Winona: orulok, hogy bejon nektek a popoveregetes
Blumi: hat nem volt am olyan veszes a terhesseg. Persze akkor nem viseltem konnyen, meg elegem volt a sok hanyasbol, raadasul Marti mondta, hogy ha szopik Benedek es ugy leszek terhes, ez meg majd fokozza is

Hat, meglatjuk ... (Meg azert jo oldala is van am, most mar eppen 13 kilot fogytam az INDULO sulyomhoz kepest, aminek nagyon orulok. Ahogy a kismama ruhaimat elpakoltam, olyan rucikat szedtem elo, amik mar regen nem jottek ram) (Es szerintem ne szegyelld, hogy mas elott nem szivesen szoptatsz, en sem!!! > szerintem ez normalis) A baratoknak meg mondd meg oszinten, amit gondolsz, ha valoban baratok, akkor meg fogjak erteni
Marti: nagyon orulok, hogy minden rendben van veled, ez nagyon jo hir
Bejci: az en gyerekem folyton ezt csinalja, helyesebben mostanaban raszokott arra, hogy abban a pillanatban kakil, ahogy leveszem rola a pelenkat

Eddig a tegnapi nap volt a csucs, 3x csereltem ki azt a "rongyot", ami a pelenkazon van. Az egyik ilyen akcioja annyira jol sikerult, hogy a 3 szintes pelenkazonak az osszes polcat le kellett mosnom, oldalt is, a ruhaja meg felul is sz..os lett. Ja, es nekem is at kellett oltoznom, a gatyam, polom is olyan lett. Hogy ezt hogy csinalta ?! De ha ovatoskodok a pelenkaval, akkor nem csinalja, csak az alatt az 1 mp alatt, amikor eppen semmi sincs alatta
Szeder: summa summarum, ugyesek vagytok
Martival egyutt, hogy ilyen "sok" gyereket igy elkoordinaltok es meg netezni is jut idotok
A.m.: MiniGyuszi nagyon ugyes mar, hogy ilyen celzatosan nyul dolgokert

Olyan jo, hogy irod ezeket, mert ilyenkor en is tudom, hogy nemsokara mar mi is itt fogunk tartani
Benedekem mar hivatalosan is 6 kilo felett van, es a 60 centit is sikerult atugranunk. Ma megcsinalta a nover a 8 hetes ellenorzest, pedig meg van nehany napunk hatra.
Kerdes: az en kis porontyom ejszaka mindig is jol aludt, de a nappalok neha katasztrofalisak. Tobbnyire nem, de most az utolso 3 nap egyfolytaban nagyon rossz. Eszik rendesen, azzal nincs baj, de nem akar aludni. Azt latom rajta, hogy nagyon-nagyon faradt, de amint leteszem a kisagyaba, azonnal uvolteni kezd. Ha megszoptatom, akkor eszik, bealszik, de felriad nehany percen belul es orditani kezd. Ha setalni viszem sem alszik, vagy ha igen, nagyon keveset, ami szinte nem is szamit. Kocsiban sem alszik be csak percekre. Mitol van ez??? Egyebkent a szokasos napirendjeben van 3 alvas napkozben, ebbol az egyik jo 3-4 oras, a masik 2 is 1 ora folott van. Es latszik, hogy erre szuksege is van, de vannak napok, amikor vmiert nem megy. Popsipaskolasra is megnyugszik, bealszik, de 10 perc mulva felebred, uvolt, es kezdodik elolrol az egesz. Van vkinel esetleg hasonlo? Vagy van vmi megoldasi javaslat?
Ja, es meg vmi. A koldoke meg mindig nem gyogyult be! Pedig mar 8 hetes lesz. De mutogatom allandoan a novernek, meg gyerekorvos is latta mar, mind azt mondja, hogy nincs semmi baja. De szerintem ez nemnormalis!!! Ennek 1-2 heten belul be kellene gyogyulnia, nem?! Volt(van) masnak is ilyen? Januartol vinni akarnam babauszasra, de igy azt sem lehet