A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jó reggelt lányok!

Nyuszitappancs üdv köztünk, gratula a kis kukishoz!

Papillon, hát neked is nagyon szép kerek pocakod van!!! Tessék elégedettnek lenni!

Kukli, köszi a gratulát a Domcsinak, de még nagyon az elején vagyunk nála a kaki dologgal. Amúgy nincs rajta már pelus, mert pisilni megy a bilire a wc-re, de a nagy dolog az csak pelusba megy. Inkább tartogatja egész nap.... Majd szépen alakul ez is. Vikusnak meg már egy jó ideje nincs pelusa, csak éjszakára. Lassan majd megpróbálkozunk azzal is. Kukli, képeket a manókról a honlapunkon tudsz nézni! Frisset meg igyekszek nektek ide feltölteni!

Vica, nagyon tündériek a képek, annyira látszik szerintem, hogy ki a kislány és ki a kisfiú. Sokkal finomabb vonásai vannak egy lánykának. Gyönyörűek a gyerekeid! Látom a számítógép őket is el tudja bűvölni. Ma nálunk is olyan műsor volt reggel, hogy totál ki voltam térve a hitemből. A Viki sosem csinált még ilyet, de nem volt hajlandó felöltözni, nem tetszett neki az a ruha amit hoztam, nagy nehezen felöltözött, akkor meg azért is bepisilt. Utána kergetőztünk. Nem használt se szép szó, se a kiabálás, csak én kaptam már hülyét. Persze az idő meg ment. Aztán egyszer csak mint akit elvágtak, felöltözött és vigyorogva lejött az autóba. A bölcsibe meg berohant a kis barátaihoz, kézen fogva szaladgáltak, elbújtak a kis házikóba. Nálunk Domcsi az abszolút hisztis, nem is tudom, hogy mit is kellene vele sokszor csinálnom.

Ennyire látványos mutatvány még nem volt nálunk a pocakban, de képesek olyan produkcióra, hogy csak na!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Üdvözlünk nyuszitappancs!!!

Köszi a névnapi jókívánságot és a többi Katalinnak is hasonlókat kívánok!

Köszi a pocakdícséreteket, de látnátok mezítelen :x

Ez a hányásos dolog szörnyű lehetett, nagyon sajnálom :(

Nekem még nem volt pocakhullámzás, mintha nagyon mélyen lenne a kicsi :roll:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Tegnap este a lányokkal 1,5 órát kint voltunk a hóesésbe. Nagyon klasz volt. Építettek hóembereket és egy kicsit szánkózgattak is. Sajna nem nagyon bírom jelenleg az igásló szerepet.... :lol:
Reggel végre felrakattam a téli gumikat. Így kicsit nagyobb a bizonságérzetem. Féltem rendesen, hogy mi lesz, ha megcsúszok 2 gyerekkel 6 hónapos terhesen és landolunk az árokba.... De szerencsére idáig nem volt gond.

Dackorszak / hiszti kérdés: Hát. Én azt gondolom erről, hogy ezeket a hisztiket a gyerekek 3-4 éves korukig sokszor tényleg nem tudják kontrolálni. Ilyenkor hagyni kell kijönni. Mást nem nagyon lehet tenni. Az okos gyerek persze simán fegyvert csinál belőle a szülővel szemben. Én elég szigorú anyuka vagyok és nálam a lányok pontosan tudják, hogy hol a határ. Ha elkezdek számolni, hogy 1-2-3, akkor tudják, hogy nagy gáz van és ugranak... De nem biztos, hogy ez más anyáknak vagy gyerekeknek bejön. A lényeg, hogy legyen egy határvonal, amikor tudja a gyerek, hogy ez most tovább nem mehet.
Nálam ez úgy szokott kinézni, hogy hiába kérek valamit nem történik meg, akkor azt mondom, hogy oké, akkor most háromig számolok és vagy megcsinálod vagy kiabálni fogok (vagy felküldelek a szobádba stb.) Számolok háromig és addigra nekilátnak vagy ha hiszti volt, akkor azt megfogják....
Most a liberális anyukák biztos rosszul vannak, de nekem a nagyobbik lányom egy hisztizsák volt, aki 2 éves képes volt 45 percig üvölteni a padlón.... Nekem így sikerült megfogni őt. Most szófogadó és nem hisztis.
Ez nem azt jelenti, hogy soha nincs baéhé, természetesen neki is vannak rossz napjai, na de kinek nincsenek????
A mostoha fiam például fegyverként használja mind az anyja, mind az apja ellen naponta többször. Nálunk nem hisztizik. Persze bepróbálkozott, de szépen felküldtem a szobájába, hogy ott ordítson én erre nem vagyok kiváncsi.... Aztóta néha nagy ritkán azért bepróbálkozik az apjának, de elég annyit mondanom neki, hogy gondold meg, hogy mit szeretnél én 3-ig számolok. Kettőnél csönd van.
Ennek egyébként a következetesség a lényege. Tudja, hogy felküldöm (és nem csak fenyegetem) és ez az eszköz nem működik...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2008.11.25 11:26-kor.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nagyon Boldog Névnapot Drága Papillon és persze a kis pocak Katának is kijár a köszöntésből!

Kép
Kép
Kép
tencsi

tényleg: pocak Katának is:-)

nagyon köszi tencsi :lol: :lol: :lol:

Katkának is Boldog Névnapot!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kép Boldog Névnapot a Katalinoknak! :)

Kép
milky

Tencsi,

Nekem is gond volt a kaki az egyik lányommal. Nekem az jött be, hogy vettem olyan falra tehető légrissítős pisszentőt és azt csak az nyomhatta meg, aki a kakit beletette a WC-be.... Nálunk ez bejött! ;)

Katka

katka22

köszi milky :oops:

Katka: hozzád fogok majd járni nevelési tanácsokért :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Én is minden Katalinnak Boldog Névnapot Kívánok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Én is kívánok nagyon boldog névnapot minden kedves Katalinnak, Katának, Katkának :)

Én hasonlóan intézem Levi hisztijét és nem szófogadását, mint Katka. Nálunk is van próbálkozás, de van nálunk is számolás :) Mondom egy - Levi mondja nem , mondom kettő - Levi mondja nem, de már kezdi csinálni, amit kérek, ha eljutunk 3-ig, azt már tudja, hogy azzal nem jár jól, mert akkor ha olyat csinál vagy nem csinál, akkor bizony kap egyet a pelenkára (nem hiszem, hogy azon keresztül túl sookat érezne belőle. :) ), amit nem szeret.
Illetve hiszti esetén én is a szobába küldést szoktam alkalmazni. Bent kitombolhatja magát és ha befejezte kijöhet. Nagyon jól müködik. De egyébként az a furcsa, hogy ha egyedül vagyok vele, nagyon ritka a hiszti, de ha ott van apa .... most már apa is próbálkozik ezzel a módszerrel :)

Kép

Kép
gabka77

szia Nyuszitappancs!! üdv :)

katalinoknak én is boldog névnapot kívánok !! :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Pocaklakó Kata is köszöni a köszöntéseket.
Nálunk a hiszti egyszerű. HA valamiért kitör (és mi sem indulunk éppen), berakom a szoba közepére, hadd verje magát ott a földhöz, és semmit nem kap meg amiért hisztizik. Még ha megkapta volna, ah kéri. Igyekszem csírájában elfojtani. Vissza is állt a rend, a betegség után volt gáz. Mondjuk sosem volt nagy hisztis, és nehéz eset. Lehet fogom még a falat kaparni.
Nyuszitappancs üdv a fedélzeten! Ha be szeretnél kerülni a táblába, írj priviben adatokat lécci!
Tényleg Tencsi, a honlap! Meg fogom nézni.
Erpé remélem jobban vagy! Nekem alakul, bár reggel vérvétel előtt majdnem mentem én is gyorsan. Holnap limonádéééééé.
Micsoda aktív babák. Nekem még nem látszik, ha ugrál. De a dopler elől am megszökött. Lassan bizti minket is szórakoztat majd.
Pappilon! Te is nagyon csini lehetsz! Próbálok egy fejet is képzelni, hosszabb hajjal. Nagyon cuki a pocakod, és nem látszik rajtad semmi háj.
Vica tünemények a skacok. A tippelésről lecsúsztam, de sztem is kicsit csajosabb Panna. Meg Bulcsú alvópóza iszonyat fiús. Meccs után, 2 sörtől kinyúlva…… Bocsi.
Na menek. Vérvétel után Botit vittem oltásra, úgyhogy hulla vagyok. Egy órát vártunk a dokinénire, a fiam meg kicsit aktív volt. Remélem tovább alszik, mint hogy leteszem a hátsóm.
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát köszi a tippeket a hisztire, a gond csak az hogy nálunk ezek nem igazán jöttek és jönnek be. Én pl. soha nem tudtam azt megcsinálni, hogy beküldöm a szobájába és akkor jöhet ki amikor megnyugodott, pedig próbáltam :? Kb 2 éves kora óta folyamatosan hisztizik. Ha valami miatt nem tud oviba menni, meg ha beteg akkor még durvább.
Úgy képzeljétek el, hogy mostanában azt csinálja, hogy jövünk haza valahonnan (ovi, mamáék v. vásárlás) egészen a bejáratig jó gyerek (magához képest :) ) és ahogy jövünk fel az emeleten fokozódik a hiszti, egyre jobban nyavalyog, belépünk nagy nehezen a lakásba és kész. Az én lányom leül a földre ruhástul és nem vetkőzik le. Mikor már mindenki levetkőzött meg kezdek elpakolni még mindig képes ott csücsülni vagy feküdni a földön hogy ő nem tud egyedül vetkőzni stb...
2 évesen rendszeresen megcsinálta azt, hogy hazafele jövet már az utcában lecsücsült a földre hogy ő nem jön tovább. Nagy nehezen eljutottunk a házig, de akkor meg a földszinten csücsült le. Aztán volt hogy valahogy felkönyörögtem, már mindent megigértem neki, volt hogy ez sem használt, aztán ott szoktam hagyni, persze üvöltött (szomszédok nagy örömére) és volt hogy csak azért sem jött fel, vissza kellett mennem érte. Arról nem is beszélve hogy terhes voltam már Bulcsúval, így nem szabadott elvileg megemelnem sem. :(
Na jó abbahagyom :roll: Remélem nem rémisztettem meg senkit, azért nem minden gyerek ilyen:D csak én igen kifogtam. Férjem szerint visszakapom amit én csináltam anno anyuval :lol: bár anyu szerint ennyire nem voltam durva :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Természetesen én is minden Kedves Katalinunknak kívánom a nagyon sok Boldogságot!!!!

Katka, ez nagyon jó ötlet, Domcsi amúgy is imádja azt fújkálni. Mindig azt mondja rá, hogy szippantok egyet!

A szobába küldés megy nálunk is, de ahogy beviszem mondjuk a Domcsit (nála kell ezt alkalmazni általában), abban a pillanatban szalad utánunk a Viki és kiabálja, hogy Anya neeeee, a testvérem!!! Szóval ez sem eccerű, de tényleg ez beválik. Ahogy mondom neki, hogy ha ezt és ezt nem hagyod abba, akkor irány a szoba, de ez a számolós dolog is jól hangzik.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Tencsi, Katka, az addig ok hogy beküldöm a szobába, de hogy csináljátok hogy ott is marad??

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, tényleg nem lehet egyszerű Pannával! Nem is tudom mit lehetne kipróbálni, már jó pár dolgot bevetettél!

Valszeg akkor nálunk Domcsi az a visszaadós fajta, mert én rettenet rossz gyerkőc voltam és bizony a párom is tudott alakítani néha. :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Amúgy a párom testvérének a fia volt ilyen mint a Panna, sőt állítólag durvább :( Úgyhogy Panna két ágról örökölte szerintem ezt a tulajdonságát :?
Azt mondta hétvégén anyukámnak, mikor én nem voltam ott: "Tudod mama szoktunk anyával néha veszekedni, és én olyankor nagyon nyügös vagyok, de ha anya békén hagyna egy kicsit, nem szólna hozzám akkor könnyebben megnyugodnék." :shock: Csak ámultam mikor anyu ezt elmesélte és állítólag csak úgy eszébe jutott, senki nem kérdezett ilyet tőle. Azért nem semmi hogy mennyi eszük van már :roll:
Meg az addig ok hogy békén hagyom de ha épp sietni kell akkor ugye muszáj mondanom hogy öltözz már :x

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Eleinte volt, hogy Levi kijött, még hisztizve, akkor szépen megfogtam a kezét visszavittem, egészen, addig, amig be nem fejezte. de a max az 3 volt :)
most már tényleg csak akkor jön ki, ha végzett, akkor odajönn hüpögni hoz egy zsepit, hogy töröljem meg az orrát. utána jól megbeszéljük, hoyg tudja jól, hogy nem türöm a hisztit :)
és akkor megint jó ideig le van tudva :)

mi szerintem Liliannától fogjuk majd visszakapni, főleg azt, amilyen én voltam. Levi tényleg kettőn keveréke :) Én irdatlan eleven és "rossz" voltam, párom viszont nyugodt és magában eljátszó gyerek volt.

Kép

Kép
gabka77

Vica,

Jó nehéz helyzetnek hangzik. Igazából valami nagy feszültség keres magának utat, ami máshol-máshogy nem tud kijönni. És nyílván eszköz is, hiszen profin leveszi, hogy ilyenkor ő áll nyerésre.
Nekem ebben a korban szerepjátékok jöttek be a Zsófival (még most is). Ő volt a Rózsaszín póni, én a Lila póni és minenfélét játszottunk velük, ami az ő kis életében előfordulhat (óvoda, barátok stb). Hagyom, hogy ő irányítson és meghatározza, hogy mi történjen pl.: az oviban. És így szépen kijátsza a nehéz helyzeteket, amit Zsófiként elmondani sem tud, de Rózsaszín póniként sokkal könnyebb beszélni róla. A játék oldja a feszültséget és a játékban könnyű megoldást találni a problémára... Mondjuk valaki bántotta és ő fogja a varázspálcát és elvarázsolja az illetőt. De az is lehet, hogy visszaüt. A játékban bármit szabad póniként....
Húúú. Remélem érthető volt, amit írni próbáltam. Fontos, hogy rendszeres játék legyen, ne legyen kényszer, és lehetőleg kis tesó ne legyen láb alatt....

Katka

katka22

Gabka nálunk is hasonló a felállás, én voltam az eleven, a párom olyan jó gyerek volt, letették valahova akkor ő ott maradt :D
Remélem Bulcsú nyugisabb lesz, na meg a harmadik is :wink: Bulcsún még nem jelentkeztek a tünetek, igaz még nem ért a kritikus 2. évhez :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka én is gondoltam erre, hogy valami bántja. Gondoltam testvérféltékenységre, ovis gondokra, de azt hiszem inkább utóbbi, hiszen Bulcsú már egy ideje köztünk van, ezen már túllépett úgy gondolom.
Azt tudom, hogy az oviban van egy-két kiscsoportos fiú akiket nem szeret. Kb egy hónapja meg is akarták verni, még szerencse hogy ovónéni észrevette. Ovónéni is mondta, hogy nem érti miért pont a Pannát :?: , aki senkit nem bánt és imádja a gyerekeket.
Ez a szerepjáték jó ötlet, mert Panna amúgy is olyan hogy nem igen beszél az oviról, mindig kérdezgetni kell. Igaz ez idén egy kicsit jobb, főleg tavaly volt ilyen probléma mikor még csak kiscsoportos volt.
Köszi a tippeket :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Üdv, Nyuszitappancs, Boldog Babavárást!

Sok Boldog Névnapot a Katalinoknak!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica,

akkor eltaláltuk, Bulcsú az első babó, még 1x megnéztem, nagyon aranyosak, tudom hogy hiszti közbe nem erre gondolsz, de akkor is :wink:

Pappillon, szép csini poci, és milyen pici :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát én nem tok hozzászolni a neveléshez, max a kutyából tök kiindulni, de őt nem veszem komolyan,ha hisztizik, max kinevetem :P

ÓÓÓÓÓÓÓÓ, Bea, dejó ezt hallani :D ügyesen fényképezek

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nagyon ügyesen fényképezel, de szerintem ilyen formás kismama vagy, :D

csak nekem a fejek hiányoznak a pocakfotókról :oops: mondjuk nekem is van egy két olyan :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica,

Azért marad ott a szobában, mert következetes vagyok és megbeszéltük, hogy ez a szabály, amit be kell tartani. Ha kijön nyugodtan visszaviszem. A hisztinek ki kell jönni, de ugye nem kötelezően az én fülem mellett.... Ha nem reagálsz rá, akkor már nem is lesz eszköz.
Liberális szülöknek nem javasolt rész: Egy gyereknek tudnia kell, hogy ki a főnök, tudnia kell, hogy hol vannak a határok, ami számára biztonságot ad és viszont a határok között a lehető legnagyobb önállóságra kell nevelni.
A kisebbik lányom nem hisztis, de nála a szobafogság nem nagyon jön be. Ő inkább szófogadatlan és egyetlen dologgal tudom megfogni, ha súlyos dolgot művel: Ha mégegyszer előfordul, akkor 3 napig nem vehetsz szoknyát! Nála ennél szörnyűbb dolog nem létezik... Idáig 2-szer kellett valóban élnem ezzel. Mindkétszer a nővérét bántotta indokolatlanul....

Egyébként nem szeretnék tovább okoskodni. A lényeg, hogy olyan megoldást találj, ami számodra elfogadható és azt követlezetesen tartsd be.

Katka

katka22

Bea: igen, mert kicsik a helyek és egyedül fényképeztem :(

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bea: hogy telik a táppénz, otthoni időszak??? Ugye, hogy elmegy minden nap gyorsan?

Kép
milky

szoknya-terror!! :wink: ezekkel mindig el lehet érni valamit, a keresztlányaimnál is bevált, ha ezt meg azt jól csinálod, akkor... :D most már nem, tinédzserek :D

Felétek rég esik a hó, én ma reggel ébredtem hóesésre, nálunk ez az első hó, de nagyon szép látvány fogadott az ablakból, hótakaró, és anyukám adventi koszorúja.

Jajjj, már megint éhes vagyok :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka, szuper jó ötleteid vannak, nagyon szépen neveled a lánykáidat és ezek alapján nincs olyan probléma amire te ne találnál megoldást!!!!!

Vica bizony az is előfordul, hogy becsukom a szobájuk ajtaját! Az biztos, hogy a türelem a legnagyobb fegyver, mert ha látja, hogy elvesztem a kontrollt, ha elkezdek kiabálni, akkor nyert ügye vagy. Ezt tudom én is, de sokszor annyira fáradt vagyok, hogy nem bírom megállni. Ha látja, hogy nem tud felidegesíteni, akkor nem is erölteti.
Kemény dió ez a nevelés, nem is gondolná az ember. Kiváncsi vagyok hogy fog működni mindez 3 gyerekkel.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kép

na itt egy egész alakos, de árnyékban. Viszont idei :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bea, De jó, nálunk nincs hó csak a nagy hideg!!!!

Szoknyaterror, nagyon jó!!! Vmivel mindig meg lehet őket fogni.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Tényleg nagyon csini vagy Papillon!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

jajj :oops: egészen zavarba hoztok :lol: köszi (de nem baj, a névnapomon elviselem) :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Milky, jól tellik a táppénz, csak a kiesett pénz, ami nem mindegy, számítottam még a munkára, és Karácsony előtt a legrosszabbkor kerültem táppénzre, szegény Anyukám is nyugdíjas, és én pénzem volt több eddig, és úgy sajnáltam, amikor valamelyik reggel megkérdezte, hogy jaj milyen lesz a karácsonyunk? Hát még maradtam volna 2-3 hónapot, sokat segített volna... amúgy időben ugyanolyan gyorsan elmegy egy nap, ugyanis egész nap teszek veszek valamit, főleg főzés, sütés, amit nagyon szeretek.

És neked?

Papillon, ez aztán a szexi kismama!!! Nem tudom, mit panaszkodtál, ezt a fotót nézve :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok.

Babó után meg majd küldözgetjük az "én már ilyen vékony vagyok" fotókat :D:D:D

24. héten van uhu? mert aszonta a védőnőm hogy igen.. és én most voltam pénteken dokinál (ő nem volt bent) és nem csináltak uhut...

Katalinoknak : nagyon boldog névnapot!!! és ne feledjétek jövőre már egy 7hónapos csöppséggel ünnepelitek :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Nagyon köszi a tippeket, ez a szoknyaterror jó ötlet :) Főleg azért mert Panna újabban szoknyamániás, a legnagyobb hidegben is csak szoknyát akar felvenni.
Hát igen a következetesség fontos, próbálom én is betartani a büntivel kapcsolatos ígéreteimet, de ez tényleg kemény dió.
Amúgy az is a baj, hogy én is makacs vagyok és hát két makacs úgy látszik nehezen fér meg egymás mellett :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Papillon tényleg csini vagy :wink:

Adryn a következő kötelező uh a 28-30. hét között van. Valamit rosszul tud a védőnőd :roll: Ilyentájt csak a terheléses cukor van, de ha jól emlékszem akkor te ezt megkerülted, ugye? :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Az a lényeg, hogy megtaláld, ami bünti számára, de nem terror. Szerintem a szoknyás példa nagyon jó, de például nem tartom jónak, ha a gyerektől pl elveszi az ember büntiből az alvósmaciját, vagy olyamit, amit Ő amegnyugtatásra használ.
A következetesség akkor is fontos, ha sietsz. :) bár olyankor valóban nem könnyü.

Kép

Kép
gabka77

a védőnőm egy ostoba liba.. már elnézést.. csak felidegesít... pl azzal a nyamvadt fl (combcsont) értékkel... kevesebb picit mint kellene.. na de ki növekszik egyformán??? most meg itt nyugtatgatom magam hogy nincs semmi baj.. a doki mondta volna ha nem lenne jó valami...
ugye?????? :?
Vica: ja.. nálam nincs terheléses cukor. nincs kedvem kórházi wc-kel közelebbről megismerkedni (hányás) :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Bea: az utsó képen még nem voltam terhes:-) csak majdnem:-)Nagyon nagyon köszi a jókiviket és a dícséreteket :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nekem is nehéz volt megszokni az itthonlétet, gondold el én már a legelejétől itthon vagyok!
Július 14-től vagyok táppénzen! Pénzben nekem is kiesés, de tudom pótolni a tesz-veszen szerencsére és azzal el is foglalom magam!
Sok aprósággal el telik a nap! Bár én nem főzők minden nap:) Én utálok a konyhában tevékenykedni:(

Nálunk nincs uhu a 24.héten, majd csak 30. vagy 32. ??? Én sem tudom pontosan.
Én már lassan 3D-re készülnék kb. 2-3 hét múlva jó lenne. 4D nincs a közelemben, de szerintem nincs sok különbség közte.

Kép
milky

Adryn: Ezek az értékek nem szoktak egyformák lenni és egyre nagyobb lesz az eltérés, ahogy nőnek a babák. Ne aggódj! Védőnők sokszor tényleg nem naprakészek. Az orvosra hallgass! Ő kiabált volna, ha gond lenne....

Pappilon: Nagyon jó nő vagy! ;)

És nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőket! :)

Katka

katka22

Kép pocakom

Kép
milky

A 18. hét után a következő kötelező UH a 28-30. hét között van.
Persze van orvos, aki szereti gyakrabban nézni...

Katka

katka22

Már amennyire látszik ebből az állásból!

Adryn: az orvos tényleg szólna, ha baj lenne, de NINCS!

Az én védőnőm sem tud okosakat mondani, fórumról többet tanulunk a nagyoktól:)

Kép
milky

húúú Milky, nagyon szupper kép!! Te sem panaszkodhatsz, igazán csini vagy!!!! Nagyon tetszik a hajad!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Ó Katka, köszi :oops: te nem most tartod a névnapodat?

Milky: nagyon csini vagy, gyönyörű kerek pocakod is van :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Adryn, ugyan már, semmi gond sincs!! Az ikrecskéink annak idején alapból kisebb értékeket produkáltak aztán hála az égnek semmi bajuk nem lett!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Milky, te is nagyon csinos vagy.
Neked így megy a Tesz vesz-elés? Én még csak egy terméket tudtam ott eladni:(

Jaj amúgy úgy bepánikoltam, a szívem még most is gyorsan ver. Elindultam fürödni és úgy éreztem, nagyon lent mozog a pici, és a hüvelyemben is fájdalmat éreztem, lefeküdtem és próbáltam lenyugodni, féltem, hogy elvetélek, most jobb, próbálok tenni venni, de még mindig ideges vagyok. Nektek volt már ilyen? Kicsit félek, remélem estére elmúlik, próbáltam aludni is, de nem megy...

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: