A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Skrisz, itt is :D

Estike, neked is a duóhoz :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Krisz, ez fantasztikus hír! Képes vagy dolgozni a nagy örömben, vagy csak ott vagy? Drukkolok a továbbiakhoz is.

Lányok, ez itt aztán tényleg babaeső :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
petne

Alle, köszi itt is! :lol: :lol:

skrisz72

Petne, köszi.
Nagy dolgozásnak nem nevezném. :lol: Lefuttatok egy-két riportot, míg apa értem jön.
Petne, most mikortól kell számolnom a terhességet?

skrisz72

Skrisz!Hurrrrááá!(Ikergyanús)

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz,
ha jól tudom az utolsó mensitől fogják számolni.
Úgyhogy kb 4 hetes vagy. De az uhun úgyis majd fog konkrétat mondani, mert ott kitudja számolni a méretekből.
8.-án - addig még két eltelik - az uhun már szívhang is lehet. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

.... két hét ........

hajnoca
Dunakeszi

Baba, te megmondtad!!! :lol:

Hajnoca, már nagyon várom, hogy megkukkoljuk, mit lehet látni odabenn... :lol: Ez már rendes hasi UH, vagy hüvelyi?

skrisz72

Estike, na azért mondom, sztem Krisz neked is két babóca lapul a pociban!!! :wink:

Estike, te, ha lehet mondani extra hitet adsz nekem: hogy nem csak huszonévesen (bocsi Lola) és nem csak blasztobabákkal (bocs, Skrisz) sikerülhet!!!!!! Így mostmár hiszem, hogy egyszer nekem is lesz kisbabám! (Eddig nem hittem ebben) Köszönöm! Kép
Figyi csak, majd gondold már át Estikém drága, hogy mi az, amit a mostani lombikod alatt máshogy csináltál, mint az előzőek során? Sztem ebből sokan tudnánk okulni. Az egyik a FEM tabletta, azt tudom, de van-e még valami??????? Bármi?????? :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Hajnoca, anyukádnak TÉNYLEG 2 méhe és 4 pf-e volt????? És MIND MŰKÖDÖTT???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Krisz,
Hatalmas gratula! :D
Vendég

Skrisz, én úgy tudom, hogy lombiknál ET-14 napra számolják a mensit függetlenül akkor, hogy előbb volt vagy nem.

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Ezt kívánom mindenkinek, aki tesztelni fog!!!

skrisz72

Bella, örülök, hogy piri végre meglátogatott!!! És nagyon köszi a drukkokat!

skrisz72

Sziasztok!

Csak egy gyors gratulációra ugrottam be :lol:

Mindenkinek nagyon-nagyon örülök!!!! :lol:

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mindjárt sírok örömömben!

Skrisz! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Estike! Ikreek!!! (én is ikreket akarok)

Lola! Szépen fejlődik a pici!

Petne! Egy aktuális pocakfotót kérhetnénk?

Rana, neked is drukkolok ám, még simán megérezheti a kis inszembaba a jó kedvedet!

Zsófi, Baba, Brizo ++++++++++++++++++++++++++++++

- én ma voltam uhun, este repesztek és szerdán punkció, kb. szombaton meg beülti. Nem lesz sok petike, de biztos nagyon ügyesek lesznek.

Pusszancs

Kép
kisbuta

Rana! Persze hogy lesz kisbabád, és közel sem leszel ilyen vén, mint én! :D
Én már nagyon sokat gondolkodtam. Előszőr is most mindkettőnkben egyszerre jött az erős késztetés, hogy MOST. Nagyon akartuk, és annak ellenére, hogy időnként elbizonytalanodtam, valahogy mégis erősen hittem. :D Ugyanakkor szépen megágyáztam. Gynevac, cicka+palástfű+FEM+ pempős méz. Valahogy minden úgy klappolt. A papám szulinapján kezdtem a stimut, párom szülinapján lettek beültetve(jó ezek csak nekem fontosak, de erősítették a hitemet.) Beülti után nem hagytam abba a pempős mézet és a palásfüvet és nem is fogom egy darabig. Új volt nekem a progi szuri is. Tudom, hogy leírtam, de a Konc-ra várakozva olvastam egy cikket, melynek Ő volt a szerzője. Abban azt taglalta, hogy 40 fölött milyen kicsi az esély, 43 évesen meg valami 1%. Aztán szólítottak és én úgy léptem be, hogy hiába tudja ő ezt tudományosan én majd szépen most megcáfolom. :D
Összefoglalva , nem tudom. Mindenki másra esküszik, ez valahol egészen máshol döl el. Nagyon az elején tartunk és bár nagy a para egy csomó dolog történhet. Mégis most olyan nyugis vagyok. Átragadt rám a páromról, aki folyton azt hajtogatja, hogy amire nincs ráhatásunk, amibe nincs beleszólásunk, azon kár rágódni. :wink:
estike66

Kisbuta! Már Te is itt tartasz! Hű, már lélegzetnyi idő sincsen hagyva szegény kismamiknak. :D

Bocsi az előbbi terjengős előadásért.
estike66

Skrisz,
eleinte hüvelyi van, mert úgy jobban látni.
A csak hasit majd kb a 13 - 16 héttől fogja csinálni illetve az 'idősebb" terhességnél - lehet, hogy nem pontos az infóm -, mert akkor már nem tudja egészben látni a csöppet illetve csöppeket. :D :D :D :D
De szerintem Hanna és Petne ebben jobban otthon van most.
A hasi uhu azért nem jó ilyen kisterhességnél, mert a hasfalon és a méhen keresztül kell uhuzni és az ember lányán lévő rétegek 'torzítják" a képet. (ezt ne úgy vedd, hogy gnom babát fognak mutatni, hanem nem olyan tiszta a kép, mint a hüvelyivel.)

Rana,
még mindig van neki, de már 57 éves és túlvan a klimaxon. :wink: Igen úgy ahogy írtam és írtad. Sőt volt hogy 2 hetente menzizett. A nővérem és én az egyik méhében telepedtünk meg. Akisfú akivel várandós volt anno és elvetélt a másikban. Sajnos az volt a gyengébbik méhe.
(Uterus duplex)

hajnoca
Dunakeszi

Hű, Estike, a dolgoknak ezt a szerencsés együttállását nehéz lesz überelni, de a FEM, a pempős méz, a gyógyteák (sőt még a Gynevac) is meglesz / megvoltak! SŐT! Most azt számolgatom, hogy ha január-februárban lenne a kövi lombikunk (de persze nem lesz, mert ez az inszem most sikerül), akkor talán még azt is tudjuk hozni, hogy az én szülinapomon kezdem a szurikat és Apáén lesz a leszívás vagy a beülti!!! :shock: Na persze az már aztán (tudományos-)fantasztikus véletlen lenne... :lol:

Hajnoca, nem semmi csaj anyukád! :lol: :wink:

Skrisz, jó a kép!!!!! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Micsoda hírekre jövök :lol: :lol: :lol: :lol:

Lola
Vigyázz magatokra, pihengess szorgalmasan!

Skrisz, Estike
Kép

Szezso
Anesztes asszisztens vagyok :wink:
Vendég

Hali!

Csajok, milyen jó hírekre jövök vissza. Sokkal jobb lett a kedvem. :lol:

Hajnóca :D

Akkor mindjárt itt vannak a vizsgák. Egy nagy kalappal hozzá. Sok van?

Szezsó :D

Igen, elég kemény volt ez az év, de reméljük a jövő év már minden szempontból jobb lesz. Ti most hol tartottok? :oops: Igyekszem visszarázódni az eseményekbe.

Lola :D

Gratulálok a babóhoz, jó pihenést és vigyázz magatokra!

Estike :D

ÉLJEN!!!! Nagyon szuper hír! Ikrekhez gartulálok!(Én is, én is) :oops:

Krisz :D

HURRRÁÁÁÁ!!!!!! Nem győzök itt örülni nektek!Gratulálok!

Kisbuta :D

Már te is itt tartasz! 8)
Szerdára és szombatra drukkolok!!!!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu,
sok. Kb 21 tantárgy miből vizsgáznom kell és megmondom őszintén, hogy nem tudtam sokat tanulni. Majd mostanság fogok ráhasalni a témára. :oops:

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz
Stimulált ciklusnál a terhességi kor meghatározásához eléggé pontos alapot ad a punkció-14 napot venni az UM. első napjának :wink:
Vendég

Pénteken megyek doktorhoz. Lesz labor, UH, hogy volt-e peteérésem, nincs-e cisztám... és ha minden rendben, akkor kezdődik a szurizás...
Vendég

Hűűűűűűű,azannya,micsoda nap :shock: :D :D :D dehát mi már tudtuk... :wink: Skrisz,itt a nyulam neked is,rettenetesen boldog vagyok,és nagyon gratulálok.Gyönyörű értékek :D
Kép

Lányok,szeretném ha mielőbb,mindenkinek örülhetne a nyulam-bulam :D

Most megyek,megnézem mi újság a hóval.Asszem söprögetek picit.
Ilyen napokat kívánok mindenkinek,komolyan ez ad erőt a folytatáshoz...
Vendég

Ja,Mabe neked akartam írni,hogy szuper lehet a munkád.Annyira szeretnék én is az egészségügyben dolgozni,de sajnos nincs hozzá sulim.
Bogyimami,nem semmi,nem is hallottam még ilyenről :shock:
A vizsgákhoz drukk++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ja,és Kisbuta,jó repesztést :D
Rana,neked mikor kell tesztelned?++++++++++++++++++
Vizkrisz?Te leszel a következő!+++++++++++++++++++
Vendég

Nyulasz
Nagyon sok helyen van eü. képzés :wink:
És nagy a szakemberhiány :cry:

Kiszámoltam, karácsony körüli időben fogom tövig lerágni az ujjam, akkor lesz a várakozás...
Vendég

Sziasztok.

Hú de JÓ DOLGOK TÖRTÉNNEK ITT!!!!!
Skrisz GRATULÁLOK!!!!!! LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!!!!!
melánia

Estike:IKREK??????? Tényleg???? HURRÁ!!!!!! HURRÁ!!!! HURRRÁ!!!!
DE JÓ?ÉN IS ÖRÜLÖK!!!! :lol: :lol: :lol:
melánia

Hajnoca: húúúú, de érdekes Anyud "esete". :shock:

Kisbuta: már itt tartassz? Akkor ++++++++++++++!

Brizo: akkor nálad kell rendelni csodaFEMet?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Meli! Hol jársz erre, ahol a madár se jár??? Hát mi van veled????? :roll:

Nyulasz, most vagyok DPO 7. (8?)-n (22. cn) Ha addig meg nem jön, sztem tesztelek csütörtökön vagy pénteken (25-26. cn). De amúgy elvileg a Kaáliban inszemnél is van vv , dec 2-ra vagyok beírva (de addig úgyis eldől, mi van, szóval addig nem fogom szétizgulni magam). Maximum hcg-s vv helyett megyek majd 3. napi vv-re (mint a múltkor). :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szia Rana cica.
Hát erre repültem ma.Én jól vagyok.És te?
melánia

Nekem is meséljetek erről a Femről!!!!! Légyszí.légyszí!!!
melánia

Skrisz hcg-jéről ami nagyon szép :D ...én egy babára tippelek...mert hát ez már ET+14. napi vv, 5 napos transferrel...az Estikéjé ET+12-n 3 napos transferrel lett hasonló. De tudja Isten ki milyen gyorsan termeli a hcg-t vagy, hogy hanyadik napon tapadnak a babók. :roll:
Skrisz
Te amúgy örülnél az ikreknek? :D 3-asnak? :D
vizkriszisback

Egyébként vonalzót szerettem volna csinálni de csak a kiválasztásig jutottam.Hogy kell tovább???? A tickeren voltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2008.11.24 18:03-kor.
melánia

Rana
Kívánom, hogy hcg-s legyen az a vv!!! :D
Hogy vagy...a náthán kívül?
vizkriszisback

Estikee
Nektek ez hanyadik lombik is volt?Oka? :D
Gratula gratula mégegyszer!!! :D Annyira jó...te és Skrisz feldobtátok a naunkat!!! :D
vizkriszisback

Vkrisz, ha ketten lennének, akkor nagyon örülnék. Ha hárman, akkor picit aggódnék. Nem terveztünk három csemetét. :roll:

skrisz72

Skrisz, Estikee
Milyen terhestüneteitek vannak mostanság?
(Bocsi a sok kérdésért...tudom, hogy nektek most jobb dolgotok van mint netezni :D :D :D ...de nem baj...majd ha erre jártok...válaszoltok. :D )
vizkriszisback

Melanie: a BBCode-t kell bemásolni a profilod aláírás részébe. Ha nem megy, szólj és segítek!

Skrissz: szerintem 1 baba van.

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz
Sztem is tutik az ikrek...biztos jobban megterheli a szervezetet...de akkor is...ez már amolyan lombikos betegség :D :ha lúd, legyen kövér, nem? :D
(Nem jön a tanítványom úgy látszik...hiába vártam 6-ra...azért locsogok itt annyit. :oops: )
vizkriszisback

puszi:még nincs kód sem.Csak bejelöltem hogy melyik vonalzót választom.Aztán meg szerintem kérdéseket tett fel.Na mindegy nem fontos.
HOGY VAGY PUSZI???

Vízkrisz:te hogy vagy? Mikor tesztelsz???
melánia

Melanie: köszönöm kérdésed, kezdem összeszedni magam,...
Csütörtökön megyek vissza a dokihoz, remélem nem kell nagyon sokat várnom a köv. lombikra.
Msned van? VAGY: küld el priviben az adataidat, és csinálok neked egy vonalzót.

Kép

Kép

*puszedli*

Melanie
Én folyton tesztelgetek...egyenlőre azonban még nem sok sikerrel. :? :D
3. lombik
24.cn, 12.dpo, ET+10...teszt elég nega...már 5 napja tesztelgetek...figyeltem hogy ürül a hcg szuri a szervezetemből...de mostmár termelődhetne is! :D
vizkriszisback

Zsu: mi most épp spontán babára gyúrunk, aztán ha nem sikerülne esetleg, akkor következő ciklusban valószínűleg megyünk vissza a fagyibabákért :-D

Kisbuta: hajrá!!! :lol: drukkhegyek szerdára!!!

Mabe: karácsonykor legalább gyorsan telik az idő :-) engem is vonz az eü, mint Nyulaszt, illetve inkább néha rágondolok, mi lenne ha...csakhát a felelősség - emberéletekért, az engem agyonstresszelne. :roll: szerintem ezért nem tudnám csinálni, nem mernék semmihez/senkihez sem hozzányúlni...

Skrisz: én a létszámot nem is szeretném megtippelni, viszont megszavazok Neked egy szép, komplikációmentes terhességet, könnyű szüléssel :lol:

Estike: Te milyen magas vagy?

Rana: milyen 3. napi vérvétel, Te???? :lol: HCG-s!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mabe!
Nagyon szép szakmád van! :lol: Karácsony előtt úgyis a várakozás ideje van itt. :wink:

Skrisz, Estike!!
Mégegyszer nagyon örülök! :lol:

Rana!
Nincs két egyforma ember, így módszer sem. Hiszen ha lenne, mindenkinek elsőre sikerülne a lombik! :wink: :lol:

Puszedli!
Örülök, hogy jobban vagy! :wink:

Kisbuta!
De jó, nagyon szorítok szerdán!!!

Jó, hogy írtátok, hogy mikortól kell számolni lombiknál a terhességet, mert nekem a stimu csak később kezdődött. Ha így számolgatok, akkor aug végi szept. eleji babá(i)m lesznek. És szűzek lesznek, mint a bátyám. Ennek nem annyira örülök, nem a legjobb csilagjegy szerintem. Persze ez biztos butaság! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hali!

Nagyons zuper jó hírekre jönni!!!!

Estike! Gratula a dupla babákhoz!

Lola! Örülök, hogy minden ok! Kitartás Anya! Hidd el, megéri a sok fekvés!!! Nézzél ránk!

Krisz!!!!! Nagyon örülök neked! Dokink örült?

Mindenkinek nagyon drukkolok Csajok!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Krisz! Még hüvelyi uh lesz. :wink:

Vikimi! Mira babának boldog szülinapot!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: