A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

GYuzso!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: hajráááááááá
GRATULÁLOK (irigy-irigy :oops: )micsoda hírek!!!
de ti is terveztétek már,ugye? nem véletlen... :lol: :lol: de hogy tudtad eddig titkolni????Tóth dokinál mikor voltál,mész???
/lassan mindenki 2 vonalzós lesz, csak én nem :oops: / :cry:

Kép
gablaty

ZSófi!Eni!Boldog szülinapot!!!

Eni!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várunk!!!

Andi!
Mamádnak is szorítok!!!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Borsika! (kérdeztem közben Durcát is) mi eza családállítás dolog?

Kép
gablaty

Tabló!
Nem találom a mailcímet!!Hova kell küldeni a fotót?????

Gabi!érzem, hogy leszel Te is két vonalzós,szeretném......

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka! de aranyos vagy :D köszi (remélem 3-ra majd sikerül)

közben utána olvastam ennek a családállításnak,nem egyszerű..... :oops:

Kép
gablaty

Lányok! Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, hozzászólásaitokat és a priviket!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lányok! Szép estét Mindenkinek! :)

Hát ennyit írni.....azt hittem, már sosem érek a végére! :lol: :lol:

Zsófi-Eni!

Sok boldog szülinapot Nektek! :wink: Bár igaz, hogy én nem vagyok kerek éves,:wink: de a szülinapom "beszorul" közétek!!! :lol: :lol: :lol: Nekem 2 hét múlva lesz! :lol: Azért befogadtok??? :lol: :lol: :lol: Éljenek a Nyilasok!!!!! :wink: :wink:

Gabi,Drága!!!

Ami késik az egyszer eljön!!!! Leszel Te még több vonalzó tulajdonosa is!!!! :wink: :wink: :wink:

Puszedli!

Egyetértek az előttem szólókkal!!! Ha a Kút-at választod "szülőhelyedül" nem igazán tudsz tévedni, sem dokiban, sem szülésznőben. És akkor még a csecsemős nővérekről nem is beszéltünk!!!! És a ruhák, amiket a babákra adnak.....Kenguru Goldos :lol: :lol: :lol: minőségi cuccok!!!! Ez itt a reklám helye!!! :lol: :lol: :lol: (pedig nem is kapok érte lét! :wink:)

Szóval hajrá, válassz bátran dokit! :D

Emano!

Küldhetek én is képet a tablóra? :oops: Mekkorára kicsinyítsem a képet? És milyen adatok kellenek? Hiába keresek vissza, nem találom, hogy hol és mikor volt erről szó. :oops: :oops: Bocsánat!
Remélem legalább arra jól emlékszem, hogy Neked kell küldeni! :oops:

Most menek pihizni....holnap naaaaagy karáááááácsonyi beváááásárlááááás Apával...amíg a Csemete oviban van! :lol:

Szép álmokat Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Zsófi!
Isten éltessen!!!!!!

Zsu!
:lol: :lol: Örülök! Végre vonalzó is, már azt hittem nem lesz... Én sem értem, hogy tudtál eddig várni?! Micsoda önuralom!

Gabi!
Ne csüggedj! Most már TE jössz!

Jut eszembe: Lilluska vajon hogy van?!

Dorka!
Visszajelöltelek! Myrtill is cicin alszik vagy ringatva, ma volt az első nap, hogy egyedül aludt el a mózesben. Este tök sokat kell altatni, 1óra tuti, viszont utána már martin hadi kiabálása sem zavarja.

Durca!
Én már alig vártam, hogy újra írogass ide... Értem/megértem, hogy 2 év kellett! Hihetetlen csaj vagy és a lányaid is! Szerintem Borcsa totál te csak kicsiben!

Na lépek, bár nem tudok aludni :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szép estét!

EMESE
cd-ket megírtam, holnap posta, pénteken nálad :lol: (valamelyik albumról egész pontosan 2ről hiányzik 2-2 szám-netről van letöltve :lol: :roll: :wink: )

mi ez a családállítás??? :oops:

Gabi
nektek most mennyi idő kell várni???

Durca
én piszkosul :oops: felnézek Rád/Rátok!!!!Le a kalappal!!!!
Boró szuper kiscsaj vagy!!!!!!!!És csodásak a szüleid és a nővérkéd!!!!!!!

Köszi a drukkokat holnapra....ránk fér
azt mondta anya, ha ezzel sem derül ki mi van akkor a Dunának megy, mert nem bírja már a fájdalmat, pedig annyi de annyi terve van ill. lenne karácsonyig :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Ja
Zsófi sok-sok boldogságot!!

Tigrincs
naná,küldjed csak az adatokat: emano77@hotmail.com
név, Kor/ sz.é. , lakhely, kislány/kisfiú,orvoskiírt időpont,szülésznő
és Adriról is mikor született,hol?
kép mindegy mekkora

emano/Andi
KépKép
emano

Bori!
Hát olyan már ill. még nincs, hogy 10ig alszok, de vasárnap volt, hogy a barátném felhívtam 8kor és nem értettem miért alszik még?! Hát mert bulizott előző este... Én is csak én 2évesekkel ő meg mondjuk nem :lol:

Na megyek legalább pihenek, ha aludni már nem tudok. De miért nem?! :shock: :? Nincs valami bogyó álmatlanság ellen? Reni tudsz valamit? :?:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szia Andi!

Köszi az infót. Vasárnapig elküldöm a képeket meg az infókat. Remélem Apától odaférek a nagygéphez is, mert a laptopon nincs semmi. (mármint képekre gondolok) :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!

Most már télleg léptem!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Steffi! HOVA Gyógynövényes. barátnőmnek bejött.

Gyuzsó!!!! Éljen!!!! Mire gyúrtatok fiú vagy lány?

Borsa, megértem én, hogy még vársz a másodikra. Én most fogok várni a 3.ra. Ugyanezért.

Durca
, családállítás, önismeret, stb. Ehhez azért jó adag bátorság is kell, nem? Vagy már minden mindegy volt?

Andi, melyik Almák vannak meg nektek?
Holnapra +++++++++++

Veronikusz, menj, aztán slankulj-barnulj egy picit. :)

amúgy meg 30 perc kellett végigolvasni... :)

mtunde

Hahó!

Jaj de jó kis képek. Baluékról meg a kis fürtösökről. :)

Gyuzsó!, hát Idten áldon meg benneteket! :) (az erdélyi ismerőseink szokták ezt így mondani a kismamáknak, és ehhez járni szokott egy ölelés is). Nagyon örülök! :)

Zsófi, Eni, Tigrincs, boldog szülinapot!

Ez nagyon nehéz lehet igy Andi, szorítok, hogy jobbuljon.

Dorka, kívánom, hogy álljon be Letti alvókája, mert így tényleg kimerítő. Hordozókendő esetleg?

Ma el vagyok engedve anyanapra. Ebből az alkalomból elzarándokolok a Kútvölgyibe, becsábítottam a barátnőmet eg yrákszűrésre (magától nem menne el), aztán megnézünk valami kiállítást. Holnap este meg ember rúg ki a hámból. Őrá is ráfér.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Igen, igen, én is bíztatok mindenkit, hogy szüljöna Kútvölgyiben.
Emlékeztetőül-bíztatásképpen hadd tegyem ide tavaly ilyenkor készült képünket :)

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

SZiasztok!
még gyorsan bekukkantok

Tünde
Alma együttes
-téli alma, nyári alma
-maxikukac
-bio
-ALma

most így ennyi, még jövök mielőtt indulok

emano/Andi
KépKép
emano

Borsika!
Én csak H-K tudok menni, mert különben Szofi is velem van, 7végén meg mind a 3 :D de ha jól értem akkor az neked már késő???? Azért utána megyünk majd együtt is???? Egy dologra vigyázz!!! Mindig kérdezd meg, hogy mikor volt csőcsere, mert volt már hogy én nem tettem és csere után is simán mentem 12 percre …. Hát! Mint a rák!!! :lol:

Adri!
Te akkor nagyon ügyes vagy! :D
Mert most ez van fent a neten:

Mennyibe kerül az útlevélkérelem?
A kérelemhez szükséges illeték összege a kérelmező életkorától és az érvényességi idő hosszától függ.
• 4 éves kor alatti gyerekek legfeljebb 2 évre kaphatnak útlevelet 1 500 forintos illeték ellenében.
• A 70 év felettieknek is 1 500 forint illetéket kell befizetni, de az ő okmányuk érvényességi ideje 10 év.
• A 4-18 év közötti gyerekeknek 1 500 forint ellenében 5 évre szóló dokumentumot állítanak ki,
• 18-70 éves korúaknak 10 évre szóló útlevélért 10 000 forintot kell fizetni,
• A 18-70 éves korosztály igényelhet 5 évre szóló okmányt is, ebben az esetben az illeték 6 000 forint , .
Amit belinkkelt ide Andi, a szerint jövőre már nem 14 000 lesz 10 évre (+40%)

GYUZSO!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D de jóóóóóó! :D:D:D

Dorka! Lányok!
Annyira tündérek vagyok!!!! Azért se szeretnék most képet feltenni, mert …. Szóval ha feltennék egy víziló méretű képet magamról Ti akkor is azt mondanátok hogy jaj de csinos vagyok!!!! :D:D:D:D ami persze nagyon jól esik! :D (a gépről viszont tényleg nem tudok letölteni, bárki eljöhet megpróbálni!!! Én csak örülnék ha sikerülne leszedni őket. Azt hiszem ha lesz egy kis időm, majd pár képet törlök a gépről :oops:)

Dorka!
Úgy döntöttem, hogy éjjel én is megvárom, hogy mikor kel a csaj enni és nem ébresztem. 5:15-ig nyomta. :D

Eni!
Holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi!
Mamádnak mára +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ilyeneket meg ne mondjon! :oops: annyian drukkolunk neki, csak RENDBEN LESZ MOST MÁR MINDEN!!!!!!!

Puszedli!
Üdv köztünk! (és minden újnak ha lemaradt volna korábban! :oops: )

Durca!
Én is megemelem előtted a kalapom! Bevallom és nem érzek ennyi erőt magamban mint ami te benned van. :oops: és én is nagyon örülök hogy VISSZAJÖTTÉL!!!! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

elindulok,majd jelentkezek!!!!
szép napot

van még csomó gyerek zeném,majd leírom

emano/Andi
KépKép
emano

Adri!
na ezt jóóóól elbazseváltam :oops:

SZÓVAL JÖVŐRE MÁR NEM 10, HANEM 14 000 LESZ 10 ÉVRE!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

Gyuzso, GRATULÁLOK!!!! :D :D

Dorka, nálunk ugyanez a szitu.. :( Nappal kevéske alvás (félórák, max 1 óra), viszont este 8-tól reggel háromnegyed 6-ig alszik, egy ébredéssel, mikor félálomban becumizik 2 deci tápszert és alszik tovább... Szomszédasszonyom azt mondja, hogy az ő lánya is ilyen volt, most meg már hatalmasat alszik délután (1,5 éves), remélem nálunk is változni fog a dolog...

Zsófi, Eni: Boldog szülinapot!!!

Memme, anyanap de jó :D Sajna párom rengeteget dolgozik (hétvégére is mindig van valami, most pl anyósom költözik), úgyhogy nálunk ez nem megy... Pedig néha kéne...

Durca, én csak elkezdtem visszakeresni, de amit olvastam azt megkönnyeztem. Boróka valóban egy kis hős, és fantasztikus szülei vannak!!!

No ennyit aludt lánykám (40 perc), mennem kell... Ma megpróbálok elkorcsolyázni Érdre a téli gumikért :?

Aprooka, Bori, küldtem privit!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Aprooka, Bori: majd szóljatok, hogy megkaptátok-e mert nem tette be az elküldöttbe :( Ha nem akkor írok még egyszer...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi!
én sem tudok aludni néha.homeos sedatif pc-t szedek, így egész jó.Nem tudom a hova-t lehet e szopi mellett, de az is jó.

Andi!
most akkor neked kell a tablóképet küldeni és nem Zsófinak???
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKépKépKép
vdorka3

Köszikösziköszi... :wink: 3 hete folyamatos. De ennyi "jár" 30 évesen. :lol: :lol: :lol: Tigrincs, én még skorpió. :D

Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÉGRE!!! Nagyon szép, tök jól mutat a Micáé mellett... :roll: Most publikusan is nagyon örülök. :wink:

Andi+++++++++++++

Nem lesz semmi baj holnap, csajok. Holnaptól 31. hét. Ha nincs gáz (és miért lenne?), akkor legközelebb 33. hét körül megyünk, utána karácsony, úgyhogy sztem meglesz a 37. hét. Janka nagyon ügyi kiscsaj. Nem véletlenül lett ez nő!!! :D Ja, vettem már zoknikat a szülőszobára, meg a gyerekágyas osztályra... kimosom a köntösömet. HAJRÁ. Lassan készül a motyó is. :D
vbea

Férjem ma közölte, hogy idén a spórra tekintettel nem a 0-14 éves gyerekek kapnak mikicsomagot a cégtől, hanem a 2-14 évesek. :shock: :shock: :shock: Nem a tejbevonómassza hiányzik, de az elvtől hányok... :twisted:
vbea

Sziasztok!
Zsófesz,Eni,Tigrincs!-ha már szülinap:Sok-sok boldogságot nektek :lol: :lol:
Andi-küldtem mailt!
Eni-ahogy így megismertelek mi baj is lehetne???ilyen adotságokkal rendelkező anyuka melett???és persze család!! :lol: :lol:
Memme-jó csavizást nektek! :wink:
Durca-próbáltam behozni a hiányosságom,végigolvastam a történetet-sztem a csajok mindent leírtak már,minden elismerésem a tiéd és kicsi családodé! :)
Gabi:jönni fog....meddig kell most várni????
ZSu!-nálatok is Miklós tesó?????-de jóóóóóóóóóó,úgylátom kb a korkül annyi lesz mint nálunk és sok kismaminak itt?

GRATULA
Steffi!-szóval nincs alvás ,csak pihi???? :D :D
Tigrincs!-kérdezted hogy van pocilakó-Benedek nagyon nagyon sokat mocorog,hol lent,fent,jobb-baloldal tök mindegy,teljes köröket produkál
jaaa és rengeteget csuklik :lol: :lol: :lol: ha nagyon beindul rucin keresztül simán látni a mozgást!-most hogy voltunk 4dn végigtáncolta azt is!-Mikey ilyen volt,és persze most is ilyen sajtkukac,nem áll le egy percre sem! :D
Szeretném megkérdezni tesós mamiktól,mikor megszületett a pici-különszoba,testvérrel,vagy esetleg szülőkkel legyen a picurka?-mondjuk nálunk Mikey első perctől különszobába volt!
Köszönöm!
Majd jövök-sziasztok:Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci! Benedek 11 hós koráig egy 30 nmes egyszobás albiban laktunk... :shock: Szóval együtt aludtunk, vagyis sehogy, mert büsödBenc kb 8-10x ébredt éjszakánként. Nekem épp ezért nem volt gond fogyással, pár hónap alatt zombira kezdtem hasonlítani. SEMMI nem segített. :? Se szopi, se fájdalomcsillapító, se homeo... Aztán elköltöztünk, Bene külön szobába került, javulni kezdett. Ma már ott tartunk, hogy tkp nem ébred éjszaka, alszik 21-7h. Mindezt azért írtam le, mert vhogy a különszobával hoztuk összefüggésbe. Jankát megpróbáljuk Bencivel egy szobába tenni, ha nem működik, akkor természetesen szülői háló. De remélem, beválik a tesóval egy szobában. Egyébként a gyerekszoba nem nagy, 9 nm. :roll:
vbea

Na, jó sokat termeltetek tegnap óta. :D

Először is: ZSU! NAGY GRATULA MICATESÓHOZ!

Zsófi boldog szülinapot!

Tigrincs!
Neked mikor van? Lánykámnak 10-én. Csak nem?

Én tegnap kettőkor itthonról el, este 7-kor haza, mellem szétmegy, remélem, a tej nem látja kárát. Viszont megvettük a kölyköcskéknek az ajándékokat, ami nálunk még egy Pannaszülinappal is meg van spékelve. Sok-sok pénzet elköltöttünk. Panka Fifi-házat kap, Petya meg valami nyomkodós szerszámpadot, ami zenél is, meg ilyesmi. Persze Panka még könyvet, meg ruhát, meg gyöngyfűzőt, meg matricás füzetet.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

köszönjük, köszönjük, köszönjük... jó, hogy Velünk együtt örül a fórum!!! :lol:

Gabi, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eni,
nem véletlenül küldték Jankát Hozzátok!! erősek vagytok külön-külön is, együtt meg aztnán végképp!!!!!
ez a Miki-hozzáállás nagyon gáz!!!! 1 csokival kevesebb és akkor a kicsiknak is jut belőle... :shock:

Etenci,
2 év meg az apraja lesz a 2 poronty között :)
többen tették erre a voksukat a fórumon (no meg elsőre Pocaklakó is összejött...)

Kriszta,
Fifi-ház.. :lol: :lol: :lol: lesz öröm!!!

Andi,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Memme,
köszönjük!! az ölelést külön is!!

Tünde,
nem gyúrtunk igazából semmire :lol: (csak ikreket ne, mármint 1-nél több gyereket :wink: , mert ugye valszeg iker lesz Ő is.. :lol: )
én olyan fiús anyuka, de lehet, hogy egy lánytól belágyulok :lol: :lol:

Dorka, veronikusz, Judy,
durván jól alszanak a csajaitok!!!

Steffike, küldök alvósmanókat Neked!!!!!! :wink:

titkolózás: 6 hetesen láttuk utoljára, akkor még szívhangja sem volt, azon nem volt mit "világgá kürtölni"..
most már rendes méretei vannak, lassan 12.-t betöltöm, az elején túlvagyunk... :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu, olyan gyorsan fog telni az idő! :wink: Nemsokára te is szülsz, de komolyan. Én is nagyon fiúban éltem, hogy majd én fiús anyuka... aztán itt van Janka. Most már tudom, hogy nem véletlen. :lol: Ha kislány, akkor gyorsan továbbítom is nektek a sok rózsaszínt... ha fiú, akkor is szívesen. :roll: :oops: Nevetek van? Vagy ötlet?
vbea

Sziasztok!

Emano! most is az van hogy 2-3 hónap várakozás... :?
meg ugye a vizsgálatok (Most még arra kell várnom,hogy megjöjjön ,mert akkor mehetek hormonvizsgálatra is)
hááát most is voltam reggel 5ör vettek vért!!!(terheléses cukor ez is tul.képpen) félóránként :shock:
ide a háziorvos küldött, mert lehet az ok elvileg inzulin rezisztencia?ami azt jelenti hogy normális a cukrod (nekem 4,8 ) DE az inzulin-szinted meg magas. Remélem hogy nem, de ezt is kivizsgáljuk most.(bnőmnél is 10 hetesen ment el, és ott ez volt a gond)holnap megyek vissza eredményért+konzultáció a dokinővel...
ugy látszik a péntek mindenkinek orvosos nap!!!
Drukk nektek is holnapra!! meg Eninek is!!!!
Gyuzso! nektek gratula hogy így rögtön, a második mindig így jön :lol: :lol:

Kép
gablaty

Memme! emlékszem erre a képre, nagyon jó :lol: :lol:

rakok 1-2 képet oviról...tegnapelőtti friss havazás..

Kép
Kép
Kép

Kép
gablaty

na vagyok gyorsan........
képeket a tablóhoz Zsófinak, táblázatba adatok nekem

sajnos rossz hírem van :cry: :cry: :cry:
anyunak tiszta víz a hasa és a hasfala tiszta dagant(legalábbis én így értettem)és nem látják honnan indul a daganat!!!!!
2hét a szövettan... :cry: :cry: utána meglátjuk
Iszonyatosan ki vagyok borulva...............sírógörcsöt kaptam a kórházba...
na rohanok tovább 3kor megyek vissza, addig öcsém van ott!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :cry: :cry: :cry: Sok erőt nektek

Veronikusz
Ezek a csajok tényleg igazi kis hercegnők :wink: Gyönyörűek :D
Szoliról írt Zsu, én nem sokat tudok az ügyben... Nem szeretek szolizni :lol:

Zsu
Hajrá Pocak :wink:

Gabi
Tök jó a hóember! Irigy :? Nálunk éppcsak egy kis hógolyónyit sikerült összevadászni :(

NNNNa, Iván ma is csak 3/4 órát aludt úgyfest :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

ANdi! :cry: :cry: :cry:

Kép
gablaty

Andi!
:cry: :cry: :cry: nem is tudom mit mondjak! :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi :( :( :( Sok erőt nektek!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Köszi lányok, rám fér!! :cry:
mert erre nem számítottunk :evil:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!!! Fel a fejjel... nyugi. Tényleg. :cry:
vbea

Andi!
:cry: :cry: én sem találok szavakat...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok lányok!

ANDI!
Nem akartam ilyen szomorú hírre jönni!!!!
Nem tudom mit mondjak...
Adjon erőt az ég elviselni nektek,mindannyiótoknak,amit el kell..
Tudom olyan hülyén hangzik,de azért elmondom,hogy én anno mindig ezzel a mondattal feküdtem le,meg azzal,hogy adjon a jóisten erőt -most anyukádnak-elviselni és legyőznie a betegséget...

Nektek lányok,pedig tényleg KÖSZÖNÖM,hogy tisztelegtek előttem,de higgyétek el ezt ti sem csináltátok volna másképp,bennetek is ugyanennyi erő lakozik,csak nem tudjátok..nem is kell,hogy megtudjátok,elég,ha elhiszitek,hogy így van.
Egyenként sorolhatnám a neveiteket és elmondhatnám,hogy kiben miért lakozik annyi erő,amennyi bennem!

És ahogy így olvaslak benneteket vágyom még egy kisbabára..
na,pá

Kép

Kép
durca

Durca! köszi a privit, és tényleg utána olvasok, már elkezdtem...
szóval kedvet kaptál babókára? :D látod milyen jó "itt " lenni.... :D
(neked ki a dokid?) Pomázon te szoktál menni az Almafába?

ANdiés Anyukádat most bent tartják, vagy mi lesz?
de a multkori ct-n nem találtak semmit.. :shock: vagy én emlékszem rosszul :oops: mindenesetre sok sok +++++++++++++++++++
és remélem szövettan megnyugtató lesz!

Kép
gablaty

Halihó!

ANDI, NAGYON VELED VAGYUNK!!!!Anyudnak jobbulást, Nektek meg sok-sok erőt.

Zsu, Szuper a duplavonalzó.
Micatesónak már most szépséges életet odabenn a pocakodban!

Családállítás?Én is csatlakozom a tudatlanokhoz.

Judy, küldöm-küldöm, de Levi ma túlpörgött.

Voltunk ma fotózáson a MOM Parkban 2008 mosolyolimpia. Jövő héttől lehet szavazni a legszebb babafotóra. (Ha esetleg Ti nem mentek, akkor majd szavazhattok ránk :oops: )
De inkább menjetek, szuper képeket csinálnak.

Na, annyi mindent akartam írni, de nagyon kiborult az úrfi.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, Steffi, chamomilla vagy gelsemium, kis potenciál. Ezek inkább nyugtató hatásúak, de nagyon jók!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka, nem SOS, majd küldöd ha Levi nyugisabb ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, elküldtem, Levivel a nyakamban, remélem semmit nem nyomtam félre.
Ha mégis, füstjelezz!!!!
Mégegyszer köszi! :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Pedig tényleg nem lett volna olyan sürgős... Igazán nincs mit, örülök ha Levinek is tetszik :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Andi! :( :( :( :( Én sem ilyen rossz hírre számítottam. Nagyon sajnálom. Nagyon sok erőt!

Jaj, a mosolyolimpia, én is elfelejtettem, hogy menni akartunk! Na, remélem, hétvégébe még belefér valahogyan.

Eni! Ez gáz ez a mikulásos sztori. Nagyon komoly kiadás lenne!

Gyuzso! Nem is értem, miért ne szeretnél ikreket. :wink: Egy előre, egy hátra, tandem szoptatás, egész éjjel nemalvás. Miért nem akarod??? :lol:

mtunde

Andi
:cry:
most akkor mi van? lehet, hogy ez mégsem (rosszindulatú) daganat?? remélem!!
Ha úgy adódna, hogy nincs kire hagyni, én bármikor szívesen vigyázok Balura!
Vendég

Veronikusz,
nekem még jó a hétfő, megyünk együtt? Hozod a csöppöt magaddal? Ha gondolod, addig anyukám vigyáz Zsófira, mert úgyis áthívom, hogy vigyázzon Bogira. Úgyis végzünk hamar (én max 10-15 percre mennék). A csőcserét mindig kérdezném, de eddig sose tettem, mert úgyis azt mondja, amit hallani akarok, nem? Én még sosem voltam olyan barátnős viszonyba szolis csajjal..

Judy,
elküldtem! :D

Családállítás témában abszolút nem vagyok hozzáértő, szóval ne engem kérdezzetek!! (én csak annyit tudok, hogy a pszichodrámához hasonló, annyiban, hogy mindenki hozza a gondját-baját, akár 2-3 generációra visszamenőleg, és ezt előadja a csoport, mindenki kap egy szerepet – DE: a problémáról nem tudnak, és mégis előadják a lényeget!! :shock: :shock: Ez az elképesztő benne. De hogy ez pontosan hogyan történik, azt nem tudom.. :?: Nem mertem már tovább faggatni a szomszédot, mert előtte azt hogy “oldásban van” úgy értettem, hogy “adásban” van, és megkérdeztem, hogy milyen műsor volt??? :oops: :lol: Asszem ez egy kicsit érzékenyen érintette. Pedig én az ilyen természetgyógyász izék többségével kapcsolatban érdeklődő vagyok, nem szkeptikus)
Aki jobban ért hozzá, szóljon hozzá lécci, kíváncsiak vagyunk!
Vendég

Andi! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: