A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Ja még Aprónak akartam: nálunk nem volt harc a fürdetésért :? Ha párom délutános volt, akkor bizony sokszor fürdettem egyedül a két gyereket (császár után marha jó volt), pedig anyám akkor még itt lakott a szomszéd lépcsőházban. Apum jött át amikor tudott, de sokszor ő is ügyeletes volt, sokáig dolgozott. Ha egyszer lesz időm priviben írok még dolgokat, mindent nem akarok ide a falra. Ja még annyit, hogy a röhej az, hogy Daninál viszont még sokat segített, sokszor vitte Danit, ott is aludt náluk sokat, volt, hogy napokig haza sem akart jönni Dani. Aztán mikor terhes lettem Domival, onnantól ezek szépen megszűntek...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

GYak gyors bekukk, ezer dolgom van, ma indulunk SZegedre!

Miksa baba nagyon szép!
Gratu Beninek az átforuláshoz! Ügyi fiú!

Málnus nagyon édes az usziban. Mi is kedvet kaptunk hozzá még jobban. Remélem tényleg lesz pár hétvége amit nyugiban Pécsen töltünk, és akkor össze is jöhet a babauszi.

Pistike nyuszi-cincója is aranyos!

Nálunk tegnap voltak anyumék, unokázni. ANyósomékkal a távolság miatt ritkábban talizunk, de ők is látják 3-4 hetente RÉkust. Ezzel nincs gond. Én néha anyumon akadok ki, hogy amint meglátja RÉkát, állandóan cincálni akarja. Tegnap a Tescoban kivette a hordozóból, és úgy cipelte ide-oda. AMikor visszatettük, akkor meg nyilván ordított a kisasszony. Eddig ilyen nem volt. 10-15 bevásárláson már túl vagyunk kettesben, sose vettem ki a hordozóból eddig és szépen végig nézelődik, néha szunyál egyet közben. Hát most nem. És ha azt mondom anyumnak hogy zet vagy azt ne csinálja, megsértődik, hogy nem engedem hogy úgy foglalkozzon az unokájával ahogy ő akar. Pedig nem csesztetem, csak azt nem bírom elviselni, amikor látom hogy pl RÉkának eleg van, vagy nyugira vágyik, anyum meg ott nyomul neki. Szóval ilyen is van, de ez még tényleg jobb, mintha nem foglalkozna vele.

AMúgy nálunk apósom olyan, hogy nem tud még mit kezdeni egy ekkora gyerekkel. Adj neki időt MEcsi, ha nagyobb lesz Áron, biztos jobban belejön majd ő is a dolgokba. Vannak olyan férfiak, akik nem tudnak babusgatni, játszani egy ekkora picivel. Ha majd kúszik mászik, lehet vele birkózni, biztos apud is odáig lesz érte meg vissza.

Jaj megyek, mert Réka mingyá ébred, én meg még nem kajáltam. A pakolásról ne is beszéljek!
Jó hétvégét mindenkinek!!!!

panna1

jógások!10:30-11:30-ig lesz az óránk jövőhéttől!!elintéztem:)
úgyhogy a tranzit 1-től is jó lehet
Vendég

ja és a tranzitban is lefoglaltam a kanapékat!!
Vendég

A Felicitástól kaptam egy levelet, abban volt egy reklám, hogy nov 21-23-ig Babamama és Gyerekvilág kiállítás és vásár lesz Symában. Nekünk messze van, csak gondoltam, hátha érdekel valakit, aki még nem tud róla...

yuyu79

Panna, anyósom is ilyen, hogy állandóan cincálná a gyereket, utána meg persze nem lehet lerakni. Ja és mindig az a baja, hogy mindig alszik, mikor ő meg akarja nézni... Sajnálom, de nekem fontosabb, hogy a gyerek kialudja magát :wink:

yuyu79

Jázminandi, a lányaid tényleg nagyon egyformák :D

yuyu79

Sziasztok!

Minket ma véletlenül itthon ért a dél :) úgyhogy írok is gyorsan :)

Örömmel látom, hogy Zsófi megenyhült :) helyes! Természetesen levágtam egyből, hogy Apróék voltak látogatóban, cuki nagyon a két kiskrapek :) :) Külön nagy nagy gratula az átforduláshoz!! Nagyon ügyes a kisfiad!

Vera, örülök, hogy te is újra itt vagy, nagyon szép a kisfiad, nekem a neve különösen tetszik, gratulálok!!! Nagyon sajnálom, hogy elkerültük egymást, sajna úgy voltunk vele, hogy úgysem jön más és ezért nem is gondoltuk, hogy vársz. Nagyon jó lenne a jövő héten, ha jönnél, és persze jógára is, nekem nagyon bejött, még pici izomlázam is van :)

Sziszka, tündériek az uszis képek, nagyon szeretnénk már mi is menni, de a doktornéni letiltott, szerinte, még túl veszélyes neki, mindenféle bajt összeszedhet, így nem próbálkoztunk, pedig nagyon szeretnénk már. Evészetre sajnos nem nagyon van ötletem, én még mindig az este jól megtömöm módszert alkalmazom, így max. egyszer ébred, mostanában többet eszik, benne van a növési ugrásban, biztos ez az oka. Nehéz tartani a lépést velük :)

Panna, jó utat Szegedre, remélem egyszer összefutunk majd ott is, sokat járunk apósékhoz. Ha van időtök és kedvetek, nézzétek meg az Algyői fürdőt, állati szuper.

Mecsi, apád miatt ne szomorkodj, általában a férfiak nem tudnak mit kezdeni a babákkal, illetve nehezen emésztik, hogy nagypapák, de előbb utóbb úgyis beletörődik és szánja bánja bűneit. Ellenpólusnak meg itt van anyám, minden nap itt van és állandóan magyaráz, hogy mit hogy kéne csinálnom, és mit nem, kedvencem a biztos nem elég a tejed illetve a direkt meg akarom fázatni a gyereket dumája.. Hidd el, agyrém... Majd ha van egy pici időd, kérlek a keresztelőt írd le, hogy mi kellett hozzá, meg ilyesmi, én sem vagyok megkeresztelve, de Lilit szeretném a nyáron, és jó lenne tudni mi szükséges hozzá. Köszi előre is! Áron nagyon kis cuki, tök jó képeket csinálsz róla!!

Katica, Pistike, iszonyú cuki és a kis vicces szösszenet is nagyon muris volt, jókat nevettem. Köszi érte!

Anna, ne haragudj, hogy még nem írtam a túrákat, de nem voltam gépnél a hétvégén megpróbálom pótolni!

Barbi, azóta írtam még neked maileket, nem is egyet, nem értem, hogy miért nem kaptad meg őket, itt úgy tűnik, elküldte, nem jött vissza. Basszussss... Anyukádat próbálgatom még nem sikerült, de előbb utóbb biztos elérem :) a kérdés még mindig áll, minek örülnétek? Eni remélem gyógyul, küldök neki sok puszikát. Illetve a szőke hercegünknek, akinek elájultam a képétől, olyan édes!! Puszild őt is össze a nevemben :) Remélem jól bírta az oltást! Nagyszülők, no comment.

Pöttöm, nagyon szeretnélek már látni titeket, én még nem találkoztam Nonóval, olyan édeske, hozzunk össze valamit, szívesen látlak nálunk, vagy ha van kedved jövő csütörtökön gyere talizni!

Jázmin, te két lányod is két tojás :) nagyon viccesek ezek az összehasonlító képek. :)

Dia, örülök, hogy rendeződött az evés nálatok, reméljük lassan már minden baba beáll a rendes kerékvágásba. Ha van kedved mozogni, te is gyere velünk jógázni, az Astoria eléggé központi hely, könnyű eljutni oda szinte bárhonnan!

Csenge, gartula a 3 hónaphoz! Jövő héten egy közös nap? Főzhetnénk végre együtt valami jót :)

No, azt hiszem, mindenkinek írtam, akinek tudtam érdemben hozzászólni.

Rólunk, annyit, hogy szuperül vagyunk, annak ellenére, hogy nem könnyű néha, most a legújabb hír, hogy apa elhúz Namíbiába, mi maradunk egyenlőre és talán fél évre rá utána megyünk, ha olyan a helyzet kint. :( ez van. De nem veszem fel már.

Bocsi a litániáért.

Puszi mindenkinek!

KépKép
columbine

nálunk anyukám az aki más fordulatszámon van és nemcsak engem fáraszt le látom a kicsin is , hogy őt is zavarja ez az állandó zizegés és még hangosan is beszél és persze már ő is kiborult, hogy semmisejó ahogy ő csinálja persze ő meg ezt csinálta velem amíg gyerek voltam, úgyhogy most egálba leszünk!!de ez már az én családom az én elvárásaimmal és rendszeremmel és én itthon nem őhozzá fogok alkalmazkodni a gyerekemmel!
Vendég

Namíbia??? Miért pont oda???

yuyu79

Yuyu, ott tud kevés repült óraszámmal pilóta munkát kapni.

KépKép
columbine

ja? És biztonságosak a gépek? ;-) Meg azért az eléggé más világ, nem?

yuyu79

Hát nem tudok a gépekről sokat. Na meg az országról sem. Nem hinném, hogy kisbabának való. Kígyó, skorpió, oroszlán, AIDS, sivatag... Kb. ennyi az infóm. Ha csak ketten lennénk, nem lenne baj, de gyerekkel?

KépKép
columbine

ne máááááá ági!!
Vendég

Kép
Vendég

Na ne és addig egyedül leszel a kis Lilivel? Az azért nem semmi? Eddig mejik légitársaságnál volt?
Szerintem ez egy nagy lehetőség mindanyiótok számára és úgy kell felfogni mint egy nagy kalandot.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Nagyon tündi bündi a két kis hercegnő :)

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

délután írtam egy tök hosszút, erre nem kidobobtt a net!? :( sajnos most nincs időm írni, mert most megy a nyűgösvagyokdebaromiraésamúgysemjósehogyansem c. műsor... szóval nem hergelem apát, hogy itt nyomulok fórumon, ő meg sétálgat a lurkóval, szóval jó hétvégét mindenkinek!

aztán jövök és bepótolok mindent...

sajnálom! :(

sophie27

Andi, tudom... semmi kanalam kisbabával egy ilyen országhoz. Még filózok, hogy mi legyen. Remélem csak rémtörténetek amiket hallok és mégis lehet "európai" módon élni ott is.

Luca, egyedül maradunk legalább egy fél évre, de ettől kevésbé félek, van akikre számíthatok, szerencsére a családom és pár barát mindenben támogat, ha kell. Eddig nem repült a Csanád sehol, pont ezért megy el, hogy legyen elég sok gyakorlata és felvegyék az itteni légitársaságok is.

KépKép
columbine

Sziasztok Lányok!

Zsófi, örülök, hogy visszatértél! Édesek a srácok együtt, egyik szebb, mint a másik, büszkék lehetnek a Zsófi anyukák! Gratula Beninek a forduláshoz, nagyon ügyes. Andris még most kezd az oldalára fordulgatni.

Rita, jó, hogy te is visszatértél közénk. Nekem a foci egész életemben jelen volt. Gyerekkoromban mivel csak fiúk laktak a házban, ezért babázásról szó sem lehetett, maradt a foci. Aztán fősulin már a koli női csapatában nyomtam. Az elmúlt években meg a céges focikra jártam a fiúkkal focizni. Tök jó érzés volt, amikor egyszer egy meccs után odajött egy pasi, hogy ő edző és menjek el a női csapatába játszani. Egy ideig kacérkodtam is a gondolattal, de túl sok elfoglaltság lett volna és akkoriban már amúgy is tervbe volt véve a kisbaba :D
Az ülés nagyon jó, de sajna ma jól megszenvedtünk vele, mert anno a vásárlás után a brendonos eladó bekötötte nekünk, aztán most kocsimosás miatt kiszedtük és alig bírtuk visszatenni.
Nehogy eltűnj nekem! Én mindig örülök, ha jössz és érdekel is, hogy hogy boldogulsz Erdélyben.

Dia, márciustól otthonról fogok dolgozni 4 órában. Kaptam egy notebook-ot és úgy oszthatom be a munkaidőt, ahogy én akarom. Sajnos "kell a pénz kalácsra", túl sok a rezsink meg a lakáshitelünk.
A Rubint Réka baba-mama torna nem csak 6 hónapos kortól javallott a babával?

Sziszka, sajnálom, hogy Málnus felcseréli a napszakokat, legyél türelmes, majdcsak elmúlik és visszaáll a rend. Ötletem nincs, hogy mivel lehetne segíteni. Nálunk szerencsére (lekopogom) egyelőre a 3 hónapos kor nem hozott semmiféle negatív változást, csak sok mosolygást és gügyögést.

Katica, nagyon jó lett a Tapsi Hapsi sorozat és a doksin is jót nevettem. El is teszem későbbre is.

Ági, nem a legjobb ez a helyzet. Nem irigyellek. Elhiszem, hogy nehéz dönteni, mert neked Lili egészsége és biztonsága a legfontosabb, ami nagyon helyes. Szerintem a párodnak kéne hozzátok igazodni és nem nektek hozzá. Hiába van segítséged a család és a barátok részéről, akkor is kell a lányodnak az apjai is.

Mi még mindig Tiszaújvárosban vagyunk. Nagyon jó itt lenni, mindhárman élvezzük, ahogy látom. Sajnos ma történt egy kis kellemetlenség. Délelőtt elkezdtem nagyon szédülni, megmértük a vérnyomásom, 93/63 volt. Ittam egy kávét, de utána is nagyon szédültem, délután már nem tudtam a gyerekhez odahajolni, mert majd elájultam. Végül felhívtam a védőnő unitesóm és ő mondta, hogy talán kevés folyadékot ittam, ami igaz is, valahogy mostanában kissé csökkentettem a bevitelt. Szóval megittam vagy egy liter vizet és aludtam egy órácskát, utána mintha elvágták volna a szédülést. Még jó, hogy itt történt velem, nem pedig otthon, amikor pl. egyedül vagyok. Nem is nagyon mertem a gyerekhez nyúlni, hogy nehogy elejtsem.

Nagyon izgatja a fantáziám ez a jóga. Kell oda valamit vinni? A gyerekek hogy viselték? Mennyibe kerül?

szuszu

Sziszka,
Elfelejtettem írni, hogy nagyon szép Málnus fülbevalója! :)

Szuszu,
Ja értem, na de akkor az nem rossz hogy otthonról tudsz dolgozni, az azért már más! Tök jó főnököd van, hogy ezt így megtudtad vele beszélni. Az enyém is biztosan benne lenne, csak hát egy személyi asszisztensnek a főnök mellet a helye...sajnos, pedig tényleg nagyon rendes az én főnököm is!
Nem tudom, hogy a Réka féle torna mikortól ajánlott. Igazából csak annyit mond, hogy akkortól lehet csinálni, amikor már szépen tudja tartani a fejét a babó. Meg említi, hogy az ő babája akkor éppen 6kg, ezért gondoltam, hogy akkor valahogy 3-4 hónapos korban lehet, és már akkor lehet tornázni a kazira. Amúgy 20 perc az egész és nem olyan nehezek a gyakorlatok, csak hát elvagyok szokva... :?

Ági,
Tényleg nem egyszerű a helyzeted. Ez már biztos hogy elmegy Csanád vagy még csak talán?
Mondjuk ki tudja, hogy milyen lehet ott lakni, lehet hogy nagyon szuper! Mielőtt mi is hazaköltöztünk Magyarországra, én sem tudtam volna itt elképzelni az életem, de végül egész jól boldogulok itt is :wink: De de persze babával már más lenne a helyzet, ha úgy kellene költözködni, ráadásul egy teljesen idegen országba.
Köszi a jóga invitálást! Nagyon jó lenne menni! Majd még átgondolom, csak hát nagyon tartok attól a fránya bkv utazástól.... Mikortól van amúgy??

Na megyek, már elaludt Virág, és már az én szemeim is lecsukódnak! Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
dia123

Dia, köszi a választ, akkor megszerzem én is a tornát és kipróbálom. Anno a terhesség alatt is csináltam a Réka tornát és szerettem (bár őt magát nem nagyon bírom).

Barbi, írj majd, hogy mi lett Döncike szemével! Drukkolok neki, hogy ne kelljen átmosni. Én szorgosan masszírozom Andris szemzugát, de eddig semmi javulás :(

Na akkor egy Andris kép máról:
Kép

szuszu

Sziasztok!

Azt hiszem én is eltűnök egy pár napra, keddig itthon lesz apa, holnap megyünk érte a reptérre. Viki már 7 előtt kidőlt, Cintus viszont akkorát aludt délután, hogy csak most aludt el. Megyek még kiteregetek, kiváncsi leszek az éjszakánkra.

Dia! Ti honnan jöttetek haza?

Ági! Namíbia nem hangzik túl bizalomgerjesztően, de ki tudja. Azért az durva, hogy odáig kell mennie a párodnak, hogy gyakorlatot szerezhessen.

Jó éjt!

KépKép
jazmin2005

Szuszu, nagyon szép a kislegény! Jó, hogy tudsz így dolgozni, lassan nekem is kell mozgolódnom ez ügyben, mert ha ketten leszünk, a gyedből nem boldogulok.

A jóga nekünk nagyon bejött, Lili végig kacarászott, élvezte. Az elején babamasszázs van és utána közös gyakorlatok, nagyon kellemesen átmozgatott, és mivel csak négyen voltunk, bensőséges volt a hangulat. 1600 forint az óra, ami szerintem nagyon baráti ár manapság. Minden csütörtökön van fél 11-től. Aki tud jöjjön el!

Dia, ne félj az utazgatástól, én is nagyon paráztam, de egyszer csak fogtam magam és felkerekedtem, azóta meg sem állunk, olyan jó, hogy nem vagyok a lakásba zárva. Igazából az első útra nehéz elszánni magad, aztán már természetes. Mindig kérj segítséget, általában kedvesek az emberek, vannak bunkók, de szinte mindig kérés nélkül akad olyan, aki segít.

Sajnos az utazással kényszerpálya van, a Csanád kitűzte ezt a célt magának, hogy pilóta lesz, és mindent alárendel, ebbe mi is beletartozunk, ahhoz nincs elég pénzünk, hogy itt szerezze meg a gyakorlatát, sok-sok millió lenne, így meg kell ragadjon minden lehetőséget. Egyenlőre ez az egy útja van, így muszáj. Én még nem döntöttem el, hogy mi legyen, ha úgy látom, hogy a gyereket ez veszélyezteti, akkor "elengedem" az apját, valósítsa meg az álmait, de nélkülünk. Nagyon nehéz ez, pláne a terhességem alatt történtek után, csoda, hogy együtt maradtunk, nem hinném, hogy kibírna a kapcsolatunk még egy ilyen próbát. Próbálok pozitívan gondolkodni, de semmiképpen nem leszek felelőtlen. Már most gyűjtöm az erőt és tervezek, hogy boldoguljak egyedül, majd ha erre kerül sor. Azért titkon imádkozom, hogy jól alakuljanak a dolgaink, de már nincsenek illúzióim.

KépKép
columbine

Sziasztok! Szép reggelt! :)

Édes kis képek vártak ismét. Már ezért megéri mindennap bekukkantani.

Milyen ügyes Beni! :) Már többen meséltétek, hogy át tudnak fordulni a babák, mi még nem, csak rajta vagyunk az ügyön. :)

Nagyon szépek a kiscsajok és Andris is. :)

Tényleg, Szuszu, jól tűri Andris a pihenőt? Múltkor írtad, hogy az első éjjel jól telt, azóta is minden okés?

Ági, nem egyszerű az életed, jó hogy ilyen erős vagy! :) Fel a fejjel!! Lili mindig ott lesz Veled, és ez a lényeg.

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Sajna csak olvasni van időm, de folyamatosan olvaslak Titeket. Majd elmesélem miért kerültünk ilyen idő hiányba (nem semmi hét van mögöttünk, és még nincs vége :? )
Csak Columbine miatt írok gyorsan. Egy ismerősöm Skóciába ment pont ez okból, hogy az órákat hamar meg tudja szerezni. Lehetséges, hogy az nektek is jobb lenne. Habár nem akarok Nektek itt okoskodni, párod biztos utána nézett minden lehetőségnek. Szurkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok, de ez a fél év rettenetesen sok!!!!!!!

Az én anyukám nagyon szuper nagyi, és most 6 hetes turnéra kellett mennie a céggel. Még csak a 2. héten vagyunk túl, de már most olyan, mintha ezer éve elment volna. :cry:

rizsimami

Jó reggelt!

Sziszka, visszavonom a tegnapi hozzászólásomat. Mégis történt valami Andrissal és nem hiszem, hogy amiatt, hogy nem otthon vagyunk, mert kedd óta minden éjszaka jól telt, de most az éjjel alig aludtam, mert állandóan felébredt és sírt és semmi sem segített, csak a cici. Már este gyanús volt, hogy a szokásos 15 perces altató szoptatás helyett 1 órán keresztül össze voltunk ragadva. És ez folytatódott éjjel is. Most itt vagyunk lent a nappaliban és ül a pihenőszékében, játszik, de szerintem ő is tökre álmos. Ráadásul megint tiszta takony és nem hoztam az orrszívó porszívót csak a kis kézi szívó van, amit a dm-ben vettem, azzal meg nem bírok semmit kicsiholni és még a hiszti is nagyobb közben. Eléggé zombi vagyok. Pedig ma már utazunk vissza Pestre, vége a jó világnak. Szóval Katica ez a helyzet az alvásokkal.

Ági, biztos vagyok benne, hogy majd jó döntést hozol. Nem lesz könnyű, akármelyik utat is választod. Jól hangzik a jóga, de amíg összevissza szopik vannak, addig nem tudom, hogy hogy tudnánk elmenni, ha épp akkor van etetési idő. Anyukák vissznek átöltözni ruhát vagy utcaiban is lehet nyomni?

Rizsi, remélem minden okés veletek. Amúgy az én anyukám is szupernagyi. Meg a férjem anyukája is, szerencsére.

szuszu

Hali!

Most nem nagyon tudok reagálni....
Csak Ági, nagyon szorítok, tényleg nem lehet könnyű.

A másik: két napja van egy kölyökkuty a kertünkben, ötlet sincs honnan, minde oldalról vad nagy kutyák vesznek körül, a sajátomat is beleértve. Tegnap végig lestem, hogy széttépi-e, de nem tette. Ez már félnyereség, nem eszi meg, csak a nyakát fgoja meg kb 5 percenként, így a kicsi csupa nyál, fázik, éhes....egyszerűen nem tudjuk megtartani, két napja táncolok kinn, kezemben a babakocsi, egyik lábammal Neromat rugdalom, mert féltékeny a kicsire ha kinn vagyok, a másikkal a kkcsit rugdalom, hogy a babakocsit tolni tudjam.
Kezdek besokkkkkalni.
Írtó cukkancs eb, esetleg Karácsonyra vkinek????HA van ötletetek, mert én lassan elhalálozom, hideg van egész nap kinn táncikálni. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szuszu, sajnálom, lehet a front nyomja szegényt, jön a hó és a nagy hideg. :(

k.a.t.i.c.a

Szuszu,
Én sem vagyok oda a Rékáért, de a tornája nagyon jó :)

Jázmin,
Én 4 éves koromtól 18 éves koromig az USA-ban éltem, 3 évet Pennsylvánia államban, aztán Floridában 11 évet. Képzelheted, ott meg úgy állítják be Európát, meg minden más országot, mintha valami más bolygó lenne. Még annó a kinti barátnőim megkérdezték, hogy itt van-e bent a lakásokban wc vagy csak kinti budik vannak! Szóval ennyit erről :wink:

Ági,
Te mivel szoktál utazgatni a városba, babakocsival vagy kenguruval? Ma elmegyünk vásárolni, megpróbálom a kenguruba tenni, hogy szokja! :)

Kép
Kép
dia123

Mi töltöttem fel egy csomó képet, rendszereztem őket, és így látom, hogy ebben a hónapban mennyit fejlődött Virág tartása! Hihetetlen! Megosztom veletek is, nagyon büszke vagyok rá! :D

Kép még nehéz a buksi
Kép alakulunk
Kép egész jó!
Kép megcsináltam!
Kép na mit szólsz? :)

Kicsit sok volt, bocsi...

Kép
Kép
dia123

virág nagyon ügyes!azt meg tudod mondani, hogy naponta mennyi időt töltött hason mire idáig jutottatok?

babásjógaitt :
http://sattva.gportal.hu

egy plédet vagy pelust kell csak a baba alá hozni és elég meleg van (központi fűtés)tehát badyban is jól elvannak a babák.anyukáknak melegítő naci vagy valami kényelmes ajánlott alulra/ fölülre, de én pl. felsőt nem cseréltem(rétegesen szeretek öltözködni)
1 600,-/alkalom, de
5 alkalom/7 500,-
10alkalom/14 000,-
kb. 1 óra egy alkalom, de nem szokta figyelni az órát hanem leadja amit akar, bár a babák hajlandóságától függ ...
ha van még kérdés szívesen válaszolok, de most mennem kell
Vendég

Jogások!
Köszi az infókat sztem csütörtökön mi is megyünk.
Andi!
Mi a Mom másik felén a Beethoven u-ban lakunk innen ugye a 112 s busszal a legegyszerübb az astoriát megközelíteni?
Veronika
l.veronika

Dia:Virág baba tényleg szépen tudja tartani a fejét. Valóban nem semmi lehetett a váltás Amerikából visszatérni európába. Emelem kalapom elötted. Amúgy Bátyám volt kinn egyszer 3 hónapot és ő is hasonlókat mesélt mint te. Számomra ez döbbenetes. És még mi majmoljuk őket!

Zsófi:Nekünk kéne a kiskutya, de nem tudom, hogy kibírja e úgy a telet, ha nem engedjük be a lakásba. Milyen termetü lessz szerinted ha megnő? Mert nekünk jó lenne, ha minnél nagyobb kutya őrizné a házat.
Amúgy megkaptad az üzit?

SzuszuJó tudni, hogy a folyadék hiány ilyesmihez is vezethet. Andris babának már kimosták a könnycsatornáját?
Az otthoni munka egy jó dolog, főleg, ha kivitelezni is tudja az ember. Hajrá és sok sikert hozzá. Bár április még messze van és Andris addigra már csúszó mászó kisporonty lesz.

Ági: Tudom, hogy Mecsit kérdezted, de nálunk is most volt a keresztelő és tőlünk kérték a keresztlevelünket illetve a házasságkötésröl is az igazolást, ha volt egyházi. Szerintem neked is meg kell keresztelkedned, ha azt akarod, hogy a lányod is meglegyen. De ha érdekel szivesen rákérdezek a papunknál.
Amúgy a kersztszülőknek biztosan meg kell hogy keresztelkedve legyenek. Természetesen ezt lehet egyszerre is végezni és maga a ceremónia nem tart sokáig.

Kicsit magamról! Túl vagyok egy diétán amit Alma bőre miatt kellett végeznem 2 hétig. Semmi fűszer, tejtermék, csak föttrépa,föttkrumpli,föttrízs,föttcsirkemell. Attila kitartóan csinálta velem együtt, hogy ne keljen 2felé főzni. Almát azóta is kenjük a legkülömbfélébb csodaszerekkel. De ajánlom, ogy akinek hasonló problémája van(száraz smirglipapírhoz hasonló atópiás bőr ami nem piros,csak érintésre érdes,foltokban a testen-mint külső kar,láb hát, nyak, arc,mellkas) elösször próbáljátok anyatejes vízben füröszteni és disznózsírral kenegetni.
Amúgy ez belülről jön és az any táplálkozásával van összefüggésbe. Csak a tüneti kezelést lehet a kencékkel enyhíteni.
Alma is nagyon szépen tartja a fejét és gagyorászik ezerrel, főleg, ha beszélnek hozzá.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Dia, gyönyörűen fejlődik Virág, nagyon jó ez a sorozat! Én általában kenguruzom, ha sokat kell buszozni, vagy tudom, hogy lépcsőzni kell, de ha sima a terep, vagy közelebbre megyünk, babakocsi. Nagyon jól bírja Lili mindkettőt, egyből alszik, ahogy elindulunk.

Apró, körbekérdezem a kutyát, egy picit kérlek írj, hogy milyen, iwiwre is kiraknám, csak infó kéne még.

Szuszu, a szopi miatt nyugodtan gyere, mi is óra előtt, után, sőt közbe is etettünk simán. Ez ne fogjon vissza :)

Rizsi, köszi a tippet, majd mondom a Csanádnak, hogy nézze meg, esetleg, ha tudsz kontaktot adni, ahhoz az ismerőshöz, hogy elmondja, hogy is csinálta. Persze csak ha nem gond, vagy kellemetlen!

Feluca, köszönöm, a tájékoztatást, azért kérdeztem Mecsit, mert mondta, hogy ők református keresztelőt csináltak és az nem annyira szigorú szabályok szerint volt.

Köszönöm a bíztatást csajok, igyekszem!

KépKép
columbine

vera, igen mi is azzal megyünk csak az avar utcánál szálunk föl
Vendég

Feluca! Dominiknak is volt ilyen a bőre, mi kaptunk rá egy nagyon jó kenőcsöt: Lipobase (hú remélem jól emlékszem a nevére). Elég zsíros kenőcs, recept nélkül lehet kapni, 900 Ft körül volt tavaly. Dominak nagyon jó volt, én nem bírtam elviselni a kezemen, mindig kezet mostam utána :roll: Ha nem javulna Almának, próbáljátok meg, hátha nektek is segít.
Columbine! Kemény döntés előtt állsz :( Viszont az a fél év irtó hosszú, főleg a kicsi lányotok életében, fél év múlva már akár állhat is, hihetetlen sok dologból kimarad férjed, ha elutazik :(

Babák nagyon gyönyörűek!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

Mi is jól vagyunk, csak elég sűrűek a napok, igy nem nagyon van időm irni. A három hónapos oltások nálunk is bekevertek egy kicsit, utána nem nagyon volt étvágya Laurának - de mostmár visszaállt minden. Viszont az időváltozásokat nyűgösen viseli, kiváncsi vagyok hogyan fogja birni a telet.

Megvettük a repülőjegyeket Tallinn-ba, ott fogjuk tőlteni a karácsonyt a nagyszülőknél, kiváncsi vagyok Laurának hogy fog tetszeni az utazás és az ott lét. Az útlevelében elég mókás a kép. :)

Mi voltunk ma kint ezen a Baba-Mama Expon, de szerintem annyira nem volt jó, mint a Kismama börze. Viszont Laurát "kölcsönkérték" egy filmezésre, 13-án lesz a Babavilág-ban (sajnos pont aznap utazunk, igy nem fogjuk tudni megnézni. Valaki esetleg tud TV-ről DVD-re vagy számitógépre felvenni műsort?

Szuszu, te hogy fogod megoldani Andrisra a felügyeletet, amig dolgozol? Elvileg nálunk is hasonló a megállapodás és nekem is hasonlók miatt jó lenne visszamennem, csak még nem tudom, hogy a telefonkonferenciák alatt mit csináljak, mert azért egy kisbaba kiszámithatatlan. Amikor most egy hétig dolgoztál, a nagyszülők vigyáztak Andrisra?

Dia, hol vetted a Réka féle baba-mama tornát? Lehet, hogy mi is kipróbáljuk, mert Laura szereti nagyon ha tornáztatom.

Zsófi, nem felejtettem el a tápszert, csak nem sikerült még eljutnom arra. Talán a jövő hét vége felé, majd egyeztessünk, ha még igényt tartasz rá. Te el fogod kezdeni a hozzátáplálást 4 hónapos kortól? Mit mondott róla a védőnőd?

Kellemes estét!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Hali!

Hófehér itt minden, tűz a napocska, mi kell még?

Ági és Luca, köszi, délutánra eltűnt a kis vakarék, lehet, hogy visszament a nénihez, ahol eredetileg találtuk. Ha újra feltűik, rákérdezek, hogy most megtartja-e, és ha igen, akkor oké, ha nem akkor újra téma a dolog!

Mazska, nem felejtettelek el, küldöm a kuponokat, csak még nem voltam a postán.

Luca, megkaptam az üzidet, köszönöm. Most derült ki, hogy a Peti nagymamájának ünnepeljük a szülinapját szombat egész délután, így lehet hogy a vasárnapot Petim már inkább itthon töltené, amennyire lehet. Meg el kell ugranunk fehér pólókat keresni neki, nincs mit felvennie a kórházban, csak ilyen nagyon régi és nagyon nagyon gáz kinyúlt vacakokat, azt meg már utálom. Szóval erre is csak a vasárnap jöhet szóba. NA, a lényeg, hogy kezd kicsit besokkkkkalni, mert novemberben eddig egyetlen hétvégénk sem volt olyan, hogy itthon vagyunk és egymással, magunkkal, lakással foglalkoznánk.
De azért még nem mondom le, ok?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Kissé még Zombi vagyok, olvaslak folyamatosan benneteket, de alig van időm most írni, és fáradt is vagyok egyfolytában.
Szuszu, csak azt tudom kívánni nektek, hogy sokkal gyorsabban elmúljon, mint nálunk. Ritáról akartam még írni (HRK) hogy az esett neki rosszul, hogy nagyon ritkán jut gépközelbe, és amikor végre igen, lelkesen elújságolta, hogy hurrá, Csanádnak mégsem kell koponyaműtét....aztán néhány nap/hét múlva jött újra, és látta, hogy mindenkit megdicsértünk egy jól sikerült fotóért, egy megfordulásért, vagy bármilyen "apróságért", mert azért valljuk be, hogy ezek mind apróságok egy koponyaműtéthez képest, és neki pedig senki sem reagált...na ez miatt döntött úgy, hogy neki itt nincs helye, én is nagyon sajnálom, de azt hiszem az ő helyében ez nekem is rosszul esett volna.
Ági: annyira fura az élet, nyáron mindannyian értetek szurkoltunk, próbáltunk tanácsokkal segíteni, bíztatni, és erőt adni...aztán nemrégiben lelkesen írtál arról, hogy bármi történt is, azért mégis csak életed legszebb éve volt. Szerintem akkor mindenki megnyugodott, hogy rendben vagytok....most pedig Namíbia :( Újra elég rosszul hangzik! Nagyon sok kitartást nektek ehhez!

A képek, és a babák nagyon gyönyörűek, biztos, hogy még nagyon sok mindenre nem reagáltam, nézzétek most el nekem.

Julcsi, neked már gyűjtöm az anyagot a férjed meggyőzésére, majd küldöm mailben, és a talit is összehozzuk, de inkább úszás előtt, mert utána nagyon hamar beájult Málnus.

Szép napot mindenkinek! (itt sajnos nem maradt meg a hó, pedig nagyon jó lett volna)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szuszu: azt hiszem te írtad, hogy fiscer price pihenőszéket vettetek Andrisnak, olyat amit később hintaszékké lehet átalakítani.
Csak meg szeretném kérdezni, hogy hogy vagytok vele megelégedve? Mi kaptunk egyet kölcsön de lassan vissza kell szolgáltatnunk, és lehet hogy karácsonyra vennék egy ilyet Adél babának is. Nekem egy kicsit picinek tűnika az ülőfelülete, de lehet hogy csak a képen ilyen.
Ha nem te vettél ilyet akkor bocsi. :oops:

Aprooka: megjöttünk Dombiról, ha rá érsz jövő héten jelentkezz, meg persze én is :wink:
Ja és ígérem lassan lejutok a képküldésig is :?

Kép

Kép
bucsek

Sziasztok! :)

Csak gyorsan bekukkantok. Remélem mindenki jól van. :)

Egy érdekes cikket hoztam Nektek, amit tegnap a párom anyukájától kaptam, érdemes elolvasni. Bár szerintem nem csak ezzel az élelmiszerrel van ez így, hanem szinte mindennel amit a polcról leemelünk, de ettől várjuk legkevésbé, hogy ilyen minőségű. Ha van kedvetek olvassátok el. :)

http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=8103

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap este hasról hátra fordult Virág! Ő is kb annyira meglepődött, mint mi! :shock: :D

Cs-Andi,
Minden nap kb 5 perceket tölt Virág hason amikor ébren van, 3-4 alkalommal. Viszont aludni meg szinte csak hason alszik, este is, mert háton már nem nagyon szeret lenni.

Feluca,
Őszintén bevallva én nem akartam Magyarországra költözni még annó, nagyon nehéz volt elszakadni a kinti barátaimtól, meg felvettek egyetemre is és azt is ott kellet hagynom. 18 éves fejjel pedig nagyon ragaszkodtam a kinti életmódomhoz. Na de rátaláltam a mostani férjemre, és nem is akartam visszamenni többé, és milyen jó hogy nem mentem! Most már azt nem tudom elképzelni, hogy én oda visszamenjek lakni. Most már már szemmel látom a dolgokat, és más lett a fontos. :)

Mazska,
A Rubint Rékás kazit a névnapomra kaptam, de láttam sok helyen, pl Tesco-ba vagy Auchanba is kapható.

Nagyon sajnálom HRK-et, tényleg nem vettem észre én sem az írását a koponyaműtétről. :( Igen, valóban rosszul eshetett neki. Ha esetleg olvassa, akkor nagyon sajnálom, és ne haragudjon rám/ránk. Mindenesetre örülök, hogy végül is nem szükséges a műtét :)

Kép
Kép
dia123

Dia!
Ez az Amerika dolog megütötte a szememet, a legjobb barátnőm is kiment felnőtt fejjel, ösztöndíjjal egyetemre, sokáig ott is maradt, az első férje is onnan volt, aztán a csalódott és hazajött. Ő próbálta itthon megtalálni a számításait, évekig küzdött, lakást vett, volt új pasija is évekig, aztán megcsömörlött, és most 2 éve újra Floridában van. Lényeg: őszintén örülök, hogy sikerült itthon megtalálni a számításaidat, tudom, hogy ez nem olyan könnyű!

Virágnak Gratula!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Hát nálunk is elromlott Csenge. :? Későn fekszünk korán kelünk. Talán nem is azért, mert éhes, hanem ezek a fránya szelek nagyon nehezen távoznak. Szóval én is beléptem a zombitáborba!!! Ma drága férjem felvonult Csengével az emeletre, így egész délelőtt aludtam. Nem is kell mondjam, mintha kicseréltek volna

Szóval a múlt héten voltunk a Bethesda gyerekkórház sebészetén, mert Csenge BCG oltása akkora lett, mint egy jó nagy dió. Kicsit megijedtem, mikor a doktor néni telefonon keresztül, látatlanban mondta, hogy irány a kórház, mert már réges-régen ki kellett volna fakadnia. A sebészeten nagyon aranyos doki bácsi volt. Nem vágta fel neki, kaptunk még egy hetet, de azt mondta, hogy mindenféleképpen ki kell majd tisztítani, mert sajnos ez már betokosodott. :cry: Viszont ebben a kórházban aranyosak voltak (kivéve a nénit, akinél be kellett jelentkezni) szóval csak ajánlani tudom, bár hála az égnek igen kevés időt voltunk ott.

Ezt a napot megfejeltem másnap egy fogászattal. Valamint egy kicsit én is segítettem a melóhelyemen, szóval nem sok időnk volt jönni fórumozni, de semmi komoly baj nincs nálunk hála az égnek.

Viszont Csengének 1 hete nagyon piros a pofija, szerintem allergiás valamire, de fogalmam sincs hogy mire. Most anyatejet kentem rá, hátha jobb lesz neki. Mosóporokat váltogatom. Ki mivel mos? Valaki írta a mosódiót. Az miképp működik?

rizsimami

Ági! A barátunk most decemberben jön haza. Kikérdezem, és küldöm az elérhetőséget.

Bucsek! Nekünk is olyan pihiszékünk van mint Szuszuéknak, és mi nagyon szeretjük. Csenge épp most abban alszik. Ha pedig a ház különböző pontjain van dolgom, akkor abban viszem magammal. Imádunk együtt lenni. Akkor tök jól elvan. Nézi ahogy mosogatok, teregetek stb. persze közben folyamatosan dumálok neki.

Hrk! Én sem láttam az írásodat, pedig ez nagy dolog, hogy nem kell koponyaműtét. Gondolom mennyire megkönnyebbültél! Ne haragudj, hogy nem reagáltunk rá, de én tényleg nem láttam. Ezt talán rá lehet fogni a zombiságra. Néha tényleg kettőig sem látok, fél szemem van csak a fórumon, és néha szerintem túlpörgetem a lapot, és kimarad egy-két hozzászólás. Szóval ne haragudj, szerintem mindenki nevében írhatom.

Valakinek akartam még írni, de az agyam megint szitát játszik. :? Szuszunak már válaszoltam az előző írásban, hogy miért voltunk eltűnve. Na megyek, élvezem a csodás látványt, minden hófehér. Kár, hogy ez ilyen hideggel is jár.

Jó hétvégét!!!!!! :D

rizsimami

Sziasztok Lányok!

Mi újra Pesten, tegnap délután indultunk vissza, de nagyon megszívtuk az m3-ason, mert volt ez a kis hó, ami egyből ráfagyott és tükörjég lett az út, így a szokásos másfél óra helyett 3 és fél órás lett az út. Szerencsére Andris nem volt nyüszi, egyszer megálltunk, hogy megszoptassam, de amúgy jól elvoltunk hátul. Mondjuk nálam volt az összes játék, amit magunkkal vittünk, szóval vot segítségem. Végre vetítettem is a Fisher price-os csillaggal.

Mazska, én úgy tervezem, hogy Andrisra nem fog senki vigyázni, hanem majd úgy csinálom a munkát, ahogy épp ráérek. Remélem bírni fogom, de ha nem, akkor sincs baj, mert úgy egyeztünk meg, hogy ha nem megy, akkor nem csinálom. Most amikor dolgoztam, akkor eljött anya segíteni, de márciustól elvileg nem lesz segítség. Legfeljebb majd éjjel dolgozom.

Sziszka, köszi a kívánságot, remélem ti is hamar túllesztek rajta, mert ez nagyon fárasztó. Amit Ritáról írtál azzal egyetértek, de akkor sem örülnék, ha nem jönne többet. Remélem olvassa ezt. Annyira sok a bejegyzés, hogy néha tényleg kimaradnak dolgok. Szerintem mindenki nyugtázta, hogy okés, Csanád rendben van és aztán nem is írtunk róla, de ez nem jelenti azt, hogy nem örültünk. Ha baj lett volna, akkor biztos mindenki írt volna millió hozzászólást.

Bucsek, igen, mi vettük a Fisher price széket, meg ahogy a képeken látom még sokan mások is. Mi meg vagyunk vele elégedve és nem kicsi az ülőrésze, pedig Andris elég nagy. Különben a jatsszvelem.hu boltjában ki van téve az összes fajta szék és ki is lehet próbálni őket. Mi még a nagyszülőkhöz is elvittük, mert jobb, ha a gyerek abban van, amikor magunk közé vesszük, mintha csak a hátán feküdne.

Dia, én is gratulálok Virágnak.

Rizsi, a Bethesdáról én is csupa jót hallottam, ráadásul mi közel is lakunk hozzá, szóval ha baj lesz én csak oda megyek. Bár inkább ne legyen semmi baj. Remélem Csengének is rendbejön a BCG-je. Mosás témában én legtóbb a Mini manóban vettem Domal folyékony mosószert és az nagyon jó, de a lényeg az, hogy én mindig ecettel öblítek, jóideje már a saját ruháinkat is.

szuszu

sziasztok!

sajnos nekem is csak az olvasás jutott az elmúlt napokban, bár szerencsére a hétvégi termés nem volt olyan nagyon sok, így könnyen ment a dolog!

Ritának üzenem, ha nem olvasna, de remélem, hogy igen, hogy ne haragudjon, hogy nem reagáltam/reagáltunk Csanáddal kapcsolatos megnyugtató híreire, de én sem láttam, hogy koponyaműtétről lett volna szó! :( pedig ugye mi ebben a dologban még sorstársak is vagyunk, mert a kicsi kutacs miatt merült fel azt hiszem, ami nekünk is megvan! nem tudom, hogy miért, de sokszor az az érzésem, hogy csomó hozzászólást nem is jelenít meg a gépem, mert néha olyan dolgokról is írtok, ami én szerintem nem is olvastam! :( bocsánat!!!

Rizsi, örülök, hogy kaptatok haladékot, és remélem, hogy megoldódik valamilyen szinten magától is a BCG heg kifakadása! nagyon megijedtem a tegnapi hozzászólásod láttán! komolyan, már rémeket láttam! :(

Ági, sajnálom, hogy újra ilyen nehéz döntés előtt álltok! én mindig csak csodálni tudtalak, hogy ilyen higgadt tudsz maradni 1-1 szituációban, de lehet, hogy a terhesség alatti dolog edzett meg ennyire... remélem, hogy a legjobb döntést fogod tudni meghozni Lili és a Te érdekedben! szorítunk!

Dia, nagyon ügyes Virág baba! gratula! fotózással kapcsolatban annyit tudok, hogy ott is lesznek kellékek, játékok, de lehet vinni is akármit. én nem tervezek különösebb ünnepi jelmezt, ha csak ott nem lesz valami édi! ;)

Aproo, a fotókat ma feldobom Picasara! majd onnan le tudod szedni

lányok! akinek már átfordul a babója hátról hasra, ti mit csináltok az altatásnál!?

nálunk csütörtök este romlott el Benink :( eddig minden olyan jó volt, na nem az elmúlt 3 hónapban, csak az utóbbi pár hétben. letettem a kiságyba, magyarázott picit, és bealudt! mióta rájött, hogy meg tud fordulni, nem hajlandó aludni, így már 3. éjszakánk megy rá arra, hogy éjfél körülig kézben hurcibáljuk a popóját, és, ha rajtunk elszunyókált, akkor lehet csak letenni, különben se perc alatt megfordul, vissza meg még nem tud, így jön a bömbizés, és az iszonyat mennyiségű bukás, mert annyit tornászik a pociján kaja után. :( szóval nehezek az éjjelek, a hajnalok, meg úgy minden!

tegnap és ma is 1x aludt napközben, kb. 1 órácskát, így olyan fáradt már, hogy kb. semmi nem jó neki!

a másik, ami új, hogy az alsó ajkát szívogatja be, illetve folyamatosan turkál a szájában! nem láttam semmi az alsó ínyén, de gyanítom, hogy a foga lehet, mert mondom. úgy szívogatja az ajkát, mintha vakargatná vele az ínyecskéjét!

már megint felsírt... rohanok! remélem, hogy még tudok jönni, mert millió válaszom lenne még nektek! :(

sophie27

Jó estét mindenkinek!

Rizsi: próbáljátok meg a szélcsövet! Nagyon durván jó a szelekre! Nekünk az vált be a legjobban, szerintem egy próbát megér! Minden jót a BCG-hez! Mesélj majd, hogy mi lett a vége!

Mosódió: mi használjuk, nagyon szeretjük!
Itt mindent meg tudsz nézni, amit tudni érdemes róla: http://www.mosodio.hu/inhaltwaschnuss.htm?/

Zsófi, lehet, hogy rosszkor kérdezem, de amúgy a különalvás mennyire vált be? Mert mi is gondolkodunk rajta....Egyébkémt én sem látok semmit a foga helyén, de ugyanezek a tünetek nálunk is vannak, biztos még csak az ínyben dolgozik!

Szuszu: nagyon örülök, hogy szerencsésen hazaérkeztetek! Andris egy angyal :)

Mindenkinek részvétem, akinek elromlott a babája :( Remélem nálatok csak a front az oka. Nálunk hosszú idő óta először már csak 2 X kelt fel Málnus éjszaka, de még nem merek mondani semmit, ki tudja mi lesz ma éjjel.

Julcsi: remélem átment a mail!

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt Virág nevében :D

Sziszka,
Sajnálom, hogy a barátnőd nem tudott itt érvényesülni. Az biztos, hogy Amerikának van valami rejtélyes vonzereje, de az hamar el is tud múlni. Most a szegény tesóm van abba a helyzetbe, hogy nem tud itt munkát találni, mivel a Magyar nyelv nem tökéletes nála, lassan már másfél éve keres munkát, de nem akar össze jönni. Mi is félünk, hogy egyszer elege lesz és visszamegy. Mondjuk néha néha visszamennék, de csak látogatóba. Viszont a tengerpart nagyon hiányzik!!!

Rizsi,
Remélem nem lesz semmi gond az oltás helyével és hamar rendbe jön! :)
Én Dreft Sensitive-el szoktam mosni, öblítő meg Lenor Sensitive. Idáig semmi baja nincsen a bőrének tőle, meg az illata is finom.

Én is sajnálom, akinek 'elromlott' a babája! Lehet, hogy nálunk is hasonló helyzet lesz nemsoká, amikor majd nem csak véletlen fordul egyik oldaláról a másikra! Na meg igen, amikor jönnek a fogak, az sem lesz egyszerű. Ja, a fogorvosunk mondta, hogy ilyenkor nagyon viszket nekik az ínyük, és tiszta kézzel nyugodtan lehet masszírozni az ínyüket, körkörös mozdulatokkal. Én már kipróbáltam, és alig akarta kiengedni utáni a kezem a szájából, meg dőlt a nyál, szóval gondolom jól esett neki! :wink:

Ma találtunk neki egy nagyon szép virág alakú fülbevalót, majd kedden miután betettetjük ,rakok fel képeket róla!

Kép
Kép
dia123

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: