banika! sajnalom hogy anyukad dolgozik

az enyem pentek reggel erkezik, alig varom

) edesek a fiuk es gratula a feluleshez
vanda! koszi, akor is kel zokni ha van labacskaja a pizsinek, mert az elejen ra huztam de mindig meg maradt a helye a zokninak es kb 1 honapja itthon nem huzom rajunk a zoknit
dragonfly! itt szultem veronaban 35+5 hetre, minden nagyon ok volt, meg szoktad az ottani idojarast?
tuncsi! velem is lehet riaszgatni ha nem huzom ki magam, talan mar irtam hogy olyan kepet nem merek fel tenni amilyen altalaban vagyok itthon

, remelem a prof kisaszony hamar meg szokja a szemcsit
tonti! sajnalom a babakat

jol ki fogad... ne felj nincs problemad a foldrajzal, csak mi nagyon keverjuk a neveket

tehat mi roman alampolgarok vagyuk, en magyar anya nyelvu, es veronaban lakunk. Michelle=noi francia valtozata a Mihalynak ( a ferjem Mihai) es Mattia=olasz valtozata a Matyasnak es neha a ferjem moniqnak hiv, elege komplikalt

maskulonben Vanda nagyon jol el magyarazta, koszi
en is szeretem a rozsaszint apan, vettem neki egy nyakkendot es meg egy pirosat is, szerintem nagyon csini
fanni! koszonyuk
binyek! orulok hogy jol sikerul a keresztelo, sajnalom hogy maja nem jol van

, hat nagyon rosz lehet ez a gyeny dolog
kamilla! edesek vagytok, en is akarok puzzle szonyeget venni, gratula a kis uncsihoz
rebe! koszi, nagyon edesek vagytok, de kedvencem az eszkimos kep
lilli! milyen ugyi vagy hogy meg van tejcsid, le a kalappal
szilvi! nagyon szoritok az ismidnek, remelem nem kel el " altatni" babocat, tiszta liba boros lettem...
dragonfly! edesek vagytok, milyen jol hasonlitanak egymasra a fiuk, jobban teszed ha a tyukokal egyszere mesz aludni, igy te is ki pihened picit magad, ma ejjel nalunk is 3.5 orankent volt kajalas, pedig 1 hetig nem ettek ejjel ???
anyukam hoz 2 halozsakot, alig varom mar hogy ki probaljuk, koszonom mindenkinek a valaszokat alvassal kapcsolatban