A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Csajok! Még egy kérdés: ezek a hálós bugyik a helyükön tartják a 'felszerelést'?? Nem az esztétikum miatt gondoltam a Hartmannosra, csak olyan stabilnak tűnik, ne kelljen már frászban lenni, hogy mi hol kandikál ki :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes, gratula Annának a bilizéshez!

Én ma hálós bugyit vettem, azt mondták a patikában, hogy sokkal jobb, mint az egyszer használatos, stabilan tart, mosható, és gyorsan szárad. Hallottam már azt is, hogy semmi értelme ennek az egész cirkusznak, a saját bugyik is megteszik. Szóval kinek mi jön be, csak használatban dől el szerintem.

Kép
petne

Kata! nyugodtan vedd meg a tenát, inkább legyen erősebb nedszívójú betéted, mint gyengébb. Lehet egy csomag is elég lesz a kórházba mert ott is szoktak adni. De két csomagot nyugodtan bevághatsz a pakkba. Legfeljebb hazahozod, vagy ha nem elég akkor apa visz még be.
Az első pár nap után úgyis eldől mekkora kell a további napokra, akár már a sima betét is elég lehet vagy az éjszakai változatok. Inkább majd szoptatáskor kellenek a nagyobb betétek emrt akkor nagyon megszokott indulni a cucc.

Mágnes! Úgy látszik a tegnapi nap iylen bilibe pisilős nap volt:) Máté is a nagy meztelenkedés közben hozta a bilit, ráült és belepisilt vigyorogva. Na meg bele is nyúlt. Aztán zokon vette, hogy kiöntöttem... nem ültettem rá többet, meg ma sem mondtam neki, csak itt van elől és bármikor ráülhet ha épp pucérkodni van kedve. Na ez az egyik ok amiért hagyom, hogy kint legyen a feneke:)
Úgyhogy együtt örülök veled! Már alig várom, hogy leszokjon a pelusról....de mindig csak utólag hozza a pelenkát mikor már bekakilt. Ha most nyár lenne, könnyebben menne a dolog, de még nincsenek elkésve semmivel.
Hamarosan szülinapozunk!!!!!
katuska79

bugyival kapcsolatban. Én elmegyek a kínaiba és 300.-FT ért veszek egy halommal:)
katuska79

Ezt már akartam nektek írni. Máté babakönyvének első oldalára írtam emlékül ezt az idézetet:

Megjöttem, itt vagyok, épp körülnézek
S egy ismerős szempárt megismerni vélek.
Hívogató élmény érzem, hogy közeleg
segítsetek kérlek, had menjek közelebb.
S egy halk szavú asszony meghallván a vágyam,
Anya pocakjára odafektet lágyan.
Hogy míg öleli piciny hasonmását,
boldogan hallgassam szíve dalolását.
Meleg tenyerével simogatja bőröm,
ha elszenderednék most Ő lenne őröm.
Olyan jó így együtt feküdni az ágyban,
anya pocakjában ilyen álmot láttam.
Békés biztonságban indul földi létem,
Hálásan köszönöm csendes születésem.
katuska79

Katuska: síííírok,ez olyan szép!!! :oops: De tényleg, megkönnyeztem!!!

Köszi a betétes infókat,hát ilyen egy nagyon kezdő kismami :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Katus:ez nagyon szép!
Bilizés: én sem stresszelem már magam rajta, ráérünk végül is nyárig, sőt, mivel ovis úgyis csak 3 év 9 hónaposan lehet.... :?
Ő a pisire közölte, hogy pancsi :) De nem jelzi előre, hanem ráültetem ,amikor én is megyek, és együtt bilizünk, közben tescos újságot olvasunk... :)
Gondolom így egy idő múlva rájön, hogy mire is való az a bili... De jó lenne, ha nem kéne pelus....

Bugyi:
viszek be lelakott bugyikat, amiket leselejteztem volna, plusz egy csomag eldobhatót, mert én Annával is 2 bugyit vettem fel, plusz biciklis gatyós, hogy legyen mi tartsa a betétet.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: megmentőm!! Én is gondoltam a biciklis gatyóra, de nem mertem megpendíteni, nem tudtam,lehet-e, de az aztán tuti a helyén tart mindent!
De édes lehet Anna! Pancsi :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes! ez jó...pancsi :lol: Nálunk a fürdőszoba a pancsi. Megyünk pancsiba esténként:)

Enikő! nem tudod véletlen, hogy befejezték-e már az otp felújítást vagy hova tették át a fiókot?
katuska79

Kata! Légyszives másolyál nekem is abból a jogás DVD-ből és kifizetem!
Nekem 3 napig kellett nagyobb betétet használnom csak! De azt hiszem ez mindenkinél más!

vickybabe! Jogazenét tudnál nekem átlőni skypon keresztül?

Mági! Miért voltál Annával majdnem 3 hónapot bent?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

kata:
nem csak, hogy tart a gatyó, de a pocit is leszorítja, így talán gyorsabban visszahúzódik :wink:

Enikő:
Először a 8-12. hétig voltam bent, akkor elkezdtem vérezni, napra pontosan ugyanakkor, mint egy évvel azelőtt, amikor elvetéltem. Kiderült, hogy haematomám van, addig haza sem engedtek, amíg nem szívódott fel.
Aztán jó darabig nyugi volt, a 30. héten benyaltam egy jó kis calicit, magas láz, 5 nap kórház, mert a láz miatt koraszülés fenyegetett, kaptam az infúziót 4 napig . Aztán kiderült a cukrom, ami miatt a 32. héttől hetente be kellett feküdnöm egy napra, a 36. héten az uh-n észrevették, hogy melléüt a szíve, ekkor egy hétig bent tartottak. Aztán a 39. héten már befektettek, az megint 4 nap volt... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Anna nagyon ügyes!

Kata! Ez a mustáros-ketchupos-sajtos karaj jól hangzik! Tedd fel légyszi a receptes topikba!
Javítom magam: másoljál! Nem tudok írni! :oops:

Katuska! Annyira szép ez a kis versike!
Az OTP tegnap még zárva volt. Nem tudom azóta mi van, meg azt sem, hogy esetleg hová helyezték át.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes! Nagyon nehéz volt neked akkor az első babavárás! Szerencsére ez most nem ismétlődött!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Milán: Egy hete már ő is csuklik, naponta-két naponta egyszer, de nem sokáig. Egyből dumcsizok neki, és megcirizem, aztán el is múlik :D Amúgy szédületes, amit levág odabent, de rendes kölök, mert nem a gyomromba pucsit, vagy rúg, hanem a jobb oldalamat edzi fent, ott meg nem nagyon van semmi. Csak néha kerekedik ki a szemem, amikor teljesen kifeszül a hasam tetején a jobb oldalon. Az lehet a popsija, mert attól lejjebb szokott rugdosni. A bal oldalon alul meg a kezével ügyködhet.

Ami a betétes-bugyis infókat illeti én csak ámulok. Annyit írtatok róla, hogy szerintem Tena betét lesz, meg hálósbugyi, meg néhány régi darab (feltéve, hogy rájönnek majd a hátsómra :oops:) :roll:

petne: a szülésfelkészítőn az elsőn voltál? Volt arról szó, hogy a babának kell-e vinni rucit, vagy kap ott valamit? Betétet adnak nekünk? Nem tudom mikor jutunk el a kórházba, és addig is el kellene kezdenem beszerezni néhány cuccot.

csöre: A kád az tényleg szép történet... :roll: Volt már, hogy zuhanyzás közben az egyik lábam önműködő lett, és majd nem spárgáztam, közben igyekeztem egyensúlyban maradni, mert nem tudtam, hogy a csempébe kapaszkodjak, amibe úgysem tudok, vagy a zuhanyfüggönyt kapjam el, ami leszakad, és így kizuhanok a padlóra. Megúsztam, de leizzadtam képzelheted.
A beülős történetnél meg a felállás, és a kimászás szép kis tortúra... Jó kis hangeffektekkel kísérem a procedúrát, amire Apa többször megérdeklődi, hogy segítsen-e, de én persze megoldom egyedül... gyanítom pár hét, és már az ő ereje is kell, hogy kimásszak... :roll:

Kata: Hol voltatok szülésfelkészítős jógán, és mennyibe került? Én is kérnék biztonsági másolatos jógás DVD-t :wink: Nassolásban mi vezetünk, napi csoki adag elengedhetetlen :oops: Sőt ma tejbegríz volt a vacsi... :roll:

Erika: Hátfájás nekem már több hónapja van, ha huzamosabb ideig ülök. A kocsiba már van is egy párna rendszeresítve, amit berakok a hátam mögé, ha távolabbra megyünk. Nagyon hasznos dolog :D

Előtej: Nincs, de anyunak sem volt. Tényleg nem jelent semmit, nem ezen múlik, hogy lesz-e a tejünk, de ezt már egyszer kiveséztük.

Köldök: Nem fordult ki, és szintben sincs. Függ attól mennyit kajáztam, és főleg, hogy Milán éppen hol helyezkedik.

Képzeljétek a védőnénim már kétszer is nyaggatott gyerekorvos választás miatt. Csak az a jó, hogy ahová majd költözünk lövésem sincs a dokikról, és nem is tudom fogadnak-e úgy, hogy sem Apa, sem én nem ott vagyunk bejelentve :roll: Írt nekem listát is, hogy miket írjon ki a doki receptre a babának, mondta hogy legyen meg a recept a szülés előtt, hogy ne kelljen később rohangálni.
Nem is tudom, hogy írtam-e, de amikor a védőnéninél hallgattuk Milán szívhangját szépen ki lehetett venni a közelben lévő köldökzsinórban áramló vér súrlódásos hangját is, biztos megint ölelte magához. :D Teljesen összenőtt vele, nem is tudom mivel fogunk neki sisteregni, ha kibújik. Talán az ionizáló hangja lesz a kedvenc, és arra fog megnyugodni ha már én sem vagyok elég... :roll:

Tök jó a tábla! És tényleg batkata Pötyije lesz a mérleg nyelve :lol:

Ami a szüléseket illeti, szerintem többségünk tartja magát a januárhoz, csak páran csúsznak majd át más hónapba. Nekem szimpi január utolsó hete, és úgy érzem Milánnak is :wink:

Vigyázzatok magatokra!

biga.csiga

Sziasztok Csajok!

Bocsi, ma elhanyagoltam az írást :oops: olvastam, de hisztis vagyok... asszem benyeltem valami vírust vagy bacit (már megint :evil:) fáj a mellkasom és hátra sugárzik :( annyira elegem van, hogy egyszerűen nem tudom békésen, egészségesen élvezni a babavárást az ilyen hülyeségek miatt :evil: bocsi, most kibukott :(

Megvolt ma a rendezvény, szerintem egész jól sikerült... a tervezettnél kicsit többet kellett dumálnom (+1/2 előadás), de nem volt megterhelő, még örültem is, hogy állhatok, és nem kell a pódiumon ücsörögni.
Az ülés már elég problémás téma, Saci, vagy legalábbis a háza felköltözött a gyomromba, így csak igen egyenes derékkal kényelmes az ülés... egy ideig. A hátam, derekam, csontocskák most szerencsére nem fájnak :)

Mágnes, Katuska: gratula a bilis próbálkozásokhoz, nagyon időben vannak a gyerekeitek :wink:

Mágnes: még jó a sisy (vagy hasonló) penészölő is, nekünk bevált... csak ha véletlen abba botlasz bele.

Bugyi, betét: bugyit szerintem előkotrok jó stabil gumizatú régebbi bugyeszeket, azokat viszem (ezekről legalább tudom, hogy tartanak). Betét: na most jól beinformálódtam, annyit írtatok. Nekem kelleni fog a nagy betét, mert eléggé véreztem mindkettővel jó pár napig. Tehát beindulok 2 csomag méretessel... aztán csak elég lesz a rendes intim betét is.
A vékonyított betétek nekem abszolút nem jöttek be szülés után.

Kata: ez a filc függöny a cica-lakon nagyon jó ötlet :) Mió papírdoboz(ok)ban lakik, majd akkor egy kicsit felturbózom szigeteléssel, függönykével :wink:
A szomszédod meg micsoda ember :shock:

Batkata: szuper :) én már nem megyek 4D-re, eddig sem terveztük... tudod, Apus és a cirkuszi Pocok esete :D
Örülök, hogy végül jó fej lett a védőnő :) gondolom, hozzá van szokva, hogy időnként szükséges a határozott stílus, így ezzel indított :D

Petne: előfordul, hogy átmenetileg valamelyik oldalon nem tudok aludni, meg olyan is, hogy fordulás közben nyilalgat a méhem tetejénél... hát, azért már elég nagyok, hogy ha megnyomnak valamit, azt megérezzük :roll:

Na megyek takarékra... már lassan vacsizni is kellene, nem tudom, Apus hogy áll a készítéssel :roll: éhesek vagyunk :oops: az előbb megvesztegetett egy pici csokikával is :oops: le is küldtem menten Sacikámnak, had örüljön :D

Jó éjt!

Csöre
csöre74

Apát megvacsiztattam, receptet beraktam a másik topikba :wink:
Apa kanapén piheg, én itt a gép előtt. :lol:

Biga.csiga: az Asram jógaközpontba járok (II.kerület, Bimbó útnál, 3 perc a Mechwart ligettől) kismami jógára illetve a szülőpozíciós jóga is ott volt. 1700 Ft a kismamijegy, a kísérő kispapiknak 800 Ft. Másfél óra volt, a kismami jóga is annyi és szerintem nagyon jó volt.

http://www.jogakozpont.hu/

Akkor eddigi jelentkezők a DVD-re: Vickybabe, Enikő, Biga.csiga
Hétfőn remélem eljutok jógára és lesz is ez a bizonyos DVD, akkor másolom és buborékos borítékban elküldöm Nektek. Vihetném a talira is, de így azért hamarabb igénybe tudnátok venni! :wink: Írjatok pü-ben címet, ha kéritek postán!
Akinek szeretné, nyugodtan szóljon bármikor!!

Mágnes: megszívtam, biciklisgatyóm sincs, úgyhogy vennem kell -- télvíz idején vajon hol kapok? :roll: Hervis,Decathlon?? Csak lesz valahol,szegény kismami megsegítésére :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: ne mááááááááááár, Te megint beteg vagy, szegényem! Ez azért már sok!!! Ha gondolod, akkor van itt nekünk egy csomó padlószőnyeg cicalak szigetelésre,meg a karton is jól fogja a hideget! Meg a puhaság végett beraksz neki egy használaton kívüli frottírtörülközőt, vagy vmi hasonolót. Én a Noé menhelyre készülök kivinni a kartonjaimat, mert ott mindig nagy hasznát veszik, csak olyan messze van, hogy nem tudom, mikor jutok ki. Pedig a 4 cicánkból 3 onnan van. Holnap majd dobok képet a lakról :lol:
Jó étvágyat a vacsihoz, utána meg jó pihizést! Néztem tegnap sapit, sajna még mindig a 40-es a legkisebb... De jövő héten majd megint elmegyek!

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: csúnya bacik :evil: Elvelük, sok pihi, kúráld magad és jobbulást!!!!!

Kata: Köszi az infót. Szerintem mi megjátszuk ezt a december 19-eit, jó kis karácsony előtti mulatság :lol:

Képzeljétek idáig ezen a honlapom mazsoláztam és énekeltem Milánnak: www.zeneszöveg.hu Kapott a lelkem: Neked írom a dalt; Boldogság, gyere haza-t, Dunántúli slágert (nem bizti a cím, de a Mókus és a 40+ tól van a sziget nagy slágere volt), Könnyű álmot hozzon a szél-t, Te vagy a hangszerem-et, az Édes kisfiam nem ment, mert a második sornál már bőgtem :oops: Szóval jó kis vegyes felvágottat nyomtam neki, a végére szépen rugdalt is, lehet azért, hogy hagyjam már abba, mert túl hamis :roll: :lol:

Mágnes, Katuska: Grat a sikeres bilizésekhez! :wink:

biga.csiga

Na, hüle fejem, persze ékezet nélkül a jó: www.zeneszoveg.hu :wink:

biga.csiga

Biga.csiga, beírtam excellbe a listát, amit a tanfolyamon kaptunk. Megpróbálom idevarázsolni.
1227220870.1985.xls

A 2. előadáson voltam, az első a vajúdásról szólt. Remélem, majd erre is eljutok még a következő körben.

Kép
petne

Jó reggelt!

Hanna: Olivérnek boldog 0. nevenapot :D

Kata: kartonokkal jól állok (múltkor az öcsém beállított egy rakással, az iskolai papírgyűjtés meg pont rosszkor volt), bele meg egy régi, kissé elnyűtt molinó felsőt tettem, az tutira meleg :) a dobozt majd lecserélem, mert Apus szólt, hogy kilóg a macska háta (alacsony a doboz, de van teteje), és akkor megpróbálok valami szigetelt bejáratot is kialakítani :)

Biga.csiga: ha a Csókolom zenekar számára gondolsz, igen, az a Dunántúli sláger :wink: valóban létezik 40+ és Mókus előadásban is, sőt, még Amorf ördögök is :)

Bacik: megint meglátogatom a házidokibácsimat... remélem, valami bíztatót mondd :roll: de valszeg ugrik az esti értettségi találkozóm :( (15 éves, ilyen vén vagyok :D)
De legalább éjszaka végre viszonylag jó aludtam a kezdeti nehézségek ellenére is...

Most azt hiszem, még visszapihizek kicsit :oops: további szép napot

Csöre
csöre74

Jó reggelt!

Megint keltem Apával :wink:

Hanna: Olivérnek nagyon boldog 0. névnapot!!

Kép

Csöre: jobbulást! De örülök, hogy legalább aludni tudtál! Látom, jó dolga van Miónak!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást, fekvőknek kitartást.

Később tudok csak jönni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!
Gyors leszek, kint lévő magzatom bekakilt, persze most nem bilibe...

Biciklis gatyó:
A Decatlonban tuti lehet kapni!

Enikő:
hát tény, hogy Annát nehezebb volt kihordani, na és ugye ő 9. inszem eredménye, de éppen ezért olyan jó érzés, amikor elnézem, hogy játszik, alszik, stb., és eszembe jut, hogy mennyire vártuk, és bíztunk, aztán most itt zsarnokoskodik nekünk. Nekem sokszor még most is hihetetlen. És ez jó arra az esetre is, amikor valamiért mérges vagyok rá. Ilyenkor eszembe juttatom, hogy mennyit aggódtunk miatta :)
Tökikém pedig egy álomterhesség :)

Hú csajok, nekem 2 napja iszonyatosan fáj a mellbimbóm, olyan, mintha ráléptek volna, vagy beütöttem volna, és meg is van dagadva... Nem tudom ez normális-e..

Na megyek, kikaparom a lányomat a kakiból...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok! vigyázzatok már magatokra! tessék kerülni most már a beteg embereket, a tömeget!!!!!! Tessék szépen most már otthon hímezni, kötni, gobelinezni és sütni a mézeskalácsokat! :)

Kata! remélem ha jössz a noéhoz akkor beugrasz hozzánk!

Biciklisgatyó helyett mondjuk sima száras férfi alsó? Olyan feszülős....(persze csak otthonra:))
katuska79

Mágnes! nekem csak rohadtul viszket állandóan..... azért ha nagyon fáj akkor említsd meg a dokidnak majd, főleg ha nemcsak a bőr érzékeny rajta.

Te is szoktál olyanra gondolni, mikor elnézed éppen őrületes baromságot művelő vagy éppen hisztiző gyermeked, hogy honnan a fenéből került ez ide? Melyik bolygóról?

Ja a tetkót még mindig nem sikerült lemosni a hasáról csak halványítani rajta.

NA nekiállok bekeverem a palacsintát. Kapros túrós meg kakaós meg lekváros palik lesznek:)
katuska79

Mágnes: sok sikert a 'tisztításhoz' :wink:
Mellbimbó: nem tudom, hogy mennyire normális, hogy be van dagadva, a fájdalom meg mindenképp kellemetlen (de vizuális vagyok, elképzeltem, milyen az,ha rálépnek :wink: ).Nekem pár napja égető érzés volt azon a környéken, de elmúlt :roll:

Katuska: szívesen! Csak még nem tudom, hogy mikor kaparom össze magam már végre, pedig jó lenne, mert a garázsban annyi karton van, hogy lassan nem fér be az autó :lol: Meg oda is ígértem már őket a Noénak!
Majd körülnézek Apa fiókjában, hogy mit tudnék hasznosítani az első időkben itthon :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

katuska:
jaaa :) Mikor elkezd pörögni, meg bohóckodni, akkor mindig nézem, hogy ezt meg kitől örökölhette... Apa szerinte egyértelműen tőlem... :wink:
Nálunk túrós csusza lesz... Megyek is csinálni, aztán lehet, hogy bevállalok én is egy palacsintát, na nem is én kívántam meg, hanem Beni.... :wink:
Húúú.. Anna kicsit hozzáért a cicimhet, sírni tudnék úgy fáj...olyan, mintha be lenne gyulladva...

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

Ma délután megyek a laborleletért,nagyon ideges vagyok!

Vickybabe:Adatok:33 éves vagyok
2009 január 10
Testvérek Kitti 16 éves,Niki 12 éves
Flór Ferenc kórház
Kislány csak még a nevét még nem tugyuk
Vettem málnalevél teát,de nem filteres.Filteresben nem lehet kapni,mikórtol lehet inni,lehet izesiteni?
Homeosbogyokat hol lehet kapni,csak simán igy kell kérni vagy van más neve?

Kép
andi0716

Sziasztok
Gyorsan reagalok egy ket dologra, mar amire meg emlekszem.
Cici ugy: hat nekem nem faj, viszont el kezdett striasodni, tisztara kiakadtam rajta, kenem most ezerrel, de szerintem feleslegesen, na majd meglatjuk.
Penesz: ezzel meg nem volt problemam soha, talan azert mert rohadt vacakjaink az ablakok es szelloznek maguktol:)
Macskalak: hu de szeretnek en is egy cicat, csak persze az is kell, hogy huzamosabb ideig egy helyen eljunk, ne egyszerre ket- harom hely kozott, mivel a cicc nem olyan mint a kutya, hogy viszem magammal, amikor meg nem meg bezarom es rabizom az aposomra. Na nem mintha a kutyam orulne ha ez az opcio var ra.
Na mar megint kiaakadtam a Lola pincernore, nem tudom emlitettem e mar nektek, de itt a faluba van egy pincerno aki ugyszinten babat var a 30. hetben jar most. Na most ennek a pincernonek allitasa szerint semmi baja sincs, teljesen ugy erzi magat mint a terhessege elott. Mar tobbszor kiakadtam ra, mert hangoztatja is, persze a ferjem ahanyszor haza jon a kavezojabol, mindjart ra kezd a "bezzeg a LOLA" cimu historiara. Nehany napja mar annyira orultem mert a kavezo 3 napra be volt zarva, sajnalom de rohadt karorvendo lettem, hogy " na mi van a LOla nem birja a hajtast" :twisted: de gonosz vagyok. Na erre fel ma reggel beallit a ferjem egy zacsko edesgyokerrel, hogy a Lola kuldi nekem a savassag ellen. Persze en rogton mondta a ferjemnek na mi van a Lolanak is van baja? Erre o: Ah nem, a baratnoje adta neki, hogy ez elmulassza a savassagot a gyomorba, de mivel neki nincs ra szuksege ezert oda adja neked, mert neked ugy is biztos kell. Na azt hittem majd szet vet az ideg. Ja es utanna hozza tette a ferjecskem, hogy amugy meg kerdezte tole, hogy van es hogy a csaj rohadt jol, se nem farad ki, se nem faj semmilye, nem marad levego nelkul sem...... Van ilyen? Komolyan? En meg fel megyek az elso emeletre, es ugy tunik, hogy lefutottam egy maratont!!! Na ha van is ilyen rohadt idegesito, foleg hogy szegyenbe hozza a szegeny kismamakat. Ne tudjatok, hogy most hogy utalom a Lolat. Meg ha nem is erdemli meg :lol: :twisted: de gonosz vagyok :twisted: :twisted: :twisted:
na jo befejzem mert nagyon hosszu lettem.
Csore: es a tobbi betegesgedo is persze, gyorsan gyogyuljatok meg, ha nem kuldok edesgyokeret meg c vitamint:) "mert nekem arra ugy sincs szuksegem :lol: " na mar megint gonoszkodom, bocsi
Na azert ma kiprobalom az edesgyokeret, mit szol hozza Attila meg a sav :lol: :)

Kép
brestovsky

Rita! mindenképp számolj majd be a hatásról!!!!!

Egyébként én elhiszem, hogy nincs semmi baja. Igazából nekem sincs egy kis savasságon kívül. Nem fáj a hátam derekam, fizikailag is elég jól bírom....ez nem betegség, csupán várandósság és teljesen normális ha valakinek nincs semmi baja és az is ha iylen oylan problémák előjönnek. Ezért ne utáld.

Mágnes! ha ennyire fáj akkor szerintem menj el dokihoz nehogy valami gyulladás legyen tényleg! Lehet el van záródva egy csatorna... melegvizes borogatás esetleg?

Andi! a 34-36. héttől javasoljáka fogyasztását! A homeós bogyókat meg már szinte mindegyik patikában meg lehet venni. De általában ki szokott téve lnnei egy tábla, hogy árulnak. Boiron reklámtábla! Ott nekik van könyv is, ki tudják nézni mit szeretnél és miylen higitásban és adagolásban.
katuska79

:) köszi Rita, savam az nincs :D csak hörgőgyulladásom :cry: sajnos, amióta asztmám van, könnyebben gyullad be :(
Ne is foglalkozz Lolával, nem ér annyit az egész, hogy idegesítsd magad :wink:

Köszi mindenkinek a kedves gyógyító szavakat, gyógyulok... igyekszem. Pihenésre ítéltek.

Andi: drukkolok, hogy minden rendben legyen :)

Palancsinázók: irgumburgum :lol: hergeljük a kismamikat? :D azt hiszem, én is benevezek :) lehet, hogy megkísérlem legyártani a sugáros almás-fahéjas palacsintámat, az végülis majdnem diétás, nem? :roll: :lol: :lol:

Cicifájás: nekem is szokott néha, azt, hogy dagad, még nem vettem észre. Konkrétan a hidegre reagál nagyon rosszul, akkor meg tudok őrülni :?

Gyermekünk, miközben hisztizik, vagy hülyeséget csinál: persze, felhúzom magam rajta (és magamban azon elmélkedem, hogy ilyet az Apja biztos nem csinált gyerek korában... akkor más lehetőség nincs, ezt a dilit is tőlem örökölte :D ami általában jellemző is, ha szüleinket hallgatjuk vissza baba és gyerekkori viselkedésünkről :D)

Csöre
csöre74

Igen, minden fele kepen beszamolok a hatasrol, allitolag ragni kell a gyokeret es utanna kikopni, mikor persze mar jol kiragtad az izet. Nem valami biztato ranezesre.
Ja mar kezdem elfelejteni a Lolat, tudom en hogy o nem tehet rola, hogy en ennyire gyatra vagyok:) inkabb a ferjecskemnek nem kene a szememrehanyni :lol: vagy nekem kevesse gyatranak lenni :lol:

Kép
brestovsky

Rita: nem gyatraság kérdése, a babavárás mindenkire másként hat, sőt, nekem mindhárom teljesen más (volt). Zazával a pocakban naponta felmásztam a Gellért hegyre, kétszer is néha, babakocsit tolva, vagy Mesit cipelve, nem fájt semmim, minden tökéletesen rendben volt :) most meg :roll: egymást érik a betegségek, amit nem tudok értelmezni, hogy miért... (időnként megkapom a fejemhez, hogy a korral jár, na ez aztán marhára jól esik :evil:) És egyetértek, a férjed lehetne tapintatosabb...

Csöre
csöre74

Csore. ne felj azert a korra nem lehet mindent rafogni :lol: foleg, hogy nem vagy te meg olyan oreg :!:
Nekem amugy van egy 38 eves anyuka baratnom akinek van egy 1,5 es egy 4 eves kisfia, o is nagyon jol viselte a terhesseget mind a kettovel, csak sajna a labai lettek viszeresek, ami persze azotta mar elmult. De amugy tok fitt volt vegig allitasa szerint, es a szulesei is konnyen mentek. Azt mondja a korat meg sem erezte, mintha 28 lett volna.
Na meg azert telen konnyu minden fajta betegseget ossze szedni, foelg ket gyerek mellett. Ugy hogy nyugodtan fogd inkabb a teli virusokra a dolgot, az jobbat tesz a lelki alapotodnak is :)
Persze a palacsinta minden kismama lelki allapotat helyre hozza, ugy hogy hajra palacsinta. (hu meg a vegen en is csinalok). ja es az is igaz, hogy minden terhesseg mas, nezzuk csak Magnes peldajat, beni baba vegig jo kisfiukent viselkedett .
Na jo most mar elhuzok dolgozni, mert csak dumalok, es nem csinalok semmit az irodaba mar megint.

Kép
brestovsky

Rita! a következő babaánál majd Te is az orra alá dörgölsz majd jó alaposan :twisted: bizony bizony a férjed lehetne tapintatosabb...mond neki, hogy kössön Ő magára egy medicinlabdát 24 órára és cipelje!

Megettük a palacsintát:)
katuska79

Rita: szerintem sem vagyok öreg, éppen ezért rosszul esik, hogy ilyeneket mondanak. A bacik meg nem a gyerekeimtől jönnek szerintem, mert ők nem betegek, max hordozzák...
Igen, egyre inkább érzem, hogy itt palacsinta sütés lesz :D

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Megvan az eredmény,de nem értem.A körzetis meg csak azt monta,hogy ha nem jó a lelett menyek rendelésre hozá.Mivel nem tudom,hogy mi mit jelent igy honan tugyam meg,hogy mi a helyzet.Nem tudom kitöl lehetne megtudni,hogy mi mit jelent a neten már utána néztem de eredmény leirást nem találtam sehol.
Nem lettem semivel sem okosabb!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
andi0716

Rita! Ne bosszankodj a csaj miatt! Lehet nem is terhes! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!
Megpróbálok visszaolvasni! :)

Ahhoz képest hogy már kevesebbet dolgozok szinte semmi időm sincs (kismamatorna,jóga,szülésfelkészítő...)

sahli

Sziasztok!

Megvolt az utolsó munkanapom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita
Mindenki másként viseli a terhességet.
Látod, én még mostanáig dolgoztam.
Azért hagyom abba a munkát, mert a 32. héttől itt már szülési szabadság van.

Andi
Mit nem értesz a laboron?

Mindenki palacsintát emleget :roll:
Alighanem megyek a szomszéd étterembe :wink:
Vendég

Azt,hogy a protein pozitiv 30mg/dl az mennyire rossz és aleukocyta meg kevés.Semmi olyat nem irtak amihez lehtne hasonlitani.Annyit tudok,hogy a pozitiv nem jó csak hát nem tudom,hogy mennyire.

Kép
andi0716

Andi
Nem tudod bescennelni vagy beírni az egész leletet?
Jöhet akár priviben is...
Vendég

Mindjárt beszkennelem és átküldöm!
Köszike előre.

Kép
andi0716

nem sikerültek a palacsintáim brühühü! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kedden voltam a nődokinál és minden rendben talált szerencsére.Persze azért ért egy kis meglepetés mert bejelentette hogy december 1-től a Sote II klinikán fog dolgozni-még jó hogy nem dec elejére vagyok kiírva mert akkor egy kicsit paráznék. Most éppen azon vagyok hogy keresek egy szülésznőt mert azt hallottam ha nem fogadsz akkor nagy ívben t...nak a fejedre. Esetleg van valakinek tapasztalata ezügyben aki a Sote II-n fog szülni?

Legközelebb már CTG vizsgálatra kell menni a 36.héten.Olyan hihetetlen hogy így elszaladt az idő és mindjárt beindul a babaáradat :D

A tegnapi nap egy nagy rohanás volt - védőnő, utána gondoltam bepróbálkozok a szemészeten . Hát nem volt semmi.... több mint két órát kellett várni és természetesen alig voltam bennt 5 percet de legalább ezt is letudtam. Este viszont tök jó volt mert rendeltünk két különböző pizzát- majd szétrobbantam annyit ettem belőle. Érdekes hogy jó étvágyam van viszont az utóbbi időben 1 kilót fogytam, a védőnéni meg is dicsért :D

sahli

Mágnes
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vigasztalásul...
Kép
Vendég

Mi történt a palival Mágnes?

sahli

vcrane:átkültem püben

Kép
andi0716

Jön valaki hétvégén a baba-mama expora?

Tapasztalt anyukák: a babaruhát Ti kimondottan babamosóporral mossátok vagy jó az amit más ruhák mosásához használok (Ariel)?
Úgy hallottam hogy öblítő nem is szükséges.

Hétvégén neki szeretnék állni a mosásnak és a vasalásnak!

sahli

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: