Meri!
Gratulálok az első lépésekhez!!!! És egyúttal kellemes szaladgálást is kívánok....

(nem irigyellek...)
Ez a bőrszíjas lánc jó ötlet. Nekem is van olyasmim, ami nem tud szakadni, a medálja is nagy, hátul láncos. Ezt majd kipróbálom
Ivás: Lili szintén nem-ivó, a cicivel szerintem oltja a szomját is.
Egészen tegnapig még csőrös pohárból sem tudott inni, egy-pár napja odaadtam neki a tetejét, hogy cuppogassa, hátha rájön hogy működik. Ez ment is, úgy szívta, mint aki tud belőle inni, de mihelyt ráraktam a poharat is, akkor már nem érdekelte, csak ki-be rakogatta a szájába és rendszeresen el akarta dobni
Aztán tegnap este vacsora után megpróbáltam neki megint, és képzeljétek sikerült innia, rendesen szívta, kb. fél decit meg is ivott belőle. De ma már ismét nem érdekelte... Ezek szerint nem szomjas.
Pedig mindenhol azt olvasom, hogy "amelyik baba eszik, annak inni is kell", de Vikivel ugyanez volt. Ő sem ivott soha, csak cicizett az evés mellett.
Ha szomjas lenne Bia, akkor biztos kérne. Lili is gondolom, hogy reklamálna, így hát nem aggódom ezen.
Nálunk most úgy van az evés- estétől kezdem, mert a reggel hol ilyen-hol olyan-, hogy este 6-kor adok vacsorát Lilinek, vagy valami zöldségfőzelék, vagy tejpép, 7 körül pancsi, fél 8-8 között cicivel elalvás. Aztán utána újabb ébredési rendje szerint cici van éjfélben, 3-fél4 között, majd reggel fél6-fél7 között. Szóval visszatértünk mi is a sűrűn cicizésre, mint Meriék...
Aztán 9-kor gyümölcs reggelire, utána 11-kor cici, fél1-1 óra felé ebéd, főzelék hússal vagy anélkül, utána 3-4 között cici (ez fáradtságtól függ nála), majd jön az este újra.
Szóval tulajdonképpen napközben 4-szer cicizünk, éjjel 3-szor, és 3-szor eszünk "rendes" kaját... Úgyhogy akár újszülöttnek is beillenénk...
Én kiegyeznék mondjuk egy egyszeri ébredéssel, de Lili inkább a többszörire voksol...
Hozzáteszem, jön a fogunk, és a mászásra előkészüléssel vagyunk elfoglalva ébren és aludva is...
Éjszakánként úgy fekszik az ágyában, mint egy teknősbéka, 4kézláb, a hátán meg a takaró. És néha közben még ringatózik is.
Sokszor van az is, hogy cicizik és nem tudom visszatenni az ágyába, mert ha beteszem, akkor negyed óra múlva újra ébred.... Volt már, hogy 4-szer próbáltam meg lerakni 1 órán belül, de kész katasztrófa volt, úgyhogy maradt mellettem...
Majd csak alakulunk... vagy nem
Most éppen elaludt a járókában játszás közben! Ilyen mostanában nem történt velünk!

Biztos ez a hülye idő is közrejátszik.
Közben a jobb kezével szorongatja a formabedobó csigát.
Vikci!
Jó, hogy te is írtál, láttam, már a blogodba sem nagyon volt időd írni. És ez az ablak-ügy, felháborító....
Van egy furcsa komment a blogodban. Te hogy értelmezed? Mert nekem olyan rosszindulatúnak tűnik...
Vera!
Márk milyen édesen játszik a zebrával! Nálunk is megy a térdelés ezerrel. (innen már nincs sok az álláshoz...)
Karácsony:
mi babát veszünk Lilinek, mert Viki babáit imádja, gügyög nekik, majd teszek fel képet, ahogy ül közöttük.
Meg szeretnék neki egy olyan F.P. oroszlános járgányt, amit csúszdává lehet alakítani. És még esetleg egy F.P. pelikánt.
A többit meg majd leosztjuk a nagyszülők között...
Szülinap:
Érdekes, ezen még igazán nem gondolkodtam. De az biztos, hogy valami szép forma-tortát fogok csináltatni, amit majd jól megturkálhat! Ajándék- még nem tudom, talán járássegítő, ha addig magától el nem indul. Addig még kiderül, hogy igazán mire lesz szüksége.
Boeske!
Andrisnak jobbulást kívánok! Remélem már lement a láza szegénynek!
Viki is vándorlós, pedig neki is volt egy időszaka, hogy nem jött reggelig, de mióta Lili megvan, azóta sokáig velem aludt, apa külön, aztán kezdtük visszaszoktatni a különalvásra, de így az van, hogy egyik éjjel nem jön, másik éjjel jön-megy egyik szobából a másikba. Attól függ, hogy éppen hol szoptatom Lilit, nálunk, vagy az ő szobájukban.
Megyek, mert én meg gyakorlati naplót írok a sulihoz, és még a felénél sem tartok, de még azért 1-2 képet teszek fel!
Szép napot!

na melyik vagyok én???

hahó

babák

csücsöri

kis vigyori