A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát akkor szia! Pihenj holnap sokat! Ne takaríts! :twisted:

KépKép
benó

Többiek? :cry:

KépKép
benó

Fejem kicsit jobban van. Ma még megakarom csinálni a póréhagymás levest, mert holnap langallót akarok csinálni! :shock: Én! :lol: :lol: :lol: :lol: Na mindegy, majd megírom milyen lett! :wink:

Kép
szilzi

Langalló? :shock: Mi az?

KépKép
benó

Amit a vásárokban lehet kapni, tejfölös, sajtos, sokszor szalonna is van rajta és hagyma. Töki pompos vagy langalló!

Kép
szilzi

Töki pompos? Úristen, milyen nyelven vannak ezek? :shock: Lángos?

KépKép
benó

És a póréhagymás leves?
Azt a "langallót" vagy "lompos tökit" én se próbáltam még. :lol:

KépKép
benó

Nem ez nem lángos! Kenyér vagy pizzatésztaszerű, de a neten ha rákeresel meglátod milyen guszta! :wink: Szerintem ismered, csak más néven! :D

Na puszi Benóka, nem túlórázok!

Kép
szilzi

A levest is leírom ha jó lett, ok? :wink:

PUSZI

Kép
szilzi

Oké, puszi, Szilzi, utánanézek a lomposnak. :lol: Sok sikert hozzá! A fejedre meg alukálj egy nagyot! :wink:

KépKép
benó

Ilyen lompos vagy langalló biztos azért nem új a Szilzinek, mert a borhoz eszik az ilyet, mint megtudtam a netről, és ők, ugye, bortermő vidéken élnek. Én is pont a borfesztivál idején voltam a Balatonnál nyáron, az IDB-táborban, de mondjuk én nem ettem lompost. :lol:

KépKép
benó

Kíváncsi vagyok a receptedre, Szilzi, majd írd le.
Hátha mi is kipróbáljuk. :wink:

KépKép
benó

Merre jártok?

KépKép
benó

Vagyok!!!
Visszaolvasok :D

Kép
martik77

Na végre. :lol: :lol:

KépKép
benó

Meg csináltam a kaját,átmentem a szomszéda ott voltam hatig.Pletyusztunk :oops: Most meg Döme szobájában kellett variálni,mert L:összerakta neki a gépet.Szóval külön net!!!Több idő veletek!! :D Ez egyébként a kari ajándéka.

Kép
martik77

Csak gyorsan olvastam de majd elolvasom a kajcsis dolgot amit írtál meg a Szilzi félét is újra.

Kép
martik77

Szuper, akkor tök jól telt a du. :D :D

KépKép
benó

Ja, az enyém semmi extra, csak hogy jó a petrezselyem, ennyi. :lol:

KépKép
benó

L.addig pakolászott míg egy szekrénynek a mit anyámtól kaptam és eszmei értéke van szóval annak a szekrénynek az üveges részét kitörte.Vagyis a szekrény az erkélyen de az üveget behoztam szét ne fagyjon.Már nem fog. :(

Kép
martik77

Már jönni akartam,de itt a szinten csak vele beszélgetek igazából és még csak most kezdtünk átjárni egymáshoz.Két fia van az egyik Dömével egy idős ők cimboráznak együtt.

Kép
martik77

Nézzük pozitívan a dolgot: legalább a szekrény megmaradt. :wink: :roll:

KépKép
benó

Nagyon helyes, ne is hozzánk gyere, ha van hús-vér ember is, akivel tudsz beszélgetni. Egyértelmű. :D Ha majd együtt fogunk itthon száradni (vagyis már én is itthon leszek), akkor se kell majd miattam nem szomszédolni, rendicsek? Jól jöhetnek a jó szomszédkapcsolatok bármikor. Meg egyáltalán, ez kikapcsolódás.

KépKép
benó

Ez igaz.L.-nek is lelkiismeret furdalása lett,de mondtam neki,hogy nem baj.Tényleg nem baj,csak szép üveg volt mert ilyen vésés minta volt benne.

Kép
martik77

Persze, így kell hozzáállni. A Gy. is szokott ilyeneket csinálni, de addig nincs semmi baj, amíg nem nemtörődömségből vagy parasztságból (bocs, nem találtam jobb szinonimát), hanem véletlenül. Akkor megbocsátható és meg is kell bocsátani. :wink:

KépKép
benó

Ja, még az jutott eszembe, hogy a szomszédolástól legalább a szemed se romlik tovább. :roll:

KépKép
benó

Szívesen rontom a szemem,majd ráérek ezen agonizálni.
Meg biztos mi se leszünk ennyit baba(babák )mellett.

Kép
martik77

Te a MagneB6-ot és az Elevitet mikor szoktad beszedni? Amikor eszedbe jut?
Én mindig reggel. A Femibiont meg ebéd környékén, tehát valami fő kaja után.

KépKép
benó

Hát, az biztos. :lol:

KépKép
benó

Na most mutatják a hírekbe milyen szél volt a Bükkbe.Én mondtam.Ja és Kékesen havazik!!! :D

Kép
martik77

Nálunk is elég gáz idő volt egész nap. :wink: De nem havazik. :roll:

KépKép
benó

Tényleg, Márti, ti hányadikon laktok?

KépKép
benó

Mi az a femibion?
Az elevitet csak kétszer egy héten,a magne b6-ot most már 3X1 szedem és mindig kajával.Nem hagyom ki mert valamelyik nap fájt a hasam mert elfelejtettem bevenni.

Kép
martik77

Ha elmegyünk hozzátok, elvisszük a dobot is megmutatni, oké? :D Majd sámánkodunk kicsit nektek. Meg csörgőzöm is majd fölötted, a rezgés (mindenféle rezgés - pl. dob, csörgő, énekhang) állítólag gyógyító hatású, megnyugtató, relaxáló stb.

KépKép
benó

Az olyan, mint az Elevit. :D
Miért kell olyan sok MagneB6-ot szedni? Mondták, hogy szedj többet? És akkor hogy fájt, amikor elfelejtetted bevenni?

KépKép
benó

Ha Tancsu kívánja, persze, fölötte is csörgőzhetek, de lehet, hogy Gergő baba megőrülne tőlem. :roll:

KépKép
benó

Hetediken.Sose laktam ilyen magason.Vagyis egyszer 2 hónapot albiba tizediken,de mindig az elsőn vagy földszinten.Ja és 18 éves koromig családi házba.Újabban hogy kielemezek mindent :roll: :oops:

Kép
martik77

A tiednek még bírnia kell odabent. :lol: :lol:

KépKép
benó

Biztos az én hatásom. :lol: De van lift, ugye? :roll:

KépKép
benó

Mert még nem hallottad Gergő játékai milyen hangokat adnak ki.Mit mondjak tuti pszichiátria hosszútávon.

Szinte minden ismerősöm 3x2 vel szedte én meg csak 2x1.Emeltem magamnak az adagon(Dr.Kiss :lol: :lol: )Bekeményedett a hasam és kellemetlenül fájt.Nem nagyon csak olyan kellemetlenül.

Kép
martik77

Van persze csak néha rossz.De amúgy ritkán fogom ki,hogy rossz.
Amúgy olvastam,hogy a huszadik héttől felléphet feledékenység lehet ezért írok ennyit,ha elfelejtek valamit vissza olvasok.

Kép
martik77

Nem tudom, milyen az a bekeményedés. Mintha tele lennél? :wink:
A többi ismerősöd az elejétől 3x1 szedte?

KépKép
benó

Én már most is elfelejtek mindent. (Eddig is. :lol:).

KépKép
benó

Igen látom :lol: 3x2 szedtek :D az elejétől.
Nekem a köldököm alatti hasrész keményedett mondjuk mint egy gumi labda.

Kép
martik77

Egy kis részen? Nem az egész, hanem csak egy kis részt éreztél keménynek?

KépKép
benó

Nem,az egészet és nem lehetett benyomni,vagy fekve is kemény volt.

Kép
martik77

Aha. :? Az gáz lehet.
Akkor egyél jó sok cuccot.
Biztos, ami biztos, én is gyorsan benyomtam egyet.

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Azért tűnt fel mert Dömével nem emlékszek ilyenre.Ez azon a bizonyos héten jelentkezett először.De azóta is volt,olyankor lefekszek és pár perc alatt elmúlik.Ennyi.Nem idegeskedek miatta.Vagyis elterelem a figyelmem,beszélek a babához és elmúlik.

Kép
martik77

Helló Flóra!!!
Vége a hétnek!!!Mármint suli szempontból! :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: