Fejem kicsit jobban van. Ma még megakarom csinálni a póréhagymás levest, mert holnap langallót akarok csinálni! Én! Na mindegy, majd megírom milyen lett!
Ilyen lompos vagy langalló biztos azért nem új a Szilzinek, mert a borhoz eszik az ilyet, mint megtudtam a netről, és ők, ugye, bortermő vidéken élnek. Én is pont a borfesztivál idején voltam a Balatonnál nyáron, az IDB-táborban, de mondjuk én nem ettem lompost.
Meg csináltam a kaját,átmentem a szomszéda ott voltam hatig.Pletyusztunk Most meg Döme szobájában kellett variálni,mert L:összerakta neki a gépet.Szóval külön net!!!Több idő veletek!! Ez egyébként a kari ajándéka.
L.addig pakolászott míg egy szekrénynek a mit anyámtól kaptam és eszmei értéke van szóval annak a szekrénynek az üveges részét kitörte.Vagyis a szekrény az erkélyen de az üveget behoztam szét ne fagyjon.Már nem fog.
Már jönni akartam,de itt a szinten csak vele beszélgetek igazából és még csak most kezdtünk átjárni egymáshoz.Két fia van az egyik Dömével egy idős ők cimboráznak együtt.
Nagyon helyes, ne is hozzánk gyere, ha van hús-vér ember is, akivel tudsz beszélgetni. Egyértelmű. Ha majd együtt fogunk itthon száradni (vagyis már én is itthon leszek), akkor se kell majd miattam nem szomszédolni, rendicsek? Jól jöhetnek a jó szomszédkapcsolatok bármikor. Meg egyáltalán, ez kikapcsolódás.
Persze, így kell hozzáállni. A Gy. is szokott ilyeneket csinálni, de addig nincs semmi baj, amíg nem nemtörődömségből vagy parasztságból (bocs, nem találtam jobb szinonimát), hanem véletlenül. Akkor megbocsátható és meg is kell bocsátani.
Te a MagneB6-ot és az Elevitet mikor szoktad beszedni? Amikor eszedbe jut?
Én mindig reggel. A Femibiont meg ebéd környékén, tehát valami fő kaja után.
Mi az a femibion?
Az elevitet csak kétszer egy héten,a magne b6-ot most már 3X1 szedem és mindig kajával.Nem hagyom ki mert valamelyik nap fájt a hasam mert elfelejtettem bevenni.
Ha elmegyünk hozzátok, elvisszük a dobot is megmutatni, oké? Majd sámánkodunk kicsit nektek. Meg csörgőzöm is majd fölötted, a rezgés (mindenféle rezgés - pl. dob, csörgő, énekhang) állítólag gyógyító hatású, megnyugtató, relaxáló stb.
Hetediken.Sose laktam ilyen magason.Vagyis egyszer 2 hónapot albiba tizediken,de mindig az elsőn vagy földszinten.Ja és 18 éves koromig családi házba.Újabban hogy kielemezek mindent
Mert még nem hallottad Gergő játékai milyen hangokat adnak ki.Mit mondjak tuti pszichiátria hosszútávon.
Szinte minden ismerősöm 3x2 vel szedte én meg csak 2x1.Emeltem magamnak az adagon(Dr.Kiss )Bekeményedett a hasam és kellemetlenül fájt.Nem nagyon csak olyan kellemetlenül.
Van persze csak néha rossz.De amúgy ritkán fogom ki,hogy rossz.
Amúgy olvastam,hogy a huszadik héttől felléphet feledékenység lehet ezért írok ennyit,ha elfelejtek valamit vissza olvasok.
Azért tűnt fel mert Dömével nem emlékszek ilyenre.Ez azon a bizonyos héten jelentkezett először.De azóta is volt,olyankor lefekszek és pár perc alatt elmúlik.Ennyi.Nem idegeskedek miatta.Vagyis elterelem a figyelmem,beszélek a babához és elmúlik.