A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

És már nem is aktuális a tábla: Pipal írt még tegnap sms-t, csak most vettem észre:

"Megszületett Natasánk ma 16:20-kor 3420g, centit nem tudok! Mindannyian jól vagyunk! Mindenkinek szép estét, pocakosok kitartás! Pipal"

beszteri

Pipal: nagyon sok boldogságot kívánok Natasa babához! Gyors felépülést neked és sok-sok tejcit! Majd várunk a szüléstörténettel!

Judit
Kép
sonny

Pipal: Nagy nagy gratula! Sok boldogságot kivánok!!!

000kata

Sziasztok!

Pipal!
Szeretettel gratulálok Natasa babához!!!!

Már csak 5 baba lakik az anyukája hasában :wink: !!!
Izgi!
Szorítok Nektek!!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Melcsi: nagyon édesek a képek

Pocakosok kitartás :lol:

000kata

Pipal!
Ugye mondtam, hogy az a bájos mosolygós pofi egy kiscsajé! :) Gratulálok az érkezéséhez! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok Naysa férje vagyok!

Ma délután 16:45-kor megszületett Kendra.
3740g, és 51cm

Baba mama egészségesek.

A férj
naysa

Naysa!
Gratulálok! :))))

És persze neked is, Pipal, csak az az előbb lemaradt! :)

beszteri

Naysa: sok szeretettel gratulálok Kendrához! Gyönyörű neve van! Sok boldogságot az egész családnak!

Melcsi: nagyon szép a családod :) Szonja baba tünemény!

Pocakosok: húú, már nagyon izgi, hogy ki lesz a következő :) Drukkolok nektek!

Képzeljétek, ma kivittük Noel babát egy negyed órára sétálni. Remélem nem fázott meg (akkor még szépen sütött a nap), nagyon alaposan bebugyoláltuk. Tetszett neki :)
Ti voltatok már sétálni?
Babás anyukák, ha tudtok gyertek gyakrabban, jó lenne tapasztalatot cserélni, megosztani az örömünket, bánatunkat :)

Judit
Kép
sonny

Sziasztok,

szeretnek csatlakozni hozzatok.
idaig csak "leskelodtem", de sokat segitett a terhessegem alatt.

11 ho 11en mergszuletett kisfiam Biro Gergo, eletem egyik legszebb elmenye volt a szules,egy problema mentes terhesseg utan. (a szt imre korhazban)

remelem meg "bekoltozhetek" kozetek...

nekem jol jonne egy kis segtseg szoptatas ugyben a tobb gyerekes anyukaktol
kisvartatva

Szia kisvartatva!

Persze, örülünk ha csatlakozol! Gratulálok Gergő babához!! Ki(k)nél szültél a Stt. Imrében? Ha gondolod, megoszthatnád velünk a szüléstörténetedet!

Judit
Kép
sonny

Szia Sonny,

Szóval nov 10 dél: védőnőnél:
- annyira panaszmentes vagy, tuti végighordod (hariverával voltam egyidőre kiírva) csendben teszem hozzá, végig panaszmenters voltam, kicsit vizesedtem az utolsó héten

este gátmasszázs, mindig a férjem csinálta; benyúlt, és mondta:
-húú itt van valami
- nem baj csináld csak; mondtam én

(a férjem már nem mert elaludni. a neten csavargott egész éjjel)

éjjel 1: pisijárat (kicsit több csurgott,mint szokott, de gondoltam félálomban biztos a vizesedés miatt)

éjjel 1-3 között: úúúú fektemben is bugyborog valami

3 óra: wc és blugggy-bluggyyy - ez nem pisi

szóltam a férjemnek folyik a magzatvíz sztem
erre ő felugrott, mert semmi nem volt még összepakolva hiszen még a védőnp is azt mondta van 2 hét, kedden meg mentem volna az utolsó orvosi vizsgálatra, keneteredmény, szülés megbeszélése, stb

természtesen telefonom lemerülve a szülésznő száma benne
rajtam halálos nyugalom, várnék reggeleig, mert nincs fájás
férjem aggódik, hívjuk a szülésznőt, menjünk be a kórházba, majd ott eldöntik mi legyen és értesítik őt is, mert ő beszól, hogy mi érkezünk

4 óra: felvesznek a szülészetre, megvizsgálnak, kialvatlan türelmetlen szülésznő, jókedélyű szülészorvos, készülődnek a műszakváltásra

nst, 60-as fájásokat mutat, amit én keményedésnek érzek, de nem fáj

átöltözöm, és kimegyek a folyosóra a férjemhez:
-menj haza pihenni, mert még nincs fájás, csak közös vajúdó van, és oda nem jöhetsz be...
- megvárom a szülésznődet, és vele beszélek
(rábeszáltem hazament

7 óra: megérkezik a szülésznőm, megvizsgál, szte is szűk egy ujjnyira vagyok nyitva elsimult méhszáj, nincs fájásom, várunk

8 óra: az osztályos szülészorvosnő megvizsgál, kicsit fájdalmasan, elfakasztja teljesen a buroksapkát, ömlik a magzatvíz, mehetek vissza a vajúdóba, szerinte jönnek majd nemsokára a fájások is...

(köüzben megtelik a vajúdó, jól elszórakoztattuk egymást a lányokkal, és utána is segítettük egymást -> mindannyian egy napon szültünk)

12óra: szülésznőm homeopátiás koktélt ad fájásindításra, szte 2 órán belül fájások jönnek, én meg járkálok folymatosan..

(már mindnekit elvittek szülni a csajok közül, csak én maradtam, meg jöttek újak a vajúdóba, de velük nem szívesn bszélgettem)

14 óra: kakilnom kell, utána rendszeresen nyilall a derekam, sugárzika combomba, kezdem nézni az időt, 5 percesek

15 körül hívom a férjem, meg szólok a szülésznőnek, aki éppen az egyik csaknak segít szülni...

16 óra: szülésznő:
- kérsz beöntést?

- igen (azt halottam rendszerezi a fájásokat)

17 óra: beöntés után 2-3 perces derékfájások sugárzika lábamba, még mindig a vajúdóban korzózok, a férjemet akarom

(szólok a szülésznőnek, aki mondja jön a doki is, mindjárt ideér, csakhát a délutáni dugó)

épp a folyosón igyekszem kiszökni a férjemhez, mikor szembe jön a dokim:
- gyere, drágám megvizsgállak
- oké, csak hívják be a férjem is
(szülésznő el, hozza a férjem, bemegyünk a sárga szülőszobába)

18 óra: vizsgálat eredménye; 40-60-as fájások, bő 1 ujjnyira nyitva az elsimult méhszáj
(annyian nézték, mindnekinek 1 ujjnyi, és mindenkinek más méretű az 1 ujja.. gondoltam magamban)

18.30. kakilnom kell mondom a férjemnek, doki bejön megvizsgál, oxitocinnal erősebb fájások, de nyílnék, mert még mindig csak bő 2 ujjnyi

(oxitocint bekötik, 128-132 fájások, bár érzésre ugyanolyan, mint az előzőek, és folyamatosan kakilni kell, és nem jó az ágyon, ezért felállok megint, de már nem bírok sétálni)

19.30-20.15: folyamatosan mondogatom a férjemnek, a szülésznőnek, a dokinak, hogy kakilnom kell, akik mondják cska nyugodtan, nyomom de nem jön semmi -> (ekkor jövök rá a sokadiknál, hogy ezek tolófájások)
kicsit vérezni kezdek, a d oki mnegvizsgál újra még szűk 4 ujjnyi a méhszáj, de, a fájások tényleg tolófájások..

doki mondja:
-elmasszírozom drágám a fájások alatt a maradék méhszájat, te lihegd el a fájást, és ne nyomj

1 fájás masszázs kezdte:
-doktorúr vegye ki a kezés,vagy visítok..
- nem vehetm drágám segíteni szeretnék, visíts
(3 ilyen beszélgetés és visítás, és már érzem, hogy a feje benne van a hüvelyemben)
- benyúlhatok doktorúr, kitapintani a fejét?
- be drágám

na most a következő kakilási ingernél mélylevegő lábad a füledhez, apuka, meg én is húzzuk, te meg ide nyomj teljes erővel, és a gátamat erősen megynomta

jön a fájás, és csinálom, ahogy mondta, és érzem, hogy jön előre a feje Gergőnek
(hatalmas erőt adott, és nyomtam, ahogy bírtam)

a szülésznő csinálta a gátvéddelmet, 3. tolofájás kb, érzéstelenítő -> túl nagy a bébi feje, és gyorsan jön vágni kell ( kicsit csalódot vagyok, de türlemetlen is, mert már megölelném a fiamat)
következő fájás vágás, és a végére kibukkan a feje, ösztönösen megsimiztem

még 2 nyomás és kint van :)

a párom olyan örömzokogásban tört ki, hogy alig tudta elvágnia köldökzsinórt
rám tették, és olyan megkönnyebbülést érzetem, mint még soha
odaforduloka dokihoz:
- miért van az, hogy az apukák bőgnek, mikor én nyomtam ki egy görögdinnyét?
doki vigyorog: drágám ez nagy dolog ám!

(nekem a világon a legtermészetesebb érzés)

szóval 2008.11.11 20.45 perckor megszületett Bíró Gergő 37w6d terhességi napon 3400 grammal, és 57 centivel
kisvartatva

Szia Kisvartatva!

Üdvözlünk körünkben! :) Gratulálok Gergő babához! :)
A szoptatással kapcsolatos problémádról nem írtál, ha esetleg nem akarsz itt, akkor írj privit nyugodtan, hátha tudok segíteni.

További szép estét mindenkinek!

Eszter

beszteri

háát lányok tanácstalan leszek holnapig mert nemrég voltam wc-n és vártam a barnamacit és előtte nyomás nélkül jött egy kicsike folyékony. megszagoltam de nem volt se szaga se színe . tudjátok a pisi miatt. de abbamaradt és nem volt sok mennyiség. holnap rákérdezek a dokinál mert ide az sztkba megyek most a sajátomhoz csak kedden. de se fájás se semmi egyelőre. Nyákok jönnek ami nekem fehér és nem sok mennyiség így lehet nem is nyákdugók azok.

de ha ez az lenne akkor mivel még sztem nincsen a feje lennt akkor zuhatagnak kellene lenni nem?? most várom a keményedéseket azaz mérem mert vannak és másképp keményedek ezek nem fájnak hanem furcsán feszülnek és zsibbadnak

harivera
Budapest XXI. kerület

SZIASZTOK!!

Először is nagy nagy GRATULA az azóta született babákhoz, azért igyekeztem mégha felületesen is, de figyelemmel kísérni a többi baba érkezését is! (Ha jól emlékszem, Kata és Kati Ti szültetek velem egy napon ugye?)De azért ne haragudjatok hogy nem megy egyesével a reagálás!
S köszönöm a gratulációkat én is, nagyon jól esett mikor olvastam!
Bár már múlt csütörtökön megjöttünk a kórházból, de zűrös egy hét következett számunkra, hisz el kellett kezdenünk 4 gyerekkel boldogulni... :) Nem mondom, hogy tök egyszerű volt, de megoldottuk és nagyon boldogok vagyunk, nem cserélnénk senkivel! Bár hihetetlen fáradt vagyok, nem is nagyon értem honnan van ennyi tejem...(persze az evés-ivásra odafigyelek)Éjszakánként azért pihenek (Blanka köztünk alszik éjjel és félálomban szoptatok, Ő meg mindig be is alszik utána), de nappal szinte egyáltalán nem...
Egyébként nagyon édes kislány, strapabíró, nagyon jól bírja a tesói szeretgetését. (állandóan macerálják)Aludni is csak hangzavarban tud, amint csend lesz körülötte, felébred. :)
Szüléstörténettel még jövök, igyekszem a napokban megalkotni.

Csak még annyit:
Hangolka, nagyon sokat gondoltam rátok míg benn voltatok a kh-ban, becsüllek hogy így bírtad, nekem nem ment volna...szörnyű lehetett, remélem már teljesen meggyógyult Sziszi!!
Akíra, a Te történetednél is meghasadt a szívem...nagyon sajnálom ami történt! :( De a legfontosabb tényleg, hogy 2 ilyen csodaszép kislányod van!! :)
Sensi, ha jól emlékszem, Te még adós vagy a szüléstörivel!Vagy nem? :oops: Minden nap várom mikor írod, nagyon kíváncsi vagyok Te hogy élted meg!!Persze tudom, örülsz, hogy élsz...de azért majd mesélj légysziiii! :)
Többiek!Ti sem maradtok ki, igyekszem mostantól sűrűbben jönni...
Pocakosok!!Kitartás! Én már el is felejtettem milyen volt mikor pocakban volt Blanka...kár hogy olyan gyorsan telik az idő...
Rakok fel képeket!
Szép álmokat!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kép

Kép

Kép

Kép

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kép

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Gratulálok a babákhoz!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!

Babák nagyon aranyosak :D

Bocsi,hogy nem reagálok mindenre,de eléggé lemaradtam most :oops: Mi még mindig 2in1-ben.Szombaton 5 perces fájásaim voltak fél3-tól 6-ig,de amikor bele ültem egy kád melegvízbe elmúlt :cry: Pedig már reménykedtünk.Ma hajnaltól meg majd leszakad a derekam és fáj a hasam alja :cry: Ma megyünk délután dokihoz már nagyon várom,mert aggaszt ez a derék meg hasam alja fájás.Picurom tegnapóta kevesebbet mocorog.Remélem minden oké vele.

Már nemsokan maradtunk pocakosok :D Remélem mindenki jól van!
reni_24

A kérdésem a szoptatással az lenne, hogy mit csináljak, hogy délután ne óránként kérja a cicimet 5 percekre, mert így éjjelre alig marad tejcsim.

Az tuti hogy hasfájós is, főleg délután, és inkáb komfortszopizik ilyenkor, mint eszik...

HARIVERA: nekem is kicsi víz jött először :wink:

ÉN IS GRATULÁLOK AZ ÖSSZES MAMINAK A BÉBIKHEZ, SOK TEJCSIT KÍVÁNOK

AZ EGYBENLÉVŐKNEK, MEG TÜRELMET ÉS KÖNNYŰ SZÜLÉST KÍVÁNOK

EGY KÉP HA SIKERÜL, még csak most tanulom mit hogyan kell
kisvartatva

Nem megy a kép mert nagy, még rájövök, mivel kicsinyitem, es akkor teszek fel képet.

Szép napot nektek
kisvartatva

Sziasztok!

Pipal, sok szeretettel gratulálok Natasához - szóval a csajok táborát erősítitek! :wink: Mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit kívánok Nektek!

Naysa, Nektek is hatalmas gratula! Ugyancsak sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok nektek!

Judit! Már sokat gondoltam rátok, de gondoltam, hogy 4 gyerek mellett nem nagyon van időd jönni. Blanka nagyon édes, a frizurája pont olyan, mint az én Natimé. :wink: Örülök, hogy jól vagytok, remélem, majd azért tudsz jönni gyakrabban is.

Harivera, Reni, mennek a drukkok folyamatosan! +++++++++++

Kisvartatva, üdv köztünk! Gratulálok a kisfiadhoz! :D A cumit esetleg nem próbáltátok? Nati is állandóan a cicin lógna, de kiválóan elcsócsálgatja a cumit is, ha nem éhes, akkor simán elfogadja. Ha meg nem akarja elfogadni, akkor tudom, hogy éhes. Mondjuk nálunk pocifájás nem nagyon van. (Én igyekszem betartani a min. 2 órát két evés közt, állítólag addigra megemésztik az előző tejcsit és nem okoz gondot az újabb adag a pociban.)

Melcsi, nagyon édes Szonja baba és hasonlít a nővérére! :D

Eszter, szurkolok, hogy a saját dokidnál sikerüljön szülni. Hihetetlen, hogy már csak 4-en vagytok pocakosak, bár lassan vége is a novembernek. :)

Honey, nagyon helyes Betti a képeken, főleg azzal a nagy cumival nagyon édes. :D Én már vettem magamnak egy nadrágot, mert semmi nem jön rám a hasam miatt, a terhes gatyók közül is csak kettő jó (a többi leesik rólam), de azokból már elegem van. :roll: A pneumococcus oltást mi is beadatjuk, a rotán én is gondolkozom egyelőre, bár persze Hangolkáék példáján okulva nem ártana.

Ditta, a férjed biztosan örült a cicilevegőztetésnek. :lol:

Mi továbbra is jól vagyunk, a védőnőhöz nem jutottunk el pénteken az eső miatt, de hétvégére elhozhattuk volna a mérleget. Ha éppen egy csaj nem tolat bele az autónkba a piros lámpánál :shock: :evil: , amikor a férjem épp ment volna érte. A rendelés végére kellett volna odamenni érte, de hát ezt sikerült lekésni. Szerencsére csak a rendszámtartó tört el, legalábbis kívülről nem látszik semmi más. Így még mindig nem tudjuk, mennyiket eszik és mennyit hízott Nati. :?
Az elmúlt három napban többször ébredt a kiscsaj éjjel, már kezdtem elszomorodni, hogy „elromlott”. Aztán tegnap minden egyes szoptatásnál ömlött a tej a másik mellemből is, így kezdtem gyanakodni, hogy Natinak nagyobb igénye támadt és a melleimnek ennyi időbe telt ezt lekövetni. És valóban, ma éjjel újra csak 3 előtt ébredt, aztán meg fél 7-kor. 8) Ja, és tegnap megittam egy alkoholmentes sört is, szerintem az is segített. :wink:
A cicin alvás nekem Lilitől ismerős, Nati egyre ritkábban alszik be rajta, viszont ügyesen elalszik egyedül az ágyikójában. Igyekszem ezt a jó szokását nem elrontani, Lilit hónapokig cipelgettük a vállunkon, csak úgy tudott elaludni. Szóval Nati tényleg ideális második gyerek. :D

Szép napot Nektek!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Naysa, Pipal!!
Sok szeretettel gratulálok a bébikhez!!

Melcsi!
Nagyon édesek a képek!! Illetve a bébi!! :lol:

Judit!
Végre jelentkeztél!! Sokat gondoltam rád, hogy a 4 gyerkőccel hogy boldogulsz...szerintem ez már logisztikai bravúr.....Van segítséged?? Hozzám naponta eljön anyu, reggel elindítja őket oviba, suliba, szerencsére nap közben nyugi van, kettesben vagyunk a bébivel. És meg tudom csinálni a házimunkát, és még pihengetni, olvasgatni is van időm, szerencsére jó baba!
Hogy mekkora sérója van Blankának!! :shock: Ágoston is hajas baba, de a te csajszid lekörözi! Nagyon édes! :)

Katinka!
Igen, férjem nézett nagyokat...... :oops: :oops: de tetszett neki! :wink: Csak sajnos még a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" fázisban vagyunk!! :lol: :lol:
De nagyon jót tett a fájós mellbimbómnak, mert mostmár sokkal jobb, igaz, fáj még, amikor ráharap, de nincs az az égő érzés.....

Kisvartatva!
Üdv. itt, tetszett a sztorid! :)

Reni, Vera!
Kitartás.......

És két tegnapi kép, csak úgy.......
Kép
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Kisvartatva, a legtöbb kisbaba délután/este a legnyűgösebb, addigra fáradnak el a legjobban idegrendszerileg is. Nem lehet, hogy csak erről van szó s nem hasfájósságról?
Tulajdonképpen valahol mindegyik bébi hasfájós, hisz éretlen még az emésztőrendszerük, s meg kell nekik szokni ezt a kinti kaja-dolgot...
Ha 5 percenként teszed cicire, nem kevesebb tejed lesz, hanem több!!Minél többet szopizik, annál több tejecske termelődik. Próbálj meg rengeteget inni és pihenni, akár csak 10-10 percet napközben. Sokat számít!De főleg ne sztesszelj, mert az a tejtermelés legnagyobb ellensége!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Ditta, igen, az én anyukám is be szokott segíteni, meg hát a férjem a fő segítség. Reggelente viszi Adélt az oviba, Péter egyedül jár a suliba, én meg itthon vagyok a 2 kicsivel. Igyekszem én is végezni a házimunkával mire megjönnek, sajnos nem mindig sikerül. Ami tényleg logisztikai bravúr, az a fürdetés... :D a kedvenc részem az, mikor végre Blankára kerül a sor (Ő szokott az utolsó lenni, mert alvásilag neki jobb a késői időpnt), én szambázom a háló és a fürdő között gyerekkel a kezemben, mögöttem pedig egy kisebb körmenet...Balázs és Adél 1-1 széket cipelve rohan utánam, nehogy lemaradjanak egy momentumról sem, mögöttük pedig Péterem kukucskál... :D
Nagyon édes Ágoston, igazi férfi!!Jobban van már a sebed? Nagyon sajnáltam, hogy végül császároztak... :( nagy parám volt ez nekem is!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok Lányok!

nagyon édesek a képek.

Róllunk: mi jol vagyunk de az éjszakák még nem álltak be.Nagyn fáradt vagyok.Nappal olyan szépen alszik kevin és 3 órákat is de éjszaka szinte óránként kel és valamelyik nap is 10perceket aludt.Szerintetek miért?

000kata

Judit_78:
köszi a tanácsot, bár sztem tuti a hasa fáj, mert büfi helyett bukik, jön kevés tejci orrán-száján, és éles fejhangon visít

a tejcsim napközben elég, estére éjjelre nem sztem...
kisvartatva

Pipal
Gratulálok Natasához!!! Úgy bírom az orosz neveket (de ezt már írtam) tök vagány ez a Natasa is!!!Sok tejecskét!!
Judit
nagyon szép baba Blanka! És mekkora haja van! :lol: Szép család vagytok, és számomra egyenlőre felfoghatatlan hogy lehet ennyi gyerkőccel boldogulni. :) Engem Léna is teljesen leköt...
Ditta
Ágoston is gyönyörű!
A dm-es bablove-márkájú bimbóvedőkrém nekem nagyon bevállt!-bár ez a szellőztetés sem rossz. :lol:
Kata
sajna lehet a front is...de sokszor soha nem derül ki, mi is a bajuk valójában. Én is baromi fáradt. :?

Lányok Az éjszakai cicinbealvás után ugye ti sem büfiztettek????

Hordozókendő Eszter azt hiszem Te emlegetted multkoriban, könnyű megkötni a Nandusat??? Többféle kötést is meg lehet tanulni csak a leírás alapján? Lehet rendelek még 1 ilyet is, mert a kengurúban nem tudok szoptatni.
Kengurú quinny wrapp bejött Lénának, szépen elszunnyad benne.Kb 2 napot arra szántam h. kiderítsem melyek a legjobbak ilyen pici babáknak, idemásolom hátha segít, http://www.teszvesz.hu/item485701351_qu ... nguru.html
http://www.teszvesz.hu/item488148413_ch ... nguru.html
http://www.teszvesz.hu/item483623987_ch ... ortol.html

Kép
katica_75

Kisvartatva
nem tudod esetleg fejni napközben és este azt odaadni még neki? Nálunk is mindíg este eszik rengeteget,és így tudtam elkerülni a pótlást.De mostanra már van este is , szóval tényleg minnél többször szopizik annál több lesz, csak el kell telnie egy kis időnek mire a cicik lereagálják. És a komfortszopi is jól gyarapítja ám. :wink:

Kép
katica_75

Judit!

Nálunk is a pici marad a végére fürdésileg, nekem is az vált be, hogy már a nagyok is, én is lezuhanyozok, a kicsit fürdetem, szopiztatom, és amikor ő elalszik, tudjak én is feküdni, mert úgyis 3-4 óra múlva kel....Anyu próbálta mondogatni, hogy fürdessük meg 7-kor......én kategorikusan elleneztem ezt, mert mire mindenki ágyba bújna, ő addigra kelne fel...szóval a picinek kell alkalmazkodnia a mi ritmusunkhoz!
Sebem már nem fáj, örülök, hogy a csaszi után ilyen hamar regenerálódtam....Bár a vérnyomásom még mindig nem állt vissza, délelőtt már okés, de délutánonként még mindig 140/90 körül mérek....

Kata!
Én is elég fáradt vagyok, pedig Ágoston 3 óránként kel, de újabban a hajnali szopi után (5 körül) nehezen alszik vissza. Ma is pl. 6.15kor nagy nehezen visszaaludt, de én meg már fél 7-kor kelek, készíteni a nagyokat.....De ma itt volt a tesóm, egész nap babázott, pelenkázott, nekem csak a szopi maradt, így ma csak pihengettem.

Jaj, én már annyira vágynék egy kis sétára, de ebből a héten se lesz semmi....... :? hideg van, és metsző szél fúj........brrrrrrr.....

Katica!
Nálunk is van sokszor, hogy úgy elalszik, hogy elmarad a büfi....akkor hasra vagy oldalt fekve teszem le.

D.

Kép

Kép
ditta76

Katica: nekünk is elmarad az éjszakai büfi,de Kevin nem is mindig büfizik.

Lányok nekem nem intézi a munkahely a papirokat.Hova kell küldeni a Tgyást meg az anyaságit? a családit az államkincstárba ugye?( letudjátok irni a pontos cimet? ) köszönöm Ti már elintéztétek?nekünk még nem jött meg a Tb kártya.

Ditta de jó nektek :lol: és elejétöl fogva 3 órát alszik?

000kata

Sziasztok!
Bocs, hogy ritkán jelentkezek, de rövid kis szabad időmben Kornél tej és tojás allergiájával kapcsolatban informálódok!
Gratulálok a kisbabáitokhoz! Nagyon szépek! Blanka édes kis hajasbaba, Ágoston pedig már komoly fiatalember. :)
Pipal, én is jól tippeltem a kislányt még a pocakodban (emlékszel, amikor 4D képet tettél fel)! Gratulálok Natasához! :)
Ditta, nem voltatok még sétálni? Mi egy hetes és 3 napos korában mentünk először, olyan szép idő volt. Azóta is minden nap vagyunk kinnt legalább fél órát. Még a havazásba is kimentünk, és picit meghavaztuk Panna arcocskáját, hogy szép legyen! (első hótól megszépülünk mi lányok) :wink:
szopi: mostanában már kettőből kell szoptatnom, mert valahogy nem követte a nagyobb étvágyát a cicim. Nem baj ez szerintetek? Van, hogy 40g-t szív ki, van, amikor 80-90-t a kettőből. Mondjuk nála már nem parázok, hogy éhenhal, mert neki is változó az étvágya. Szinte mindig kifejem az első cicit, de ha megfeszülök sincs benne 60 g-nál több. Panna ebből csak 40-50-t tud kiszopizni, a végét mindig otthagyja (tiszta anyja), aztán cicicsere. Az elején nagyon gyorsan 5-6 perc alatt végzett, mostanában már bealszik, és több idő kell neki.
Ti hogy etettek?
Szerencsére nem hasfájós, és nappal ügyesen alszik a felemelt járókájában, akkor is, ha mellette kalapácsol, rombol a tesója. De éjjel szinte mindig rajtam lógva alszik, vagyis a mellkasomon... lassan kiságyba kellene szoktatnom!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok

Tegnap hazaengedtek minket, jól vagyunk, egész nap szépen alszik csak éjszaka volt fent elég sokszor nem akart a kiságyban aludni ha megpróbáltam visszarakni mindig felébredt. Az ágyon meg aludt mellettem mint a bunda. :)
Fanni állandóan nézi , simogatja ott van mindig mellettünk.

Majd röviden megpróbálom leírni mi is történt velünk , a lényeg sima szülés volt gátmetszéssel és sokkal gyorsabb volt mint az első szülésem. Bár fájdalmasabb is de majd bövebben ha lesz egy kicsivel több időm.
Vendég

Kép Jennike
Vendég

Szaszi: nagyon édes Jennike

000kata

Sziasztok!

Most értem haza a dokitól és képzeljétek úgy megvizsgált,hogy azóta jönnek a fájások ezerrel.Lehet ebből éjszaka baba lessz.Szurkoljatok!!!
reni_24

Reni most irt hogy 4-5 perces fájásai vannak.Már a kórházba vannak.
Megy a drukk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!

000kata

Reniiiiiii +++++++++
szorítunk nagyon! :D

Dél-pestis csajok! Jól látom hogy nem látok egy szüléstörténetet sem onnan?? Olyan kiváncsi vagyok milyen lett volna ott szülni?

Kép
katica_75

Reni megy a drukk! :)

Várom, h.felkeljen a fiam enni, mert 2 órája időben ébredt, megkapta a kisadag Infacolját, szopizott 1 percet és bealudt!
Van itt vki, aki tejmentes diétán volt v. van?

KépKép
KépKép
hangolka

Megszületett Reni_24 Kisfia Krisztián
1:34 perckor 3750grammal:)
Gratulálok Reni

Kép

Kép
nyuszitappancs

Reni!

Gratulálok Krisztián érkezéséhez!!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Reni, Naysa, Pipal gratulálok nektek!

KépKép
KépKép
akíra

"Szia! Anyu által üzenem, hogy ma hajnal 5 ó 5 perckor megláttam eme világot! Nagyon jó kislány lévén anyát megkíméltem! Súlyom 3150 és 52cm!"

Gratulálok neked! Sok tejcit és jó egészséget kívánok :)

KépKép
KépKép
akíra

Akíra: Harivera küldte ezt az sms-t?

Reni: Nagy-nagy gratula Krisztián babához!
Siessetek haza :)

Judit:
Csodaszép hajasbabád van! :D Imádnivaló!!! Amit meg a fürdetésről írtál: magam elé képzeltem, hát tényleg mókás lehet :) Szép is a nagy család, jó hogy ilyen jól bírod!

Ditta: Ágoston is nagyon cuki :)

Szaszi:
örülök, hogy hazaértetek, szép a babád nagyon :) Gyere gyakran, ha tudsz!!!

Rólunk: képzeljétek, tegnap iszonyat nyűgös volt Noel baba (ennyire még sosem), és folyton cicin akart lógni, de persze nem volt elég idő két kajcsi között, így még nyűgösebb lett mert a pocija is fájt kicsit. Ahogy letettem a kiságyba ordított :( A nap végére már teljesen kivoltam, ráadásul a férjem is későn ért haza a nagy hó miatt :roll: Ma is kezdte volna a nyüszizést, de hagytam a kiságyba sírni (ami szörnyű volt, eddig sose hagytam), de kb 5-10 perc után elaludt. Remélem ez beválik.

Kérdés: lányok, Noel csak és kizárólag cicin hajlandó elaludni. (a mai sírós volt az első, hogy a kiságyban aludt el).Mivel alszik, így a böfiztetés leggyakrabban kimarad. De nem szokott bukni, és nem is mondható hasfájósnak... Jár még valaki hasonló cipőben?

Judit
Kép
sonny

Noel baba 2 hetesen Kép Kép

Judit
Kép
sonny

Sonny: nagyon édes Nolel baba.
mi se büfizünk és nem is bukik csak nagyon ritkán.Nekem azt mondta a d.nő hogy biztos olyan ügyes hogy nem nyel levegőt és azért nem akar büfizni csak ritkán.

Renit hivtam jol vannak és örül hogy végre babázhat.Majd mesél :lol:

Mi jol vagyunk egész jó volt az éjszakánk. :lol:

000kata

000kata, Katinka, Katica, Szakmarinekati!
Boldog Névnapot kívánok Nektek!!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

000kata, Katinka, Katica, Szakmarinekati!
Boldog Névnapot kívánok Nektek!!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Reni, sok szeretettel gratulálok Krisztián babához! Végre már a karodban tarthatod! :D :D :D

Csuri, köszi a névnapi köszöntést! :wink: Én is boldog névnapot kívánok minden druszámnak! :D

Kép
Kép
katinka31

Reni
sok szeretettel gratulálunk!sok tejecskét!
!Léna örül az új kis játszópajtinak. :wink:

Akira
rejtéjes kismamijának is gratulálok! :D Remélem Vera az!!
Csuri
köszi, én eltartalékolom, februárra :D . egy álkaticával van dolgotok.

de Kata,Katinka,Szatmarinékati
Boldog névnapot!

Sonny
nálunk is többnyire így alszik el,de én felteszem büfire, mert ő bukós - lett. kivéve éjjel, de sztem ha Noel nem bukós és apocija sem emiatt fáj akkor nem gond. Egyébként nagyon nagyfiús már!! :D jó a szerkója.

Kép
katica_75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: