Sziasztok!
Minket ma véletlenül itthon ért a dél

úgyhogy írok is gyorsan
Örömmel látom, hogy Zsófi megenyhült

helyes! Természetesen levágtam egyből, hogy Apróék voltak látogatóban, cuki nagyon a két kiskrapek

Külön nagy nagy gratula az átforduláshoz!! Nagyon ügyes a kisfiad!
Vera, örülök, hogy te is újra itt vagy, nagyon szép a kisfiad, nekem a neve különösen tetszik, gratulálok!!! Nagyon sajnálom, hogy elkerültük egymást, sajna úgy voltunk vele, hogy úgysem jön más és ezért nem is gondoltuk, hogy vársz. Nagyon jó lenne a jövő héten, ha jönnél, és persze jógára is, nekem nagyon bejött, még pici izomlázam is van
Sziszka, tündériek az uszis képek, nagyon szeretnénk már mi is menni, de a doktornéni letiltott, szerinte, még túl veszélyes neki, mindenféle bajt összeszedhet, így nem próbálkoztunk, pedig nagyon szeretnénk már. Evészetre sajnos nem nagyon van ötletem, én még mindig az este jól megtömöm módszert alkalmazom, így max. egyszer ébred, mostanában többet eszik, benne van a növési ugrásban, biztos ez az oka. Nehéz tartani a lépést velük
Panna, jó utat Szegedre, remélem egyszer összefutunk majd ott is, sokat járunk apósékhoz. Ha van időtök és kedvetek, nézzétek meg az Algyői fürdőt, állati szuper.
Mecsi, apád miatt ne szomorkodj, általában a férfiak nem tudnak mit kezdeni a babákkal, illetve nehezen emésztik, hogy nagypapák, de előbb utóbb úgyis beletörődik és szánja bánja bűneit. Ellenpólusnak meg itt van anyám, minden nap itt van és állandóan magyaráz, hogy mit hogy kéne csinálnom, és mit nem, kedvencem a biztos nem elég a tejed illetve a direkt meg akarom fázatni a gyereket dumája.. Hidd el, agyrém... Majd ha van egy pici időd, kérlek a keresztelőt írd le, hogy mi kellett hozzá, meg ilyesmi, én sem vagyok megkeresztelve, de Lilit szeretném a nyáron, és jó lenne tudni mi szükséges hozzá. Köszi előre is! Áron nagyon kis cuki, tök jó képeket csinálsz róla!!
Katica, Pistike, iszonyú cuki és a kis vicces szösszenet is nagyon muris volt, jókat nevettem. Köszi érte!
Anna, ne haragudj, hogy még nem írtam a túrákat, de nem voltam gépnél a hétvégén megpróbálom pótolni!
Barbi, azóta írtam még neked maileket, nem is egyet, nem értem, hogy miért nem kaptad meg őket, itt úgy tűnik, elküldte, nem jött vissza. Basszussss... Anyukádat próbálgatom még nem sikerült, de előbb utóbb biztos elérem

a kérdés még mindig áll, minek örülnétek? Eni remélem gyógyul, küldök neki sok puszikát. Illetve a szőke hercegünknek, akinek elájultam a képétől, olyan édes!! Puszild őt is össze a nevemben

Remélem jól bírta az oltást! Nagyszülők, no comment.
Pöttöm, nagyon szeretnélek már látni titeket, én még nem találkoztam Nonóval, olyan édeske, hozzunk össze valamit, szívesen látlak nálunk, vagy ha van kedved jövő csütörtökön gyere talizni!
Jázmin, te két lányod is két tojás

nagyon viccesek ezek az összehasonlító képek.
Dia, örülök, hogy rendeződött az evés nálatok, reméljük lassan már minden baba beáll a rendes kerékvágásba. Ha van kedved mozogni, te is gyere velünk jógázni, az Astoria eléggé központi hely, könnyű eljutni oda szinte bárhonnan!
Csenge, gartula a 3 hónaphoz! Jövő héten egy közös nap? Főzhetnénk végre együtt valami jót
No, azt hiszem, mindenkinek írtam, akinek tudtam érdemben hozzászólni.
Rólunk, annyit, hogy szuperül vagyunk, annak ellenére, hogy nem könnyű néha, most a legújabb hír, hogy apa elhúz Namíbiába, mi maradunk egyenlőre és talán fél évre rá utána megyünk, ha olyan a helyzet kint.

ez van. De nem veszem fel már.
Bocsi a litániáért.
Puszi mindenkinek!