sziasztok!
először is szuri
Emma babának nagyon sok boldog névnapot, tündéri az új frizkóval is!
szurik, mi 2 hósan kaptuk a kötelező 1., valamint a prevenár 1-et, most 3 hósan mindegyikből a következőt, és gondolnám, hogy 4 hósan (nagyon durva, dec. 23-án!) a következőket.
nekünk az agyhártyagyulladást 1 éves kor fölött javasolta a dokinéni, illetve azt mondta, hogy még a bárányhimlőt érdemes beadatni, ami nem kötelező, szintén 1 éves kor felett!
nálunk mind a kétszer aznap elég magas láza volt Beninek, így kellett 1 db kúp, vagyis 2 hósan csak 1/2, de másnaptól kutya baja volt!

szóval remélem, hogy Aproo nálatok is csak ma lesz gázos szitu!
Niki, nagyon jók az uszis képek Barnusról, az a kisgatyó! és Te is nagyon jól nézel ki, egyáltalán nem látszanak azok a kilók, amikről beszélsz...
Barbi, remélem, hogy minden okés, nagyon elviharoztál a múltkor valamilyen rossz hír hallatán!
köszönjük a sok hozzátápis hozzászólást, majd még egyeztetek védőnénivel is, aztán meglássuk!
Ildi, szerintem nem taknyos Beni, mert mikor nagyon szörcsizett, leszívtam porszival, de semmi nem jött szinte, szóval most már max. reggel "szadizom" 1x, azt kész, így nem hinném, hogy ez lehet a mostani bukások oka!
Rizsi, remélem, hogy nem lesz semmi gond Rizsike BCG helyével, sajnálom, hogy megint duzzad neki!

A másik, nekem nem az a gondom sajna, hogy álmában helyezkedik, hanem az, hogy nem is akar elaludni, mert folyton pörög, ahelyett, hogy behunyná kis szemét!
Adri, nagyon édes Dorca abban a fürdőruciban!!! zabálnivaló! sajnálom, hogy megint műteni kell a szemét, és szorítunk, hogy ez a mostani végre javulást hozzon nektek!
Andi, karácsonyra mi is gyerekfotós naptárat adunk, de én nem vacakolok a magam készítős fajtával, mert nagyon bonyesz a program nekem, amit neten le lehet tölteni, azonban találtam olyan helyeket már (igaz, kicsit drágábbért), ahol csak a fotókat kell feltölteni, amiket szeretnél a naptárban látni!

megadjam a címét esetleg??? egyéb ötletem nekem sincs sajna! tiszta ötletszegény vagyok, illetve idegem sincs a tolongáshoz!
kaki témában viszont azt hiszem, hogy mi nem vagyunk mérvadóak, mert nálunk ez elég kényes téma. örülök, hogy van neki naponta, ami általában zöld... bár a tápi miatt állítólag ez nem gáz, de neki max. havi 2-3 a normál színű, a többi meg zöld, szóval erre legközelebb rákérdezek. olyan folyósabb még nem igen volt.
Panna, én ebben az orkánerejű szélben nem merészkedtem ki a gyerekkel, azonban ma, a gyönyörű hóesésben igen, és sajnos nálam is az a gond, hogy hamarabb kezdek fázni én, mint ő, és nem bírom olyan sokáig, mint bírná ő, viszont ilyenkor feljövök a lakásba, és max. rányitom az ablakot, mármint a szobában kicsit hűvösebbet csinálok, és max. leveszem róla a felső vastag takarót, de ilyenkor általában már nem alszik sokáig! viszont, amit imádok, hogy neki még akkor is olyan finom meleg pl. a kis teste, vagy kobakja!
na, azt hiszem most lesz mit olvasni, én meg végre eldugulok, de biztosan kihagytam megint valamit!

ne hari érte!!!
kutacsot kérdezte tőlem valaki, amire nem válaszoltam!? mintha rémlene! ...
ja,
Szuszu, tök jó, hogy tudsz 4 órában dolgozni otthonról, reméljük Andirs is engedni fogja, mert azért jó lenne, ha nem kellene ezért külön éjszakáznod!
fogacskák, nálunk szerintem jön valami, bár semmi jele a szájacskában, de napok óta tömködi az öklét, illetve szívogatja az alsó ajkát befelé... ma vettem is ilyen dentox, vagy milyen zselét. mire leszokunk a nagy nyügiről, jönnek a fogacskák, aztán kezdünk mindent előről!
na most már tényleg rohanok, fürcsi van!
jó éjt mindenkinek!
Sziszka, milyen volt a babalátogató???