Tali: Jövő hét csütörtök (12.04.) 17 óra.... Ki ér rá akkor? A helyszín a Nyugatinál v. a Westendnél lenne. Akinek jó az kezdje el írni/folytatni a sort.
Tali: Tisa, Bogi, Tünemény, Padri, Kikocska
vagy nem, de ez az utolsó pillanatban fog kiderülni. Valszeg gyerek(ek)kel érkezem, és egy órát fogok tudni maradni, esetleg lehet, hgoy apa szenté avatja magát, és bevállalja a fürdetést, akkor kicsit tovább..
Ettike, elmennék másik dokihoz is. egyébként azt olvastam, mikor megnéztem, mi is ez, hogy figyelni kell, és amíg jól el van látva a baba, nicnsen gond, tehát a kettő egyvelege, de a havi megfigyelés szerintem ritka az ellátottságot tekintve... megette a fene, ha már két hete éhezik, nem?
nálunk egészségügyi helyzet van, nándinak bőrgyógyászati beutaló, mert véresre horzsolt kiütések vannak most már rajta, és nem ekcéma, (amire azt mondta dokinéni, kb 10 napja, hogy a vírustól van) rékának pulmonológiai, és allergológia, a fura köhögése miatt, kiharcoltam végre, valami nagyon el van rontva náluk, és megy a drukk, hogy be ne kruppoljon megint nándi az éjjel, fura hangjai voltak
apa meg még táppénzen a héten az influenzája miatt.
szóval ez van nálunk.
egyébként mindenkinek örülök, jók voltak a jó hírek nagyon, gratula mindenkinek a fiúkhoz, lányokhoz és sikerekhez!
kutyafüle, neked meg akármi is legyen, nagyon nagyon sok erőt kívánok, mert biztos nem jó neked, de remélem van honnan meríteni!!! ide szeretnék egy ölelgetős szmájlit!
egyébként megnyugtatna, ha valaki mondaná, hogy ő kavarta meg a táblázatot, mert nagyon más a sorrend, mint ami volt...
megyek fürdetni, ez ma az enyém. ma sok dolgom van
szép estét!