Borsika!
Én csak H-K tudok menni, mert különben Szofi is velem van, 7végén meg mind a 3

de ha jól értem akkor az neked már késő???? Azért utána megyünk majd együtt is???? Egy dologra vigyázz!!! Mindig kérdezd meg, hogy mikor volt csőcsere, mert volt már hogy én nem tettem és csere után is simán mentem 12 percre …. Hát! Mint a rák!!!
Adri!
Te akkor nagyon ügyes vagy!
Mert most ez van fent a neten:
Mennyibe kerül az útlevélkérelem?
A kérelemhez szükséges illeték összege a kérelmező életkorától és az érvényességi idő hosszától függ.
• 4 éves kor alatti gyerekek legfeljebb 2 évre kaphatnak útlevelet 1 500 forintos illeték ellenében.
• A 70 év felettieknek is 1 500 forint illetéket kell befizetni, de az ő okmányuk érvényességi ideje 10 év.
• A 4-18 év közötti gyerekeknek 1 500 forint ellenében 5 évre szóló dokumentumot állítanak ki,
• 18-70 éves korúaknak
10 évre szóló útlevélért 10 000 forintot kell fizetni,
• A 18-70 éves korosztály igényelhet 5 évre szóló okmányt is, ebben az esetben az illeték 6 000 forint , .
Amit belinkkelt ide Andi, a szerint jövőre már nem 14 000 lesz 10 évre (+40%)
GYUZSO!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D de jóóóóóó!

:D:D
Dorka! Lányok!
Annyira tündérek vagyok!!!! Azért se szeretnék most képet feltenni, mert …. Szóval ha feltennék egy víziló méretű képet magamról Ti akkor is azt mondanátok hogy jaj de csinos vagyok!!!!

:D:D:D ami persze nagyon jól esik!

(a gépről viszont tényleg nem tudok letölteni, bárki eljöhet megpróbálni!!! Én csak örülnék ha sikerülne leszedni őket. Azt hiszem ha lesz egy kis időm, majd pár képet törlök a gépről

)
Dorka!
Úgy döntöttem, hogy éjjel én is megvárom, hogy mikor kel a csaj enni és nem ébresztem. 5:15-ig nyomta.
Eni!
Holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Andi!
Mamádnak mára +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ilyeneket meg ne mondjon!

annyian drukkolunk neki, csak RENDBEN LESZ MOST MÁR MINDEN!!!!!!!
Puszedli!
Üdv köztünk! (és minden újnak ha lemaradt volna korábban!

)
Durca!
Én is megemelem előtted a kalapom! Bevallom és nem érzek ennyi erőt magamban mint ami te benned van.

és én is nagyon örülök hogy VISSZAJÖTTÉL!!!!

:D:D