A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Én is voltam ma Szűcsnél, és minden rendben van a sikertelen lombik utáni első ciklusomban, így kedden visszakapom a fagyikat (ha felébrednek). Ma reggel kellett a tüszőrepesztőt szúrnom, és kedden délelőtt megyünk a beültetésre.

Orsi, drukkolok neked, hogy sose legyen lombikod :)

Nellike, mi volt ma??

Babu? Rilla? Swanny? - Babaeső lesz itt nemsokára :)

remény, drukkolok +++++++
bikmakk

BIKKMAKK
Keddre hatalmas szurok és drukkhegyek! +++++++++++++++++++++++++++

dita75

Sziasztok!
Sajnos rossz hírre ébredtem, megjött a menzeszem, így a babák "elköltöztek", gondolom az utro itt már felesleges.

Bikmakk nálad mi is volt, és még most visszakapod a fagyikat? Lehet nekem is azt kellene tennem és nem várni? Ma jött meg, hétfőn lenne vérvétel, megcsinálják szerintetek?

Valamire tegnaptól piros pöttyök lettek a nyakamon, mellkasomon, és talán az arcomon is, nem igazán viszketnek, de néha mindha, de lehet már hozzáképzelem. Lehetett az utrótól, vagy más?

Köszi lányok a drukkokat, de ez most nem sikerült.
remény73

Én olyan jól ébredtem.... és most mit látok....

Remény!
Őszintén sajnálom! Azért nem lehet, h mégiscsak ott vannak a babák??? Én nem értek hozzá, de anyukám 2 hónapig mensizett velem.... ugye szabad még drukkolni?! :( :?

Én tegnap délután full pozitívat teszteltem lh-n és ezt gyorsan ki is használtuk. Úgy látszik, a megérzésem jó volt, mert mostanában nem lh-ztaam, de ma reggelre a hőm szépen le is esett. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babszika 2008.11.22 08:53-kor.

babszika

Remény,
tegnap olvastam pont el az Utro papírját és rajta van tünetként a csalánkiütés!Lehet attól jelentek meg rajtad a pöttyök.
Szerintem is lehet még bármi.A doki nekem mindig mondja,hogy ha van valami "vérzés szerű",akkor is tesztelünk,mert nem jelenti száz százalékosan,hogy nem sikerülhetett.
Én még szorítok neked!

Babszika
,
az este után nem csodálom jól keltél! :wink:
Reméljük a legjobbakat,néha egy jó megérzés,egy jól elkapott pillanat is elég a sikerhez!
Drukkolok nektek!

Orsi
orsiborsi

Orsi!
:oops: :oops: Hááááát, azután csak így lehet ébredni :lol: :lol:
Reménykedem, bízom, szóval.... minden adott életem legszebb karácsonyához. De ha most nem sikerül (DE IGEN), akkro kb. karácsonykor lesz pé-m.... :roll:

babszika

Köszi lányok, de én mától nem teszek be utrót. Lehet a tegnap kijött pöttyök után már sejthettem volna nem jött össze. Pedig még a melleim furák voltak, de nem feszültek. De hogy előbb megjöjjön, mint a teszt nem hittem volna. Most picit fáj a pocim...

Babszika, remélem szép karácsonyotok lesz immár egy fővel többel...
remény73

Én titkon még azért is drukkolok! :roll:

babszika

Sziasztok!
Remény, azért még ne add fel! Lehet, hogy nem kellene teljesen abbahagyni. Rendes vérzés vagy csak enyhe? Nincs otthon egy dugi teszt?

Babszika, szurkolok a spontánhoz!!!!

Nellike, mizujs? Mi volt tegnap? Gondoltam Rád sokat!

Bikmakk, hajrá fagyibabák!!!!

Orsi, drukkolok Neked is nagyon!

Kellemes hétvégét!

KépKép
süni76

Szerintem rendes. Hasfájásom van, mint szokott, és az első nap nem szokott sok lenni...de már volt egy kisebb adag egyben, ami távozott, azóta nem vészesen sok, de van. Jó, még most betettem az adagot, de ha több lesz már nem, nem hiszem sokat használna vérzés mellett.
remény73

Süni!
Ez vmi hihetetlen, h ennyire telik az idő! :shock:

A drukkot köszi! :wink:

babszika

CSajoK!
Képzeljétek!
Rám teljesen rámtört a karácsony "szelleme".
Meg vagyok őrülve és már díszíteném a házat..... :roll: :oops:
Bár, biztosan az is közrejátszik, h ez lesz életünk első közös karija az új házacskánkban, ráadásul már a férjem Ő. :D

Ma már elővettem a karifadíszeket (amik még a szűz csomagolásban vannak tavaly óta, amikoris meghiúsult a költözésünk) és megnéztem őket 8)

JA és erről nem is beszélve:
http://elfyourself.jibjab.com/view/sYtXSeaxvCmAuDRC

babszika

REMÉNY
Kép
Buksisimi és ölelés megy neked.

BABSZIKA
Ha hiszed ha nem én is hajszálra ugyanezt csinálom mint te!
De én már előre tudtam, hogy ma fogok díszíteni! :wink: :lol:
Nem vagy hülye, holnap advent!

dita75

Babszika!

Megnéztem a klippet! Csúcs!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dita!
Nem a jövő hét végén lesz advent első vasárnapja????

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, látom hiányoltatok többen, hogy mi volt, de annyi dolgunk volt, úgy elment a nap, hogy este 23.00 -kor értünk haza.

Lényeg! Voltunk tagnap uh-n, és hááááát, majd meglátjuk kedden. Van két gyönyörű, szépen fejlődő petezsák (21 mm-esek) , van két gyönyörű, jó helyen lévő 9 mm-es embrió, és mindkettőnek szépen ver a szíve.

Megvan a harmadik is, neki is ver a szíve, bár sokkal lassabban és nagyon le van maradva a másik kettőhöz képest. Pont fele akkora, és a petezsák is picike marad, csupán 2 mm-t nőtt a múlt heti képest. A Zeke szerint "nagyon valószínű" , hogy nem marad velünk. Ráadásul pont a vizsgálat előtt pecsételtem egyet, úgyhogy a Zeke doki szerint ez is jelezheti, hogy elmegy az a picúr. Most emiatt lejjebb vette az utró adagomat, hogy ne segítsük a picike fejlődését. :? Kedden megyek vissza uh-ra, megnézzük mi van a picikével. Ha továbbra is le van maradva, és még ver a kis szíve, valószínűleg mindenképpen redukció lesz a vége. Szóval úgy látszik, megoldja a természet.

Azért nem vagyunk elkeseredve, mert a két másik babó gyönyörű nagy, kaptunk is uh-képet, jól látszik mindkét csöppség és már ki lehetett venni a formájukból valamit és csak úgy lüktetett a pici szívük a monitoron.

Ennyit rólunk.

Bikkmakk! Drukkolok a fagyibabákhoz, renélem szerencsét hoznak! :wink:

Orsika! Gondoltam rátok tegnap. Sajnos mi is jártunk így, hogy csak fél háromkor kerültünk sorra. :( Remélem a sors kárpótol a várakozásért. :wink: Drukkolok nagyon!

Jutta! Szerintem ne irrigálj! Az én nőgyógyászom azzal kezdte annak idején, hogy "leszoktatott" róla. Azt mondta, hogy nem kismamajelölteknek való! Másrészt az utró azért olyan olajos/zsíros, hogy a hüvelyfalon megtapadjon és bár egy része kifolyik, a bennmaradó felszívódik. Én nem irrigálnék a helyedben.

Remény! Sajnálom a mensit, de én a helyedben csak akkor hagytam volna abba az utrót, ha a teszt is negatív. Csak azért írom ezt, mert én is jártam így, hoyg megjött úgy rendesen, aztán mégid terhes voltam. Én is abbahagytam az utrót és a Zeke jól leszúrt, hogy nem lett volna szabad. Azért én még drukkolok a hivatalos eredményhirdetésig! :)

Puszi mindenkinek, szép napot , szép hétvégét mindenkinek! :)
nellike

Dita!
Holnap még nincs advent!
Idén: nov. 30, dec. 7., dec. 14., dec. 21.
De azért már lecseréltem a hűtőmágneseket is a téliekre, már az ajtón is van Miku kint és a világítós dísazek is lassan megkapják a helyüket. :lol: :oops:

Nelli!
További szurkok!!!!
Megmutizod a képet? :oops:

babszika

Nellike! Reggel a lányok miatt betettem az adagom, igaz csak 9-kor, de betettem, és most beteszem a következőt is, és hétfőig a többit is. De ez nem pecsételő vérzés, akkor is szerinted ér valamit? Mondjuk a hasfájásom enyhítette, vagy lehet nem ez volt, de már beletörődtem abba, hogy megyek a következőre amint lehet.
Köszi, hétfőn megírom mi lett az eredmény, de nem hiszem, hogy sok jó. Köszi azért, hogy segítetek ebben, én már feladtam volna az utrót.
remény73

bikmakk: Drukkokok a keddhez.

remény: Nagyon sajnálom. :(

babszika: Hátha spontán lesz baba.

nellike: Azért én még drukkolok a kis drágának is, de ha mégis úgy gondolja, hogy átadja a helyét a testvérkéinek, akkor is lesz két gyönyörű babátok.

Nálunk nincs sok semmi. Meg jött a mensim és remélem kiűzi a cisztákat.
vicky79
Budapest III. kerület

BABSZIKA
Jajj dehogynem, csak a naptárba írtam be jövőhétre egy programot, és nem hajtottam vissza, de hülye vagyok, persze hogy a hónap végén lesz advent.
A múltkor is majdnem felvittem a macskát az állatorvoshoz, még jó hogy időben észrevettem, hogy nem is az a hét van, ahol a naptár nyitva van! Nem is rendelt volna aznap a doki, szegény macsek meg amúgy sem szeret sétálgatni, hátmég feleslegesen! :oops:

Én nem tudtam megnyitni a videot! :cry:

dita75

Sziasztok!
Nellike, amikor nálunk mutatta ki az uh, hogy a kisebb petezsák jóval kisebb, mint a másik, akkor én "megbeszéltem" a picurral, hogy ha nem egészséges, vagy valami gátolja a fejlődését, akkor döntsön belátása szerint. Igaz, csalódott voltam picit, mert mindig ikreket szerettem volna, de most már nem bánom. Biztos megvolt az oka. Szerencsére nyom nélkül felszívódott. Nagyon-nagyon szurkolok, hogy oldódjon meg magától a dolog. Vigyázz nagyon magatokra! Pihizz sokat. Nem tesz jót, ha egész nap rohangálsz és este 11-re érsz haza. Irgum burgum!!!!

Szép vasárnapot mindenkinek!!!!

KépKép
süni76

Sünike! Igazad van. :oops:

Ma egész nap pihenek, mert a párom dolgozik. Egyébként szerintem tegnap elment a picike. Volt egy kis enyhe vérzésem, ami szerencsére el is múlt és azóta nincs nyoma. :( Ha mennie kellett, jobb így mindannyiunknak. Remélem a másik kettőt nem veszélyeztette ez a vérzés.:?

Babszika! Uh-t nem tudok még feltenni, mert anyuméknál van szkenner, ők meg 30 km-re laknak, úgyhogy az most elmarad. :(

Remény! Nem akartam részletezni, de nekem se pecsételő vérzésem volt akkor, hanem rendesen megjött, ahogy máskor. Úgyhogy szerintem vagy tesztelj, vagy bírd ki az eredményhirdetésig! Én már sok eredményhirdetésre mentem vissza és a recepción a Mártika, vagy az Irénke mindig megkérdezte, hogy mit érzek, megjött-e stb. Mivel többnyire úgy mentem vissza, hogy megjött, mondtam is nekik, erre az ő válaszuk mindig az volt, hogy az nem jelent semmit! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy éld bele magad, mert valószínűbb, hogy ez most nem sikerült, minthogy igen, de ha mégis van ott valaki, ne rontsd az esélyeit azzal, hogy a progit is megvonod tőle! Drukkolok azért! :wink:

Jövő vasárnap advent vasárnap? :shock: Hogy megy az idő! Neki kell állnom az adventi koszorúnak lassacskán! :)
nellike

Sziasztok,

Én is megijedtem, hogy ma advent és semmi koszorú. De látom nem voltam egyedül. :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Tényleg hosszú volt a pénteki nap…

Remény
, nem merek semmit mondani, a lányok mindent elmondtak előttem, akkor jössz te is holnap? Honnan ismerlek meg? Szőkésbarna, válig érő hajam van és szemüveget hordok. Mostanában elkísér az anyósom, aki a legrendesebb anyós a világon. Ha van kedved beszélgessünk.

Orsiborsi, remélem sok-sok pihenéssel telt a hétvégéd. Másra meg még ne gondolj, csak a jelenre koncentrálj. Elég, ha egy talpraesett, gyors legény van a nyájban

Dita, húúúú ez a spontán sztori nagyon jó volt. Annyi ilyet hallok…amikor már feladják, 5 lombik után, akkor összejön spontán. Ez a macskás sztori tetszik, szegény milyen képet vágott volna, ha fölöslegesen megsétáltatod.
:lol: :lol: :lol:
Bikmakk, húúúú de jó, akkor kedden gondolok rád.
Nekem nem nőttek megfelelően a petesejtek, csak két merioanl és 225 mg Gonallal indult be. Ezt szúrtam három napig. 10mm-16 mm nagyok voltak, igy nem hétfőn lesz a beülti, akkor még kontroll és utána szerdát tippelte Szűcs doki. Majd meglátjuk holnap. Nagyon félek, hogy elveszik a türelem a munkahelyen…

Babszika, akkor az egész hétvégéd kellemesen telt. Aranyosak a videók. Van egy kutyusotok? :D

Nelli, ahogy olvastam soraidat, úgy éreztem, hogy teljesen nyugodtan fogadtad híreket. Szerintem ez nagyon jó. Sok mindenen túl vagy már. Szerencsére a dolgok jóra fordulnak. Várom a UH képet

Vicky, te mikor jössz a BMC-be?

Süni, ismered a Lelki köldökzsinór c.könyvet?

Jó éjt mindenkinek és szép álmokat
swanny

swanny: Én is szerdán megyek. Most nekem nem sürgős és csak akkor tudok a munkahelyemről elszabadulni.
vicky79
Budapest III. kerület

Swanny!
Igen, ő a gyerekünk. De tényleg! Hihetetlen, h mennyire "emberiesedett" :D

Dita!
Nem értem, h miért nem megy neked a klip. :cry:

babszika

Nekem tegnap este nagyon-nagyon fájt a fejem és bevettem egy Aspirin C-t, mert már kibirhatatlan volt, egészéjszaka nem tudtam aludni. Ugye ebből nem lesz probléma?
Hűű, tényleg, már lassan itt az advent, de jó már csak egy kis hó lenne jó, de az nincs itt :)
juttta

Sziasztok!

Igen, holnap megyek az eredményhirdetésre, és bár én úgy érzem ez most nem jött össze, mégis csak a tanácsaitokat megfogadva nem vontam meg a progit. Már abban vagyok mihamarabb visszakapjak megint 2-t.
Én holnap regge még fekete sapiban és piros kabátban leszek. Szerintem farmer, valami pulcsi, nagy valószínűséggel fekete bokacsizma. Barna középhosszú haj, szerintem lófarokba kötve, és két csatt. Nem vagyok túl magas. Szerintem hátul a labor körül fogok vérvétel után ülni. Ott megtalálsz. (WC-knél)

Remélem találkozunk és kellemesen tölthetem a délelőttöt magamba roskadás helyett.
remény73

Sziasztok!

Igen, holnap megyek az eredményhirdetésre, és bár én úgy érzem ez most nem jött össze, mégis csak a tanácsaitokat megfogadva nem vontam meg a progit. Már abban vagyok mihamarabb visszakapjak megint 2-t.
Én holnap reggel még fekete sapiban és piros kabátban leszek. Szerintem farmer, valami pulcsi, nagy valószínűséggel fekete bokacsizma. Barna középhosszú haj, szerintem lófarokba kötve, és két csatt. Nem vagyok túl magas. Szerintem hátul a labor körül fogok vérvétel után ülni. Ott megtalálsz. (WC-knél)

Remélem találkozunk és kellemesen tölthetem a délelőttöt magamba roskadás helyett.
remény73

Sziasztok!
Swanny, igen, ismerem a könyvet. Pár lombikkal ezelőtt olvastam. :)

Nellike, nagyon helyes, hogy végre pihensz. Muszáj, főleg az elején.

Remény és a többiek, szurkolok nagyon!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Remény? Többiek? :roll:

Lelki köldökzsinór? Én hallottam a könyvről, állítólag nagyon jó, érdemes elolvasni. Ha jól emlékszem két magyar orvos írta, talán Hidas az egyik író vezetékneve. Én is kerestem a könyvtárban, de kivették, úgyhogy majd decemberben talán el tudom olvasni. :)

Jutta! Nem tudom, hogy az Aspirin C árthat -e, de úgy tudom (Konc tanár úrtól) , hogy az Algopyrin nem árt. Fájdalmat is csillapít és a lázat is leviszi, úgyhogy szerintem inkább azt vedd be. :?

Swanny! Drukkolok, hogy növésnek induljanak szépen azok a tüszőcskék! :wink:
nellike

Sziasztok lányok!

SAJNOS nagyon szomorú hirrel jöttem. Az 5 szép petesejtből
1 sem termékenyült meg:( Azt mondta W. doki h. nem tudni
mi az oka, de mélyebb kivizsgálás kellene. Lehet h. nekem
csak minden 8-10. petesejt alkalmas a megtermékenyülésre.
GOndolhatjátok mit éreztünk!! Azt hittük ma beültetés, erre
a nagy semmi:(:( Most ugy érezzük, hogy abbahagyjuk
és örökefogadunk, valamiért ennek igy kell lennie!!!!

Lányok nektek továbbra is szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!

Ui. Megmaradt 48 db progeszteron szurim, és 4 doboz
utrogestan bogyom. Ha valakinek kell , (akik most
kezdik a lombikot ) szóljon a gyógyszertári árnál
olcsóbban odaadom. SAJNOS én már nem tudok vele
semmit kezdeni:(
babu69

Babu :cry: biztos, hogy leálltok, vagy ez a mostani állapotból fakadó gondolatotok, és még esetleg változik? Sajnálom, nagyon, hogy 5 petesejted volt és mégsem lett embrió belőle :( nehéz lehet, gondolom.

Remény: mi lett a vérvétel eredménye? Tényleg lent van a HcG-d? Ne csüggedj nagyon, bár én azt hiszem az első napok mindig nehezek - én is csak most kezdek megnyugodni, hogy már egy hete megy az újabb stimum.
De hátha mégsem jössz rossz hírrel!

Orsi: akkor most Neked kezdődik a visszaszámlálás! Mikor kell tesztre visszamenned?
Nagyon szorítok és sokat fogok Rád gondolni!

Nem is tudtam, hogy inszeminációkor is számlálják a katonákat... azt hittem, ha úgyis "feljavítják" őket, akkor már külön nem nézegetik, elég csak előtte a 3 havonkénti kontrollon.

Nellike: tényleg megoldják az égiek a baba-létszámot, hihetetlen! Ha egyik embriócska felszívódik, a többieknek ez nem árt? Ilyenkor hozzá sem nyúlnak a kis elesetthez? Ez is nagyon érdekes. Jó érzés lehetett látni, hogy 2 szép, nagy babóca csücsükél és kalimpál a szívével Nálatok. Kérünk szépen fényképet - azt hiszem, a többiek nevében is mondhatom.

Nálam - ha minden jól halad - közelgünk az inszemhez. De ez majd holnap derül ki, a 2. UH-n ebben a ciklusban. Remélem, hogy minden ok. odabent, mert amúgy ezt a hónapot nehezen viselem, fájogat a hasam, mintha a szurira is érzékeny lennék, sokat émelygek. De mindegy, csak lenne legalább 2 méretes tüszőm és túl lennék már az inszemen! Most megint oylan időszak van, hogy sokan kérdezgetnek az ismerősök, rokonok közül, pásztázzák a kicsit kerekebb pocimat. Nehéz. Elég vékony vagyok alapból, de az idei év némi pluszt rajtam hagyott. Mivel alkatilag 1-2 kg + is látszik, hát úgy látszik, látják, és puhatolóznak. Bár lenne okom végre igazoltan hízni! :roll:

Szép estét!
E. Dóra
edóra

babu,
nagyon-nagyon sajnálom, tényleg rettenetes érzés lehet ez most nektek.
De majd ha egy kis idő eltelt, gondoljátok át ezt a dolgot még egyszer!
És attól, hogy elindítjátok az örökbefogadást, próbálkozni még lehet - lombikkal is. Sok mindenen múlhat, hogy milyen a petesejtek minősége - nekem először a 6-ból 3 termékenyült meg, másodszor 3-ból 3. De ha a második alkalommal pont olyan 3 lett volna, amik az elsőben nem termékenyültek meg.... Szóval szerintem ne adjátok fel, pihenjetek kicsit, és majd újult erővel belevághattok!!

Küldök nagy ölelést:
((((((((((((((((babu))))))))))))))))9
bikmakk

Sziasztok!
Hát ahogy éreztem, ez most nem sikerült, sajnos. A természet erősebb volt, de hát ez van. Nem adom fel.

Babu, nagyon sajnálom, ez nagyon rossz lehetett. Mindent megpróbáltatok, és az esélyetek a 0-ra redukálódott, még lehetőséget sem kapva a sorstól. Szerintem is pihenjetek egy kicsit, kapcsolódjatok ki, és ha lelkileg erős vagy és anyagilag sincs akadálya próbáld meg legalább még 1-szer. Hátha sikerül.

Bikmakk! Nem tudom téged láttalak-e egy höly ült fent az elsőn és volt egy szemüveges lány vele, majd kint a folyóson egy idősebb úrral is, és laptop volt a lány kezében.Aztán a lány elment és az idősebb hölgy maradt a stimus lapért.

Edóra, remélem szépen érnek a tűszőid, és most végre minden összejön, sok sikert hozzá.

Sajnos ma többünk kapott a vérvétel után negatív hírt és csak 1-ről tudok akinek sikerült, de lehet vannak többen is, csak velük nem beszélgettem. Egyedül nálam jött meg, a többieknek sajnos nem sikerült így sem. Annak akinek sikerült tegnap volt 3 csepp vér és görcsölt a hasa, mintha meg akarna jönni, és semmi más. És neki sikerült. Ő végig kényeztetve volt otthon, mindenki kényeztette, és leste minden gondolatát, egyik nap túróval, másnap savanyú káposztával etették:)

A méhpempős dolgot hol lehet venni? Hátha szükség lesz a nyálkahártya növeléshez legközelebb, ami még nem tudom hogy dec. vége jan. eleje lesz vagy csak febr. vége márc. eleje.

Köszi, és akinek kell szorítok.
remény73

babu: Nagyon-nagyon sajnálom a dolgot. Próbáljátok meg elindítani az örökbefogadást, annak a babának is ugyanúgy fogtok tudni örülni. Bár tudom, hogy jobb lett volna egy saját. :( Elmondani nem tudom, hogy mennyire sajnálom. Ha nekem több lenne, biztos neked adnék, annyira kedves és aranyos csajszinak ismertelek meg.

remény: Téged is nagyon sajnállak, de ti tudtok menni tovább. Babára fel! Méhpempős mézet én bioboltban vettem és még régebben a kapszulásat is.
vicky79
Budapest III. kerület

remény,
sajnálom, de szerencsére van sok fagyi, úgyhogy fel a fejjel!! :)
nem engem láttál, mert én ma nem voltam bent. meg amúgy sincs most stimum, mert fagyibabákat kapok holnap vissza. már ha felébrednek. nagyon drukkolok nekik... :)
bikmakk

Babu!

Nagyon sajnálom, doki mit mond, vagy ő beszélt le a további próbálkozásról? Biztos nincs már remény?

Remény!

Sajnálom, de reméljük legközelebb sikerül.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Bikmakk! Holnapra sok sikert kívánok nektek, és kívánom, hogy a babák felébredjenek és szépen megmaradjanak. Majd mesélj hogy történik mindez, mert lehet decembert közepén én is újra belevágok, ha megjön a köv. menzeszem is.
Hányszor kellett visszamenned ellenőrzésre a beültetésig? Nézik a tüszőt és a méhnyálkahártyát is? Ha úgy látják rá kell segíteni akkor írnak fel szurikat?
remény73

Bocsi Bikmakk, rájöttem Swanny kérdezte megyek-e ma, de lehet őt láttam laptoptáskával egy másik lány jelenlétében elmenni és az anyós meg várta a sort.

Orsi te is ott voltál W. dokinál fent az első emeleti váróban? Nem lehet hogy a reggeli várakozásban pont mögötted álltam? Ugyanis egy Orsi nevű lány beszélgetett előttem a sorban és sokáig nem mehettek be, és közben lestük a sok kávét, amik bejutottak, de mi nagyon sok idő elteltével csak.
remény73

Sziaztok !

Babu !
Annyira sajnálom a történteket ! :cry: :cry: :cry:
Annyira szorítottam Neked és azt hittem, hogy ma,mire ismét megnézem a fórumot, csupa-csupa jó híreket mesélsz !
De nem szabad feladni, mindenképpen folytassátok a lombikot, még akkor is, ha mellette örökbefogadtok egy kicsibabát !....hátha pont akkor sikerülne !!

Remény !
Sajnálom, hogy nem sikerült a babácskád, de én már ezt ott a BMC-ben átéltem Veled....kint a sorban mögötted álltam kettővel (lila kabátban) és hallottam, mikor egy lánynak és a párjának mesélted a történetedet !...és most hogy olvastam miben voltál, összeraktam, hogy Te vagy az !
Nem szabad Neked sem elkenődnöd, tovább kell menni, és hinni, hogy a következő sikerülni fog !!

Babszika !
Most olvastan, hogy csütörtökön írtad, hogy pénteken tudnánk talizni ! :( :(
Sajnálom, hogy már nem olvatam akkor a fórumot, de nem láttalak pénteken, pedig ott ültem a bejáratnál 5 órán át !

Bikmakk !
Nagyon drukkolok holnapra !! ++++

Nellike !
A sors szépen kialakítja, hogy hány babácska maradjon Veled, de a kettővel is nagyon boldog leszel ! :D

Nálam felgyorsúltak az események, már holnap meglesz a punkcióm ! Aztán pénteken vagy hétfőn a beültetés ! Most én is kérem szépen a drukkokat ! :oops: :D :lol:
rilla_

Sziasztok lányok!

Mindennap olvaslak Titeket és nagyon nagyon drukkolok mindenkinek!!!

Babu!
Most még ne add fel!!!!!!
Egy lánnyal volt egy közös inszemünk, azóta tartjuk a kapcsolatot. Ő ugyanígy járt mint te az első lombikjával. leszívtak neki kb 6 petesejtet és egy se termékenyült meg neki. Zeke doki azt mondta hogy ez lehetett a gyógyszerek hatása is illetve nem volt jó a protokoll, neki akkor long volt. Októberben újra belefogtak antagonista protokollal -asszem- és 6-ból 5 megtermékenyült neki, kettőt visszakapott és már ő is kismami.
A dokid nem mondott magyarázatot erre hogy ez hogyan fordulhatott elő?
El tudom képzelni mennyire csalódott lehetsz.........
Pihenj egy kicsit, aztán gondoljátok át mégegyszer a pároddal a dolgokat. Kell még legalább 1 esélyt adnotok a közös gyereketeknek! :wink:
Drukkolok nektek nagyon!

Kép
vucuska

Rilla!
Nagyon drukkolok holnapra, minden rendben lesz.+++++

Babu!
Sajnálom, hogy ez történt, de szerintem se adjátok fel. Ez lehet, hogy most így jött össze, de lehet hogy egy következőből meg megtermékenyülne. Ne adjátok fel a hitet, közel sem biztos, hogy egyáltalán nem lehet saját gyereketek. Hm?

Remény!
Remélem mihamarabb sikerülni fog a dolog, előbb-utóbb biztos össze fog jönni. Addig is kitartás.

Edóra!
Sajnálom :cry:

Bikmakk!
Drukkolok, hogy sikeres legyen a dolog :wink:

Zoe!
Rég voltál már itt....minden ok?

Velem semmi extra, várom a kövi hétfőt az eredmény miatt. Ezt a 2. inszemet sokkal nyugisabban "élem át", nincs annyi rossz érzésem, mint az elsőnél. Viszont mellfeszülésem egyáltalán nincs, nem tudom ez mit jelenthet. Majd meglátjuk. De szerintem egy vasárnapi teszt még be fog figyelni.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony !
Iszonyatosan szúrkolok Neked, hogy ez a baba ott maradjon Veletek !!! +++++++
rilla_

Sziasztok
BABU
Őszintén sajnálom, és remélem, hogy ti is egy csoda alanyai lesztek nemsokára! Én hiszek benne! Remélem azért még jössz hozzánk, és ha nem is most akkor valamikor később még meggondoljátok magatokat és bevállaljátok a lombikot!

EDÓRA
Hajrá tüszőnövesztés, és drukk az inszemhez!
1-2 kiló semmi, én összesen 35-öt szedtem fel amióta babát szeretnénk! :roll:

REMÉNY
Örülök, hogy nem adod fel. Legközelebb téged is kényeztessenek. Méhpempőt lehet kapni méhészeti boltokban. Kapszulát, és mézes pempőt herbáriában. Propur cseppet pedig lehet a gyógyszertárban, bár annak iszonyatos az íze! Brrrrrrrrr!

BIKKMAKK
+++++++++++++++++++++++++++++++

RILLA
Mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++++

RONY
Vasárnapra egy kalappal, egy nagy zebrát kívánok neked! :wink:

Tegnap én is ott töltöttem a fél napomat hajnali 4 után indultunk itthonról és 6.15-től 12.30-ig voltam a BMC-ben. Sasolgattam hogy ki lehet fórumos, de csak Swanny leírására emlékeztem és szemüveges lány vállig érő hajjal 3 is volt, úgyhogy nem mertem megszólítani mindet! :oops: :lol:
Nekem nagy rutin volt, aztán apának katonaleadás, végül nőgyogyi. Nagyon el voltam kennyenve, hogy ennyire sok meddő házaspár van, ha nem voltunk ott hétfőn fél millióan akkor sehányan...... és én is hallottam egy-két nega történetet..... el is borult az agyam 11kor már nagoyn fáradt és éhes és ideges voltam, a párom is szekált, hogy mikor végzünk már, el is gurult egy-két könnycsepp........ hogy miért ver a sors..... aztán elszégyelltem magam, hogy vannak nálam ezerszer rosszabb helyzetben is (ld. Babu) :cry:
Nekem még hysterora kell mennem a lombik előtt, a hsg-t megúsztam, mert volt már laparom egy éve. Kb. jövő hónap közepén lesz meg az összes eredmény és azt mondta a doki, hogy akkor megbeszéljük a lombikot, hogy mikor kezdhetjük!

További szép napot mindenkinek!

dita75

Rilla! Rémlik 1-2 ember, hiszen akkor ott a várakozásban már nagyon nem volt más lehetőség nézelődésen kívül :) Nem biztos megismernélek újra, és én most december közepéig biztos nem járok a BMC fele, de talán még találkozunk. Holnapra sok sikert kívánok, és sikerüljenek azok a megtermékenyítéses dolgok is, hogy pénteken vissza is kaphass 2-t.Szerintem van esély a péntekre és utána pihizz legalább 4 napot.

Mindenkinek akinek most lesz vagy éppen volt és vár megy a drukkom....
remény73

Sziasztok Lányok!

Jövő héten tervezem, hogy elmegyek Zekéhez, nem tudjátok, bent lesz? Van infótok?

Köszönöm szépen!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok,
Lányok, maradt meg gyógyszerem, injekciós tűm a lombikból, és nagyon szívesen elküldöm annak aki kéri teljesen ingyen. Egy-két dolgot biztosan lehet belőle használni. Pü-t írjon, akit érdekel! :wink:
Mindenkinek kitartást kívánok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Remény !
Ha legközelebb is együtt leszünk a BMC-ben, akkor én már biztosan megismerlek Téged, majd én odamegyek Hozzád ! :D
Köszi a bíztatást !
rilla_

rilla,
drukkolok holnapra, és aztán meg péntekre!! Majd feltétlen írj, hogy mi volt!

Nekem felébredt mindkét babám sejtvesztés nélkül, úgyhogy nagyon örültem! Bár jó nagy késéssel értem oda, de nem volt gond végül... Egy busz ütközött egy tűzoltóautóval a Moszkván, és órákon át alig haladt emiatt a forgalom, végül én kiszálltam az autóból a Margit híd budai hídfőjénél, és tömegközlekedéssel mentem be, a párom meg még vagy egy órát araszolt a Margit körúton - ezért aztán lekéste a babák megmutatását, úgyhogy csak a mobilomon készült képeket láthatta....
De azért jó volt, és most itthon vagyok és pihizek, de ezúttal nem olyan szigorúan, mint a múltkor...
Hétfőtől megyek majd dolgozni is.
bikmakk

BIKKMAKK
Pont most néztem a híradóban a balesetet. Gondoltam is azokra akinek ma volt ott dolguk, sajnálom, hogy ilyen kellemetlenségek jöttek közbe és emiatt a párod nem láthatta a babákat. Én hálát adtam a sorsnak, hogy nem ma kellett mennünk, mert a párom a legjobban várakozni utál...... :roll: és ha ebbe még egy baleset is belekavar akkor lehet, hogy ott ütötte volna meg a guta.
Viszont nagyon örülök, hogy mindkét babócátok felébredt, remélem, hogy két hét múlva már nagyon-nagyon boldog kismami leszel! :wink:

dita75

bikmakk: A "nehezén" már túl vagy, most már csak babáznod kell majd. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: