A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Köszi lányok a Graco-val kapcsolatban a sok-sok tanácsot!!!
El fogok menni max szerdáig megnézem, és átgondoljuk, mert van egy akció most a Minimanóban: http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... loria.html
Bár lehet, hogy ezt tettem fel a múltkor is.
Nem rossz az ára, de akkor lehet, hogy nem is túl jó...

Nagyon jók a pocis képek!
Tünemény! Nagyon csini, és szép voltál!!!
Kesztyűvel kapcsolatban: Marci is elég sokáig levette, aztán amikor okosabb lett, és rájött, hogy fázik, na, akkor már felvette!!!

Ez az esti kidudorosdi-játék (úgy mint Ettinél), nagyon vicces! Bár néha kellemetlen, mintha szét akarná feszíteni a hasaM!!!!

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!

Holnap megyek uh-ra. Juhhéé remélem megtudom a nemét.

Mondok még egy ellenpéldát a terhesség-gyerek alvásra: én sem dolgoztam a 6. héttől az első terhességemnél. Végig pihiztem, naphosszat csak aludtam (veszélyeztetett voltam). ÉSSSS Kende még is éjszakázós gyerek csoda, ha havonta egy éjszakát átalszik. Napközben is kb. 1 órát alszik. És elég nagy a mozgásigénye, meg állandóan pörög.
Szerintem is totál gyerek válogatja ki milyen lesz. Szóval nem hiszem hogy ez attól függne, hogy ki mennyit pihizik terhesség alatt. Szerintem ez csupán öröklés kérdése. Apa nálunk nagyon keveset alszik napi 5-6 óra neki bőven elég. Valószínű Kende is ez a fajta lesz…

Nagyon szépek a pocakképek. Azért már látszik, hogy babát várunk. Majd teszek fel én is csak győzzem kivárni, hogy apa csinál képet.

Kikocska: nekem is extrém gyerek jutott. Nem alussza át az éjszakát, de okos, eleven, és szép is :lol:

Cat: van már időpontotok? Hű de szép bútort választottatok! Milyen szép nagy hó volt nálatok. És tök cuki a fiad! Nálunk ami esett egyből elolvadt. :( Pedig Kende hóembert akart építeni :lol:

Ildi: olyan pocid van, mint nekem volt Kendével. Szinte semmi nem látszott. Most sincs nagy pocim, de már most nagyobb, mint annó volt. :)

Tünemény: grat a kiscsajhoz! Illetve Lucához :) Csinik vagytok a képeken!

Bogi: neked grat a kisfiúhoz.

Zsu: Emmának boldog névnapot!!! Nem tudom hogy vedd rá Emmát a kesztyűre. Nekem felveszi, sőt szólt hogy fázik a keze és kéri a kesztyűt. Bár Kende nagyobb. Szerintem vegyél fel te is kesztyűt és mutasd neki milyen jó. Más ötletem nincs.

Tisa: nagyon szép a pocid!!! Melyik napra tervezed a talit?

Padri: utólag Boldog szülinapot!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Reggel írtam egy csomót, aztán elszállt és mérgemben nem volt kedvem újraírni.........

Padri utólag sok boldog szülinapot!

Emmának pedig sok boldog névnapot kívánok!

Még nem jött meg az eredmény, de remélem hamarosan jó híreket kapok, holnap jár le a 3 hét......

Hétvégén disznótor volt nálunk, jól elfáradtam, pedig anyukám csinált szinte mindent, meg persze a böllér és a párom haverjai...mi csak asszisztáltunk :lol:

Mindenesetre két napja csak gyümölcsöt eszem, mert rá se tudok nézni a húsra, úgy bekajáltam... :roll:

Most bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de kevés időm van most..
Mindig elolvasom amit írtok ,csak reagálni nem tudtam :oops:

Vasárnap megyek vizsgázni és még alig tudok valamit.... :(

Meg amúgy most azon vagyok kiakadva, hogy a szomszédos helyiségben megöltek egy 14 éves lányt szombat éjjel....még semmi részleteset nem tudunk, valami táncbemutatóról ment haza, mert táncol és az apja egész éjjel kereste és vasárnap este találta meg egy kis erdőben meztelenül, halva......( azt is mondták, hogy megerőszakolták és megcsonkították .-----de ez nem biztos) :cry:

teljesen ki vagyok akadva, az én lányom is ennyi idős......majd nézem a híreket, hátha mondanak valamit......Kiskunlacházán történt...
Itt a fiatalok között nagyon sokan ismerték....

Na jó, nem rombolom a jó hangulatot tovább....

Valaki elküldené a jelszót nekem is?

Pusza mindenkinek!

Kép

Kép
tasin

Tasin!

Mi is várjuk nagyon a híreket Tőled, úgyhogy ha megérkezik a postás, ne csigázz tovább minket!

A kislányról én is hallottam, durva. :shock:

Kisvirág!

December 3-ra kaptunk magzati szív UH időpontot a Bolgárkerák utcába. Igaz, hogy ez fizetős, de talán több ideje lesz ránk a doktornőnek, mintha a SOTE-ra mennénk. Ráadásul ott csak 11-re lett volna szabad hely.
Így most az lesz az ajándék a házassági évfordulónkra, hogy Hajdú júlia doktornő azt mondja, hogy Marci szíve makkegészséges. (És még azt is hozzáteszi, hogy az összes ciszta teljesen felszívódott. :D )
Vendég

tasin:
tiszta durva pont most mondták az rtlklub híradójának az előzetesében.
ha minden igaz akkor elküldtem a jelszót privátban.
:( :( :(

Kép

Kép
gabka7926

Valaki nekem is elküldi a jelszót?
És a felhsználónevet is, légyszi! Lusta vagyok visszakeresni. :oops:
Vendég

cat:elküldtem neked is.
Írj a falra, hogy megkaptad-e.

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!

Köszi!
Megkaptam. Kitöltöttem.
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!

Cat!
Nagyon édes a kisfiad. Nekük is ilyen overálunk van csak kék :-)

Tünemény, Boglárka!

Gratulálok Nektek :-) Mi jövő héten megyünk 4d-re remélem most már kiderül milyen babánk lesz :-)

Kesztyű gond..... Nálunk is nagy gond... nem akarja se felhúzni se zsebre tenni a kezét , de mellett meg fázik, mer tjön be nem akar kint lenni.... ha sétálunk néha eltűri magán.....

Padri!
Bár már tényleg csak utolag , de nagyon sok Boldog születés napott -:-) Nah hát én is extra béna lennk jogán...., mert tök kezdő vagyok. Megprobálok szerdán menni, de addig még írok Neked.

Mi hála a z égnek jól vagyunk illetve van egy gondom nem tudom tudtok-e segíteni. állandóan ég a gyomrom.... :-( Amúgy isgyomor bajos vagyok, de kolinál nem volt gndom. most meg van hogy annyira hogy még hányingerem is van...... ez normális?
Babám egyre jobban mozog :-)

Ettike!
Pisi szerintem teljesen norm.. én is kb napi 3-4 litert iszok és nem bírok30 percnél tovább vissza tartani, de van hogy rögtön. azt olvastam, hogy mindig üritsük ki teljesen a holyagot és akkor jobb lesz... De nehogy abba hagyd ezért az ivást, mert ha jól emlékszem, Te írtad mennyire vízes voltál a kisfiadnál na én is és azt mondták csak azzal védhetemki ha rengeteget iszok. Nála alig ittam 1,5 litert /nap.....

na mennek.
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Sziszike!

Nekünk is van kékben is overál. :)

Gyomorégésre Rennie-t szoktak javasolni, állítólag kismamáknak is lehet.
És a gyömbéres dolgok talán.
Vendég

Sziasztok!

Na, ma reggelre itt is nagy hó esett, bár nem tudom meddig marad meg, mert nagyon olvad.

Tünemény: Nagyon csini voltál a bemutatón, tök jó lehetett kipróbálni a szebbnél szebb rucikat.

Boglárka: Hatalmas gratuláció a kisfiúhoz :)

Etti: Én is rengetegszer járok pisilni, pedig nem is iszok olyan észveszejtően sokat :roll: Az éjszakai kijárkálásokat nagyon nem szeretem.

A Baba már egyre fentebb rúgdos, illetve fentebb is. Olyan kinyomósdi nálam is szokott lenni, tényleg kellemetlen is tud lenni, ha nagyon kifeszíti magát.

Tasni: Megy a drukk a jó hírekért!

Kép

Kép
sildi83

:shock: :shock: :shock: :shock: Jaj, segítsetek! Ha megnyomom a mellbimbómat narancssárgás valami jön belőle. Ez normális???

Kép

Kép
sildi83

Sildi!

Narancssárga, vagy olyan sárgásabb, mint mondjuk az olvadt vaj?
Vendég

Halvány narancssárga, akkor már inkább olvadt margarin, mint vaj.

Kép

Kép
sildi83

Halvány narancssárga, akkor már inkább olvadt margarin, mint vaj.

Kép

Kép
sildi83

Ha sárgás valami, akkor az előtej.
Ne nyomkodd a mellbimbódat! Ez teljesen természetes dolog. Van akinél már ilyenkor termelődik a hormonok hatására.
Vendég

Huh, köszi! Csak azért nyomtam meg, mert láttam a tetején is, hogy van benne valami. Mondjuk csak az egyik ilyen.

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok,

jaj lányok én úgy irigykedem...annyira figyelem mint állat de csak nem érzem a babócát még mindig.... az a bélmozgásszerű valamit is csak szombaton éreztem utoljára :roll: :oops: ..

Mondjuk a lepnyem mellső falon van, az tompíthatja a mozgásérzetet, ugye????? Szóval már nagyon várom, hogy én is érezzem azt amiről írtok!!! :lol: :lol:

Sziszike - ez a jogaközpont eléggé a hegyen van. Én valószínűleg nem indulok neki a hegynek, mert ebben a csúz időben nem kockáztatok inkább :shock: :shock: De még egyeztethetünk mert járni mindenképp szeretnék valahova, csak megvárnám még kicsit jobb lesz az idő...legalábbis csúszásügyileg :lol: :lol:

Kép
padri75

Sziasztok Lányok!

Már bizti hogy kislány, mert ma reggel voltunk genetikain és itt is megerősitették! hááát mit mondjak nem sok minden van rajta:

egy élő magzat, lepény mellől
BPD 46mm, THQ 44mm, FL29mm
átlagos mennyiségű magzatviz
fejlődési rendellenesség nem látható
Dg Grav s 18

hát ennyi...a 4D-n ennél többet méricskélt a nő. de hát ha hajdú krisztina nem látott rosszat, akkor csak ok minden! nem hiszem hogy megyünk most 4D-re, majd kicsit később mikor már pufókabb lesz, és mosolyog meg szép lesz az arca is! (apa megint mondott valami hülyeséget mikor odaértünk az uh-ra, és ott össze is vesztünk...majdnem haza is zavartam, hogy hagyjon békén. utána meg most bújik hogy semmi nem történt. de örült mikor megint hallotta hogy kislány. ekkor elfelejtettem a vitát is. ő a legfontosabb, és az hogy minden ok vele)

Tasin irj majd ha megkaptad az eredményt! most már csengessen a postás mielőbb! A kislány története borzasztó, én csak este hallottam a hirekben, hát szinte sehol nem lehetnek biztonságban (és ez nem is egy nagyvárosban történt)

Nektek már van előtej? Akkor ez azt jelentheti hogy jó sok tejetek lesz? Remélem!!!

Virág voltatok ma? megmutatta magát?? majd irj ám!!!

Ildi köszi, tényleg jó volt, most már nem elérhető a honlapjuk, igy gondolom most töltik rá a videokat meg fotókat! :D :D hogy álltok a himzéssel?

Kép
tünemény

Padri!

Nyugi! mellső fali lepény tompítja a mozgást, és talán azért nem érzed még. Vagy olyankor mocorog, amikor másal vagy elfoglalva, és észre sem veszed.

Tüónemény!

Még egyszer gartulálok a kislányhoz!
Sajnos a kórházi UH-ok gyakran futószalagon mennek, nincs rá elég idő.

Az előtej pedig sajnos (?) nem jelent semmit a későbbi tejmennyiséggel kapcsolatban. Csak egy jelenség a hormonok hatására.
Nekem nem volt Benivel, csak miután megszületett, mégis gond nélkül szoptattam 15 hónapig. Első hat hónapban csak anyatej. Ő soha nem kapott tápszert.
Vendég

Sziasztok!

Tali: hogy melyik nap lesz az rajtatok múlik, amikor többen ráérnek. De eddig sok mindenkit nem érdekelt a dolog. Felőlelem lehetünk 3-4 is, meg el is maradhat érdeklődés hiányában. Régebben mindenki újongott az ötletért. Kicsit nehéz szervezni, ha nem vagytok lelkesek. :roll: Naaa mindegy!

Ildi! Nem semmi, hogy már ezt tapasztalod. Meg Ettike is. Nekem meg halvány csíkom van középen, beebeebeeeee! :D
És csak akkor ha megnyomizod, vagy lassan szivárog is? Ez tényleg több tejet jelent, vagy csak a hormonok miatt van?

Cat! Imádni való a Kicsifiad! Biztos Marci is ilyen szupi EGÉSZSÉGES lesz! Kitartás, jövő héten már mehettek is vizsgálatra! Aztán gyorsan gyere a hírekkel!

Tasin! Igen rémisztő a hír a kislányról. Mi is megijedtünk egy kicsit... Tudod mondtam, hogy az unokatesómés Dömsödön laknak. A kislányuk 13 éves (rettentő szép és okos) és ő is jár társastáncra Tassra és bemutatózni Lacházára. Gondolhatod....Bár mindig hozzák-viszik, de akkor is. Ő még ugyan nem az a bulizós fajta, de csak hónapok kérdése talán. Hát igen, mindig résen kell lenni! Vigyázz a lányaidra! És magadra is. Postás ?

Padri! Türelem! Én is csak a 19+1 héten éreztem először este lefekvéskor. Nem voltak buborékok, semmi előzetes. Aztán később azt is éreztem napközben. Eleinte keveset ficánkolt - vagy legalábbis nem vettem észre mert jöttem-mentem. Mostanra kezd belelendülni többször is és erősebben. Nekem is mellső fali a lépényem. Azért nem éreztem sokáig, majd gyengébben. (Ezt a 4D-s dokinéni mondta, hogy számít, mert tompítja) Úgyhogy nyugi, már csak napok kérdése! Szorítok! :D

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Meg van az idő pontunk 4d-re :-) 3-án 8:40 :-) annyira várom már és nagyon bizok benne, hogy most már meg láthatom milye van illetve milye nincs :-)
Idáig végig lánynak éreztem meg apa is, de mióta azt mondták, hogy inkább fiúnak tűnik már nem tudom mit érzek :shock: Apa meg ma közölte, hogy szerinte fiú. De igazából minennek örülünk csak annyira jó lett volna ha lányzó :-) De még egy előnye van hogy ha most fiú bizti lesz 3. babánk is ebben már akkor megállapodtunk mikor még meg se fogant :)

Padri!
De jó hogy ezt írtad :-) Pont akartam írni, hogy a héten bizti nem jó mert nincs kire hagyni kolit és úgy el voltam szontyizva, de így most jobb. Meg látjuk milyen időlesz jövő héten. Mocorgás miatt ne aggodj a mellső fali lepény tényleg nagyon tompitja. Kolinál nekem is az volt és a férjem ha 3x érezte a mozgását akkor sokat mondok. most meg hátul van és pörög ezerrel. nyugi.

Tünemény.
De jó hogy ma megint azt mondták kicsi lány :-) A veszekedéseken a baba mindig át fog lendíteni és arra is gondolj, hogy mi is sokkal érzékenyebbek vagyunk.

Cat!
Köszi! Lehet ma legurulok a gyógyszertárba, mert nagyon nehezen alszom Tőle.

Sildi!
Előtejcsi nagyon jó dolog nekem Kolival 20 héttől volt :-) Most is fehér a bimbim vége , de nem nyomogatom, mert azt olvastam ill mondta a doki is, hogy méhösszehuzodást idézhet elő. szóval ne nyomkodjátok. Nem hiszem, hogy ez azt jeéenti hogy sok tejed lesz. szerintem csak hormon. bár én 1 éves koráig szopiztattam+ annyit fejtem, hogy egy másik kislányt is el tartottam 6 hóig :-)

Tasin!
Én azért nem reagáltam a találkára, mert nem tudotam, hogy ujként mehetek e vagy inkább ne. ha lesz konkrét időpont és nem bánjátok hogy megyek én is szívesen taliznék.

na mennek gyorsan ebédet kell kreálnom.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Tünemény: Haladunk a varrással, bár ezen a nagy gobelinen még nem olyan látványos. És Te??

Tisa: Nem folyik, csak megnyomtam, mert olyan sárgás volt a teteje.
A talira tuti nem tudok elmenni :( Nem sokszor érzem azt, hogy de kár, hogy nem lakok Pesten, de most sajnálom.

Kép

Kép
sildi83

Sziszi! Gondolom nekem címezted (volna) a talis dilemmádat. Nem gond az újak mindig kevernek minket, már megszoktuk... :D A talira meg az jön aki akar, nem számít hogy mióta levelezel velünk. Ha érdekel a másik személyesen egy jó kis szittyó mellett akkor ott a helyed.

Én nem akartam konkrét időt szabni, gondoltam humánusabb a másik verzió, de akkor most megpróbálkozok ezzel:

Tali: Jövő hét csütörtök 17 óra.... Ki ér rá akkor? A helyszín a Nyugatinál v. a Westendnél lenne. Akinek jó az kezdje el írni/folytatni a sort.

Tali: Tisa,

Kép
Kép
tisa

Tisa!

Én eddig nem reagáltam egyszer sem a talira, de csak azért, mert nekem pont azok az időpontok lennének jók, ami senki másnak. Nevezetesen kedd vagy csütörtök dél körül.
Mivel itt szinte mindenki dolgozik, ezt fel sem vetettem.

Én kedden és csütörtökön 4 körül szoktam a bölcsibe menni a fiamért, más napokon pedig délután fél három-három körül elalszik, és úgy ébresztem fel fél hét-hét körül. És baby sitterem maximum csak hétévégn lehet, lévén a nagyszülők Egerben laknak.

Sziszike!

jövő héten már biztosan megmondják nektek, hogy fiú vagy lány. Kis türelem még!
Vendég

Tisa! nekem jo a jövö hét csütörtök! 17ig dolgozom, de pont a szemben a west enddel, az irodaházban, igy pár perc késéssel, oda tudok én is érni! ha a csajoknak nem jó, akkor nekem más nap is megfelel ám!!!

LÁNYOK, akik voltatok ma reggel korán az ÁEK genetikai uh-n, akkor ha láttatok egy szendvicset evő kismamát, aki szemmel láthatóan pont akkor kapott össze a párjával, aki utána ölelgette (mármint a kismamát a párja), mert észrevette, hogy mindenki minket nézett, na, az mi voltunk! :lol: pont mellettünk ült egy másik áprilisi kismami is, de ő nem fórumos volt, mert biztos ami biztos, megkérdeztem :lol:

Kép
tünemény

ja, ha találkozó a west end körül, akkor esetleg délben is ki tudok jönni!!! ha mégis valami ebédidő körüli lenne az időpont, akkor 12-14ig ki tudok jönni egy órácskára!!

Kép
tünemény

Sziasztok!

Én is megérkeztem.... és megvolt agenetikai UH.... kicsit későn értem... ezért sajnos lemaradtam a veszekedő párrol aki tünemény volt, egy másik áprilisi kismamával beszélhgettem... de ennyi

A méreteink majdnem egyeznek a tiéddel tünemény!

egy élő magzat, lepény hátul
BPD 45mm, THQ 44mm, FL29 mm
Átlagos mennyiségű magzatvíz,
rendellenesség nem látható!

És ismétcsak megerősítették hogy fiú. :))
És a hátát szereti mutogatni ez már biztos mert a ksi arcát most is nagyon takarta! Pedig nagyon próbálkozott a doki... de NEM!!! :lol:

nekem megfelelne a jövőhét csütörtök találkára, lehet hoyg késnék kicsit, de ha minden jól megy 5-re akár oda is érhetek! :D

Szóval én folytatom a sort ahogy Tisa kérte!
Tali: Jövő hét csütörtök 17 óra.... Ki ér rá akkor? A helyszín a Nyugatinál v. a Westendnél lenne. Akinek jó az kezdje el írni/folytatni a sort.

Tali: Tisa, Bogi

Na ez az előtej dolog érdeke, mert pont tegnap reggel nézegettem hyog mi a helyzte... most már akkor lehet majd erre is figyelni... bár nálam azért nemvészes a dolog! :shock:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Tali: Tisa, Bogi, Tünemény,

Kép
tünemény

Köszönöm csajok a bíztatást! :lol: Tudom,h minden okés, mert a pocim egyre csak nő, csak már úgy szeretném érezni a picit :lol: :lol:

Tali: Tisa,Bogi, Padri

:lol: :lol: :lol:

Kép
padri75

Júj Tünemény egyszerre írtunk :lol: :lol:

Na mégegyszer:

Tali: Tisa, Bogi, Tünemény, Padri

Kép
padri75

Szívesen megyek/ mennék a talira, de még nem tudom, h hogy alakulnak a dolgok......

Nekem alig volt előtejem, az is csak a végefelé, de amikor kellett, addigra lett, szóval ne törődjetek ezzel, nincs összefüggés.
A tejcinek amúgy is árt az idegeskedés, szóval már most tessék kondícionálni magatokat, h ha nincs v. nem elég a tejci, akkor sem dől össze a világ!!!! :!:

Tasin, most tényleg, a nődokid nem tud rákérdezni az eredményre?
Vagy nem akarod?
Én naponta többször is ellenőrzöm a postát, pedig nem hiszem, h már itt lehetne a levél. :? :oops:

Köszi a kesztyű ötleteket, semmi sem használ sajnos. Na, mindegy, majd okosodik, aztán rájön, h jobb az úgy! :wink:
Ma lefotóztam a kis eszkimót, majd teszek fel képeket róla, olyan édi az overállban!

Virág, drukolok, h ma felfedje magát a pocaklakód!!
Épp néztem a táblit, és tökre meglepődtem, h nem Virág vagy! Olyan egyértelmű volt nekem! :oops: :roll:

Zsu
svs

Sziasztok!

Én szivesen mennék találkozni,de egy nagyon lusta malac vagyok,ha arról van szó,hogy a városba kell bemenni,meg Pocokra sm biztos,hogy tud valaki vigyázni,igy hát a listára nem iratkozom fel,de még bármi megtörténhet! :oops:
Cat,nagyon helyes a kissrácod,vajon az öccse mennyire fog majd hasonlitani hozzá :lol:

Kocska,én Katymáron jártam sokat,barátnöm lakott ott,meg Bajára jártam fösuliba,ugyhogy ismerös a környéketek :D

Ettike,mi újság a lepénnyel?Bizom benne,hogy jókat mondanak!!!!

Meg hát gratulálok az újabb kislányokhoz,kisfiúkhoz!!!

Valaki megirná nekem,hogy mikor szokták a terheléses cukorvizsgálatot csináltatni?nem emlékszem már :oops:
köszönöm!
ja és a jelszót is valaki legyen szives megirni a táblához!köszönöm azt is!!!!
Na megyek,ledölök a két fiú közé kicsit(apa szabin van,juhhé),megnézem melyikük horkol jobban... :lol:
további szép napot mindenkinek!!!
gizu

Gizu - jelszó ment priviben :-)))

Na majdnem ide írtam be először :oops: :oops: , lehet ebéd után nem kellene hatékonykodnom :oops: :oops:

Kép
padri75

Gizu!

A terheléses vércukor kb. a 24.-28. hét között van.
De orvosa válogatja. Azt hiszem, vmelyik csajszi már volt is, de meglepően korán, mi is rácsodálkoztunk...

Én a magam 22+2 hetével majd csak jó 2,5-3 hét múlva (december 10-e körül) megyek. (az is az ünnepek miatt)

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!
Egész hétvégén a kiságyat raktuk össze,mert hamarabb megérkezett.Nincs még kész,mert bizony nem könnyű összeszerelni.A csavarokat olyan nehezen lehet beszerelni,hogy én megmozdítani is alig tudom,és Dani is megkínlódik vele rendesen. Sajnálom,hogy nem hallgattam rá,mert ő más színt javasolt,de én ragaszkodtam a fenyőhöz,mivel a beépített szekrény is fenyő.Igen,az sötét,ez meg világos. Ég és föld.De mostmár mindegy,ez lesz.
Ma voltunk uh-n.Először is a doki megdícsért,hogy végre mosolygok.Tudjátok eléggé le vagyok törve általában,de ma amint megláttam a havat úgy döntöttem vidám leszek. A baba jól van,szépen nő.Csak azt hiszem aludt,mert nem mozgott túl sokat,és az ujjacskája végig a szájában volt,nem vette ki onnan. És nem mutatta meg a titkot! Sebaj,majd egyszercsak.
Jövő hétfőn megyek 4D-re.Kiváncsi vagyok,és remélem minden rendben is lesz.
Bocsi,hogy hosszú lettem.Szép napot mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok.

gyors leszek mert hozzák a TV-t apáék.

a lepény már csak eléri a méhszájat.ez jó.viszont rengeteg ciszta van rajt.mutatta a doki,egymás hegyén-hátán vannak.az uh-s azt mondta mikor kérdeztem hogy ezzel mi a teendő hogy gyakran kell nézni mennyire "szaporodnak"de majd a kezelőorvosom mondani fogja.
dokim tisztára az ellenkezőjét mondta,idézem:
-ezzel nem kell foglalkozni amíg a baba rendesen fejlődik és lehet ha más nézné nem is látszódnának a ciszták :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

szerintem a lepény nem lesi meg uh előtt hogy ki ül a székben.tehát ha ott vannak akkor ott lesznek akárháyn doki is nézni meg.nem is hívott vissza uh-ra.majd csak a 32 hetesre kellene mennem.kicsit úgy éreztem nem ad az uh-s doki szavára.de hát azok a szarok nem foglalkoznak euzzel.szépen elborítják a lepényt aztán ki tudja mi lessz.most nagyon nagyon mérges vagyok a dokimra.ha kért volna lóvét sem adtam volna neki.

Kép
Kép
ettike

kutyafüle - ne aggódj szépen be fog sötétedni az új bútor is, a fenyő márcsak ilyen :lol: :lol: és akkor észre sem veszitek a különbséget

ettike - ne hagyd magad semmiképpen, én is azt érzem néha hogy nem egészen úgy foglalkoznak velem ahogy én szeretném. Lehet,h a dokinak az 1000. terhessége, de nekünk az első, vagy második, vagy harmadik :lol: :lol: na de akkor is hol vagyunk mi attól hogy megítéljük amit mondanak, viszont akkor legalább lennének megnyugatóak... a helyedben visszamennék és megkérném, hogy akkor magyarázza el úgy neked, h mi történik a pocakodban,h nyugodt lehess, hiszen ugye ez is alapelvárás velünk szemben, mármint a nyugodság :roll: :roll:

Kép
padri75

Na mégegyszer:

Tali: Jövő hét csütörtök 17 óra.... Ki ér rá akkor? A helyszín a Nyugatinál v. a Westendnél lenne.

Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék,de pont csütörtökön du van uh,amikor remélem ki is derül a neme:) Úgyhogy én ugyan itt,ugyan ekkor a hét többi napján lennék...

dharma

dharma lehet hogy a lányok is ráérnek más napokon is, én rugalmas vagyok, majd irjátok meg!!!

Etti micsoda dokik! szerintem is kérdezz rá hogy most akkor ez mit jelent?? nehogymá lerázzon, te meg idegeskedsz miatta! lesz új tvtek? Tök jó!!

kutyafüle majd tegyél fel képet ha kész lesz a kiságy, biztos szép, és majd idővel menni fog a régi bútorhoz is!!! :wink:

most lepihengetek egy kicsit mert megint bekeményedett a hasam, úgy hogy inkább csak feküdnék! lehet hogy még később felnézek, mi újság, úgyhogy termeljetek nyugodtan :D

Kép
tünemény

Tali: Jövő hét csütörtök (12.04.) 17 óra.... Ki ér rá akkor? A helyszín a Nyugatinál v. a Westendnél lenne. Akinek jó az kezdje el írni/folytatni a sort.

Tali: Tisa, Bogi, Tünemény, Padri, Kikocska

vagy nem, de ez az utolsó pillanatban fog kiderülni. Valszeg gyerek(ek)kel érkezem, és egy órát fogok tudni maradni, esetleg lehet, hgoy apa szenté avatja magát, és bevállalja a fürdetést, akkor kicsit tovább.. :)

Ettike, elmennék másik dokihoz is. egyébként azt olvastam, mikor megnéztem, mi is ez, hogy figyelni kell, és amíg jól el van látva a baba, nicnsen gond, tehát a kettő egyvelege, de a havi megfigyelés szerintem ritka az ellátottságot tekintve... megette a fene, ha már két hete éhezik, nem?

nálunk egészségügyi helyzet van, nándinak bőrgyógyászati beutaló, mert véresre horzsolt kiütések vannak most már rajta, és nem ekcéma, (amire azt mondta dokinéni, kb 10 napja, hogy a vírustól van) rékának pulmonológiai, és allergológia, a fura köhögése miatt, kiharcoltam végre, valami nagyon el van rontva náluk, és megy a drukk, hogy be ne kruppoljon megint nándi az éjjel, fura hangjai voltak :(
apa meg még táppénzen a héten az influenzája miatt.
szóval ez van nálunk.

egyébként mindenkinek örülök, jók voltak a jó hírek nagyon, gratula mindenkinek a fiúkhoz, lányokhoz és sikerekhez!

kutyafüle, neked meg akármi is legyen, nagyon nagyon sok erőt kívánok, mert biztos nem jó neked, de remélem van honnan meríteni!!! ide szeretnék egy ölelgetős szmájlit!

egyébként megnyugtatna, ha valaki mondaná, hogy ő kavarta meg a táblázatot, mert nagyon más a sorrend, mint ami volt...

megyek fürdetni, ez ma az enyém. ma sok dolgom van :)
szép estét!

kikocska

sziasztok.

nem erősködöm a dokimnál.én rákérdeztem és azt válaszolta amit.hiába kérdezném meg még 20 szor,ugyanezt mondaná.
holnap elmegyek a védőnőhöz és anyós ismerőse is győrben van(azért nem érte el a múltkor kinn)hozzá fogok elmenni.és elmegyünk 4D-re jövő hónapban mielőtt dokihoz megyek és kérek a lepényről képet és majd azt dugom a doki orra alá.ha akkor is mellébeszél akkor dokit váltok.nem szivesen teszem de ha nem veszi komolyan a bajom akkor nem maradok nála.

tünemény:

jó lenne ha újj TV lenne de nem.csak elromlott a "régi"(nincs 2 éves)és azt hozták a szerelőtől.

amúgy Alex lecsücsült a pocakban(ahogy sejtettem)szépen nődögél.mondtam neki hogy tessék lekaratézni azokat a csúnya cisztákat a lepényről :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

kikocska:

én is pont ezen agyalok.11 hét múlva lehet már rég nem tudja ellátni Alexot és akkor meg már késő lessz.
az látszott hogy több lett rajt a ciszta és mondtam is a dokinak.előbb vagy utóbb elszívják az összes tápanyagot a babától és ezt jó lenne időben észrevenni hogy időben kivegyék,mert akkor már jobb neki idekinn még ha pici is.
na nem azt akarom hogy 30 hetesen megszülessen de ha úgy több esélye van akkor inkább.

na ebbe bele sem gondolok.mindenképp megyünk 4D-re.
max nem mozizni megyünk hanem rendes vizsgálatra és inkább 2 szer még ebben a 11 hétben.(akkor a 2 lessz 10000 asszem)

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy nem írtam,de én még reggeltől estig dolgozom és csak olvasásra van erőm.

De minidg figyelek nagyon jó témák vannak,sajnálom,hogy nem tudok többet itt lenni,januárig tervezem a munkát majd talán utána több időm lesz.

Szeretném elújságolni nektek,hogy kislányunk lesz.

Mó: beírnád,Hanna Boglárka lesz a neve.

Afp,genetikával minden rendben volt.

Nagyon sokat fáj a hátam,szerintem az ülő munka sem tesz jót enki,de hát ilyen lakáshitelárak mellett muszály dolgozni,

Remélem mindenki jól van és élvezi a várandóság örömeit.
már én is érzem néha a picurkát,pocakom megnőtt rendesen,

szép estét mindenknek!

Andy

]Kép[/url]
békefiné

még mesélés előtt benéztem. És a 7. hónapban született babáknak különös módon jobb esélyeik vannak, mint a 8. hónapban születetteknek, szóval semmi gond a 30. héttel sem. (nyilván a 9 hónapban születetteknek van a legjobb...) Az eleje nyilván nehezebb... szóval 30. héten tutijó esélyei vannak. de szülessen csak a végén, és tűnjenek el a ciszták, az lenne a legjobb
na, megyek fektetni.

kikocska

És Isten éltesse a titkos és nem titkos katikat! :)

kikocska

Kikocska,nagyon aranyos vagy.Igyekszem erőt meríteni!!!!
Aranyosak vagytok,hogy bíztattok a kisággyal kapcsolatban.Nem olyan nagyon vészes egyébként.Ha kész lesz,teszek képet.
Ettike,nagyon sajnálom,hogy a dokid nem tájékoztat megfelelően. Szerintem is erősködj,hogy mondja el részletesen mi történik odabent. Én is azt szoktam csinálni,ha nem mondanak el részletesen mindent.
Na és hoztam végre képeket is,ahogy ígértem.
A sárga pólós kép 3 hónaposan készült,a piros pólós 3,5 hónaposan.A babáról pedig két hete,mikor kiderült a vesekövem.Olyan aranyos,tiszteleg. :lol:
Kép Kép Kép Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok: jól összeszedett - AJÁNLOM
- vizsgálatok a terhesség alatt: http://www.keruletivedonok.hu

N.T.Dia
ntdia

Nekem is feltűnt, h változott a táblázat, ugye mi voltunk?? Tünemény?

Etti, de az is lehet, h simán kibírjátok a végéig, nem? Ezek nem szívódnak fel idővel, úgy, mint Catnál? Nektek is mennek a drukkok!
Amúgy, ha nincs meg a bizalom a dokival, akkor tényleg érdemes elgondolkodni a folytatáson! :?

Virág, mizujs az UH-val??

Zsu
svs

Ettike!

Szerintem menj el kéthetente UH-ra!
Nem kell fizetősre. A kórházban is meg kell nézniük, ha mondjuk azt mondod, hogy egész este görcsölt a hasad...
De szerintem a dokiddal is megbeszélhetnéd, hogy szeretnéd, ha kéthetente ellenőrizzék UH-gal.

Andy!

Gratulálok a kislányhoz! Szép neve lesz.

Kutyafüle!

A fenyőbútor valóban mindig besötétedik.
Kenegesd néha bútorápolóval, és akkor gyorsabb a folymat.

Kikocska!

Remélem kiderül mi a baj a gyerekekkel és hamar lesz megoldás.

Köszi, igaz én nem igazán titkos Katalin vagyok, csak franciásan írom...

Gizu!

Én is gondolkodtam már, hogy mennyire fogank hasonlítani egymásra. Remélem nagyon. Nem örülnék neki, ha valamelyikük kevésbé lenne "gyönyörű", és emiatt lenne később testvérféltékenység.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: