Sziasztok!
Milán: Egy hete már ő is csuklik, naponta-két naponta egyszer, de nem sokáig. Egyből dumcsizok neki, és megcirizem, aztán el is múlik

Amúgy szédületes, amit levág odabent, de rendes kölök, mert nem a gyomromba pucsit, vagy rúg, hanem a jobb oldalamat edzi fent, ott meg nem nagyon van semmi. Csak néha kerekedik ki a szemem, amikor teljesen kifeszül a hasam tetején a jobb oldalon. Az lehet a popsija, mert attól lejjebb szokott rugdosni. A bal oldalon alul meg a kezével ügyködhet.
Ami a betétes-bugyis infókat illeti én csak ámulok. Annyit írtatok róla, hogy szerintem Tena betét lesz, meg hálósbugyi, meg néhány régi darab (feltéve, hogy rájönnek majd a hátsómra

)
petne: a szülésfelkészítőn az elsőn voltál? Volt arról szó, hogy a babának kell-e vinni rucit, vagy kap ott valamit? Betétet adnak nekünk? Nem tudom mikor jutunk el a kórházba, és addig is el kellene kezdenem beszerezni néhány cuccot.
csöre: A kád az tényleg szép történet...

Volt már, hogy zuhanyzás közben az egyik lábam önműködő lett, és majd nem spárgáztam, közben igyekeztem egyensúlyban maradni, mert nem tudtam, hogy a csempébe kapaszkodjak, amibe úgysem tudok, vagy a zuhanyfüggönyt kapjam el, ami leszakad, és így kizuhanok a padlóra. Megúsztam, de leizzadtam képzelheted.
A beülős történetnél meg a felállás, és a kimászás szép kis tortúra... Jó kis hangeffektekkel kísérem a procedúrát, amire Apa többször megérdeklődi, hogy segítsen-e, de én persze megoldom egyedül... gyanítom pár hét, és már az ő ereje is kell, hogy kimásszak...
Kata: Hol voltatok szülésfelkészítős jógán, és mennyibe került? Én is kérnék biztonsági másolatos jógás DVD-t

Nassolásban mi vezetünk, napi csoki adag elengedhetetlen

Sőt ma tejbegríz volt a vacsi...
Erika: Hátfájás nekem már több hónapja van, ha huzamosabb ideig ülök. A kocsiba már van is egy párna rendszeresítve, amit berakok a hátam mögé, ha távolabbra megyünk. Nagyon hasznos dolog
Előtej: Nincs, de anyunak sem volt. Tényleg nem jelent semmit, nem ezen múlik, hogy lesz-e a tejünk, de ezt már egyszer kiveséztük.
Köldök: Nem fordult ki, és szintben sincs. Függ attól mennyit kajáztam, és főleg, hogy Milán éppen hol helyezkedik.
Képzeljétek a védőnénim már kétszer is nyaggatott gyerekorvos választás miatt. Csak az a jó, hogy ahová majd költözünk lövésem sincs a dokikról, és nem is tudom fogadnak-e úgy, hogy sem Apa, sem én nem ott vagyunk bejelentve

Írt nekem listát is, hogy miket írjon ki a doki receptre a babának, mondta hogy legyen meg a recept a szülés előtt, hogy ne kelljen később rohangálni.
Nem is tudom, hogy írtam-e, de amikor a védőnéninél hallgattuk Milán szívhangját szépen ki lehetett venni a közelben lévő köldökzsinórban áramló vér súrlódásos hangját is, biztos megint ölelte magához.

Teljesen összenőtt vele, nem is tudom mivel fogunk neki sisteregni, ha kibújik. Talán az ionizáló hangja lesz a kedvenc, és arra fog megnyugodni ha már én sem vagyok elég...
Tök jó a tábla! És tényleg batkata Pötyije lesz a mérleg nyelve
Ami a szüléseket illeti, szerintem többségünk tartja magát a januárhoz, csak páran csúsznak majd át más hónapba. Nekem szimpi január utolsó hete, és úgy érzem Milánnak is
Vigyázzatok magatokra!