Jó estét lányok!
Drága Mucska: köszi a hiányolást megvagyok, csak tegnap anyósoztunk, ma meg voltunk ágyat venni Daninak, ráadásul ebéd után 3 (!) órát aludt, úgyhogy én is.
Tegnap Dani olyan hisztis és nyűgös volt, hogy eszméletlen. Estére fejgörcsöm lett tőle, pedig anyósom is itt volt. A férjem jó soká jött haza, úgyhogy kész voltunk és anyósom is este fél 9-re ért haza. Mondta, hogy költözzünk hozzájuk míg Ádi nincs itthon, de eszemben sincs. Itthon vagyunk itthon, itt vannak ismerősök, barátok, innen tudok írni nektek is ugyebár.

Meg aztán nem sok kedvem van vendégként feszengeni két hétig. Úgyse nagyon lenne otthon, mert sógornőméknél dekkol heti 4 napot...
A barátnőm is itt volt, csavarogtunk, segített hétvégére bevásárolni, de kettőre ment is dolgozni.

Dani nem aludt még fél órát sem, cirkusz volt. Este viszont beszórta a kiságyába a jószágait és mászott befele magától.
Mucska: szerintem a pocit egyesek szándékosan nem akarják észrevenni!
Zsuzsa: jól esett hogy annyi mindent kaptam tőled névnapomra:

Örülök, hogy ti is aludtatok és a Hercegnő is jobban van!
Mi megvettük a kiságyat a Daninak, a gyerekkel együtt nőhet. Ma lesz a próba, meglátjuk lesz-e alvás. A kiságya is ott van a szobájába, nem tudjuk hova tenni. Még nem is tudjuk, hogy leszünk ha itt lesz a Tesó. 38 m2-en nehéz lavirozni.
Apropó, képzeljétek tegnap kijött afűtésszámla és szabályszerűen megszédültem mikor megláttam mennyi. Azok után, hogy 2 hétig jóformán tavasz volt: majdnem 18 ezer forint!!!!!!!!!!!!
Másfél szobás odura! Hétfőn megy Ádi a közösképviselőhőz mrt ez már abszurdum! Hovatovább nem fogjuk tudni fizetni a rezsit.
Timi: jó, hogy megvagy, ne legénykedj, pihenj, pihenj, pihenj!!!
Egcsi: Ádi San Joséba megy, valahol San Fransisco mellett van. Mondtam neki, hogy hozzon valami ajándékot a lurkóknak.
Köszönöm a virágot!
Szerintem is a duci lány a legjobb, én neki szurkolok,eszméletlen hangja van. Németországban egy hasonló külsejű lány nyerte meg ezt a versenyt. Kiváncsi vagyok Magyarországon meg merik -e ezt tenni.
Ibolya nem különösebben tetszik, gondolom az összes intézetis neki szavaz. A gitáros Vera nem jön be, röhej, hogy a Heni esett ki és nem Ő.
Bori: a magnézium nekem se jön be!
Ildikó, Süncsi: jól sikerült a csavargásom pénteken, de rövid volt.
Nanda: köszi a névnapi jókivánságot!
Látom Maya is sztrájkol alvás terén. Együttérzek veled. Valami van a levegőben. Pl. ma is milyen meleg lett. Fáj is a fejem.
Panó: látom már elmentél sielni, remélem kedves pocitársam nagyon fogsz magadra vigyázni!!!
Orsi: hogy a csudába maradsz fennt olyan sokáig???
Cora: mi is voltunk, vettem 1 felsőt: fehér és fekete hajszálcsíkok vannak rajta. Lehetett volna hozzá ugyanolyan gatyát is venni, de az már nem kellett.
Chello: nekünk is külön van a pelenkázó és az ágy. A pelenkázó komóddá alakítható. Viszont a kiságy kár, hogy nem átalakíható gyerekágyá.
Remélem mindent leírtam és akkor íme 1 kép az új Dani ágyról:
Puszi, drága lányok:
Bellana
Ui: nálunk paprikás csirke volt, estére meg lesz egy halom vanilia és csokikrém piskótával. Hmmm!
Remélem a védőnő nem olvassa ezt a topikot.