Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, látom hiányoltatok többen, hogy mi volt, de annyi dolgunk volt, úgy elment a nap, hogy este 23.00 -kor értünk haza.
Lényeg! Voltunk tagnap uh-n, és hááááát, majd meglátjuk kedden. Van két gyönyörű, szépen fejlődő petezsák (21 mm-esek) , van két gyönyörű, jó helyen lévő 9 mm-es embrió, és mindkettőnek szépen ver a szíve.
Megvan a harmadik is, neki is ver a szíve, bár sokkal lassabban és nagyon le van maradva a másik kettőhöz képest. Pont fele akkora, és a petezsák is picike marad, csupán 2 mm-t nőtt a múlt heti képest. A Zeke szerint "nagyon valószínű" , hogy nem marad velünk. Ráadásul pont a vizsgálat előtt pecsételtem egyet, úgyhogy a Zeke doki szerint ez is jelezheti, hogy elmegy az a picúr. Most emiatt lejjebb vette az utró adagomat, hogy ne segítsük a picike fejlődését.

Kedden megyek vissza uh-ra, megnézzük mi van a picikével. Ha továbbra is le van maradva, és még ver a kis szíve, valószínűleg mindenképpen redukció lesz a vége. Szóval úgy látszik, megoldja a természet.
Azért nem vagyunk elkeseredve, mert a két másik babó gyönyörű nagy, kaptunk is uh-képet, jól látszik mindkét csöppség és már ki lehetett venni a formájukból valamit és csak úgy lüktetett a pici szívük a monitoron.
Ennyit rólunk.
Bikkmakk! Drukkolok a fagyibabákhoz, renélem szerencsét hoznak!
Orsika! Gondoltam rátok tegnap. Sajnos mi is jártunk így, hogy csak fél háromkor kerültünk sorra.

Remélem a sors kárpótol a várakozásért.

Drukkolok nagyon!
Jutta! Szerintem ne irrigálj! Az én nőgyógyászom azzal kezdte annak idején, hogy "leszoktatott" róla. Azt mondta, hogy nem kismamajelölteknek való! Másrészt az utró azért olyan olajos/zsíros, hogy a hüvelyfalon megtapadjon és bár egy része kifolyik, a bennmaradó felszívódik. Én nem irrigálnék a helyedben.
Remény! Sajnálom a mensit, de én a helyedben csak akkor hagytam volna abba az utrót, ha a teszt is negatív. Csak azért írom ezt, mert én is jártam így, hoyg megjött úgy rendesen, aztán mégid terhes voltam. Én is abbahagytam az utrót és a Zeke jól leszúrt, hogy nem lett volna szabad. Azért én még drukkolok a hivatalos eredményhirdetésig!
Puszi mindenkinek, szép napot , szép hétvégét mindenkinek!