A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Chello!

Ez befőttből volt. Csináltam másikat, de az is elfogyott. Pedig én nem ettem belőle. A párom imádja a süteményeket. Régen nagyon nagyon sokat sütöttem (hétvégén 2-3 tepsivel, hétköznap meg ahogy sikerült, amilyen kedvem volt). CSak azóta maradt el, hogy terhes lettem és nem volt kedvem hozzá.
A milánóit mi is nagyon szeretjük!!!!
De nálunk holnap rakott zöldbab lesz!
Vásárlás: Sokszor azon gondolkodom, hogy akkor kisebb városban mi a helyzet, hiszen Szeged a legnagyobbak közül való.
Puszi! Vigyázzatok magatokra! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska, hogy bírtad megállni, hogy ne egyél belőle, hisz annak már az illatától is be lehet indulni. Kép Nagyon elszánt vagy a kilókkal kapcsolatban de Te csinálod jól.

Sütit nem sütök de eszem egy kis befőttet.

És mikor főzől spenótot ??

Puszi
Chello
chello

Chello!

Hétfőn lesz a nagy nap! Hát kíváncsi vagyok mi lesz belőle, de Zsuzsától kaptam jó recepet. A recept jól hangzik, rossz nem lehet, max a spenót ronthatja elKép

Az első tepsiből azért bírtam ki, mert nem jutott. Az is elég volt, hogy nézem, milyen jó ízűen eszi Laca. A másodikból ettem volna, csak mikor kész lett bejöttem lepihenni és azt állították, hogy csak álmodtam a sütést. Apukámmal benyomták, azzal, hogy én úgyis vigyázok! Kép
Nem vagyok ám én nagyon mazochista! Ha én nagyon kívánom, akkor felfalok egy süteményes pultot. De ha most kedden elmegyek a védőnőhöz, utána egy hónapig nem kell menni. Így lesznek bűnös napjaim. CSak kíváncsi vagyok, hogy most mit szól! 22+6 nál ne legyen már sok 4 kiló. Bár a mai világban nem lehet tudni. (Nála)

Jó befőttezést, az is fini! Kép
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska, biztos fini lesz az a spenót. Kép

A védőnéni pedig meg fog dícsérni kedden, aztán bűnözhetsz.

Ma vettünk függönyt és sötétítőt Noéminek, rakok fel képet bár nem a legjobb. És még nincs a végleges helyén csak a szekrény tetejére raktam, hogy láthassam hogy néz ki.

Pusza
Chello

Kép

Kép
chello

Chello!

Szupi a függöny, tényleg tetszik. Kép Hát nálunk az nem kell, mert a panelban nem lesz külön szobája.Most egyenlőre úgy vagyok, hogy berakjuk az új bútort, a kiságyat és utána már látom, hogy is tovább. Sejtésem van, de majd a lakás adja magát.

PUSZA! Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó estét lányok!

Drága Mucska: köszi a hiányolást megvagyok, csak tegnap anyósoztunk, ma meg voltunk ágyat venni Daninak, ráadásul ebéd után 3 (!) órát aludt, úgyhogy én is. Kép
Tegnap Dani olyan hisztis és nyűgös volt, hogy eszméletlen. Estére fejgörcsöm lett tőle, pedig anyósom is itt volt. A férjem jó soká jött haza, úgyhogy kész voltunk és anyósom is este fél 9-re ért haza. Mondta, hogy költözzünk hozzájuk míg Ádi nincs itthon, de eszemben sincs. Itthon vagyunk itthon, itt vannak ismerősök, barátok, innen tudok írni nektek is ugyebár. Kép Meg aztán nem sok kedvem van vendégként feszengeni két hétig. Úgyse nagyon lenne otthon, mert sógornőméknél dekkol heti 4 napot...
A barátnőm is itt volt, csavarogtunk, segített hétvégére bevásárolni, de kettőre ment is dolgozni. Kép Dani nem aludt még fél órát sem, cirkusz volt. Este viszont beszórta a kiságyába a jószágait és mászott befele magától. Kép
Mucska: szerintem a pocit egyesek szándékosan nem akarják észrevenni!

Zsuzsa: jól esett hogy annyi mindent kaptam tőled névnapomra: Kép Örülök, hogy ti is aludtatok és a Hercegnő is jobban van!
Mi megvettük a kiságyat a Daninak, a gyerekkel együtt nőhet. Ma lesz a próba, meglátjuk lesz-e alvás. A kiságya is ott van a szobájába, nem tudjuk hova tenni. Még nem is tudjuk, hogy leszünk ha itt lesz a Tesó. 38 m2-en nehéz lavirozni.

Apropó, képzeljétek tegnap kijött afűtésszámla és szabályszerűen megszédültem mikor megláttam mennyi. Azok után, hogy 2 hétig jóformán tavasz volt: majdnem 18 ezer forint!!!!!!!!!!!!
Másfél szobás odura! Hétfőn megy Ádi a közösképviselőhőz mrt ez már abszurdum! Hovatovább nem fogjuk tudni fizetni a rezsit.

Timi: jó, hogy megvagy, ne legénykedj, pihenj, pihenj, pihenj!!!

Egcsi: Ádi San Joséba megy, valahol San Fransisco mellett van. Mondtam neki, hogy hozzon valami ajándékot a lurkóknak. Kép
Köszönöm a virágot! Kép
Szerintem is a duci lány a legjobb, én neki szurkolok,eszméletlen hangja van. Németországban egy hasonló külsejű lány nyerte meg ezt a versenyt. Kiváncsi vagyok Magyarországon meg merik -e ezt tenni.
Ibolya nem különösebben tetszik, gondolom az összes intézetis neki szavaz. A gitáros Vera nem jön be, röhej, hogy a Heni esett ki és nem Ő.

Bori: a magnézium nekem se jön be!

Ildikó, Süncsi: jól sikerült a csavargásom pénteken, de rövid volt. Kép

Nanda: köszi a névnapi jókivánságot!
Látom Maya is sztrájkol alvás terén. Együttérzek veled. Valami van a levegőben. Pl. ma is milyen meleg lett. Fáj is a fejem. Kép

Panó: látom már elmentél sielni, remélem kedves pocitársam nagyon fogsz magadra vigyázni!!!

Orsi: hogy a csudába maradsz fennt olyan sokáig???
Cora: mi is voltunk, vettem 1 felsőt: fehér és fekete hajszálcsíkok vannak rajta. Lehetett volna hozzá ugyanolyan gatyát is venni, de az már nem kellett.

Chello: nekünk is külön van a pelenkázó és az ágy. A pelenkázó komóddá alakítható. Viszont a kiságy kár, hogy nem átalakíható gyerekágyá.

Remélem mindent leírtam és akkor íme 1 kép az új Dani ágyról:Kép

Puszi, drága lányok:
Bellana

Ui: nálunk paprikás csirke volt, estére meg lesz egy halom vanilia és csokikrém piskótával. Hmmm!
Remélem a védőnő nem olvassa ezt a topikot. Kép
bellana

Jaj meg is feledkeztem arról milyen nap van ma, de most pótolom:Kép és

Kép és

Kép

Sok puszi: Bellana
bellana

Szia Bellana!

Jó hogy meg vagy! Kép
Szupi aranyos a kiságy, remélem Dani is értékeli estére! Kép Valami ilyet tudnék majd később elképzelni én is a manónak! Kép
Fűtésszámla: nem semmi! Kép
Bizzál , hogy nem olvassa a védőnő, bár Neked vannak kedves segítségeid, akik beszámolnak arról, hogy miről írsz éppen!
VAnilia és csokikrém piskótával: igazán nem hangzik rosszul!

Na elmegyek álmodozni....
Nyugodt éjszakát kívánok Nektek!
Puszi Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
Mostanában beszkenneltem egy csomó régi fényképet, és találtam egy naggggyon jót...
Szülés előtt pár nappal, 1998.:
Kép

Bocs, ezt muszáj volt...

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Mucska:Kép Szép álmokat!

Bori: hú, a mindenit, nem semmi pocak. Kép

Jó éjt mindenkinek!

Bellana
Kép
bellana

Sziasztok!

Úgy látszik én leszek az ügyeletes bagoly a csapatbanKép Megint csak most jutok ide, mert ma este meg koncerten voltunk az Akadémián. Tudjátok mindig van valami indokom, de az igazság az, hogy én ilyen későn fekvő vagyok és nem nagyon tudok változtatni magamonKép Genetikai hiba ez nálamKép Talán ez majd a szoptatáskor segíteni fog, vagy ne áltassam magam?Kép
A koncert szuper volt, remélem már hallotta a babuci, igaz csak a 15. héttől írja, hogy hallanak, de mar azt tapossuk, úgyhogy remélem eljutott hozzá valami a mai koncertből! El is határoztam ma, hogy mostantól még sűrűbben fogunk koncertre, meg operába járni, hadd művelődjön a gyerekKépKépKép
Már kitaláltam, hogy milyen zenét fogok a szülésnél berakni, úgyhogy azt most már sűrűbben hallgatom, remélem majd megismeri és megnyugszik, hogy jó helyre érkezettKép Úgy szeretném, hogy ne legyen neki olyan nagy trauma! Szeretnék félhomályban szülni, szóval kiiktatni azokat a dolgokat, amik annyira zavarhatják a picit! Úgy is lesz elég új dolog neki, amit lehet hagyjunk ki! Alig várom már a hétfőt, hogy újra láthassam! Olyan jó kisbabát várni! Úgy örülök, hogy nő vagyok!Kép

Ha minden igaz a párom mindjárt felrakja a képet rólam, az új ruciban, amit tegnap vettünkKép Remélem nagyon nagy csalódást nem okozok nektek!Kép

Jók legyetekKép
Puszi mindenkinek!

Orsi
14+2

avocado

Bori!

Édes a pocakod! Bár a párom elájult, hogy mekkora!
" Úristen neked is ekkora lesz?" jött a kérdés.

Orsi!

Várom a képet!!!! Jövő héten összerakjuk a szekrénysort, utána én is felrakom az új ruhácskámról a képet. Na jó,most fel is veszem!
A múltkor annyi mindent írtam neked, de elszállt. Délután meg nem voltak meg a gondolataim. Elég tyúkész vagyok!

Annyira jó olvasni, ahogy a boldogság sugárzik a mostani szavaidból! Kép
Lesz saját szülésznőd? Csak mert látom, hogy Te is rendesen előre gondolkodsz!Kép

Bellana!

Jó reggelt Neked!

Milyen volt a Dani első álma az új ágyban. Sikerült egyáltalán aludni benne?
Számolj be!

Zsuzsa!

Látom nálad most rendesen családi programok vannak. A családnak jó, nekem hiányzol.

Chello!

Ha megérzed Noémit beszámolni ám!!!!!
Kinga!

Merre vagy?

Timi!

Remélem pihensz és már táppénzem vagy!

Ildi!
Lángost akarooooook!!! Puszi Nektek!

Süncsi, pocaktársam!

Mi újság felétek? Dömperke remélem jól van! És persze te is!

Egcsi! Pusza Neked!

SZép vasárnapot Mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska, mindenképp beszámolok majd Noémi mozgásáról de egyelőre nincs miről. Kép

Köszi, nekünk is tetszik a függöny, alig várjuk, hogy fel tudjuk rakni. De addig még egy csomó mindent meg kell csinálni, tapétázás, festés ... Nálunk lesz külön szobája, igaz nem nagy de az is valami. Bár az elején biztos velünk lesz.

Bori, tényleg nem semmi pocakod volt. Kép

Bellana, nagyon klassz az ágy, remélem Dani jól aludt benne. Kép

Mi is megkaptuk a fűtésszámlát, a miénk "csak" 15000. Eszméletlen, hogy van képük ennyit legombolni az emberről pedig alig kellett fűteni a tavaszi idő miatt.

Orsi, már megint nem alszol? Aranyos a rucid én is felpróbáltam egy ilyen együttest de rövid volt a nadrág az apró termetemre. Kép

Lassan nekem is kéne képet feltenni magamról.

Kellemes vasárnapot nektek!

Chello
19 !!!
chello

Chello!

Várjuk a képet, de nagyon!

Orsi!

Látod milyen dila vagyok, csak a profilodban nem néztem meg, hogy van e kép. Csini vagy! Én is néztem ezt a ruhát. Az enyém hasonló, de nem egészen ilyen! NA majd megmutatom! Kész divatbemutató lesz! Tök jó! Kép

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok kedvenc kismamáim!

Dani rendezett este némi zsákbafutást :

Kép

Aztán sikeresen elaludt:

Kép

Nem volt zűr vele éjjel sem. Kép
Viszont ma délelött megint nincs jókedvében. Igaz én sem lennék ha már 1 hónapja nem kapnék levegőt az orromon. Kép
Én is várom a képeket rólatok!

Bellana
bellana

sziasztok!

Na, most kaptam gépidőt, így itt vagyok!

A pelenkázó kapcsán: nálunk a mai napig a fürdőben van a lap a mosógép tetején. Fürdetés után ott van meleg, és amikor még pelus volt nappal, és popsit kellett mosni, ott volt a legegyszerűbb! Persze ez nem azt jelenti, hogy csak ott tettem tisztába. Nekünk bevált!

Jaj! Van egy jó storym! Zsófi zabálivaló szokott lenni. Fürdés után kenem be a hasam a milupa krémmel, és aggódva mondja:
-Anya, zsíros lesz a Kistesó!
Na, ehhez mit szóltok?

Az EXPO-ra érdemes kimenni valóban, de korán menjen, aki akar, mert rengetegen vannak! Nagy pocakkal nehéz lesz!
Amúgy ezt én is hallottam már (nanda), hogy kint olcsóbb a babakocsi! Mivel ott alacsonyabb az áfa is!

Mucska: de lehet, hogy egyszer érdemes lesz feljönni, vagy átmenni valami közelebbi helyre vásárolnotok!
Na, mi lett a második tepsi sütike sorsa??? ÉS a harmadiké??? Ezek szerint a férjedet nem aggasztja a kilók sokasága!
Amúgy az én férjem nem egy sütis fajta. Csak a sós jön be neki, meg a csokikák, meg a fagyi. Tud élni, mi???
Amúgy szerintem ez a módszer, hogy a védőnő miatt nem eszel, ez butaság! Vagy csak ő számít? Szerintem te vagy csak fontos, és a baba. A védőnő nem!

Egcsi: A tegnapi Ibolya nagyon gáz volt! És ő a legnépszerűbb??? Ez gáz! És bunda!!! Innen nem tudom, miről szól ez a dolog!
Amúgy tegnap Leslie is jó volt

Bori: csak nem a Daubnerből? Az az én kedvencem is. A parfétortájuk is fenséges. Nekem onnan voltak az esküvői finomságok is!
Nem fiad született! Jó csúcsos pocakod volt! És szép hosszú lábaid!

Chello: akkor nem is bűnöztél sokat!
Én is megettem tegnap a kis pizzámat. Egész napra volt a menü, de a mai mérleg nem mutatott miatta többet!
A függöny nagyon szép!

Bellana: szívesen a virágokat!
Örülök, hogy neked is bejön a TVERA. Nálam ő torony magasan a legjobb! Egcsi már tudja, de most te is. Az Ibolya meg botrány!
Szép a Dani ágya! Számolj majd be, hogy tetszik neki! Ezt hol vettétek? Mennyiért???

Orsi: jó lehet nyugiban szülni, de nekem érdekes, a környezet volt a legkevésbé lényeges. Én magamra figyeltem, és a babára! De a zene jó ötlet!
Én is megkuksoltalak! Semmi csalódás, és a ruci nagyon csini! Én egy másik felsőt vette, a Corában! Az csíkos!

Nálunk a fűtés+melegvíz csak 5500 Ft volt a leghidegebb januárra! 65 nm-re. Én nagyokat hallgatok!

Puszi mindenkinek: Zsuzsa
zerko

MucskaKép
Nálatok a párod eszik kettő helyett?KépA szekrényösszerakáshoz sok sikert, ezek azért kellemes problémák.Kép

NandaKép
Megnéztem a bútorokat, vannak nagyon jók, na de az árak! Kicsit el vannak szállva!

ChelloKép
Jó a függöny!Kép

BellanaKép
A fűtéssszámla nálunk is kb annyi volt, de nekünk 3 szobát kell fűteni. Nekünk saját gázfűtéses, úgyhogy nincs reklamáció.Kép Azért a tiéteket sokallom. Tavaly mi 24-et is fizettünk, de azóta kicseréltük az ablakokat és úgy tűnik sokat számít.
A Megasztáron tegnap kiakadtam és Ibolyka végleg kihúzta nálam a gyufát. Lényeg, hogy akit akartam az továbbjutott. Szerintem is az összes intézetis rá szavaz, ezért nem tartottam fair-nek az Aktív-ot. Most a sajnálat számít vagy a tehetség?Kép
Jó utat a férjednek, szívesen cserélnék vele!Kép
Dani ágyát lehet majd később "nyújtani" ahogy a legényke nő? Egyébként strammnak néz ki.Tetszik.Kép

BoriKép
Jesszus mekkora has!Kép Gondolom nem volt semmi cipelni. Jobb ha felkészülök.Kép

OrsiKép
Csini a ruhád!Kép Ha veszek valami jót akkor jövő héten nekem is lesz új képem, legalább a pici-pocimat is láthatjátok.Kép

Tegnap tuti házibuli volt a pocakomban! Egész délután szurkálódott alul, még Magne B6-ot is vettem be, pedig nem szedem. Ráadásul két óránként ennem kellett, mert olyan farkaséhség tört rám, hogy azt hittem nem jutok el hűtőig.Kép
Mindenkinek szép vasárnapot!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Gyűjtöd Zsófi aranyköpéseit? Egyszer az unokahúgom mondott egy nagyon jót, remélem még nem meséltem nektek. Kint voltunk a kertben és találtunk egy hernyót. Előszedtem kevéske biológiai emlékeimet és magyaráztam neki, hogy egyszer majd levetkőzik a zöld ruhájából és szép pillangó lesz. Nézi,nézi egy darabig és megszólal: Tudod mit bontsuk ki!Kép Kész voltam!Kép
Az Expora lehet, hogy kinézünk, anyósnak már említettem.Kép
Megasztár:egyetértek.Kép
Fűtés:van valami trükkötök?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Csajok!

Zsuzsa!

Az azért túlzás ám, hogy nem eszek, csak magamhoz képest odafigyelek jobban! Ma újabb 2 tepsi süteményt rendelt a párom. Azt mondta inkább segít csak legyen!
A férjemet nem izgatja bár nem is látszik meg rajta egyáltalán! Ruházni könnyebb volna, mint etetni! Kép
A védőnő le van ....., annyira nem számít a véleménye. Most ez jól esik és naponta többször is eszek, mint előtte. Tegnap ettem volna a sütiből másodjára, ha marad! Mint írtam régebben nincsennek illúzióim a kilókkal kapcsolatban, nem fogom sanyargatni magam direkt (nem is bírnám ki), de azért jó lenne, ha nem 20 kiló lenne a végén. Én ha nem menne véletlen 15 kiló fölé már elégedett leszek! Ha meg megy akkor majd leadom valahogy.

Ibolya: eddig nem nagyon néztük a műsort, de tegnap a párom meg volt botránkozva, amit a legvégén levágott. Gáz, ha Ő a legjobb.....

Egcsi!

A párom nem tudom hány helyett eszik. Mondtam, ha majd szülünk leadja. De nem is látszik rajta!

Bellana!

Örülök, hogy Daninak tetszett az ágy!Kép

Most megyek, mert ki kell vennem a kaját!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Chello: ti mekkora lakásra fizetitek a fűtést?

Egcsi: mi a fejünk tetejére is állhatunk a fűtés ügyében, mert ezt a rohadt távfűtést nem lehet állítani. Ráadásul tőlünk megy le a meleg és csak nálunk lehet(ne) elzárni, de akkor a többieknél se lesz semmi...Úgyhogy mi télen-nyáron megrohadunk. Ha így megy tovább nyáron majd 25 ezret fizetünk?
Az ágyat lehet nyújtani, majd 2 méteresre. Kép
Más:

Szerintem Ibolya a pozitiv diszkrimináció esetére jó példa. Nyomni kell, hogy hadd lássa a jó nép, hogy lám-lám Magyarországon is fel lehet emelkedni a porból a magasságba. Nekem nem tetszik sem a hangja, se a stílusa ahogy előadja a laza csajt. Szerintem tehetségben egyértelműen a T. Vera a csúcs. Még Evelyne tetszik. Mármint nem úgy.Kép Különben az a benyögés Ibolya részéről a szám végén elég lelombozó volt. Azért szinpadon nem kéne ilyet elereszteni.

Zsuzsa: kissé irigyellek a fűtés és vizszámládért. Elmondanám, hogy ebbe nekünk még nincs benne a víz, se a hideg se a meleg!!
Ágy: itt vettük Vácon, el is tudtuk hozni. Nem merem le írni hol és mennyiért, hátha a kémek jelentik. Kép Na, jó nem hülyülök: 29 ezer volt,de anyósomék is beleadnak pénzt. Kép

Mucska: milyen süti? Faxolj légyszi-légyszi! Kép

Fűtés újra: nem bírom túltenni magam rajta. El akarok innen kölözni.Iszonyú pénzbe kerül fenntartani ezt a kis lakást. Ennyiből egy kertes házat is fennt lehet. Tudtok valamit a szoc.polról? Gondoltam 2 gyerek után már megérné.
Meg kölcsön és akkor talán lejhetne nagyobb lakásunk, nem távfűtéses,csöndes helyen, emberi méretű konyhával és terekkel. Hát ha még kertes ház lenne...Álom-álom. De inkább fizetném arra a sok pénzt részletre mint erre az egérlyukra.

Bellana

Kép
bellana

Újabb csoda történt: Dani alszik!

Ímhol a bizonyíték:

Kép

Bellana
bellana

Bellana!

Dani tényleg alszik! Kép

Ma cseresznyés az egyik piskóta, a másik barackos.

Ha összerakjuk a szekrénysort, meígértem a komolyabb sütiket is apának. Most hirtelen jól felforgattuk a lakást, most eszelünk, hogy mit hova. Lesz lomtalanítani való dolgom elég!
Remélem a netet apuka nem húzza ki, mert akkor egy két napig nem tudok jönni! Kép Az meg elvonási tünetekkel járna számora!
Puszi, megyek pakolászni tovább!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana!

Most direkt megnétem a fűtésszámlát. Távfűtés: egy hó 8-10000 ig havonta, 55 m2 lakás esetében. Évente elszámolás, de mi nem nagyon szoktunk ráfizetni, max 2-3000 forintot. Nyár: 6-7000 forint.
Ne bosszankodj azért, bár nálatok tényleg őrületes magas az összeg! Kép
MUcska

Andi
Kép
mucska

sziasztok!

Ma de. csavarogtunk. Cél: anyának vegyünk egy kenyérsütő gépet! Hát, nem volt egyszerű! Media Markt, Elektro Word, Auchan,... Ami tetszett volna, az persze ált. nem volt! Végül vettünk egyet, remélem jó lesz!

A hasam megint hatalmasat nőtt! Nem tudom, mi lesz a végén, de lehet, hogy a talin nem férek majd az asztalhoz! Kép

Egcsi: titok nincs! Hőtárolós cserépkályha, és 4 oldalról fűtenek minkek! Ennyi!
A Megasztár kapcsán nem tudtam én Ibolyka részleteit, de viselkedni nem tanult meg, az tuti!
A farkaséhesség rám is rámtör 3-4 hetente, de ilynekor ki kell bírni azt az 1-2 napot, és elmúlik. Én ezt tapasztaltam.

Mucska: mi a mai menü?
A gép dugóhát ragaszd az ajzatba. Akkor tuti megy majd! Kép

Bellana: ez csak a melegvíz gáza és a fűtés! A víz további havi 3000-3500 Ft.
Az ágy meg nem volt drága!
Kérnénk szépen képet az új nacidról!
SZOCPOL ügyben csak annyit tudok, hogy most 2 gyerekre új lakás vásárlása esetén 2M, használtnál a fele. A kölcsön újra max 15 Milla, használtra max. 5M, de ez is változik állandóan!
Látod, ha egy gyerek aludni akar, alszik rácsoságy nélkül is. Amúgy az én kincsem is szunyál.

Zsuzsa
zerko

BellanaKép
A kislegény tényleg kiütötte magát!Kép A távfűtés az nagyon gáz!Kép Úgy tudom két gyerek után 1,3 millió a szocpol, de valahol biztos utána tudsz nézni.
Ibolya újra: Most olvastam a chat-en, hogy állítólag az áll a sok szavazat hátterében aki a méregdrága gitárt küldte neki! Nem érdekel ki nyeri meg a versenyt-bár ha Ibolyka, akkor azért bosszús leszek- úgyis akkor lesz lemérhető az igazi siker, ha CD-ket kell eladni!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Ja, ha négy oldalról fűtenek benneteket, úgy könnyű, nekünk 3 oldalról utca van.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsuzsa!

Már be is ragasztottam!!!!!
Ma menü: a tegnapi csirkeleves és rakott zöldbab. Baromi jót ettem! Egy barackos pikóta és egy cseresznyés! És most ebből is jutott bár csak egy egy szeletet ettem. Elég is volt! Kép

Szuperek a kenyérsütőgépek. Nekem nincs, mert aki kenyeret hord...... De a barátosnémnak van és sok mindent meg lehet vele csinálni. Ha boltba kéne mennem kenyérért, akkor nekem is lenne!

Végre nem azt halljuk, hogy nem bírnak aludni a topik kedvencei, hanem azt, hogy édesdeden alszanak! Ez valahol az egészség jele is nem?

Egcsi, Bellana :pusza, megyek tovább pakolászni. Lehet, hogy egyszer kész is leszünk?
Zsuzsa!
tetszik az ötlet a pelenkázással kapcsolatban. Ki fogom próbálni, ha eljön az ideje.
Kép

Andi
Kép
mucska

Egcsi:
akkor tuti valami pénzes pasinak tetszik az Ibolya! Kép
A 4 oldal: alul, felül, és 2 oldalt! 2 oldalon meg ablakok vannak!

Mucska: akkor megnyugodtam, hogy letesztelted a főztödet!
Pelenkázás? Ja, a fürdőszobára gondolsz?
Meg kellett állapítanom, hogy vennem kell egy pár dolgot, mielőtt nekilátok a sütésnek! Nálunk a 1/2 kilós adag lesz a jellemző!

Zsuzsa
zerko

Bellana, nagyon édes a pici fiad a zsákban és ahogy alszik. Kép
Mi 55-ös lakásra fizettünk ennyit de még nem volt ilyen sok. Mindig 10 felett van, kivéve nyáron amikor 6-7000-et fizetünk. Csak tudnám mire ha nincs fűtés nyáron. Nálunk is távfűtés van és nem tudunk mit csinálni ráadásul nincs is olyan dög meleg, néha fázunk. Kép
Mi is szívesebben fizetnénk a ház részleteit de nem akarunk nagy adósságba keveredni.

Zsuzsa, jó a lányod dumája a zsíros kistesóról. Hogy jutott eszébe?
Az Ibolya tényleg gáz volt tegnap, ha így megy tovább akkor ő fogja megnyerni. Kép
Én is vágyom egy kenyérsütőre, kíváncsi leszek majd a véleményedre.

Egcsi, az unokahugod sem volt semmi a hernyós dumával.Kép

Mucska, nagyon jól hangzik az ebéd és a süti amit elfogyasztottál. Ne foglalkozz a védőnénivel. Kép

Pelenkázás: voltunk a Domusban és nagyon jó kis pelenkázó szekrényt láttunk 20 ezerért amit később át lehet alakítani komóddá. Lehet, hogy megvesszük, eddig azért nem akartunk mert 40 alatt nem láttunk de ez még megfizethető. Jó lenne nekünk csak egy pelenkázó lap is de valami szekrénykét mindenképp venni kell, hogy elférjenek a cuccok és ez arra is jó lesz.

A Kikában pedig beleszerettem egy hintaszékbe, abba szoktam kipihenni a fáradalmaimat ha arra járok. Kép De ez már sajna nem fér be a pici szobájába, máshol meg nincs hely.

És most jön egy pocis kép. Teljes alakosat pedig teszek fel a profilomba bár eléggé homályos
lett. Kép

Kép

Pusza
Chello
chello

Sziasztok!

Itt örülök,hogy már annyi mindenkiről láttam képet.Talán az enyém is elkészül egyszer,csak Apa csinálta,ő meg imád fotózni és nem bírja ki,hogy ne válogasson,vágogasson,meg minden,csak nekem ehhez nincs türelmem.

Megint végignéztem a Gyűrűk Ura 1,2-t,a végére már zsibbadok mindenhol.Mi lesz,ha meglesz a 3.is?
Képzeljétek,van egy titkos Valentin-lovagom.Olyan jól bír esni,mert olyan csúnyának látom most magam!

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Az előbb írtam Nektek és az egész elszállt!
Na akkor újbóli nekifutás!Kép

Köszi, hogy írtatok, örülök, hogy tetszett nektek a rucimKép Én nagyon örülök neki!Kép
Tegnap reggel divatbemutatót tartottam a páromnak és rájöttem, hogy 3 nyári ruhám is tuti jó lesz pocakosan is, úgyhogy a 2 új gatyóval már nem lesz olyan rossz a helyzetKép Persze a párom mondta, hogy majd még úgyis kell venni ruhát nekem...hát ha nagyon erősködik én nem mondok nemetKépKépKép

Most nem írok többet, mert nincs miről, de holnap a doki után jövök és beszámolok! Már alig várom!!!
Reméelem most fényképet is kapok, nem csak videót és akkor azt is felteszem!

Sziasztok!
Puszi minden kismamának, olyan jó, hogy van ez az oldal, úgy szeretek ide jönni! Kép

Orsi
14+2

avocado

Sziasztok,
De jó, találtam képet Orsiról és Chello-ról!!! Gyönyörű kismamák vagytok!

Bellana,
Én is akartam kérdezni az új ágyikót, de már leírtad a választ. Nagyfiúnak érzi majd magát tőle Dani, talán szívesebben használja.
A fűtésszámlátok ( és még néhányotóké ) ledöbbentett, mi közös ktg-ként fizetünk a 75m2-re 24.000.-Ft-ot, de ebben benne van a víz, melegvíz, csatorna, szemét. És ráadásul akkor fűt be a ház kazánmestere, amikor kérjük.(Volt egy év, amikor szeptember 8-án be kellett fűteni.)

Zsuzsa, Pocaktársam,
a lábaimat ne tessék emlegetni...Országosan elismert rövid lábaim vannak, brühühü. ( Ha komolyan gondoltad a hosszú végtagokat, hát kérdezz meg egy fotós szakembert, hogyan lehet csalni egy masinával...)
Igen, a Daubner cukira gondoltam, imádom!!!
Igazad volt, a találkozón speciális kismama-asztalt kell kérnünk majd...Egyelőre marad a március 27, ugye? Legalábbis úgy emlékszem, az első időpontra többen jelezték, hogy nem jó.

Puszi, megyek palacsintát sütni, mert Dani képes egyedül elkezdeni.
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Próbálok visszafelé olvasni,csak nagyon lassan megy.
Én olyan aranyos sarokszekrényt láttam,talán a brendonos képeken szokott lenni,maci van a tetején.70000-be kerül,de nagyon sokminden fér bele,tökjól ki lehet használni.

Mucska,beszéltem a Bendegúzzal,de nem érdekli,mit akarok.Mostanában neki nem kell kaja.Anya már tiszta beteg,hogy semmit nem akarok enni.De tény,hogy semmit nem kívánok,mindentől rosszul vagyok.

Egcsi,olvastalak egy másik topikban:nekem is szemfenék vizsgálatra kell mennem,de én annyira szeretnék természetes úton szülni,hogy inkább nem árulom el,ha a szemorvos nagyon erőlködik.Különbenis mondta a doki,hogy olyant nem írnak,hogy császárt javasolnak,csak azt,hogy kerüljem az erőlködést.

Zsuzsa,jó,hogy jobban van a kishercegnő.Olyan kis sajnálnivalók,amikor betegek!

Bellana,Dani drága így zsákosan,küldd csak a képeket,hogy hozzászokjak a fiúcska gondolatához!Sajnálom,hogy betegeskedtek!

Kinga
nyinike

Sziasztok!

chello: az ő kezét, testét is kenegetem, és van, hogy zsíros krémmel! Innen szerintem az ötlet. Ha a hasamat bekenem, akkor benne a baba is zsíros lesz Kép
A profilos tényleg homály Kép de ez a pocak alakul! Kép
A gépről majd beszámolok!

Kinga: depis vagy? De miért???

Orsi: várjuk a beszámolót holnap!

Bori: tudom, hogy lehet csalni! Így készülhet kampós orr is Kép
Igen, egyenlőre márc. 27!

Pusz, majd holnap leszek!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa,nem vagyok depis.Iszonyú jó kedvem van ezen kívül,egy csomót sétálok,sikerült megoldanom a Gyedet(Csaba segítségével amúgy),mindenki mondja,hogy ragyogok.Én azt hiszem talán,hogy túl sokat kellett ennem és kicsit elundorodtam a dolgoktól.
Sajna,még nem tudok Neked írni,csütörtök óta nem tudok belépni a freemailre.

Kinga
nyinike

Szia lányok!

Kinga: fiús mamának lenni jó, hidd el ugyanolyan tündériek mint a lányok!! És nyugodtan legyen csak jó kedved, elvégre egy kis élet lakik benned. Kép

Orsi: nagyon jó a kép a profilodban!
Lassan csinálhatnánk 1 albumot a galériában magunkról. Kép

Chello: a te képeid is jók. Kép Mi sem szeretnénk adósságban ülni, de ebben a kicsi lakásban -egymásba nyiló szoba "fél"szoba, ami inkább negyed- megőszülni sem. Kép

Zsuzsa: lássuk azt a pocit!!

Bori: Daninak eddig tetszik az ágy, napközben is feldobta magát rá időnként. Szerintem is élvezi, hogy önálló lehet. Kép Ki hitte volna, hogy egy másfél éves "nagyfiú" mikre nem vágyik? Kép

Kinga, Egcsi: nekem is rossz a szemem, csak kontaktlencsével csalok. Engem is riogattak, hogy nem lehet "rendesen" szülni, de lehetett. Csak nem nyitott szemmel kell szülni. Kép Az enyém -3.75 és -4.25-ös...A tiétek?

Mucska: remélem már nem pakolászol, hanem henyélsz végre?

Puszi, szép álmokat!
Bellana

Kép
bellana

Sziasztok!

Lanyok,
tudja valamelyikotok, hogy ejszakai vadligorcsre a magneziumot vagy a kalciumot szoktak javasolni? Total elfelejtettem mar.

Bellana,
nagyon klassz az agy, mi is pont ilyesmit keresunk. Es az ara egyaltalan nem horror, marmint azokhoz kepest, amiket en lattam eddig. Ezt Ti asztalossal csinaltattatok vagy keszen vettetek? Ha keszen, akkor valami uzletlancban vagy aruhazban, ami esetleg van felenk is /Gyorben/ vagy Pesten?

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Bellana,köszi,jó kedvem lesz!Olyan jó Benneteket olvasgatni!Nekem amúgy a jobb szemem 1,75, a bal 3,75.Anya is szemüveges,ő is természetesen szült.Nekem is lencsém van,és eddig nem is tudtam,hogy ez baj lehet,csak itt olvastam.De nem lesz gáz és kész.

Áfonya,magnézium a jó!

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!

Kinga
nyinike

Jó estét!

Kinga: a levelet kivárom türelemmel!
Örülök, hogy nincsen semmi bajod!
Amúgy ha nappalis egyetemista vagy, akkor alanyi jogon rár a GYED!

Bellana: ez dioptria? Cilinder nincs?
Nekem van -1 vagy -1,5 dioptriám (ha az a távollátás), és kb 2 cilinderem (fénytörési hiba), de nekem sem volt gondom vele.

És a pocak:
Kép

A profilba is tettem egyet!

jó éjt!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de sok a melóm, mert nem voltam csütörtökön.
Nem tudtam még visszaolvasni, de pótolom.

Szóval a 4D uh-n mindent rendbe találtak a babán, csak a magzatvíz volt egy kicsit több (2 hete még normálisnak mondták a 3D-n). Felhívtam a dokim, és ő mondta, hogy előre kell hozni a terheléses cukor mérést. Holnap megyek 7-re éhgyomorra, leveszik a vért, utána megiszok 75 g glüközport 2-3 dl vízben oldva, majd 2 óra elteltével újra vért vesznek.
A vizeletből mindig nézik a cukrot, és azzal nem volt gond.
Az uh-s nő szerint lehet még vírus is, de van mikor nem tudják, hogy miért van, és visszaáll magától is a megfelelő magzatvíz mennyiség.
Csak azt nem tudom, hogy ha a 18. héten normális volt, és legközelebb csak a 28. hét után van kötelező uh, akkor miből derül ki, ha valakinek tényleg baja van.

Tehát mindig van valami, csak hogy ne unatkozzam.

Mi is csatlakoznánk a kislányok táborához.
Képet nem tudok feltenni a regisztrálatlanságom miatt.

Csicsóka 20+2
Csicsóka

Csicsóka, gratula a kislányhoz. Kép
Ne ízgulj a magzatvíz miatt, biztos nem lesz semmi gond.

Kinga, örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok. Rólad is szeretnénk képet látni.

Bori, Bellana, köszi. Kép Bellana, nekünk 1+2 fél szobánk van de az is kicsinek bizonyul lassan.

Zsuzsa, majd megpróbálok nem homályos képet csinálni de valami van a gépünkkel mert egymás után több ilyen képet csinált. Mikor lesz az első kenyérsütés?

Orsi, várjuk a híreket és a képet a babóról !

Mucska, hogy lehet, hogy még nem vagy itt?

Kellemes napot !

Chello
19+1
chello

Ez lemaradt. Zsuzsa, ari a pici pocid. Kép
Nekem az éjjel gyanúsan megnőtt a pocim, reggel olyan volt mintha labdát nyeltem volna.

Chello
chello

Sziasztok!

hú mennyi kép Kép Nagyon csinos kismamik vagytok Kép

Csicsóka, gratulálok a kislányhoz Kép

Nálunk semmi nem történik, pénteken megyek tarkóredo méros uh-ra, kicsit izgulok. Betöltöttem a 12. hetet, a rosszulléteim viszont nem múlnak. Még hízni sem híztam étvágy hiányában.

Szép hetet mindenkinek! Engem vár a munka Kép

Soraya
soraya

jó reggelt!

Zsófinak nem volt valami jó éjszakája, most meg persze szunyál!
Délelőtt kenyéralapanyagokért megyek, majd valamikor előkerülök!

Csicsóka: grat a kislányhoz!
A cukorhoz vigyél magaddal egy kis citromot, úgy könnyebb lenyelni azt a lötyit!
És hogy honnan tudják akkor? Elárulom: sehonnan!
Anno a lányommal nyaki redőt sem néztek nekem. Ehhez mit szólsz? És 28. heti UH sem volt!

chello: szerintem ma, ha be tudom szerezni az alapanyagokat!
Amúgy asszem a miénk is 1+2fél, és a 2. baba érkezik. De hogy hova??? Kép
Akkor vagy fel vagy puffadva, vagy tényleg nő a baba. Az enyém hatalmasat nőt, de a kilóim maradtak! Kép

Soraya: a rosszullétedet elűzném, de hogy kell?
A tarokredő oké lesz, nyugi!
Ha majd jobban leszel, ti is gyarapodtok, nyugi!
Jó munkát!

Mucska: ha Panó siel, akkor te is lazítassz reggel? Kép

Zsuzsa
zerko

Soraya, drukkolok péntekre. Kép

Én is a 12. hétben bíztam de végül csak a 16. hét környékétől kezdtek múlni a rosszulléteim. Néha még most is émelygek. Kép Kitartás !

Chello
chello

Zsuzsa, már érzem is a friss kenyér illatát. Kép

Hát igen, pici ez az 1+2 feles lakás, lassan 1+3 feleset kellene nézni.

Olyan fura dolgot érzek a pocimban de nem tudom ezt kell-e érezni? Egészen fent a gyomorszájamnál pici remegéseket, vibrálásokat érzek. A babát nem lejjebb kellene éreznem? Amúgy nem érzem, hogy meg lennék puffadva, biztos nagyot nőtt a baba.Kép

Mucskának lehet, hogy szétszedték a gépét?

Chello
chello

chello: meglehet! Elvonón van szegény Kép

Amúgy a remegés érzése lehet a baba, de lehet izom is. Türelem, hamarosan kiderül, melyik az oka!
Az én méhem teteje most a köldököm felett van kb. 5 cm-rel!

ZSuzsa
22+0
zerko

Szia Lányok!

Szia Chello!

Azért nem vagyok, mert pakolunk ezerrel és Apuka hol kihúzza a gépet, hol sikerül visszadugni.
Tegnap kipakoltam a szekrényeket, most viszik a nyaralóba, aztán hozzák az újat lapraszerelten.
Nálad minden rendben?

Zsuzsa!
Tényleg jó nagy a pocid! De ari! Ma lehet, hogy csúszik a spenótom, mert azt sem tudom hol áll a fejem! Kép Tegnap a legvégén úgy lezabáltam, hogy azt sem tudtam, hol alszok. Olyan jól sikerült a zöldbab, hogy mondtam apukának, hogy egyszer ehet belőle., aztán búcsú a tepsitől. Ő megette a 2 tepsi piskótáját és csöndben volt!

Csicsóka! Gratula!

Bellana!

Nagy pusz Nektek! Itt rendben minden. Hétvégére talán úgy néz ki a lakás, ahogy szerettem volna. Addig a pakolás marad, de az már nem baj. mOst lomtalanítok is legalább a szekrényekből. Úgyis meg kellett volna csinálni!

Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok, jó reggelt!

Áfonya: én is úgy tudom, hogy a magnézium a jó. Jobban vagy már?
Ágy: itt vettük Vácon, de úgy emlékszem Ikea katalógusban láttam hasonlót és mintha az ára is ekörül lett volna!

Soraya: sajna még időnként nekem is visszatérnek a rosszullétek, de egyre ritkábban. Tarts ki, enyhülni fog!
És ne dolgozzd magad agyon! Kép

Zsuzsa: gyönyörű nagy a pocid, hanyadik hétben is vagy? Már én is várom, hogy ilyen legyen. Kép
Mi volt Zsófival éjjel?
Dani éjjel egyszer lemászott az ágyról és a mellé tett matracon üldögélt kábán. Apája visszarakta az ágyra, ivott 1 kis teát és egy mukk nélkül visszafeküdt. Kép

Csicsóka: szeretettel gratulálok a kislányhoz!
Remélhetőleg csak a szokásos vaklárma,a magzatvizzel, meg a cukorral! Vigyázz magadra!

Tényleg, tudja valaki, hogy állunk a nemek ügyében?

Eddig lányka, vagy fiúcska van több?

Chello: hogy te mit nem csinálsz éjjel? Kép Szép csöndben megnövesztetted a pocid? Kép

Kinga: ügyi vagy, csak így tovább! Eszembe jutott még valami a fiúcskával kapcsolatban: arra is gondolj, hogy az a kis életke téged vélasztott anyukájának, a te pocidba költözött és teljesen rádbizza magaát! És ez nem semmi ám! Kép
Lehet, hogy azt hiszi valaki, hogy ez marhaság, de én hiszem, hogy a gyerekek választanak minket. És ez olyan megható!

Mucskaaaaa!!! Merre vagy?
Egcsi, hogy vagy lelkileg? A férjem ma ment pestre a vizumért. Jó drága, meg speciális méretű fényképet is kell csináltatni...Kiváncsi leszek. Bár mivel van meghívó levele a kinti cégtől és gondolom nem lesz gond.

Zsuzsa: még valami, én még az sem tudom szobába zsúfoljuk-e be a bébiket, vagy a kicsi legyen velünk a nappaliban? Éjjel nem fogja felkelteni Danit vajon? Nem tudom, hgy legyen. Nappal viszont a nappaliba van a jövés-menés,az meg a kicsit zavarhatja, vagy nem? Bár lehet, hogy ha azt szokják meg...de melyik a jobb verzió vajon????

Puszi:
Bellana
bellana

Lányok!

Nem lesznek ám elvonási tüneteim, mert kiharcoltam, hogy olyan helyre kerüljön a gépem, ahova az internet még elér!!!!! NA majd kiderül, hogy sikerült e.
Pusz
Mucska

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: