e időpontot kérni.

Jó jogázást ha minden jól alakul jövőhéten biztosan megyünk!
Veronika
l.veronika

Veronika, szerintem időpontot nem lehet kérni. Odamentek, regisztráltok és megmondják, hogy kb. mennyi ideig kell várni, addig meg el lehet menni nézelődni.

Apró, azért ennyi a CD ára gondolom, mert különben mindenki fényképeszkedne, utána elkérné pendrive-on a képeket és nem venne egy képet sem, ez meg nekik nem lenne biznisz :) Én nem is rendeltem egy képet se, csak CD-t kértem, de így is 10e, mert ugye kettő gyerek :( De anyós adott pénzt karácsonyra a gyerekeknek és úgy döntöttem erre költöm. És hivatok elő mindenkinek sok képet majd olcsón valahol. Annyi kép, amennyit csinálnak. Készüljetek úgy, hogy közös képet is csináltassatok, akár párotokkal együtt! Azt is lehet.

Megyek altatni kölyköket. Zéti ma a kisangyal-ördög skálán mozog olyan sebességgel, hogy nem lehet követni....
Vendég

Itt van egy közös kép is rólunk:
Jó éjt mindenkinek!
Kép
Vendég

sziasztok!

Zsófi köszi az érdeklődést kicsit elvagyok tűnve ja valahogy nem nagyon ülök a gép elé csak gyors email nézés aztán ennyi. Sokat bandázunk a héten Andakával ma voltunk sétizni is jól szétfagyott a sejehajom 4órakor 0fok volt grrrrrrrrrrrr...........

Áron hétfőn megkapta a szurit azóta annyit alszik tisztára jó gyerek , amúgy egy rossz szavam se lehet. Dokinéni kicsit lecseszett hogy hason nem nagyon emeli a fejét de azóta meg elég jól próbálkozik csak nagyon rövid ideig bírja.

Nikianyu látom voltatok babauszin hol és mennyibe kerül? apuka is mehet?

Anna az ÁEK a régi honvéd kórház ugye? milyen tornán voltatok ott?

nagyjából futottam még mindig csak át de szerintem már nincs is értelme visszaolvasnom mert őrületes tempót vettetek fel nem tudom behozni a lemaradásom ezért mindenkitől elnézést kérek.

Ja Katalinoknak tegnap volt névnapocska sok boldogot!! De természetesen mindenkinek aki ünnepelt mostanában.. :oops: :oops:

Csandi egy kérdés neked is kis pici piros pontok jöttek ki a bogyitól? a cicimen meg a a mellkasomat ellepték a kis pontok úgyhogy most szünetelnem kell azthiszem.

Aproo szivesen látlak gyertek nyugodtan bármikor aztán fotózkodunk. Tegnap Andinál is csináltam tök jó kis képeket.

Ági röviden olvastam hogy a párodnak milyen lehetősége adódott. Ha egyedül maradnátok itthon szerintem azért kibírnátok én nem merném megkockáztatni a kintlétet bár kitudja. Nekem a párom 2éve kint volt fél évet afganisztánba nehéz volt nagyon nélküle ugyhogy gyerekkel együtt biztosan nehezebben viselném. :? :?

ÉS SÍROK MERT ANNYIRA NEM VAGYOK MOBILIS ÉN IS ÉN IS AKAROK JÓGÁRA VAGY TORNÁRA MENNI MEG TALIRA IIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS :cry: :cry: :cry: :cry:

Niki megoldódott már apával a sex kérdés vagy még nélkülözöl? :D

Kérdés azoktól akik aranyérrel küzdöttek: szülés után kicsit vissza húzódott nekem is de most meg talán annyira hogy fáj és vérzik mikor k@kilok már bocsánat . Na ilyenkor mi van menjek dokihoz mi????

Hihhetetlen mennyire elromlik az ember teste a szüléstől . Én még mindig egy kilót se fogytam maradt a 10rajtam pedig kevesebbet is eszek már . Na mindegy legalább ruhát már kaptam magamra :lol: :lol:

na most eldugulok remélem mihamarabb jövök megint bár készülünk a hétvégi keresztelőre. vendégfogadás stb......
mindenkinek sok sok pusszancs

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi,
nekem egy csoportba kb.tenyérnyi teröleten kiütések voltak és borzasztóan tudtak viszketni csökkentsd a mennyiséget , hátha javul , de ha nem akkor inkább tényleg ne szedd tovább
ja és nyugodtan bejöhetnél a férjecskéddel regge én szívesen látlak és ha végez a melóval tudtok együtt hazamenni...nagyon hamar elmegy a nap nikivel (dettó így csináljuk) a tranzitból gyalog szoktunk hazajönni és kb 4-5-között érkezünk akkor még egy szopi és 6-körül mennek...ugyan kicsi a kéró, de azért elférünk...de akkor muszály lesz neked is babásjógáznod is , hogy kerek legyen a nap!!szóval várlak benneteket is szeretettel!!
most nézem niki nem is nálunk kezd reggel,, akkor nem is lenne annyira bonyolult...

zsóf, köszönöm az érdeklődésed, jól vagyunk csak sűrű a hetünk...
hétfő:niki+barnus -fakultatív
kedd:ági+lili-forraltborozós tökipomposos a vörösmartyin
szerda:barátnőzős kisbabázós egésznapos vendégségben
csüt.:babásjóga+tranzit...+ez+az
péntek: momos fotózás a szerdai babásbarátnővel...
szombat:másikbabásbarátnőhöz d.keszire
vas:?apával főzünk?...
Vendég

Rizsi! Remélem én is, hogy Csengének nem kell vágni az oltást. És Levinek sem! Csenge tündéri a fotókon!

Csenge! Nagyon jók a fotók a fiaidról! A közös képen csak te mosolyogsz, a srácok meg olyan komoly képet vágnak, hogy csak na :lol:

cs-andi! Jól televegytok programokkal! Ilyenkor hogy bírja a leányzó a sok jövés-menést?

Mecsi (és mindenki)! Nekem csak szülés után jött ki az aranyerem, spertivel kenegetem, az nagyjából használt. De az igazán nagy javulást az hozta, hogy intimtornáztatom az alsó fertályamat. DOki mondta, mikor mentem hozzá megnézetni, hogy miért is fájdogál még mindig a gátmetszés helye, hogy napi 100 összehúz-kienged gyakorlat má elég is :shock: . ha nem akaok még egy szülés után, inkontinenciával küszködni, akkor ne hanyagoljam...

RÉka baba szegény ma nagyon kis beteges volt. Tiszta kis piros volt a szeme az állandó tüsszögéstől, folyt egész nap az orra, sokat porsziztam neki :cry: . Viszont szerintem most este már jobb állapotban volt,m int reggel, szóval csak kilábal a kis drága. Mindenesetre ma kihagytuk a babatornát (igaz, itthon nyomtunk egy kört), nehogy összeszedjen még valami, vagy továbbadja a cuccot az ottani lurkóknak (ha mégsem egyszerű nátha).
Zsóf! Mackós overal méretét nemtom, mert kölcsönbe kaptuk, de 68-asra saccolom. Réki kib most 65cm, és7kiló. De majd holnap megyünk dokinénihez, mondok pontosat.

Boni! Köszi a medencés linkeket, én is rákerestem időközben. Ha holnap nem találok az itteni nagy játékboltban, akkor rendelek neten. Csak úgy a szállítási költség miatt kétszer annyiba kerül, ezért még próbálkozok itt helyben.

És továbbra is naggggyon irigykedek, hogy ilyen sokat tudtok talizni! Mostanság mi csak ritkán fogunk BP-re menni, így jó ideig nem tudunk bekapcsolódni a Tranzitozásba :cry: De azért jó talit nektek!
Jó éjt, megyek beesek az ágyba.

panna1

Jó reggelt!

annyira jó nektek talisoknak.. csak az annyira kiesik nekem... annnyira úúúúútálom.... :lol:

viszont kipróbáltuk a baba-mama szobát a Westendben Zsigmondommal, és nagyon pöpec a szék... végig hintáztam benne, még jó hogy fiamnak nem keveredett fel a pocija evés közben :lol: :lol: :lol:

elkészült az idei Adventi koszorúm ma hajnalban... tegnap gyűjtöttünk ágakat hozzá Zsigmonddal:lol:

Kép
Vendég

Panna és mindenki én ZSiginek 2 hete adom a Cebion cseppeket napi 5 cseppet (c-vitamin) (10 van előírva csecsemőknek, de én is szedek vitamint) .. remélem ez sokat segít a betegség megelőzésében...
Vendég

Mecsi szerintem menj el gasztroenterológushoz.. nézzen meg....

elhiszem milyen fájdalmas lehet, nekem is az volt... a múltkori "balesetem" ha így visszajött ne kenegesd mindenfélével, szakember megnézi és ad rá megfelelő gyógyszert.szerintem.

én itt voltam http://www.gastromed.hu/ magánrendelésen, de a drnő irtó aranyos volt és fájdalommentesen vizsgált..pedig nagyon féltem tőle...
Vendég

Mecsi!
Aranyérre ajánlom a hemoclin kenőcsöt. Szerintem nagyon jó. Én is szenvedek, de ezzel kordában lehet tartani. Szuszu még a nagy hozzáértő ebben a témában, sajnos. :?

ÚÚ! Panna! Kár hogy nem írtad előbb a fájó gátat. Néha még én is érzem, így pont mára be is jelentkeztem a dokihoz, hogy nézze meg mi a helyzet odalent. De legalább túl leszek a rákszűrésen is. Addig Csengére majd az Anyósom vigyáz. Olyan nehéz itthon hagyni. Ti hogy bírjátok, mikor baba nélkül mentek valahová? Nekem a szívem és a lelkem mindig itthon marad, az agyamat próbálom magammal vinni. Igaz a mondás, hogy szülés után a szíved már a testeden kívül rohangál a lakásban.

rizsimami

Ja, és még egy kérdés? Ti mit csináltok a fülecskékkel? Csenge mindig forgatja a fejét, egy percre sincs megállás, tiszta hiperaktív a gyerek (tuti sportolni fog). Szóval állandóan begyűri a fülét, és ugyebár nem lenne jó, ha elálló fülei lennének! :?

rizsimami

Csandi köszönöm szerintem jövőhéten lehet élek a lehetőséggel de korán megyek mert a párom nagyon korán jár dodozni 7.30ra már munkahelyen van :oops: ma már nem tudok mert este már nem olvastam vissza mert nekiláttam vasalni a kupacot! :lol:

Boni Naon szép lett a koszorútok!!! ügyike vagy és köszi a tanácsot, elég szimpi a hely. Mennyi itt egy vizsgálat és kinél voltál ?

a fiam este elromlott 1kor feküdtünk le , most bezzzeg szunyál :(

Lányok nincs valakinek ismeretsége ahol pici baba van még aki 2es pelust hord rajtam maradt jó pár db pampers 2es meg egy csomag 66dbos evy baby pelus???

tegnap este mértünk 5860g osak vagyunk, és a 62es ruhák már csak éppen jók ránk.
és egy kép fürdés után jól fésülten na lányok ki lesz a csajom??

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Áron is gyűri a fülét de nem tudsz mit csinálni. Én arra figyelek hogy amikor szopizunk legalább akkor ráfeküdjön mert akkor talán kompenzálódik a napi elhajlások. :lol:
Én néha menekülnék itthonról, de ahogy kiteszem a lábam fél óra múlva már jár az agyam a tökin mi lehet vele, de csak jó kezekben hagyom itthon így nem telefonálok hanem megpróbálok kikapcsolni és arra gondolni hogy ha van valami ugyis hivnak.

na visszafekszek még szunyálni kicsit a lurkómhoz.

Ja és még azt akartam írni hogy végignéztem az elmúlt 2hét képeit hát totál odavagyok hogy mindenki milyen cccéééép és ügyes!!!!!

Már megint irigykedek mert látom hogy mindenki szépen fog már gondolom nyúlnak is a babák a tárgyakért meg hát a fordulgatás??!!!
Áron még annyira koordinálatlanul nyúl a tárgyakért mintha részeg lenne . De hát majd eljön a mi időnk is !

Jó talizást aki megy ma szép időt mondtak délután mi is lemegyünk sétizni.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Nagyon jók megint az új képek :-D

Enikő tegnap túlpörgött kicsit, és a fél 8-as fürdetés ellenére majdnem 10 óra volt, mire végleg elaludt....

Csak ámulok és bámulok, hogy milyen gyorsan nőnek itt a babák, Enikővel egyetemben.... ő is már 7 kiló 20 deka 3 és fél hónaposan... Érdekes, hogy itt a környékünkön meg szint minden baba sokkal kisebb... Múltkor a csípőszűrésen is 5- 5 és fél kiló volt az összes többi 3 hónapos baba. Mindenki kérdezgeti, mit eszik, szerintem páran el se hiszik, hogy csak szoptatom ;-)

yuyu79

Jó talizást az érintetteknek!!

yuyu79

NAgyon csini Áron, ilyen jólfésülten :wink:

RIzsi! Még régebben írtam hogy fáj a gátmetszésem helye, egy pár hete. Igazából nekem szex közben volt érzékeny, elvette az egész dolog varázsát. :cry: Akkor mentem én is dokihoz, ő mondta, hogy előfordul ilyen. Azóta intimtornázok és már sokkal jobb.
Kíváncsi vagyok, neked mit mond a doki. RÁkszűrés szoptatás közben nem ad fals eredményt? Vagy nem vmi ilyesmit írt vki régebben?

Boni! Rákérdezek a dokinál erre a cebion cseppre. Mára már jobban van Rékus, legalábbis kevésbé nyöszörgős, sokat vigyorog. Az orra se vészes már. Lehet, hogy du. mégis megkapjuk azt az oltást...

panna1

újra itt felkeltünk
panna mi is szedjük a cebion cseppet amióta áron beteg volt nekem is babás anyukák ajánlották

viszont mi néha citrom levét is adunk áronnak mert visszatért a csuklás és sehogy se múlik el néha még az se segit én gonosz anyuka ahogy andi mondaná :oops: :oops: nincs valami tuti ötletetek?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni - mi közel lakunk a West Endhez, össze lehetne egyszer hozni végre Zsigit és Emmát! Bár nekem eléggé pláza undorom van, de mikor múltkor muszáj volt odamenni, Emmának nagyon tetszett. Mi egyébként a városligetbe járunk, ott is a Vagon sörözőbe, de az így télen kicsit körülményes.

Mecsi - Az ÁEK a régi MÁV (és talán a Honvéd is, mert összevonták őket). A torna a Máv kórház épületében van, bejárat a Podmaniczky felől. Fiatal, de tapasztalt gyógytornász lány tartja. Babákat tornáztatjuk, mondókákat mondunk, labdán gurigázzuk őket, és mi is tornázunk egy kicsit. Ingyen van, de szerezni kell egy beutalót. Ha érdekel, megadom a gyógytornász lány telefonszámát, és ő segít.

Most jöttünk csípőszűrés kontrollról, mert Emmának még kötött kicsit a csípője. Megnézték UH-al, és szerencsére minden rendben :D

Én is irigykedek az ügyesen fogó babákra, mi még csak a ruhánkat gyűrögetjük. Az átfordulás is csak véletlenül sikerül, mikor Emma annyira kinyomja magát hason, hogy eldől :?

sushy

csuklásra állítólag a legjobb a szopiztatás - a nyelés kioltja. Emmánál mindig bejött, 1-2 perc alatt elmúlt neki.

sushy

Mecsi! Csuklásra ahogy Anna írta, a szopi a legjobb. A citromlével vigyázz, allergizál, nálunk meg Dominak fájt a hasa tőle, akkor már inkább egy-két kávéskanál víz.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

na jó a citromlé tényleg brutális megoldás nem is nagyon alkalmazom. szoktam vizet is adni neki de az sem múlasztja el :? viszont nem hiszitek el de a citromlé után mosolyog kész vagyok tőle fintorog pofákat vág aztán jön a vigyor.

Anna a Máv kórháznál megáll a 75ös troli nem tudod? a telcsiszámot megköszönném köszi mert érdekelne oda talán eljutok a stadiontól.

panna jobbulást rékucinak remélem már teljesen felépül. ez a szutyok idő meg a sok nyavalya szegény babákat is elérheti. :(
megyek eldugulok vasalnom kell lurkó elaludt 2kor meg eszünk.

még egy kérdés valaki eszik már 4óránként vagy tartjátok még a 3órás rendet?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi - megáll a 75-ös a MÁV-nál. Torna minden kedden 11-12-ig. Priviben küldöm a telefonszámot.

sushy

Hali!

Rizsi, mi kaptunk oltást, de a Bcgt állítólag csak én látom rondának, dokink, szerint most ért be és "csodás" (borsónyi)

Viszont a másik oltás becsomósodott. Valszeg ez megmarad örökre...másnál?

Boni, nekünk Westend extra messze :cry:

Ma mi is voltunk fotózáson MOMban, Bucsekkel és JázminAndival. Szuperek lettek a képk, Levit mintha belőttem volna, teli pofis vigyo rezerrel, jó hogy be nem kapta a gépet :lol: :lol: :lol:
köszi Csenge a tippet, de így veszítesz egy pár szavazatot, ugye nem baj? :-))))

Odavissza aludtak a lurkók, szóval szavunk sem lehet.

Niki, Bucsekkel csatlakozunk talán jövő szombaton. :lol:

Tranzit milyen volt?
Jázmin, hazaértél rendben?

Mecsi, összehozzuk a talit, és a szopi miatt hidd el én sem fogyok, sőt... :oops:

Ja, és ma Levit a hossza miatt félévesnek nézték.
Ilyen még nem volt....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Pöttöm - küldtem privit, de szerintem nem ment el. Este megint próbálkozom, de addig is nyugodtan hívj fel.
nullahat húsz ötkilencvenhat nullaötnullanégy
sushy

Aproo nektek milyen másik oltás maradt meg a 2hónapos amit combiba kaptak?
Kérünk képet mutiba mik készültek!!

Elvoltunk sétálni ebben a csodásan szar időben hát sapkát kesztyűt kellett húznom és még igy is fázott a fülem. Bementünk egy ruhaboltba hát Áron akkorát rottyantott hogy az eladók is ránknéztek :oops: :oops: tisztára égtem :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo: még egyszer köszi a fuvart. Cserébe feltölök egy pár képet a mai kiruccanásról. :)
Andi örülök, hogy téged is megismertelek, meg persze a kis Vikit is. :) Egyszer talán a nagylányoddal is össze tudunk futni, lehet, hogy a Bömevel jól elfutkároznának. Bár ahogy a mai példa mutatja ő most csúszómászóvá fejlődött vissza. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Jézusom Kép Hova kerültem???? Kép Segítene valaki? :)

Szilvi

Kép

Kép
bucsek

Mecsi! vicces ez a rotyogtatás.Réka is szokott ropogósokat eregetni bevásárlás közben, utána meg vigyorog, mint a tejbetök :lol:

Voltunk dokinéninél, Réka hivatalosan 64 cm és 7050 gr. Oltást nem kapott, a nátha miatt, majd jövő héten. A cebionra a dokinéni azt moindta, hogy elvileg 1 éves kortól adható, ők már néha adatják 6-7 hónapos korban, de RÉka még kicsi hozzá.

panna1

Ági! Ha van időd, megmérnéd a medencécskétek belső átmérőjét? Nem tudom, Réka belefér-e még fektetve. Ha igen, találtan olcsón, megrendelem.

panna1

Ja, és még annyi, hogy az alja is felfújható?

panna1

Na, hát megjöttem a dokitól. Az egyik varratom még megvan, azt érzem még néha! :? Remélem hamarosan megválunk egymástól.

rizsimami

Bucsek, szívesen.
Azért átküldöd megint nekem gmailre a képeket, ha lehet Bömiről is 1-2őt, ha már csináltam picassát, a teljes kirándulást feltenném, minden részvevővel. :lol:
Nagyon szép gyerekeket katál lencsevégre. :wink:
Szegény Vikinél eltört a mécses, de azért mi láttuk ám mosolyogni is.

Mecsi, képeket majd holnap kapunk, Bucsek férje hozza majd haza este, így majd hétvégi meglepiként tesszük fel.
Amúgy a 3.hós oltás csomósodott be, de hogy a dieperte, vagy a pneumo, azt nem tudom.
Állítólag az unokahugimnak is 6 évesen, és akkor még nem adtak pneumot, szóval a diepertére szavazok. :?
Ja és aranyér: nekem is visszajött, bár nekem soha nem fájt, most sem, de néha kifakad és akkor vérzik. Ez van, amíg nem okoz gondot addig nem izgatom magam. MOst inkább zavar, hogy éjjelente 5x ébredek fel, hogy jéghideg a kezem és könnyezek, úgy zsibbad.

Rizsi, jó hogy kiderült az ok.

Panna jó, nagyok vagytok ám.
Nekünk nem macink van, hanem angyalunk. MAjd felteszem, mert annyira édes abban a zsákban, már csak a glória hiányzik.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

panna,
ma estére már eléggé bújósnyűgös volt csengi és azt hiszem egy kis csendre vágyik...holnap csak magunk leszünk max .egy séta
mecsi,
ok, várlak titeket akkor a jövőhéten. nikiék amúgysem tudnak jönni tehát kényelmesen el is férünk..."kettesben" lesznek a kicsik :D :D he-he

jógások!örülök, hogy bővült a csapat és tök jó hogy ennyien jövünk-megyünk...én bazira élvezem!!!!

ági, mi valamikor jövőhéten átbandázhatunk hozzzátok+az ikeát is valamikor összehozzuk...

tranzitba pedig jöhetnétek még csajszlik, attól hogy nem jöttök jógára!!sokkal jobb kimozdulni legalább a héten egy napra otthonról, mert a babák is egy csomó új dolgot látnak és az otthonit már nézegetik egy ideje...ingergazdag környezet!!szóval hajráno meg segítünk is egymásnak ki hol tud!!!!
Vendég

sziasztok!

Boni, nagyon szép lett az adventi koszorúd! ügyi vagy! sajnos westend nekem is nagyon messze van sajnos! :( pedig szívesen találkoznék veletek is!

Vera, köszi a felajánlást, de ismerem a MOM-os fotózást, 2 éve unokatesóimat fotóztattuk, szóval tuti nincs időpont, csak azt nem tudom, hogy napközben mennyire zsúfolt a dolog, de CsengeAndi már írta, hogy 10 körül még senki nem volt ott... majd holnap ugrik a majom a vízbe! ;)

Rizsi, örülök, hogy Csenge baba kapott még haladékot a dokitól! bízom benne, hogy megoldódik magától is a BCG heg kifakadása, illetve, hogy nem kell benne turizni! :( a varrad dolog meg érdekes. én szerdán megyek dokihoz, a 6 hetesen szépnek látta a sebem, illetve nem talált problémát, de kíváncsi leszek, hogy mit mondd majd most, mert nekem is fáj még, illetve van valami felfázás, fertőzés is, amit jó lenne kideríteni, hogy mitől!?

Mecsi, Áronka nagyon tünci a kis jólfésült frizkójával! :) jó lenne már talizni egyszer... csak tudom, hogy neked is macera a BKV, de talán a jövő héten bejátsszuk mi is ismég a Tranzitos talit! ;) már olyan régen találkoztunk :( csuklásra én max. cicit szoktam adni, vagy azt sem. nálunk szerencsére magától is eláll pár perc után, bár Beni elég sokszor csuklik! :( sajnálom érte, de volt egy félrenyelős para, így azóta nem itatok vele vízet, mert olyan kis ügyetlen, hogy majdnem megfulladt! már kékült a szája, és ez nem túlzás :(

Bucsek, jók lettek a fotók! :) Viki mennyire édes, ahogyan megszeppent! bezzeg szerdán! :) milyen kis jókedvű volt!

majd lökjétek a linkeket, szavazok mindenkire. szerintem szavazni több babára is tudsz (Aproo), de egy babára többször nem enged! vagy!? csak egy szívás van, hogy regelni kell, ha jól rémlik... vagy az IP címet nézi a szavazó progi? mindegy, majd szavazunk mindenkire!

ja, valaki írta Kismama magazint, hogy 3 hós az átfutása... hát igaza lett kb. a decemberi, nov. 11-én, mikor beküldtem a gyerek képét, már készen volt, így azt mondták, hogy max. a januáriba, de inkább a februáriba lehetünk bent!

Panna, jó kis méretei vannak Rékának! :) majdnem olyan hosszú, mint Beni :) 1 centi a különbség vagy külömbség? :oops:

mai fotózkodós anyucik! ti hogyan tettétek a székre a gyerkőcöket? látszik a kezetek? néztem tavalyi fotókat, ott simán volt olyan kép is, ami kicsit butábban néz ki, de legalább tuti stabilan fogod a babót. bár Zsombi ahogyan megtartja magát! nagyon ügyike!!!

Aproo, nekünk szerencsére még nem lett olyan göbös az oltásunk! egyik sem! mitől lehet ez? rossz helyre adták be!? vagy mi? szegény Levike!

lassan fekszem, mert tegnap a 21:10-es elalvásból 23:03-as ébredés volt, és ezt nem szeretném újra ébren megvárni... :( kész káosz volt amúgy az éjjelünk, kb. 2 óránként simán kelt, pedig mi még tápit is adtunk... na jók legyetek!

Tranzitolás hogy telt csajok!?

jó éjt mindenkinek!

sophie27

tranzik is frankó volt áginál vannak képek is majd követeljük tőle!!csak várjuk ki míg megébrednek reggel!!he-he :D :D
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Hazaértünk épségben. Én is örülök Szilvi, hogy megismertelek, aztán majd összehozzuk a lurkókat még. Köszi a képeket!
Viszont a rossz hír, hogy Viki kis orrfolyásából estére köhögés, szerintem torok fájás (állandóan a szájába kapkodott) és írtó nyűgösség lett. Már majdnem az ügyeletre vittük anyuval, amikor a homeos kúp után bealudt. Reggel szerintem kihívom a dokinénit. Lehet, hogy délelőtt is ezért volt már nyűgibb. Úgyhogy megyek elteszem magam, mert ki tudja milyen lesz az éjszakánk.

KépKép
jazmin2005

Lei!

Nektek milyen kengurutok van? Most nézelődök, hogy kellene egy, és a tiétek olyan jó kiállásúnak tűnt... Néha-pláne így hidegben, kabátos időszakban- macerás a kendő...

panna1

És a beígért ordítós fotó RÉkáról:
Kép

És hogy kicsit vidámabbakat is mutassak:
Kép
Kép
Kép

panna1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: